alekan_1 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 ~174€ στο banggood... με τρώει το χέρι μου, είμαι ικανοποιημένος κάτοχος Ζ1, αλλά μου λείπουν 1-2 πραγματάκια από εκεί, έχει βέβαια και μεγαλύτερη οθόνη.. Πείτε καμιά γνώμη, πείστε με :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Είναι κλεψιά, τίποτα άλλο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 E, το έκλεψα λοιπόν... Με τον νέο χρόνο πλέον τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αντε, τώρα άσε το χρόνο να ωριμάσει και να κάνει τα δικά του γιατί δε διανύουμε και την καλύτερη περίοδο για αποστολές.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Έχω ήδη πάρει τάπες βαρελιών να παίζω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Έβαλα και εγώ την Ινδική, έκανα και αναβάθμιση και επιτέλους το κινητό έδειξε την αξία του. Όποιος δεν το έχει κάνει να το κάνει. Αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpyr Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Με την Ινδική έχεις κάποιο θέμα με κάποια εφαρμογή ; Τα notifications έρχονται κανονικά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Από ότι είδα μία έρχονται οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ναι όλα οκ. Το μόνο θεμα που εχω είναι ότι δεν εχω βρει πως γίνεται ηχογράφηση κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias1984 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 ετυχε σε κανεναν να μην μπορει να κατεβασει απο το google store? προσπαθω 3 μερες να κατεβασω, ξεκιναει την διαδικασια και μενει εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Σε μένα έτυχε να μην λειτουργεί ο dialer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) φλασάρετε νέα rom με το που παραλαμβάνετε παιδιά... μία απ' όλες, official ή unofficial... όποια και να βάλετε θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτή που έχει πάνω... τέρας το κινητάκι, αλλά αν δεν ασχοληθείς λιγάκι μαζί του πάει χαμένο.. Edited December 25, 2016 by Mamar11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Σε μένα έτυχε να μην λειτουργεί ο dialer. Και σε εμενα και απλα κατεβασα αλλον dialer. Κατα τα αλλα λειτουργει αψογα..δεν νομιζω να το πειραξω προς το παρον,αλλα αν αλλαξω γνωμη θα περασω την ινδικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpyr Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Έχει κανείς εγκαταστήσει με επιτυχία Google aps στη 2.3.042; Έχω διαβάσει για κάποιους που είχαν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Σε μένα έτυχε να μην λειτουργεί ο dialer. Δεν ετυχε, πετυχε...το πιο ενοχλητικο απ ολα στην κινεζικη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Παιδια στην αρχη μου αρεσε η Ρομ αλλα τωρα μετα απο 3 εβδομάδες εχω παρατηρήσει καποια αρνητικά . 1 δεν ανοίγει η εφαρμογή για να παρω τηλ 2 στα τραγούδια δεν εχει τροπο για αποστολές τον τραγουδιών μεσο Bluetooth 3 αυτο με το φόντο που δεν μπορεις να βαλεις μια εικόνα να φαίνεται 4 εχω πρόβλημα με τα πληκτρολόγια Το Google keyboard δεν βγαζει την αυτόματη διόρθωση κι ετσι πήγα στο go οπου ποτε ποτε βγαίνει κι ξανα γυρνάει στο βασικό πληκτρολόγιο της συσκευής 5 εχω πρόβλημα με το Wi-Fi οπου δεν πιάνει συνέχεια και κανει διακοπες * εχω δοκιμάσει σε διαφορα ρουτερ 6 το ίδιο απο πανω με το 4g ειναι με τις ωρες του αφου το βαζω στο airplane mode φτιάχνει για λιγο. 7 εχει την επιλογή για εξοικονόμηση οθόνης όπου ειναι παντα στο χαμηλό και δεν αλλάζει ανάλογα με της συνθήκες φωτισμού Εχω κινεζική stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Για το z2 pro εδώ συζητάτε; αν ναι παίζει να μου πεις κάποιος γνώμη για μπαταρία, κάμερα και γενικά εμπειρία χρήσης ; Έφυγε παραγγελία σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 θα ηθελα να μου προτεινετε αν μπορειτε μια ρομ που να ειναι σχετικα σταθερη και να εχει ελληνικα στα μενου. προοριζεται για φιλο που δεν τα παει καλα με τα αγγλικα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εγω κατεβασα και εγκατεστησα τη v5 απο franckie. Ειναι αρκετα καλη, με ελληνικη μετάφραση με λαθη και οχι 100℅ , αφου σε καποια μενου, ειναι στα αγγλικα.Μικρο το κακο ομως για αυτο που προσφερει. Οσοι επιθυμουν να προμηθευτουν το κινητο , να λαβουν υπόψιν τους δυο πολυ σημαντικους παραγοντες. (Α) Πλεον ο κινδυνος να εκτελωνιστει το προϊόν ειναι αυξημένος (Β) Το κινητο ειναι διαμαντακι μονο εφοσον εχεις γνωσεις να φλασαρεις μια αλλη ρομ , να ρουταρεις , ή οτιδηποτε αλλο.Αν εισαι άσχετος, μονο προβληματα θα συναντησεις με το προβληματικό του οντως σε πολλα σημεια software.Η στοκ ρομ χανει απο παντου και σε πολλα σημεια. Εγω το αγορασα ως δευτερη συσκευη (εχοντας OP3) και σε συγκριση με την κυρια συσκευη μου, μπορω να πω οτι αν και χάνει σε ολα τα σημεια (οθονη , αποκριση , διαχειριση μνημης , λογισμικο - το ZUI αν εχεις συνηθισει στοκ android είναι απογοητευτικό, αν ερχεσαι ομως απο ios , ισως σε βοηθήσει να εγκλιματιστεις- εμφανιση κτλ ) ειναι απιστευτο vfm και ανετα το χρησιμοποιουσα ως κυρια συσκευή μου και σε καθημερινη χρηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Για το z2 pro εδώ συζητάτε; αν ναι παίζει να μου πεις κάποιος γνώμη για μπαταρία, κάμερα και γενικά εμπειρία χρήσης ; Έφυγε παραγγελία σήμερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434743 ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα ηθελα να μου προτεινετε αν μπορειτε μια ρομ που να ειναι σχετικα σταθερη και να εχει ελληνικα στα μενου. προοριζεται για φιλο που δεν τα παει καλα με τα αγγλικα. κάποια global του francko με ελληνικά, http://zukfans.eu/community/threads/z2plus-global-rom-v7-20161201.530/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434743 Ευχαριστώ πολύ δεν το χα δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εγω κατεβασα και εγκατεστησα τη v5 απο franckie. Ειναι αρκετα καλη, με ελληνικη μετάφραση με λαθη και οχι 100℅ , αφου σε καποια μενου, ειναι στα αγγλικα.Μικρο το κακο ομως για αυτο που προσφερει. Οσοι επιθυμουν να προμηθευτουν το κινητο , να λαβουν υπόψιν τους δυο πολυ σημαντικους παραγοντες. (Α) Πλεον ο κινδυνος να εκτελωνιστει το προϊόν ειναι αυξημένος (Β) Το κινητο ειναι διαμαντακι μονο εφοσον εχεις γνωσεις να φλασαρεις μια αλλη ρομ , να ρουταρεις , ή οτιδηποτε αλλο.Αν εισαι άσχετος, μονο προβληματα θα συναντησεις με το προβληματικό του οντως σε πολλα σημεια software.Η στοκ ρομ χανει απο παντου και σε πολλα σημεια. Εγω το αγορασα ως δευτερη συσκευη (εχοντας OP3) και σε συγκριση με την κυρια συσκευη μου, μπορω να πω οτι αν και χάνει σε ολα τα σημεια (οθονη , αποκριση , διαχειριση μνημης , λογισμικο - το ZUI αν εχεις συνηθισει στοκ android είναι απογοητευτικό, αν ερχεσαι ομως απο ios , ισως σε βοηθήσει να εγκλιματιστεις- εμφανιση κτλ ) ειναι απιστευτο vfm και ανετα το χρησιμοποιουσα ως κυρια συσκευή μου και σε καθημερινη χρηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου ευχαριστω για την απαντηση......μπορει καποιος να μου αναφερει τα βηματα για να φλασαρω του frnco.αυτη τη στιγμη το κινητο φοραει καποια κινεζικη multi.και λινκ αν γινεται! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasras Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Γειά χαρά! Έχει συναντήσει κανείς άλλος προβλήματα ήχου στις κλήσεις του; Η άλλη πλευρά δε με ακούει σχεδόν καθόλου (πολύ χαμηλή ένταση και "στο βάθος"). Καμιά υποψία για το πού μπορεί να οφείλεται, πρίν επιχειρήσω να το στείλω πίσω; Για αρχή, η SIM δε φταίει σίγουρα (τη δοκίμασα σε άλλο κινητο), ούτε το μικρόφωνο (καλώ χωρίς πρόβλημα με viber κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisaxy Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εγω κατεβασα και εγκατεστησα τη v5 απο franckie. Ειναι αρκετα καλη, με ελληνικη μετάφραση με λαθη και οχι 100℅ , αφου σε καποια μενου, ειναι στα αγγλικα.Μικρο το κακο ομως για αυτο που προσφερει. Οσοι επιθυμουν να προμηθευτουν το κινητο , να λαβουν υπόψιν τους δυο πολυ σημαντικους παραγοντες. (Α) Πλεον ο κινδυνος να εκτελωνιστει το προϊόν ειναι αυξημένος (Β) Το κινητο ειναι διαμαντακι μονο εφοσον εχεις γνωσεις να φλασαρεις μια αλλη ρομ , να ρουταρεις , ή οτιδηποτε αλλο.Αν εισαι άσχετος, μονο προβληματα θα συναντησεις με το προβληματικό του οντως σε πολλα σημεια software.Η στοκ ρομ χανει απο παντου και σε πολλα σημεια. Εγω το αγορασα ως δευτερη συσκευη (εχοντας OP3) και σε συγκριση με την κυρια συσκευη μου, μπορω να πω οτι αν και χάνει σε ολα τα σημεια (οθονη , αποκριση , διαχειριση μνημης , λογισμικο - το ZUI αν εχεις συνηθισει στοκ android είναι απογοητευτικό, αν ερχεσαι ομως απο ios , ισως σε βοηθήσει να εγκλιματιστεις- εμφανιση κτλ ) ειναι απιστευτο vfm και ανετα το χρησιμοποιουσα ως κυρια συσκευή μου και σε καθημερινη χρηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Γιατί αυξήθηκε η περίπτωση εκτελωνισμού? Ακόμα και με απλό ταχυδρομείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Γιατί αυξήθηκε η περίπτωση εκτελωνισμού? Ακόμα και με απλό ταχυδρομείο? Ναι...Υπάρχει σχετικό νήμα...ανοίγουν πλέον πολλά δέματα Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts