vastegial_74 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδιά θα το πάρω τελικά αλλά έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις. To J510F με το J510FN έχει διαφορά; Είδα ότι το F είναι για ινδία κλπ ενώ το FN για Ευρώπη. Επειδή βρίσκω το F σε κατάστημα κοντά μου θα έχω κάποιο θέμα αν το πάρω; Επίσης κάποια skroutzομάγαζα γράφουν branded ενώ αλλα όχι. Γενικά να αποφύγω branded έτσι; http://www.phonemore.com/search/?q=J5%202016 Πήγαινε και δες εδω τα χαρακτηριστικα των εκδόσεων. Μπορεί κάποια έκδοση ας πούμε να έχει nfc και η άλλη όχι (τυχαίο παράδειγμα). Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλησπέρα, Από όσα διάβασα εδώ, το συγκεκριμένο κινητό αξίζει και σκέπτομαι να το πάρω (το οποίο θα είναι και το πρώτο μου Smartphone) και έχω την εξής απορία (για αρχή). Υπάρχει ευρωπαϊκό J510FN dual sim; Γιατί στο gsmarena δείχνει ότι το FN δεν είναι dual sim ενώ το F είναι; Αν τελικά δεν υπάρχει ευρωπαϊκό dual sim τα dual sim έχουν κανονικά ελληνικά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llouis_13 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Καλησπέρα, Από όσα διάβασα εδώ, το συγκεκριμένο κινητό αξίζει και σκέπτομαι να το πάρω (το οποίο θα είναι και το πρώτο μου Smartphone) και έχω την εξής απορία (για αρχή). Υπάρχει ευρωπαϊκό J510FN dual sim; Γιατί στο gsmarena δείχνει ότι το FN δεν είναι dual sim ενώ το F είναι; Αν τελικά δεν υπάρχει ευρωπαϊκό dual sim τα dual sim έχουν κανονικά ελληνικά; Ευχαριστώ Το δικό μου είναι J510FN dual sim Ευρωπαϊκό και έχει κανονικά Ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Το δικό μου είναι J510FN dual sim Ευρωπαϊκό και έχει κανονικά Ελληνικά... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Καλησπέρα. Ερώτηση. Το κινητό έχει 8GB μνήμη και μία φίλη μου έχει βάλει κάρτα 16. Το πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκω πως διάολο μπορώ να αδειάσω τη μνήμη του κινητού (7,2 γεμάτα) και να μεταφέρω πράγματα στην κάρτα... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Φίλτατε δεν έχει 8gb μνήμη... 16 έχει.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Γεια σε ολους ,το τηλέφωνο μας έχει την δυνατότητα να κάνει ηχογράφηση κλήσεων χωρίς κάποια ξεχωριστή εφαρμογή? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Γεια σε ολους ,το τηλέφωνο μας έχει την δυνατότητα να κάνει ηχογράφηση κλήσεων χωρίς κάποια ξεχωριστή εφαρμογή? Ναι έχει τέτοια δυνατότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ναι έχει τέτοια δυνατότητα! Πως γίνεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Πως γίνεται; Ακυρο! Νόμιζα πως εννοούσες ηχογράφηση φωνής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ξέρω και δοκίμασα κάποιες εφαρμογές για ηχογράφηση κλήσεων αλλα δεν με βολεψαν. Θα ήθελα να επιλέγω εγω ποιες θα γράψω μέσα από το μενού του τηλεφώνου. Ευχαριστώ. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Η ηχογράφηση τηλεφωνικών συνομιλιών δεν είναι νόμιμη πάντως χωρίς τη συγκατάθεση όλων των μερών. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Η ηχογράφηση τηλεφωνικών συνομιλιών δεν είναι νόμιμη πάντως χωρίς τη συγκατάθεση όλων των μερών. Για αυτό είπα ότι Θέλω να το ενεργοποιω εγώ οπότε θελω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Για αυτό είπα ότι Θέλω να το ενεργοποιω εγώ οπότε θελω. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ. Η πρώτη εφαρμογή που αναφέρει το άρθρο είναι πραγματικά πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ. Η πρώτη εφαρμογή που αναφέρει το άρθρο είναι πραγματικά πολύ καλή. Οκ,σ ευχαριστώ πολύ θα τις δοκιμάσω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει με ποιον τρόπο ενεργοποιείτε η δόνηση on back button ή μήπως δεν το υποστηρίζει το κινητό μας? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Φίλος μου έχει την συγκεκριμένη συσκευή μονοκαρτη. Εδώ και μερικές ημέρες του χάνει όλες τις επαφές. Κάνει επανεκκίνηση, επανέρχονται και στην συνέχεια ξανα χάνονται. Επικοινώνησε με την εταιρία και του είπαν να κατεβάσει τημ εφαρμογή "smartroot" απο ότι κατάλαβε για να του το φτιάξουν μέσω ίντερνετ την ερχόμενη εβδομάδα. Το έχει κάνει και σε άλλους αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Κάποιες στιγμές το πληκτρολόγιο κλειδώνεται στα κεφαλαία. Δεν αναφέρομαι στην sms εφαρμογή, αλλά σε άλλες που τα πεζά δουλεύουν κανονικά (πχ. σύνταξη email). Δεν έχω καταλάβει ούτε πώς κλειδώνεται το πληκτρολόγιο, αν δηλ. εγώ πατώ κάτι κατά λάθος, ούτε έχω βρει τρόπο να το ξεκλειδώσω (πλην του να κάνω επανεκκίνηση του κινητού). Σας έχει συμβεί; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Κάποιες στιγμές το πληκτρολόγιο κλειδώνεται στα κεφαλαία. Δεν αναφέρομαι στην sms εφαρμογή, αλλά σε άλλες που τα πεζά δουλεύουν κανονικά (πχ. σύνταξη email). Δεν έχω καταλάβει ούτε πώς κλειδώνεται το πληκτρολόγιο, αν δηλ. εγώ πατώ κάτι κατά λάθος, ούτε έχω βρει τρόπο να το ξεκλειδώσω (πλην του να κάνω επανεκκίνηση του κινητού). Σας έχει συμβεί; Αν πατήσεις την εναλλαγή δύο φορές γρήγορα, κλειδώνει στα κεφαλαία. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Υπαρχει τροπος να εχουμε ενεργοποιηση και απενεργοποιηση με διπλο χτυπημα της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Υπαρχει τροπος να εχουμε ενεργοποιηση και απενεργοποιηση με διπλο χτυπημα της οθονης? Όχι φίλτατε... Ίσως με κάποια εφαρμογή αλλά όσες είχα δοκιμάσει ήταν αλέν νταλόν... Απενεργοποιηση, μόνο με nova μου είχε δουλέψει σωστά... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Αν πατήσεις την εναλλαγή δύο φορές γρήγορα, κλειδώνει στα κεφαλαία. Υποθέτω εννοείς την εναλλαγή γλώσσας. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αναπαράγω αυτό που λες. Πατάω δυο φορές γρήγορα εναλλαγή (δηλ. ελλ->αγγ->ελλ) και δεν κλειδώνει στα κεφαλαία. Επίσης παρέλειψα στο αρχικό μήνυμά μου να πω ότι συμβαίνει μόνο με τα ελληνικά το απροσδόκητο κλείδωμα. Στα αγγλικά όχι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Σε οποια γλώσσα και αν είσαι (Ελληνικά/Λατινικά) αν πατήσεις 2 φορές το πλήκτρο για τα κεφαλαία τότε "κλειδώνει" και γράφεις μόνο κεφαλαία. Αυτό ισχύει σε όλα τα Android Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Μα δεν εννοώ αυτό. Ίσως εγώ δεν ήμουν σαφής. Αυτό που περιγράφεις είναι πράγματι βασική χρήση του πληκτρολογίου - και αν πατήσεις άλλη μια φορά το πλήκτρο αριστερά με το βελάκι επιστρέφεις στα πεζά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω: κάποιες φορές ενώ γράφω ελληνικά το πληκτρολόγιο κλειδώνει πλήρως στα κεφαλαία και δεν ξεκλειδώνει με κανένα τρόπο, είτε πατάς το βελάκι είτε αλλιώς. Ο μόνος τρόπος: Επανεκκίνηση. Και δεν αναφέρομαι στην εφαρμογή sms που γράφει μόνο κεφαλαία, αναφέρομαι σε κάθε χρήση του πληκτρολογίου (πχ. όταν συντάσσεις ένα μέιλ). Δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Edited July 16, 2017 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Μα δεν εννοώ αυτό. Ίσως εγώ δεν ήμουν σαφής. Αυτό που περιγράφεις είναι πράγματι βασική χρήση του πληκτρολογίου - και αν πατήσεις άλλη μια φορά το πλήκτρο αριστερά με το βελάκι επιστρέφεις στα πεζά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω: κάποιες φορές ενώ γράφω ελληνικά το πληκτρολόγιο κλειδώνει πλήρως στα κεφαλαία και δεν ξεκλειδώνει με κανένα τρόπο, είτε πατάς το βελάκι είτε αλλιώς. Ο μόνος τρόπος: Επανεκκίνηση. Και δεν αναφέρομαι στην εφαρμογή sms που γράφει μόνο κεφαλαία, αναφέρομαι σε κάθε χρήση του πληκτρολογίου (πχ. όταν συντάσσεις ένα μέιλ). Δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Συνεβει και σε μένα μια φορά σε τέσσερις μήνες και λύθηκε οπως είπες με επανεκκίνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντωμεταξύ σήμερα στο Viber προσπάθησα να στείλω φωτο ,οχι από την συλλογή αλλά πατούσα να βγάλει η κάμερα, δεν μπορούσε να την βγάλει και να την στειλω.Αυτο δεν το έχει ξανά κάνει. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts