Jump to content

Καρτοκινητή CYTA

Vasileios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ μιλάμε για την Καρτοκινητή της CYTA που ετοιμάζεται σύντομα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6739083#post6739083

• Απαντήσεις 343
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδώ μιλάμε για την Καρτοκινητή της CYTA που ετοιμάζεται σύντομα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6739083#post6739083

Εχει κανεις πληροφοριες για πακετα;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Με ποια αριθμοδοσία θα είναι? 694/695?

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Σε επικοινωνία με την cyta με ενημέρωσαν ότι είναι διαθέσιμη η καρτοκινητή.

Πακέτα 5€ 200 λεπτά

500mb με 5

Τέλος η καρτα ισχύει 180 ημέρες.

Ανανεωση με κάρτα η χρέωση λογαριασμού σταθερής.

Περίμενα κάτι καλύτερο.

μΕ ΦΟΡΗΤΌΤΗΤΑ δώρα 200λεπτά για ένα μήνα εφόσον εχεις και σταθερή.

Ολα αυτά τηλεφωνικά μου τα είπαν στο 13877 με κάθε επιφύλαξη.

Για μένα δεν ταράζει τα νερά ...... αν ισχύουν τα παραπάνω

Με ανανέωση πανω απο 10€ μου ειπαν θα έχει δώρο 100 λεπτα προς όλους και 50 προς cyta βάζεις με 5€ και 200 προς ολους και είσαι άρχοντας ,πείρα ενα νούμερακι δωρεάν ,έχει και εφαρμογή σε real time

Με ανανέωση πανω απο 10€ μου ειπαν θα έχει δώρο 100 λεπτα προς όλους και 50 προς cyta βάζεις με 5€ και 200 προς ολους και είσαι άρχοντας ,πείρα ενα νούμερακι δωρεάν ,έχει και εφαρμογή σε real time

Με ανανέωση 5€ δίνει δώρο 50' προς cyta. Με ανανέωση 10€ δίνει 100' προς όλους και 50' προς cyta. Με 20€ 200' προς όλους και 50' προς cyta και με 30€ 300' προς όλους και 50' προς cyta. Το πλεονέκτημα είναι οτι από σταθερό cyta έχεις απεριόριστα προς όλα τα κινητά cyta και μπορείς να κάνεις ανανέωση μέσω σταθερού. Ρώτησα κατάστημα της γειτονιάς μου και είναι σε πιλοτικό στάδιο για αυτό δεν έχει παίξει διαφήμιση. Το πακέτο πάντως είναι διαθέσιμο για όλους. Άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω.

TCL 40 NXTPAPER

Δηλαδή εάν σήμερα πάω σε ενα κατάστημα cyta και ζητήσω νούμερο καρτοκινητής, θα μου δωσουν;

υγ. πακέτα προς cyta (για αγορά, όχι δώρο ανανέωσης) δε δίνει; Μόνο προς ολους με 5ευρώ; Δεν αγγιζει ουτε καν τη κιου, που ανεβασε τις τιμές σε 3ευρα πακετα!

Edited by cafeblack

εκανα αιτηση φορητοτητας σημερα απο cosmote σε καρτοκινητη cyta,δευτερα περιμενω τη νεα καρτουλα!!! bye bye cosmote!!!:cool:

Τελικά ποια αριθμοδοσια χρησιμοποιούν;;

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Τελικά ποια αριθμοδοσια χρησιμοποιούν;;

δε ξέρουν γιατί η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο... ο ένας 'πήρε' ενα νούμερο, ενώ δεν έχουν παει νουμερα σε καταστήματα και ο άλλος έκανε ήδη φορητοτητα, ενω δεν ειναι ενεργοποιημενη ακομη η καρτοκινητη της cyta.

δε ξέρουν γιατί η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο... ο ένας 'πήρε' ενα νούμερο, ενώ δεν έχουν παει νουμερα σε καταστήματα και ο άλλος έκανε ήδη φορητοτητα, ενω δεν ειναι ενεργοποιημενη ακομη η καρτοκινητη της cyta.

Μάλλον εσύ παραπληροφορείς τον κόσμο. Πουλάνε κανονικά νούμερα και λειτουργεί και η φορητότητα. Η αριθμοδότηση της CYTA ξεκινάει από 695. Πάρτε στο 13877 να ενημερωθείτε όσοι αμφισβητείτε αυτά που λέμε.

TCL 40 NXTPAPER

Μάλλον εσύ παραπληροφορείς τον κόσμο. Πουλάνε κανονικά νούμερα και λειτουργεί και η φορητότητα. Η αριθμοδότηση της CYTA ξεκινάει από 695b. Πάρτε στο 13877 να ενημερωθείτε όσοι αμφισβητείτε αυτά που λέμε.

πηγα χθες σε καταστημα cyta (οχι συνεργατη) και μου ειπε ότι η ενημέρωση που τους έδωσαν είναι ότι ειναι σε ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΥΜΕΡΑ. Επίσης μου είπε πόσο θα κοστίζει το νούμερο, άραγε ξέρεις πόσο;

Edited by cafeblack

πηγα χθες σε καταστημα cyta (οχι συνεργατη) και μου ειπε ότι η ενημέρωση που τους έδωσαν είναι ότι ειναι σε ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΥΜΕΡΑ. Επίσης μου είπε πόσο θα κοστίζει το νούμερο, άραγε ξέρεις πόσο;

Εγώ πήγα σε συνεργάτη και επειδή είναι σε πιλοτικό στάδιο όπως έγραψες και εσύ, δίνουν πολύ λίγα νούμερα ο καθένας. Επίσης μπορούν να κάνουν και φορητότητα κανονικά. :p

TCL 40 NXTPAPER

Εγώ πήγα σε συνεργάτη και επειδή είναι σε πιλοτικό στάδιο όπως έγραψες και εσύ, δίνουν πολύ λίγα νούμερα ο καθένας. Επίσης μπορούν να κάνουν και φορητότητα κανονικά. :p

για στείλε μια φώτο του πακέτου καρτοκινητής...

για στείλε μια φώτο του πακέτου καρτοκινητής...

Είμαστε 3 άτομα και μας αμφισβητείς προφανώς για τους δικούς σου λόγους. Δεν πήρα καρτοκινητό απλά ρώτησα και μου έδειξε τα φακελάκια. Κίτρινα και γράφουν σε μαύρο πλαίσιο καρτο-κινητή CYTA δίπλα από ενα κινητό. Δεν γράφουν αριθμό πάνω και σου δίνει εκείνη την στιγμή από το σύστημα. Τώρα αν δεν μας πιστεύεις μου είναι αδιάφορο. Εγω απλά τα γράφω για τους υπόλοιπους να ξέρουν τι συμβαίνει και να μην διαβάζουν οτι να ναι από μερικούς σαν και σένα. Μια κλήση στο 13877 να ενημερωθείτε.

TCL 40 NXTPAPER

Ξέχασα να αναφέρω οτι μπορείς να κάνεις ανανέωση από 5€ από όλα τα σημεία πώλησεις πχ περίπτερα και όχι μόνο από τα CYTASHOP.

TCL 40 NXTPAPER

Περίμενα πιο επιθετική κίνηση από την CYTA, οι παροχές της καρτοκινητής δεν πιάνουν μία μπροστά στο F2G

Το F2G είναι έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε καρτοκινητό στην Ελλάδα.

TCL 40 NXTPAPER

Περίμενα πιο επιθετική κίνηση από την CYTA, οι παροχές της καρτοκινητής δεν πιάνουν μία μπροστά στο F2G

αν σκευτεις οτι έχεις cyta4u δωρεαν στα νεα πακέτα + οτι έχεις απερ. Cyta απο το σταθερό ειναι αρκετά καλό πακέτο για το target group του

αν σκευτεις οτι έχεις cyta4u δωρεαν στα νεα πακέτα + οτι έχεις απερ. Cyta απο το σταθερό ειναι αρκετά καλό πακέτο για το target group του

Κάτι σαν την Q είναι αυτό αλλά η Wind έχει και το F2G κι έτσι καλύπτει όλο τον λαό. Άποψή μου πως όταν μπουκάρεις σε έναν τέτοιον χώρο θες επιθετική τακτική κι όχι συντηρητική

Ξαναλέω, πηγα σε καταστημα και μου είπε οτι δεν εχει ακομη νουμερα, διοτι ειναι σε πιλοτικό σταδιο. Και στην ενημέρωση ειπε μόνο για πακετα ομιλιας και σμσ προς ολους, δεν ειπε τιποτα για μπονους ανανεωσης.

Στο σαιτ τους γιατί δεν εχει τιποτα για καρτοκινητή; Για ποιον λογο θελουν μονο τηλεφωνικη ενημερωση; Κρυφό το εχουν;

Κοινοποίηση

• Create New...