kiko28 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Kαλήσπερα πριν λίγο παρέλαβα το κινητό και έχει μέσα την b11.εβαλα να κατεβαίνει η b09.το θέμα είναι ότι δεν έχω SD γίνετε από την μνήμη του τηλεφώνου εγκατάσταση? Edited December 29, 2017 by kiko28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Kαλήσπερα πριν λίγο παρέλαβα το κινητό και έχει μέσα την b11.εβαλα να κατεβαίνει η b09.το θέμα είναι ότι δεν έχω SD γίνετε από την μνήμη του τηλεφώνου εγκατάσταση? Ειχα δοκιμασει σε παλιοτερη εκδοση και δουλεψε κανονικα με την εσωτερικη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Kαλήσπερα πριν λίγο παρέλαβα το κινητό και έχει μέσα την b11.εβαλα να κατεβαίνει η b09.το θέμα είναι ότι δεν έχω SD γίνετε από την μνήμη του τηλεφώνου εγκατάσταση? Επιβεβαιώνω πως λειτουργεί η αναβάθμιση ρίχνοντας το update.zip στον εσωτερικό χώρο. Δεν ισχύει το ίδιο για εγκατάσταση μέσω OTG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Για αυριο ηταν η παραδοση αλλα σημερα αφιχθη. Τα νεωτερα αργοτερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virus_79 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Για αυριο ηταν η παραδοση αλλα σημερα αφιχθη. Τα νεωτερα αργοτερα :D Καλή χρονιά! Μεγεια μας... Κι εγώ σήμερα παρέλαβα. Ερώτηση: screen protector δε βρήκα στο κουτί. Μόνο τη διάφανη θήκη. Έχει βρει κανείς τίποτα καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλη χρόνια μεγεια σας. Με το ταχυδρομείο παραλάβατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Υπάρχει κανείς με παραγγελία 25/11 που να έχει παραλάβει διότι εμένα είναι ακόμα στην Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονιά! Μεγεια μας... Κι εγώ σήμερα παρέλαβα. Ερώτηση: screen protector δε βρήκα στο κουτί. Μόνο τη διάφανη θήκη. Έχει βρει κανείς τίποτα καλό; Καλη χρονια! Καλοριζικο !!! Εμενα ακομα μου το δείχνει στη Σόφια απο τις 28/12/2017, και αμφιβαλω αν θα προλαβει να ερθει στις 5/1 που μου γραφει για εκτιμώμενη παραδοση. Πειτε μας εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Σαλόνικα σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virus_79 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλη χρόνια μεγεια σας. Με το ταχυδρομείο παραλάβατε; Με Acs. Δεν αργεί καθόλου μετά τη Θεσσαλονίκη. Το μόνο κακό είναι ότι δεν είχαν βάλει καθόλου, bubble wrap. Ευτυχώς το κουτί είναι σκληρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Kαλήσπερα πριν λίγο παρέλαβα το κινητό και έχει μέσα την b11.εβαλα να κατεβαίνει η b09.το θέμα είναι ότι δεν έχω SD γίνετε από την μνήμη του τηλεφώνου εγκατάσταση? Καλησπερα, σήμερα παρέλαβα απο gearbest!!Πήρα το link για την bo9 λίγες σελίδες πίσω και πήγαν ολα OK. Edited January 3, 2018 by jiannis81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kskender82 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Υπάρχει κανείς με παραγγελία 25/11 που να έχει παραλάβει διότι εμένα είναι ακόμα στην Αγγλία. Και εγω απο 25/11 ακομη southall. Ελπιζω μεχρι Παρασκευη να κουνηθει λιγακι... γιατι αρχισε και κουραζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Σήμερα εμφανίσθηκε Θεσσαλονίκη. Επιτέλους. Τόσο το 20/11 όσο και το 25/11. Το 28/11 ακόμα souththall. Edited January 2, 2018 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Και εγω απο 25/11 ακομη southall. Ελπιζω μεχρι Παρασκευη να κουνηθει λιγακι... γιατι αρχισε και κουραζει... Εμας που ερχονται αυτη τη εβδομαδα, ηταν παραγγελια απο τις 11/11/2017. Οποτε λογικα θα παραλαβετε 15 μερες μετα απο αυτη την παραδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Εγώ είχα 3 τηλέφωνα με παραγγελίες 24/11 Τα 2 τα παρέλαβα σήμερα, το 3 θα το παραλάβω αύριο και ένα που παρήγγειλα στις 29/11 είναι ακόμη στο southall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Εγώ είχα 3 τηλέφωνα με παραγγελίες 24/11 Τα 2 τα παρέλαβα σήμερα, το 3 θα το παραλάβω αύριο και ένα που παρήγγειλα στις 29/11 είναι ακόμη στο southall. Μήπως θες να πουλήσεις το ένα?Θεσσαλονίκη είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craftakias Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παιδια καλημερα, αλλαξε απο 6 που ηταν να παραλαβω σε 3 του μηνα δλδ σημερα (πειραιας περιοχη) ...Αναμενω μεχρι νεωτερας!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craftakias Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μόλις πήγα και το πήρα από acs !!!Πάω για android 7.1 αναβάθμιση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μπορούμε να βρούμε αριθμό αποστολής acs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Παιδιά καλή χρονιά πριν λίγο παρέλαβα και εγώ Αθήνα.Απο ότι έχω καταλάβει βάζουμε πρώτα την b10 και μετά την b8 και έρχεται ota η b9 επίσημα η πρέπει να βάλεις απευθείας μετά την b10 την b9(τι μπερδεμα είναι αυτό τέλος πάντων)!!!!! Edited January 3, 2018 by stavag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis81 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Προσωπικά πέρασα την b09 επάνω από την b11 και από ότι βλέπω ως τώρα όλα λειτουργούν ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craftakias Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Εγω εβαλα πρωτα την B10 και μετα καπακια την Β09 του δεκεμβριου και μετα εκανα ενα hard reset(wipe data and factory reset) μεσω recovery mode για να μη τυχουν τπτ σκαλωματα!!!Ολα κομπλε κανενα lag μεχρι τωρα, 145.000 περιπου στο antutu και οι φωτογραφιες με φωτισμο ειναι πολυ καλες!!! Edited January 3, 2018 by craftakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παρέλαβαααααα τελειο ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν περάσω την b09 κατευθείαν θα υπάρχει πρόβλημα; Απ ότι διαβάζω δεν βλέπω κάτι. Ήρθε με b11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craftakias Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Δεν εχεις να χασεις κατι δοκιμασε...Εγω καλου κακου τα εκανα ετσι οπως ελεγαν στις οδηγιες..απλα μετα την β10 εβαλα τη β9 που ειναι και η τελευταία ενημερωση ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Θα το δοκιμάσω έτσι κ βλέπουμε ,το έβαλε πιο πάνω φίλος κ λέει πάει καλά. Έτσι κ αλλιώς παρθένο το έχω δεν πέρασα τίποτε ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts