niroda Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αφου την εγκαταστησουμε πως μπαινουμε καποια αλλη στισγμη για κανουμε νεο backup η recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 με κλειστό το κινητό πατάς το volume up και το power button... τα αφήνεις μόλις δεις το recovery (για να μην δώσω χρόνο που καμιά φορά είναι λάθος) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Και με παει στην εικονα με το πρασινο ανθρωπακι σωστα?Εκει που λεει androind system recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) όχι... αυτό είναι το stock recovery. Σημείωση Εάν έβαλες το τελευταίο firmware upgrade τότε επειδή αυτό έχει ένα ρημάδι script μέσα για επαναφορά του stock recovery θα δεις ενα μήνυμα μέσα στο recovery για την απενεργοποίησή του. (εκτός και εαν το σβήσεις χειροκίνητα) Edited October 26, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αυτο ειναι για αυτο κατι δεν μου κολουσε σωστα .Αναβαθμιζω σ αυτο που εδωσες τωρα καο βρισκω την επιλογη μεσα εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Λογικά το recovery θα το δει μόνο του και θα βγάλει μήνυμα. Εάν όχι να σου πω που θα βρεις το script να το βγάλεις με το χέρι. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αυτο ειναι για αυτο κατι δεν μου κολουσε σωστα .Αναβαθμιζω σ αυτο που εδωσες τωρα καο βρισκω την επιλογη μεσα εκει? Αναβαθμίζοντας θα σου βγάζει στη θέση του παλιού το καινούριο και μέσα στο καινούριο θα βρεις την επιλογή για backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Όχι. Αναβαθμίζοντας θα σου βγάζει στη θέση του παλιού το καινούριο. Στράτο... το κακό είναι ότι το νεότερο firmware έχει script που κάνει έλεγχο του recovery on boot και επαναφέρει το stock σε κάθε bootάρισμα Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Λογικά το recovery θα το δει μόνο του και θα βγάλει μήνυμα. Εάν όχι να σου πω που θα βρεις το script να το βγάλεις με το χέρι. Για να το δουμε λοιπον που θα βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 όταν είχα φλασάρει το firmware και πήγα μετά να κάνω boot είχε βγάλει επιλογή για απενεργοποίηση του script (μέσα στο recovery αυτά) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 όταν είχα φλασάρει το firmware και πήγα μετά να κάνω boot είχε βγάλει επιλογή για απενεργοποίηση του script (μέσα στο recovery αυτά) Μου φαινεται χειροκινητα ποιο ευκολο θαναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ΟΚ... έχουμε και λέμε... Κάνεις backup ανοίγεις έναν root explorer και πας στο /system εκεί θα βρεις ένα αρχείο με το όνομα recovery-from-boot.p θα το μετονομάσεις σε recovery-from-boot.p.bak κάνεις restart και είσαι έτοιμος Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ΟΚ... έχουμε και λέμε... Κάνεις backup ανοίγεις έναν root explorer και πας στο /system εκεί θα βρεις ένα αρχείο με το όνομα recovery-from-boot.p θα το μετονομάσεις σε recovery-from-boot.p.bak κάνεις restart και είσαι έτοιμος Νασαι καλα αν δεν τα βρω με την πρωτη κατα την αναβαθμιση παω σ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 μπορείς να κάνεις το ίδιο και για το /system/etc/install-recovery.sh (μετονομασία). Αλλά και μόνο με το προηγούμενο δεν θα έχεις θέμα Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Ολα μια χαρα ευχαριστω Εγινε και το resize Edited October 26, 2013 by niroda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Λοιπόν.... Επειδή μου άρεσε η συσκευή αποφάσισα να βγάλω μια rom που να διορθώνει κάποια προβλήματα της official rom, ώστε να είναι πιο λειτουργική. Αυτή τη στιγμή είναι στο 95%. Φυσικά δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την βοήθεια του καλύτερου beta tester ever (μιας και εγώ δεν έχω τη συσκευή!) Mr Aiakos (3 ζήτω :up: ), που δέχτηκε να κάνει το τηλέφωνό του πειραματόζωο μου :D Τι θα είναι αυτή η rom: Θα είναι η 0820 official version, που θα περιλαμβάνει: 1. GPS fix 2. AGPS fix 3. GPS tracking applications fix 4. EPO enable 5. Υποστήριξη init.d scripts 6. Led flash fix 7. Proximity sensor fix 8. Μεταφραστικές διορθώσεις στα ελληνικά 9. Custom splash screen+custom bootanimation (by aiakos) 10. rooted+busybox, zipaligned 11. Προεγκατεστημένο το meteos για repartioning 12. Νο stock recovery on reboot Περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα κυκλοφορήσει :) Edited October 27, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 :w00t: respect χεχεχεεχχεε Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apol7 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει ότι το υπόψη τλφ σε κλήσεις από και προς σταθερά τλφ έχει πολύ χαμηλή ένταση (με ακούνε πολύ χαμηλα) σε αντίθεση με κλήσεις από και προς κινητά τλφ οπου η ένταση είναι σωστή. Έχω το τελευταίο official rom και έχω κάνει και το fix της πρώτης σελίδας, χωρίς ουσιαστική διάφορα (αύξησα το συνόλο των τιμών κατα +5). Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει ότι το υπόψη τλφ σε κλήσεις από και προς σταθερά τλφ έχει πολύ χαμηλή ένταση (με ακούνε πολύ χαμηλα) σε αντίθεση με κλήσεις από και προς κινητά τλφ οπου η ένταση είναι σωστή. Έχω το τελευταίο official rom και έχω κάνει και το fix της πρώτης σελίδας, χωρίς ουσιαστική διάφορα (αύξησα το συνόλο των τιμών κατα +5). Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; αν το τηλέφωνο είχε θέμα με την ένταση του μικροφώνου (εκτός του ότι θα το είχαμε όλοι μας όπως στο doogee dg100) αλλά και σίγουρα δεν θα έκανε διαχωρισμό σταθερών κινητών και θα είχες το ίδιο φαινόμενο παντού σε κάθε κλήση Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Λοιπόν.... Επειδή μου άρεσε η συσκευή αποφάσισα να βγάλω μια rom που να διορθώνει κάποια προβλήματα της official rom, ώστε να είναι πιο λειτουργική. Αυτή τη στιγμή είναι στο 95%. Φυσικά δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την βοήθεια του καλύτερου beta tester ever (μιας και εγώ δεν έχω τη συσκευή!) Mr Aiakos (3 ζήτω :up: ), που δέχτηκε να κάνει το τηλέφωνό του πειραματόζωο μου :D Τι θα είναι αυτή η rom: Θα είναι η 0820 official version, που θα περιλαμβάνει: 1. GPS fix 2. AGPS fix 3. GPS tracking applications fix 4. EPO enable 5. Υποστήριξη init.d scripts 6. Led flash fix 7. Proximity sensor fix 8. Μεταφραστικές διορθώσεις στα ελληνικά 9. Custom splash screen+custom bootanimation (by aiakos) 10. rooted+busybox, zipaligned 11. Προεγκατεστημένο το meteos για repartioning 12. Νο stock recovery on reboot Περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα κυκλοφορήσει :) Περιμενουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 καλησπερα... παιδια οταν κανω εγγραφη βιντεο γιατι συνεχεια κανει focus και θολωνει στιγμαια και μου χαλαει το βιντεο? ετσι ειναι σε αυτο το κινητο η εχει καποια ρυθμιση που δεν ειδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Λοιπόν.... Επειδή μου άρεσε η συσκευή αποφάσισα να βγάλω μια rom που να διορθώνει κάποια προβλήματα της official rom, ώστε να είναι πιο λειτουργική. Αυτή τη στιγμή είναι στο 95%. Φυσικά δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την βοήθεια του καλύτερου beta tester ever (μιας και εγώ δεν έχω τη συσκευή!) Mr Aiakos (3 ζήτω :up: ), που δέχτηκε να κάνει το τηλέφωνό του πειραματόζωο μου :D Τι θα είναι αυτή η rom: Θα είναι η 0820 official version, που θα περιλαμβάνει: 1. GPS fix 2. AGPS fix 3. GPS tracking applications fix 4. EPO enable 5. Υποστήριξη init.d scripts 6. Led flash fix 7. Proximity sensor fix 8. Μεταφραστικές διορθώσεις στα ελληνικά 9. Custom splash screen+custom bootanimation (by aiakos) 10. rooted+busybox, zipaligned 11. Προεγκατεστημένο το meteos για repartioning 12. Νο stock recovery on reboot Περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα κυκλοφορήσει :) Είναι ήδη έτοιμη και υπάρχει εδώ Προστέθηκε και shutdown animation (made by aiakos) και προεγκαταστάθηκε και το Mobileuncle MTK tool. :) Edited October 28, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Είναι ήδη έτοιμη και υπάρχει εδώ Προστέθηκε και shutdown animation (made by aiakos) και προεγκαταστάθηκε και το Mobileuncle MTK tool. :) Αν την περασουμε χανουμε ρυθμισεις - εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 καλησπερα... παιδια οταν κανω εγγραφη βιντεο γιατι συνεχεια κανει focus και θολωνει στιγμαια και μου χαλαει το βιντεο? ετσι ειναι σε αυτο το κινητο η εχει καποια ρυθμιση που δεν ειδα? καμια απαντηση?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Αυτό με το focus στο video είναι γενικότερο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts