Tasos30 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Γτ υπήρχει?!! Εάν πας Ρυθμίσεις>Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια>Smart lock έχει μια ρύθμιση αξιόπιστο πρόσωπο που περιγράφει πως ξεκλειδώνει το τηλέφωνο απλώς κοιτώντας το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Εάν πας Ρυθμίσεις>Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια>Smart lock έχει μια ρύθμιση αξιόπιστο πρόσωπο που περιγράφει πως ξεκλειδώνει το τηλέφωνο απλώς κοιτώντας το. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς!! Ναι τώρα το χρησιμοποιειω φαίνεται καλό σε χώρους μες φως γτ σε χώρους με χαμηλός φως ακόμα δεν δοκίμασα! Απλά όταν το βάλεις όταν και πάς να ανοίξεις την συσκευή σου δεν είναι σαν το s8 που σου βγάζει ένα πλαίσιο πάνω για να ξέρεις που είναι η κάμερα στα sony απλώς κοιτάς το κινητό και κάπου στο κέντρο κάτω θα δείξει ότι ξεκλείδωθηκε και μπορείς να ανοίξεις την συσκευή χωρίς να βάλεις μοτίβο! Άμα δεν κοιτάξεις και πάς να σύρεις για να ανοίξεις θα πρέπει κανονικά να βάλεις μοτίβο! Επίσης και το δαχτυλικο αποτύπωμα δουλεύει κανονικά α και κάτι άλλο είναι πολύ γρήγορη αναγνώριση πρωσοπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Και εγώ κατά λάθος το βρήκα, παίζοντας με τα μενου. Στα specs δεν αναφέρεται πουθενά πως υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα και μου έκανε εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Και εγώ κατά λάθος το βρήκα, παίζοντας με τα μενου. Στα specs δεν αναφέρεται πουθενά πως υποστηρίζει τέτοια δυνατότητα και μου έκανε εντύπωση. Και αμα δεν κάνω λάθος αυτή η λειτουργία προϋπήρχε και σε προηγούμενα μόδελα της Sony πριν βγουν καν τα s8 και iPhone 8 με αναγνώριση πρωσοπου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ναι υπάρχει σίγουρα και στη σειρά z 5 και ίσως και πιο πίσω... Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ύστερα από μια μέρα που το δούλεψα αυτη την αναγνώριση πρωσοπου μπορώ να πω πως λειτουργεί και σε χαμηλο φωτισμό ακόμα και σε καθόλου φωτισμό άμα δυναμοσεις την φωτεινότητα παλι σε αναγνώριζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ύστερα από μια μέρα που το δούλεψα αυτη την αναγνώριση πρωσοπου μπορώ να πω πως λειτουργεί και σε χαμηλο φωτισμό ακόμα και σε καθόλου φωτισμό άμα δυναμοσεις την φωτεινότητα παλι σε αναγνώριζει! Το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι ότι όταν ανοίγεις το κινητό και αυτο δεν σε ανιχνεύει σε λίγα δευτερόλεπτα στην "κλειδωνη" την ανίχνευση πρωσοπου και μετά ανοίγει το κινητό μόνο με δάχτυλικο αποτύπωμα ή μοτίβο/pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Η κάμερα έχει manual mode με ρύθμιση ταχύτητας κλείστρου; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Κοίτα τι μαθαίνει κανείς!! Ναι τώρα το χρησιμοποιειω φαίνεται καλό σε χώρους μες φως γτ σε χώρους με χαμηλός φως ακόμα δεν δοκίμασα! Απλά όταν το βάλεις όταν και πάς να ανοίξεις την συσκευή σου δεν είναι σαν το s8 που σου βγάζει ένα πλαίσιο πάνω για να ξέρεις που είναι η κάμερα στα sony απλώς κοιτάς το κινητό και κάπου στο κέντρο κάτω θα δείξει ότι ξεκλείδωθηκε και μπορείς να ανοίξεις την συσκευή χωρίς να βάλεις μοτίβο! Άμα δεν κοιτάξεις και πάς να σύρεις για να ανοίξεις θα πρέπει κανονικά να βάλεις μοτίβο! Επίσης και το δαχτυλικο αποτύπωμα δουλεύει κανονικά α και κάτι άλλο είναι πολύ γρήγορη αναγνώριση πρωσοπου! Ακόμα και στο Xperia M2 που έχω του 2014 έχει αναγνώριση προσώπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αγόρασα ένα tempered glass της nillkin και δεν καλύπτει καν όλη την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Αγόρασα ένα tempered glass της nillkin και δεν καλύπτει καν όλη την οθόνη πηγαινε στα media και βαλε τις ζελατινες που εχει εκει, καθεται σχεδον σε ολη την οθονη και δεν κανει halo effect. τις ZAGG εννοω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Χθες το βράδυ ενεργοποίησα το στάμινα.Παρατήρησα ότι δεν έκλεινε το wifi ή τα δεδομένα όταν έσβηνε η οθόνη.Συν ότι κατά την διάρκεια του βραδιού έπεσε η μπαταρία 5% από το 64% στο 59%.Δηλαδή σε διάστημα 7 ωρών περίπου έπεσε 5% η μπαταρία με ενεργοποιημένο στάμινα.Σε ένα Ε4 που είχα τα δεδομένα έκλειναν επιτόπου με το που έσβηνε η οθόνη και η μπαταρία άδειαζε πολύ αργά. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Το ultra stamina από την άλλη φαίνεται πως λειτουργεί σωστά,αφού σε 6 ώρες έπεσε η μπαταρία 1% μόνο.Έχει παρατηρήσει κανείς αυτό με το στάμινα που αναφέρω παραπάνω? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 To ξέρετε ότι βγήκε Sailfish OS για το Xperia X ; (jolla, κάτι από το Meego) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 To ξέρετε ότι βγήκε Sailfish OS για το Xperia X ; (jolla, κάτι από το Meego)[/QUOT Κάτι έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να το αποκτήσεις αυτί το OS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 κάνεις Unlock το bootloader (χάνεις εγγύηση) και σκας και 49 εουροζ στη jolla https://jolla.com/sailfishx/ Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 κάνεις Unlock το bootloader (χάνεις εγγύηση) και σκας και 49 εουροζ στη jolla https://jolla.com/sailfishx/ Το θέμα είναι αξίζει να το κάνεις ή όχι το έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Όχι δεν αξίζει, σήμερα πήρα ενημέρωση λογισμικού Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Επίσης και εγώ πήρα την ενημέρωση λογισμικού σήμερα το πρωί και ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο μέρος που βλέπουμε τις βελτιώσεις, το changelog, είτε στο κινητό είτε σε κάποια σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Επίσης και εγώ πήρα την ενημέρωση λογισμικού σήμερα το πρωί και ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο μέρος που βλέπουμε τις βελτιώσεις, το changelog, είτε στο κινητό είτε σε κάποια σελίδα. Τι ενημέρωση την 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Τι ενημέρωση την 8? όχι, ενημέρωση ασφαλείας ήταν. Αλλά καλή ερώτηση για το πότε θα έρθει η 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 παντως συνεπεστατη η σονυ, με το που μπηκε ο μηνας παρε ενημερωση. Αξιζει ενα μπραβο. Στη δε HTC.... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση ασφαλείας. Τυπική η Sony! Έχει τσεκάρει κανείς αυτά που ανέφερα με το stamina στην προηγούμενη σελίδα? Αν κλείνουν δηλαδή τα δεδομένα-wifi του κινητού όταν το ενεργοποιείς και πόσο μπαταρία καταναλώνει σε κατάσταση αναμονής? Το ξαναδοκίμασα και μου έφαγε σε αναμονή 8% σε ένα δεκάωρο με ανοιχτό 4G.Λέτε να φταίει ότι δεν έχει "ανοίξει" ακόμα η μπαταρία που είναι καινούργιο ή επειδή δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι?Ή έτσι κάνει γενικά το stamina στο Χ? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezilys Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση ασφαλείας. Τυπική η Sony! Έχει τσεκάρει κανείς αυτά που ανέφερα με το stamina στην προηγούμενη σελίδα? Αν κλείνουν δηλαδή τα δεδομένα-wifi του κινητού όταν το ενεργοποιείς και πόσο μπαταρία καταναλώνει σε κατάσταση αναμονής? Το ξαναδοκίμασα και μου έφαγε σε αναμονή 8% σε ένα δεκάωρο με ανοιχτό 4G.Λέτε να φταίει ότι δεν έχει "ανοίξει" ακόμα η μπαταρία που είναι καινούργιο ή επειδή δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι?Ή έτσι κάνει γενικά το stamina στο Χ? Δύστηχως δεν μπορώ να σου απαντήσω δεν χρησιμοποιείω ποτέ stamina στα καινούργια sony γιατι έχω παρατηρήσει πευτουν τα frame! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 εχει κανεις την συγκεκριμενη? η τρυπα που εχει για το φλας μηπως εμποδιζει το φως να διοχετευετε ποιο σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts