CrisBal Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Τα εχω δει ολα με αυτο το τηλ, ακομα και αφου το ανοιξα και αποσυνδεσα την μπαταρια δεν λεει να παρει μπρος..Λετε να ειναι θεμα hardware τελικα??? Υπαρχει τιποτα αλλο που θα μπορουσα να κανω;;;Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει με flashone κατι αλλα που βρηκα στο ιντερνετ με συνδυασμους πληκτρων και η εσχατη λυση με αποσυνδεση μπαταριας αλλα παλι τιποτα.Καμια αλλη ιδεα;;; Έκανες όλα αυτά λοιπόν...... τεσπά...αν το βάλεις στο φορτιστή..και με καλώδιο και φορτιστή ελεγμένο... ζεσταίνεται μετά από πολύ ώρα? Αν ναι σημαίνει ότι φορτίζεις.. άρα ίσως και να πάρει μπροστά... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Έκανες όλα αυτά λοιπόν...... τεσπά...αν το βάλεις στο φορτιστή..και με καλώδιο και φορτιστή ελεγμένο... ζεσταίνεται μετά από πολύ ώρα? Αν ναι σημαίνει ότι φορτίζεις.. άρα ίσως και να πάρει μπροστά... Πρεπει να φορτιζει καθως οταν παταω να ανοιξει ακουγεται η δονηση αλλα μεχρι εκει ενω οταν ειναι αποφορτισμενο το μονο που κανει ειναι να τρεμοπαιζει το κοκκινο λαμπακι γι 2 δευτερα..Το εχω αφησει και ενα 24ωρο να φορτιζει αλλα παλι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Πρεπει να φορτιζει καθως οταν παταω να ανοιξει ακουγεται η δονηση αλλα μεχρι εκει ενω οταν ειναι αποφορτισμενο το μονο που κανει ειναι να τρεμοπαιζει το κοκκινο λαμπακι γι 2 δευτερα..Το εχω αφησει και ενα 24ωρο να φορτιζει αλλα παλι τιποτα. Έχεις δοκιμάσει και άλλα καλώδια; έχω τρία - τέσσερα και φορτίζει μόνο με το ένα από αυτά, ενώ τα άλλα καλώδια φορτιζουν το Α5 και το S9+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Πρεπει να φορτιζει καθως οταν παταω να ανοιξει ακουγεται η δονηση αλλα μεχρι εκει ενω οταν ειναι αποφορτισμενο το μονο που κανει ειναι να τρεμοπαιζει το κοκκινο λαμπακι γι 2 δευτερα..Το εχω αφησει και ενα 24ωρο να φορτιζει αλλα παλι τιποτα. Πάτα χωρίς να βλέπεις τα πλήκτρα για να μπει fastboot.. Σύνδεσε το με PC αν το βλέπει τσέκα4ε οθόνη.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Το xana battery στην aex pie δεν ξέρω τι λέει σε όσους το έχουν αλλά εγώ λίγες ώρες που το έχω και είναι εμφανης η αίσθηση του αμυδρου κολλήματος. Πάμε γι άλλο. Το συνδιαστικο cbg ήταν καλό όσο το χρησιμοποίησα και πιθανόν να ξαναγυρίσω σε αυτό. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Πάτα χωρίς να βλέπεις τα πλήκτρα για να μπει fastboot.. Σύνδεσε το με PC αν το βλέπει τσέκα4ε οθόνη..[/quote Αν θυμαμαι καλα το pc το εβλεπε σαν qloader και κατι αριθμους οταν προσπαθουσα να το κανω με το flashone αλλα μονο σε fastboot χωρις να εχω μπει fastboot δεν το εβλεπε καθολου.Δεν εχω μαζι μου υπολογιστη ουτε για 2 εβδομαδες ακομα.Οταν αδειαζει απο μπαταρια και το συνδεω με τον φορτιστη ειναι αναμενο το κοκκινο λαμπακι οταν εχει μπαταρια και το συνδεσω δεν αναβει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα. Για να ξεκολησω την οθονη για αλλαγη της καμερας επειρεαζει το tempered glass που εχω; πρεπει να το βγαλω για να ζεσταθει σωστα; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα. Για να ξεκολησω την οθονη για αλλαγη της καμερας επειρεαζει το tempered glass που εχω; πρεπει να το βγαλω για να ζεσταθει σωστα; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω το εβγαλα μιας και ηθελε ουτως η αλλως αλλαγη αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμακαι με αυτο.Το δυσκολο ειναι να καταφερεις να κανεις την αρχη στο ξεκολλημα, εμενα αυτο με ζορισε με το που καταφερα και εβαλα το εργαλειο απο κατω το πηγα σιγα σιγα γυρω γυρω και βγηκε ανετα.Αν εχεις βεντουζακι για την οθονη αφου την ζεστανεις πηγαινε το στην ακρη τραβα λιγο να ανασηκωθει το βαζεις απο κατω και ολα τα αλλα ειναι ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malthampoukos Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα, λέω να ασχοληθώ με αλλαγή ρομ μετά από καιρό. Ποιά λέτε να βάλω για να έχω βέλτιστη κάμερα και μπαταρία? Υπάρχει κάτι έξτρα? Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να κρατήσω μπακ απ και επαναφορά τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα, να μην τα κάνω από την αρχή? Ευχαριστώ Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Η κάμερα μου είναι σκ....α για κάποιον λόγο και θα φύγω για ταξίδι, οπότε θέλω να κάνω ένα upgrade για να το διορθώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ok σ ευχαριστώ πολυ για τα tipsΕγω το εβγαλα μιας και ηθελε ουτως η αλλως αλλαγη αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμακαι με αυτο.Το δυσκολο ειναι να καταφερεις να κανεις την αρχη στο ξεκολλημα, εμενα αυτο με ζορισε με το που καταφερα και εβαλα το εργαλειο απο κατω το πηγα σιγα σιγα γυρω γυρω και βγηκε ανετα.Αν εχεις βεντουζακι για την οθονη αφου την ζεστανεις πηγαινε το στην ακρη τραβα λιγο να ανασηκωθει το βαζεις απο κατω και ολα τα αλλα ειναι ευκολα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Η κάμερα μου είναι σκ....α για κάποιον λόγο και θα φύγω για ταξίδι, οπότε θέλω να κάνω ένα upgrade για να το διορθώσωΠεσμας και ποια ρομ έχεις τωρα. Μπαταρία με αρκετά καλή κάμερα πας στην 30s v16, αν θέλεις και GCam πας στην aex pie του CrisBal. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 ## 12.12.2018-le_x2 -MIUI-10-GLOBAL-8.12.06--TEST-3-- Ported le_x2 ## *Changelog* - Rom is Multilanguage - Several changes inside System to work on our phone - More Translations inside - AutoUpdater included - More themes included - Gapps and all Google services included - Including all latest framework patches - Includes all latest changes and MIUI10 updates - Security authenicator certification included - Needs MiuiAccount to recognize system preferences - BS 6.1.1-r4 - Extra settings included - Spectrum profiles, Battery fix,App settings,FocusFix,Fast Charge - Themes, sounds,Handset,BT,WiFi,Data,VoLTE working. - More.... Rom Link https://drive.google.com/file/d/1sfG_QTpXE_JAJUyVVhNqYI72RQJ2Sbmr/view?usp=sharing INSTALLATION Make system,data,dalvik and cache and vendor wipe..reboot to recovery and flash rom. Bugs AutoLux, maybe more.. NOTICE Is a test rom!! Don't post bugs DO NOT ASK FOR UPDATE OR ETA. Don't ask for bug fixes I will not answer... Compatible TWRP https://drive.google.com/file/d/1_WKOuKNNLqrFYWwUYlxRHFRDgb0BysUv/view?usp=sharing Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasimako Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ρε παιδιά, με την 30s v16 δεν λαμβάνει το κινητό ειδοποιήσεις από Viber, WhatsApp k gmail, όταν είναι με κλειστή την οθόνη... Καμμία λύση; Κατά τα άλλα πολύ καλη η ROM!! Στάλθηκε από το ZUK Z2121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malthampoukos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Πεσμας και ποια ρομ έχεις τωρα. Μπαταρία με αρκετά καλή κάμερα πας στην 30s v16, αν θέλεις και GCam πας στην aex pie του CrisBal. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω την 5.0.9 26s. Μπορείς να μου πεις ποιά από όλες της αρχικής είναι γιατί έχει πολλά λινκς? Τρόπος για να κάνω μπακ απ και μετά επαναφορά τις ρυθμίσεις,λογαριασμούς κλπ υπάρχει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ρε παιδιά, με την 30s v16 δεν λαμβάνει το κινητό ειδοποιήσεις από Viber, WhatsApp k gmail, όταν είναι με κλειστή την οθόνη... Καμμία λύση; Κατά τα άλλα πολύ καλη η ROM!! Στάλθηκε από το ZUK Z2121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δώσε δικαιώματα.. κλείδωσε τες διαχείριση αυτόματη έναρξη.. ειδικές ρυθμίσεις.. έναρξη ειδοποιήσεις κλπ κλπ κλπ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Γίνεται να κάνω το led notification να αναβοσβήνει πιο γρήγορα όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις χωρίς Root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Ρε παιδιά, με την 30s v16 δεν λαμβάνει το κινητό ειδοποιήσεις από Viber, WhatsApp k gmail, όταν είναι με κλειστή την οθόνη... Καμμία λύση; Κατά τα άλλα πολύ καλη η ROM!! Στάλθηκε από το ZUK Z2121 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ με την ίδια rom έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του chrisbal αλλά τελικά τίποτα!Εγκατεστησα δεύτερη φορά την ίδια rom , αλλά όταν το κινητό μένει κλειστό αρκετή ώρα δεν λαμβάνω καμμία ειδοποίηση ειδικά σε gmail και messenger!Αν κάποιος έχει την ίδια rom και λαμβάνει ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη αρκετή ώρα ας μας πει τι πρέπει να κάνουμε! Κατά τα άλλα είναι μια εξαιρετική rom με τρομερή διαχείριση μπαταρίας! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Έχω την 5.0.9 26s. Μπορείς να μου πεις ποιά από όλες της αρχικής είναι γιατί έχει πολλά λινκς? Τρόπος για να κάνω μπακ απ και μετά επαναφορά τις ρυθμίσεις,λογαριασμούς κλπ υπάρχει? ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7719185#post7719185 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7622661#post7622661%22 είναι ρουταρισμένη η ρομ που έχεις? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malthampoukos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7719185#post7719185 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7622661#post7622661%22 είναι ρουταρισμένη η ρομ που έχεις? Sorry που σε έβαλα σε κόπο, αλλά δεν έχω καλό ίντερνετ και ήθελα να είμαι σίγουρος για το τι θα κατεβάσω. Νομίζω όχι δεν είναι, πάει και 1.5 χρόνο από τότε που το έκανα. Πώς το βλέπω αυτό? Edited December 12, 2018 by malthampoukos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Με 821 εκδοση απο banggood ξεκλείδωτο bootloader και περασμενους driver στο pc, ριχνω την aoespextended-v6. 0_le_x2-20181125-UNOFFICIAL χυμα. Την μετονομαζω update. zip. Παω volume up και start button και οταν παω να κανω update system μου βγαζει μηνυμα: Failed to update! APK is not found Τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Με 821 εκδοση απο banggood ξεκλείδωτο bootloader και περασμενους driver στο pc, ριχνω την aoespextended-v6. 0_le_x2-20181125-UNOFFICIAL χυμα. Την μετονομαζω update. zip. Παω volume up και start button και οταν παω να κανω update system μου βγαζει μηνυμα: Failed to update! APK is not found Τι κανω λαθος? Τα πάντα. Πρέπει πρώτα να βάλεις custom recovery. Υπάρχουν οδηγίες για τα πάντα στην πρώτη σελίδα. Sorry που σε έβαλα σε κόπο, αλλά δεν έχω καλό ίντερνετ και ήθελα να είμαι σίγουρος για το τι θα κατεβάσω. Νομίζω όχι δεν είναι, πάει και 1.5 χρόνο από τότε που το έκανα. Πώς το βλέπω αυτό? Κατέβασε το root checker από το playstore και δες αν είσαι root ή όχι. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malthampoukos Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Δεν είμαι root... Οπότε τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 (edited) ειμαι στο twrp ......εκανα back up οταν προσπαθω να περασω τη aoespextended-v6. 0_le_x2-20181125-UNOFFICIA μετονομασμενη σε update.zip δεν προχωραει η διαδικασια και λεει/γραφει no digest file found. verifying zip signature. οταν παω να κανω reboot η οτιδηποτε αλλο δινει εντολη No OS installed. Are you sure you want to reboot? ρωταω γιατι εδω δεν πρεπει να κανω λαθος και καθοτι αρχαριος.....χρειαζομαι βοηθεια. ευχαριστω Edited December 13, 2018 by zampas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 ειμαι στο twrp ......εκανα back up οταν προσπαθω να περασω τη aoespextended-v6. 0_le_x2-20181125-UNOFFICIA μετονομασμενη σε update.zip δεν προχωραει η διαδικασια και λεει/γραφει no digest file found. verifying zip signature. οταν παω να κανω reboot η οτιδηποτε αλλο δινει εντολη No OS installed. Are you sure you want to reboot? ρωταω γιατι εδω δεν πρεπει να κανω λαθος και καθοτι αρχαριος.....χρειαζομαι βοηθεια. ευχαριστω Δεν χρειαζεται να μετονομασεις την rom. Πρωτα περασε το twrp 3.2.3 και κανε reboot to recovery. Αφου μπεις στο σωστο twrp κανε format data (θα διαγραφουν ολα απο το κινητο) και στη συνεχεια κανε το κινητο treble συμφωνα με τις οδηγιες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7719185#post7719185. Κανε τα απαραιτητα wipe στο advance wipe (εκτος vendor) και περασε - φλασαρε τη ρομ. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ολοι να σε καθοδηγησουμε. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 (edited) Πρωτα περασε το twrp 3.2.3 και κανε reboot to recovery. εχω περασει την 3.2.1-1. πρεπει να βγει αυτη και να δοκιμασω την 3.2.3. ? μπρω τωρα που ειμαι No OS installed? φοβαμαι να κανω καποιες ενεργειες πλεον μιας και ......δεν ξερω αν εχω σβησει κτι που δεν πρεπει. Ευχραριστω Edited December 13, 2018 by zampas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts