nazgul1379 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Απο V5 θα μας ερθει OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 CN 28S V7 DevStableRom Καινούργια έκδοση νέος kernel Νέα settings CBG με επιλογές για άδειες σε underground resources εφαρμογών και πολλά άλλα. v4a included safetynetpas χωρίς φιξ. Νεα Eφαρμογή καιρού στην κεντρική σελίδα.Αν δεν την θέλετε την κάνετε απεγκατάσταση. Η ρομ είναι χωρίς LeEco services μέσα αν τις θέλετε φλασάρετε αυτό αφού μπείτε σύστημα και τελειώσετε με τις ρυθμίσεις σας. 28S-V7Rom Link https://drive.google.com/open?id=1090XjuJ-gnmtWDPT48rqfAdUdoe9N7Bu LeEco services 28S-V7 Link https://drive.google.com/open?id=19_56NLazEAmwR9UyeO-S-HpKzW90i8rA μήπως έκανες λάθος στα link? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Απο V5 θα μας ερθει OTA? Ναι μην κάνεις τίποτα. Θα έρθει. Τα λινκ διορθώθηκαν. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Αυτην ειχα δοκιμασει κι εγω.δεν εχει ir remote control,η καμερα που εχει δε δουλευει φλας.ειχα κατεβασει τη footej camera που δουλευε φλας αλλα αθλιοτατη ποιοτητα εικονας.otg δε δοκιμασα αν δουλευε που αλλες ορεο ειχαν θεμα..οποτε για μενα τουλαχιστον δεν αξιζει μονο και μονο για να εχουμε ορεο..προσωπικα ηδη κατεβαζω τη παραπανω cbg και θα περιμενω τη nougat που μας υποσχεθηκε :-) Αυτο το post δεν αφορούσε εσένα φιλε μου αλλά αυτόν που το ζήτησε, εχω γραψει για αυτην την ρομ που ειναι καλή, και που δεν ειναι. Καμμία oreo rom δεν εχει καλη καμερα αυτην την στιγμη, το ψαχνουν ομως και θα το βελτιώσουν. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Τωρα βγαζει και στα 2 λινκ το zip για τα leeco services,ακυρο στην αρχικη βγαινει κανονικα το λινκ. Edited December 6, 2017 by mitsospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μολις την πέρασα...28S-V7Rom τρέχει πολυ καλα πολύ smooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μολις την πέρασα...28S-V7Rom τρέχει πολυ καλα πολύ smooth.. Οντως..πολυ γρηγορη...νομιζω καλυτερη της 26s v10..θα στηθει ακομα καλυτερα και θα δειξει η διαρκεια μπαταριας... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Οντως..πολυ γρηγορη...νομιζω καλυτερη της 26s v10..θα στηθει ακομα καλυτερα και θα δειξει η διαρκεια μπαταριας... Και το δακτυλικο παει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Προς όλους τους χρήστες που θέλουν να λύσουν τυχόν παρεξηγήσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις έχουμε και τα π.μ. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Εδώ γράφουμε προβλήματα και λύνονται απορίες σχετικά με το κινητό μας. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Και το δακτυλικο παει σφαιρα. Έχει ένα bug με το recorded euii και η φωτεινότητα δεν είναι καλή γιατί δεν την πείραξα λόγω μπαταρίας. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Έχει ένα bug με το recorded euii και η φωτεινότητα δεν είναι καλή γιατί δεν την πείραξα λόγω μπαταρίας. το bluetooth δεν συνδέετε σαν τηλεφωνο στο αμαξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros75 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Kαλησπερα. θελω να παραγγειλω από Geekbuying ένα LeEco le max 2 x820... από germany η από italy :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Έχει ένα bug με το recorded euii και η φωτεινότητα δεν είναι καλή γιατί δεν την πείραξα λόγω μπαταρίας. Πολυ ωραιος launcher..πανω που ελεγα οτι μετα απο χρονια θα δοκιμασω να αποχωριστω τον νοβα μου τον εχεις μεσα προεγκατεστημενο..χαχα..τον θελει η μοιρα μου..ενα παραπονο ρε chris βασικα για οποια ρομ κι αν εχω φλασαρει ειτε δικη σοη ειτε οχι..δε γινεται να ειναι εντελως dark???δλδ ακομα και στις ρυθμισεις που μπαινεις να εχει μαυρο φοντο προς οφελος της μπαταριας;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasbou Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Cris υπαρχει ενα θεμα στο καινουργιο app της καμερας στην eui 28s.......οταν ειναι ενεργοποιημενο το flash στις περισσοτερες φωτο δουλευει σωστα,αναβει οταν πατας να κανει εστιαση και εστιαζει.....μερικες φορες ομως ενω το flash ειναι ενεργοποιημενο οταν πατας να εστιασει δεν αναβει το flash με αποτελεσμα η φωτο στην συνεχεια να βγει με flash αλλα χωρις να χει εστιασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JigSaw5 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 καλησπερα σας.εχει 1 βδομαδα που αγορασα το συγκεκριμενο τηλεφωνο.απο κινα.αλλα εχω θεμα με τις καρτες σιμ.δεν μου τις αναγνωριζει μερικες φορες οποτε ειναι σαν να μην εχω τηλεφωνο.τι μπορω να κανω γιαυτο.εκανα ριστορ για λιγο ολα κομπλε αλλα μετα σε καποιες φασεις παλι τις χανει τις σιμ..δεν τις αναγνωριζει.καταταλλα επαθα πλακα με την καμερα κ με την ταχυτητα του.adroid 8.νμζ οτι αυτο τρωεει τα σκαλωματα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 καλησπερα σας.εχει 1 βδομαδα που αγορασα το συγκεκριμενο τηλεφωνο.απο κινα.αλλα εχω θεμα με τις καρτες σιμ.δεν μου τις αναγνωριζει μερικες φορες οποτε ειναι σαν να μην εχω τηλεφωνο.τι μπορω να κανω γιαυτο.εκανα ριστορ για λιγο ολα κομπλε αλλα μετα σε καποιες φασεις παλι τις χανει τις σιμ..δεν τις αναγνωριζει.καταταλλα επαθα πλακα με την καμερα κ με την ταχυτητα του.adroid 8.νμζ οτι αυτο τρωεει τα σκαλωματα του Android 8? Δεν νομίζω αδερφέ εδώ με το ζόρι θα πάρουμε nougat 7 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JigSaw5 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) sorry.6.τελικα.τι μπορω να κανω γ το προβλημα μου?μολις κατεβασα απο το πλαυστορε κατι παρομοιο μια εκδοση ανδροιδ αλλα δ νμζ να αλλαξε κατι. το τηλεφωνο εχει τα εξης χαρακτηριστικα.le s3. model LEX626 Android 6. EUI version 5.8.018S. CPU Helio X20 10 core. 2.3 ghz Edited December 6, 2017 by JigSaw5 ελλιπη στοιχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Έχει ένα bug με το recorded euii και η φωτεινότητα δεν είναι καλή γιατί δεν την πείραξα λόγω μπαταρίας. Το 4g το ξεχνάς και σε 3g πάει με ταχύτητα dialup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 sorry.6.τελικα.τι μπορω να κανω γ το προβλημα μου?μολις κατεβασα απο το πλαυστορε κατι παρομοιο μια εκδοση ανδροιδ αλλα δ νμζ να αλλαξε κατι. το τηλεφωνο εχει τα εξης χαρακτηριστικα.le s3. model LEX626 Android 6. EUI version 5.8.018S. CPU Helio X20 10 core. 2.3 ghz Λάθος thread... Εδώ δύσκολα βγάζουμε άκρη με το le max 2... Μόνο ο cris αν μπορεί να βοηθήσει, αλλά καλύτερα στο δικό του thread... Kαλησπερα. θελω να παραγγειλω από Geekbuying ένα LeEco le max 2 x820... από germany η από italy :wacko::wacko::wacko: Ιταλία (4,5€ μεταφορικά) Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiflosourtis Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα, μετά από περίπου 10 απροβλημάτιστους μήνες που έχω την 20s, μου ήρθε μήνυμα για update στην 26s. Προχωράμε άφοβα στην αναβάθμιση; http://i.imgur.com/PYMMPla.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Αυτές τις μέρες ενώ έχω βάλει στο spectrum το προφίλ για μπαταρία κάτι μου κάνει απίστευτο drain και έχω τρελαθεί....25% το βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αυτές τις μέρες ενώ έχω βάλει στο spectrum το προφίλ για μπαταρία κάτι μου κάνει απίστευτο drain και έχω τρελαθεί....25% το βράδυ... Βάλε το προεπιλεγμένο. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλησπέρα, μετά από περίπου 10 απροβλημάτιστους μήνες που έχω την 20s, μου ήρθε μήνυμα για update στην 26s. Προχωράμε άφοβα στην αναβάθμιση; g] Όχι θα σου περάσει την κινεζική 26s. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Το 4g το ξεχνάς και σε 3g πάει με ταχύτητα dialup... Βάλε V7 σούπερ σήμα 4G και WiFi.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλημέρα Χρήστο,δεν μου έχει έρθει κάτι ΟΤΑ για V7.Και τι εννοείς προεπιλεγμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts