nick1967 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Καρτες sim> κλησεις> ερωτηση καθε φορα, και εισαι okΕμ αυτό ήθελα να αποφύγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Στη v28s1 εχει στο ριζικο φακελο: 1.Magisk14.3.zip 2.MagiskManager.apk (Αυτα αν καταλαβαινω καλα ταχω εγκατεστημενα) 3.MagiskBusybox.zip 4.V4A.zip (Μ αυτο τι κανω?) 5.Xpsd_Frmwrk_87.3_Systemless.zip1 ( Και μ αυτο τι κανω?) Μπορει καποιος φιλος εδω να μου πει τι κανω με αυτα η καπου να παω να διαβασω? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμ αυτό ήθελα να αποφύγω Αυτο το κανεις μια φορα στις ρυθμισεις. Μετα οποτε πατας κληση σου ανοιγει 1 παραθυρο (sim 1 & sim 2) Επιλεγεις πια θελεις και την πατας.. (αυτο δεν θελεις?) Και ποιο αναλυτικα.. εχεις μια επαφη στην επιφανεια εργασιας πατας πανω και αμεσως σου ανοιγει sim 1 & sim 2 Πατας π.χ. sim 1 και αμεσως κανει κληση απο τη sim 1 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Στη v28s1 εχει στο ριζικο φακελο: 1.Magisk14.3.zip 2.MagiskManager.apk (Αυτα αν καταλαβαινω καλα ταχω εγκατεστημενα) 3.MagiskBusybox.zip 4.V4A.zip (Μ αυτο τι κανω?) 5.Xpsd_Frmwrk_87.3_Systemless.zip1 ( Και μ αυτο τι κανω?) Μπορει καποιος φιλος εδω να μου πει τι κανω με αυτα η καπου να παω να διαβασω? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο το κανεις μια φορα στις ρυθμισεις. Μετα οποτε πατας κληση σου ανοιγει 1 παραθυρο (sim 1 & sim 2) Επιλεγεις πια θελεις και την πατας.. (αυτο δεν θελεις?) Και ποιο αναλυτικα.. εχεις μια επαφη στην επιφανεια εργασιας πατας πανω και αμεσως σου ανοιγει sim 1 & sim 2 Πατας π.χ. sim 1 και αμεσως κανει κληση απο τη sim 1 Θέλει αντί να του ανοίγει σιμ ένα και δύο να του έχει μόνιμα κάτω σιμ ένα ή δύο όχι ότι έχει καμία διαφορά, λέμε τώρα,το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι είτε το πατήσεις κάτω είτε από παράθυρο που θα ανοίξει ακριβώς ίδια διαδικασία και ίδια πατήματα,του αρέσει να το βλέπει κάτω αν κατάλαβα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 (edited) Στη v28s1 εχει στο ριζικο φακελο: 1.Magisk14.3.zip 2.MagiskManager.apk (Αυτα αν καταλαβαινω καλα ταχω εγκατεστημενα) 3.MagiskBusybox.zip 4.V4A.zip (Μ αυτο τι κανω?) 5.Xpsd_Frmwrk_87.3_Systemless.zip1 ( Και μ αυτο τι κανω?) Μπορει καποιος φιλος εδω να μου πει τι κανω με αυτα η καπου να παω να διαβασω?[ 1 Το MAGISKειναι για την περίπτωση και το Manager που δεν έβαλες ρουτ στην αρχική εγκατάσταση και το αποφασίσεις μετά. Βαζεις τον manager Φλασαρεις ο 14.3 και έχεις ρουτ. Το V4A είναι για βελτίωση ήχου και το Magisk BusyBox για εφαρμογές και Xposed που το χρειάζονται αν τις δουλεύεις.;) PS βγήκε νέα έκδοση 28s ετοιμαστείτε για Update. Edited November 2, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Θέλει αντί να του ανοίγει σιμ ένα και δύο να του έχει μόνιμα κάτω σιμ ένα ή δύο όχι ότι έχει καμία διαφορά, λέμε τώρα,το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι είτε το πατήσεις κάτω είτε από παράθυρο που θα ανοίξει ακριβώς ίδια διαδικασία και ίδια πατήματα,του αρέσει να το βλέπει κάτω αν κατάλαβα καλάΈτσι ακριβώς Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Το MAGISKειναι για την περίπτωση και το Manager που δεν έβαλες ρουτ στην αρχική εγκατάσταση και το αποφασίσεις μετά. Βαζεις τον manager Φλασαρεις ο 14.3 και έχεις ρουτ. Το V4A είναι για βελτίωση ήχου και το Magisk BusyBox για εφαρμογές και Xposed που το χρειάζονται αν τις δουλεύεις.;) PS βγήκε νέα έκδοση 28s ετοιμαστείτε για Update. βγήκε το update ή θα βγει? Ακόμα δεν μου ήρθε τίποτα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Το MAGISKειναι για την περίπτωση και το Manager που δεν έβαλες ρουτ στην αρχική εγκατάσταση και το αποφασίσεις μετά. Βαζεις τον manager Φλασαρεις ο 14.3 και έχεις ρουτ. Το V4A είναι για βελτίωση ήχου και το Magisk BusyBox για εφαρμογές και Xposed που το χρειάζονται αν τις δουλεύεις.;) PS βγήκε νέα έκδοση 28s ετοιμαστείτε για Update. οποτε καλα τα παω.. Νασαι καλα και σ ευχαριστω. Η 28s ειναι απιστευτη!!!!! Χαλαλι που πεδευτηκα αρκετα /μια με τη μιση φωτο και /μια με το αντιγραφη και επικοληση: Και εδω εγινε το εξης ΚΟΥΦΟ: Προχθες που βρηκες τη λυση με το αντιγραφη και επικοληση την ειχα βγαλει και ειχα περασει τη v.10. Αφου ομως το ελυσες αποφασισα να την ξαναπερσω παρολο που φοβωμουνα για τη μιση φωτο μην εμφανιστη παλι??? Την περναω και ολα κανονικα. Μολις την σεταρω νατη παλι η μιση φωτο. Την ξαναπερναω τελειως καθαρη και intrernal ολα ενταξει.. Κανω κλιση κανονικα η φωτο. Μολις την ξανασεταρω, ξανακανω κλιση ΠΑΛΙ μιση φωτο. Πανω που ελεγα να το ...πεταξω διαβασα αυτο που εγραψες στην παραθεση στον -psylllinos- με την AOSP νομιζω (Πατάς μια στην αρχή το λειτ πτήσης το ξεπατας και δουλεύει κανονικά.) Και λεω: Δεν το κανω και γω αυτο :dizzy: (Αλλα νταλον) Επειδη ηταν ευκολο ομως: Το παταω το ξεπαταω, επανεκινηση, κληση στο τηλ και βγηκε η φωτογραφια ...Κανονικα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:::shock::hypno: Τογραψα ολο αυτο αν καποιος φιλος εχει προβλημα με τη μιση φωτο να το δοκιμαση Νασαι καλα και παλι ευχαριστιες Βασιλης Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakos Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Με το update της κουρτίνας aosp έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα εγώ με τη camera... Μέγας είσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πρόσφατα πέρασα μεσώ twrp την 26 deblated του Χρήστου μαζι με το 26 Modem/firmware. (είχα την 19 από κινεζομαγαζο και όταν χάλασε το FP είπα να δοκιμάσω μια άλλη) Την περασα με όλα τα wipes οπως λενε οι οδηγίες. Έχω τα κάτωθι θέματα: 1) Η επιλογή 4G/3g/2g είναι στο auto και δεν έχει manual. Δυστυχώς χρειάζομαι το manual γιατί η wind δεν έχει καλό σήμα στην εργασία μου και με το auto μερικές φορές απλώς χάνει εντελώς το σήμα για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ενώ όταν το έχω στο 2G δεν έχω τέτοια θέματα. Γίνεται να το έχω manual ή προτείνεται να δοκιμάσω άλλη εκδοσή Modem? 2) Το location σε όλες τις εφαρμογές δουλεύει μόνο αν έχω ON το GPS και βρει δορυφόρο , με Off το GPS δεν κάνει location μέσω wifi & mobile όπως έκανε στην 19s 3) Χρησιμοποιώ την εφαρμογή AccuBattery και όποτε κάνω Grant Permission στο app usage access τότε η εφαρμογή κάνει συνέχεια force close. Στην 19 δούλευε κανονικά. 4) Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την ελάχιστη τιμή στο auto brightness ώστε να μην σβήνει εντελώς; Αυτά τα ολίγα και από εμένα. Τα υπόλοιπα δουλεύουν σφαίρα και μπράβο στον Χρήστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Με το update της κουρτίνας aosp έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα εγώ με τη camera... Μέγας είσαι! Περασα και γω το update της κουρτίνας aosp και χαλασε παλι η ...φωτο!!! Εγινε παλι ...μιση :dash: Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πρόσφατα πέρασα μεσώ twrp την 26 deblated του Χρήστου μαζι με το 26 Modem/firmware. (είχα την 19 από κινεζομαγαζο και όταν χάλασε το FP είπα να δοκιμάσω μια άλλη) Την περασα με όλα τα wipes οπως λενε οι οδηγίες. Έχω τα κάτωθι θέματα: 1) Η επιλογή 4G/3g/2g είναι στο auto και δεν έχει manual. Δυστυχώς χρειάζομαι το manual γιατί η wind δεν έχει καλό σήμα στην εργασία μου και με το auto μερικές φορές απλώς χάνει εντελώς το σήμα για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ενώ όταν το έχω στο 2G δεν έχω τέτοια θέματα. Γίνεται να το έχω manual ή προτείνεται να δοκιμάσω άλλη εκδοσή Modem? 2) Το location σε όλες τις εφαρμογές δουλεύει μόνο αν έχω ON το GPS και βρει δορυφόρο , με Off το GPS δεν κάνει location μέσω wifi & mobile όπως έκανε στην 19s 3) Χρησιμοποιώ την εφαρμογή AccuBattery και όποτε κάνω Grant Permission στο app usage access τότε η εφαρμογή κάνει συνέχεια force close. Στην 19 δούλευε κανονικά. 4) Υπάρχει τρόπος να αλλάξω την ελάχιστη τιμή στο auto brightness ώστε να μην σβήνει εντελώς; Αυτά τα ολίγα και από εμένα. Τα υπόλοιπα δουλεύουν σφαίρα και μπράβο στον Χρήστο. Αυτή είναι η 1η έκδοση που βγήκε. Γιατί είσαι σε αυτή και όχι σε ARoMA V10 η καλύτερα 28s που τα έχει όλα.Τα υπόλοιπα που λες auto choose 4g 3g κλπ έτσι ήταν μέχρι που τα έφτιαξα στην ARoMA. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Τις προάλλες είχα παρατηρήσει ότι είχα δεσμευμένο χώρο κοντά στα 800mb τα οποία δε δικαιολογούνταν ούτε από εφαρμογή ούτε από κάτι αποθηκευμένο, σάρωσα με την εφαρμογή που έχει μέσα η ρομ αλλά δε βρήκε τίποτα σαν junk, μεγάλο αρχείο βνκατι άλλο Κατέβασα avast cleaner και άλλα πάλι δε βρήκαν Με Νόρτον μόνο βρήκε αρχείο με όνομα microsoftword γύρο στα 800mb και το έσβησα δεν ήξερα τι είναι ούτε πέρασα ποτέ microsoft word στο κινητό Σήμερα ξανά πάλι είδα δεσμευμένο χώρο και πάλι scan με Νόρτον βρήκε ίδιο αρχείο μικρότερο μέγεθος Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι;ρομ 28ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Τις προάλλες είχα παρατηρήσει ότι είχα δεσμευμένο χώρο κοντά στα 800mb τα οποία δε δικαιολογούνταν ούτε από εφαρμογή ούτε από κάτι αποθηκευμένο, σάρωσα με την εφαρμογή που έχει μέσα η ρομ αλλά δε βρήκε τίποτα σαν junk, μεγάλο αρχείο βνκατι άλλο Κατέβασα avast cleaner και άλλα πάλι δε βρήκαν Με Νόρτον μόνο βρήκε αρχείο με όνομα microsoftword γύρο στα 800mb και το έσβησα δεν ήξερα τι είναι ούτε πέρασα ποτέ microsoft word στο κινητό Σήμερα ξανά πάλι είδα δεσμευμένο χώρο και πάλι scan με Νόρτον βρήκε ίδιο αρχείο μικρότερο μέγεθος Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι;ρομ 28ς Μπορεί να στο πέρασε κάποια άλλη εφαρμογή στα ψιλά γράμματα. Σβηστο και ξαναβλεπεις.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Μπορεί να στο πέρασε κάποια άλλη εφαρμογή στα ψιλά γράμματα. Σβηστο και ξαναβλεπεις.. Το έσβησα σήμερα ήταν η δεύτερη φορά το κακό είναι στον αποθηκευτικό χώρο δεν μπορώ να το βρω κάν να δω τι σόι αρχείο microsoft word είναι,μόνο μέσα απο Νόρτον το βρίσκει, ούτε καν με άλλη εφαρμογή και δοκίμασα 5-6 το βλέπω, μέχρι και από ρουτ explorer έψαξα έναν έναν τους φακέλους τέτοιο αρχείο δε βρήκα,τες παιδιά το έσβησα και αποδεσμεύτηκε ο χώρος απλά είναι παράξενο Λέτε να κόλλησα κάνα virus?μόνο από playstore κατεβάζω Edited November 3, 2017 by Relin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Cris αυτό το update τι είναι? δοκιμάζω την nougat 2μερες και μου έρχεται συνέχεια. συγνώμη για το μέγεθος εικόνας αλλά δεν γνωρίζω γενεν μικρό Edited November 3, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Cris αυτό το update τι είναι? δοκιμάζω την nougat 2μερες και μου έρχεται συνέχεια. συγνώμη για το μέγεθος εικόνας αλλά δεν γνωρίζω γενεν μικρό ] Ναι βρε κατέβασε την και βαλτην. Η τελευταία επίσημη σταθερή αυτή είναι έχει κι άλλη experimental με 27/10 αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Ναι βρε κατέβασε την και βαλτην. Η τελευταία επίσημη σταθερή αυτή είναι έχει κι άλλη experimental με 27/10 αν δεν κάνω λάθος.Προσπάθησα να την περάσω με TWRP αλλά δεν Edit το πέρασα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 3, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Το έσβησα σήμερα ήταν η δεύτερη φορά το κακό είναι στον αποθηκευτικό χώρο δεν μπορώ να το βρω κάν να δω τι σόι αρχείο microsoft word είναι,μόνο μέσα απο Νόρτον το βρίσκει, ούτε καν με άλλη εφαρμογή και δοκίμασα 5-6 το βλέπω, μέχρι και από ρουτ explorer έψαξα έναν έναν τους φακέλους τέτοιο αρχείο δε βρήκα,τες παιδιά το έσβησα και αποδεσμεύτηκε ο χώρος απλά είναι παράξενο Λέτε να κόλλησα κάνα virus?μόνο από playstore κατεβάζω Άρα στο βάζει το Norton απλή λογική..Αφού ούτε με root explorer το βρίσκεις το έχει ενσωματώσει μάλλον..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Άρα στο βάζει το Norton απλή λογική..Αφού ούτε με root explorer το βρίσκεις το έχει ενσωματώσει μάλλον..;) Όχι όχι δεν έγινα κατανοητός Το Νόρτον το έβαλα γιατί δε μπορούσα να βρω γιατί με δεσμεύει την πρώτη φορά κοντά 1gb μνήμη και την δεύτερη 500 το κινητό σύμφωνα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές μου έλειπαν τα νούμερα που είπα,το cleaner του κινητού μετά από καθαρισμό μου έλειπε ότι είπα,άρα έβαλα άλλες εφαρμογές για καθαρισμό σκουπιδιών και καμιά δεν έβρισκε τι μου έτρωγε το χώρο που βρήκα Το Νόρτον cleaner το έβαλα και ήταν αυτό που βρήκε το αρχείο του 1gb και το έσβησε και μετά απεγκαταστασα και το νορτον,όταν το έβαλα το Νόρτον το αρχείο υπήρχε ήδη γιατί το Νόρτον αυτό που έσβησε όταν το έβαλα επανέφερε τη μνήμη εκεί που έπρεπε Τώρα μετά από μια εβδομάδα είχα ξανά μετά από καθαρισμό σκουπιδιών ελλειπή αποθηκευτικό χώρο και ξανά έβαλα το Νόρτον και βρήκε πάλι το ίδιο αρχείο 500mb αυτή τη φορά όσα μου έλειπαν δηλαδή για να είναι νορμάλ Και στις δύο φορές το αρχείο υπήρχε πριν το Νόρτον ,το Νόρτον πρώτη φορά το έβαλα μήπως βρω τι με τρώει μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Αυτή είναι η 1η έκδοση που βγήκε. Γιατί είσαι σε αυτή και όχι σε ARoMA V10 η καλύτερα 28s που τα έχει όλα.Τα υπόλοιπα που λες auto choose 4g 3g κλπ έτσι ήταν μέχρι που τα έφτιαξα στην ARoMA.Θέλω eui και αυτό το aroma κτλ με μπέρδεψε και είπα να μην το ρισκάρω. Οκ οπότε θα τις δοκιμάσω κάποια στιγμή και βλέπουμε. Μπορώ να τις βάλω dirty η να τις στήσω από την αρχή ώστε να είμαι σίγουρος; Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Θέλω eui και αυτό το aroma κτλ με μπέρδεψε και είπα να μην το ρισκάρω. Οκ οπότε θα τις δοκιμάσω κάποια στιγμή και βλέπουμε. Μπορώ να τις βάλω dirty η να τις στήσω από την αρχή ώστε να είμαι σίγουρος; Πάντα η πρόταση μου είναι καθαρές να ξέρεις τι έχεις και τι κάνεις. Τώρα από 26 σε V10 πας και dirty. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Έχω ένα θέμα με την κάμερα της nougat όταν πατάω το πλήκτρο για φωτογραφίες δεν ανταποκρίνεται πάντα, ενώ στην δεύτερη κάμερα λειτουργεί κανονικά, έχει συμβεί σε άλλους στην πίσω κάμερα? παίζει να υπάρχει καμία αναβάθμιση αυτής? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ποια είναι η πρώτη και ποια η δεύτερη... ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ποια είναι η πρώτη και ποια η δεύτερη... ;Της nougat δεν ανταποκρίνεται αυτή Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Αυτή είναι η snapdragon camera. Βασικά δεν υπάρχει λόγος στη nougat να δουλεύεις άλλη κάμερα πέραν της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts