Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τότε που έχω βάλει την tele26sv47 με dirty flash πάνω από την tele23 το widget του καιρού κάποιες φορές παγώνει στην αρχική και πρέπει να το σβήνω και να το ξαναβάζω. Μου φαίνεται σιγά σιγά πρέπει να βάλω την aroma v5 για να τη δω και αυτή.

leeco le max 2 tele26s v47

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παρέλαβων και εγώ χ820 6/64! Καταπληκτικό το κινητό με την 19S είχε περασμένα ελληνικά και play store. Όλα δουλεύουν ρολόι. ελπίζω να συνεχίσει έτσι!

Εγκατάσταση της 26s v6 aroma με το που κανει boot δεν βγάζει τον οδηγό εκκίνησης και βγαζει fc loop setting has stoped.

Θα έβαλες σίγουρα su settings. Βάλε αυτό το ζιπάκι με το που τελειώνει η εγκατάσταση. Μόνο για όσους βάζουν su settings.

https://mega.nz/#!ZbQWlQpZ!qJxtE24ueeuqzWoG4k2OeWoyIC3KFM1olu-fU7UVA4k

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Από τότε που έχω βάλει την tele26sv47 με dirty flash πάνω από την tele23 το widget του καιρού κάποιες φορές παγώνει στην αρχική και πρέπει να το σβήνω και να το ξαναβάζω. Μου φαίνεται σιγά σιγά πρέπει να βάλω την aroma v5 για να τη δω και αυτή.

leeco le max 2 tele26s v47

Όχι βρε για το widget να αλλαξεις ρομ! Άλλαξε widget! :lol:;)

Μια ερώτηση παίδες ποιό απο τις 4 εκδόσεις TWRP διαλέγουμε γιατί ειχα διαβάσει οτι κάποια έχει bug. Τα φωτα σας παρακαλώ

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερώτηση παίδες ποιό απο τις 4 εκδόσεις TWRP διαλέγουμε γιατί ειχα διαβάσει οτι κάποια έχει bug. Τα φωτα σας παρακαλώ

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία 3.1.1.1-0χ2 είναι σταθερή. Η 3.1.0-0 είχε θέματα. Τσέκαρε γιατί κάποια χ829 παίρνουν μόνο την f2fs..

Όχι βρε για το widget να αλλαξεις ρομ! Άλλαξε widget! :lol:;)

Ναι ρε πλάκα κάνω. Απλώς θέλω να δοκιμάσω και την v5 aroma. Είμαι πολύ περίεργος να δω μια ακόμα καταπληκτική δουλειά σου γιατί εμείς που δεν ασχολούμαστε με αυτά θεωρούμε ότι όλα γίνονται μόνα τους.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ή το παίρνεις μέσα από την ρομ system /priv-app /Contacts. Apk και το βάζεις με Root file manager στην ίδια διαδρομή μέσα στο κινητό δίνοντας rw-r-r δικαιώματα ή μέσω TWRP με αντιγραφή επικόλληση ή περιμένεις να γυρίσω να φτιάξω ζιπ.. ;)

Βάλε αυτό από TWRP οι στοκ dialer and contacts

https://mega.nz/#!9XpiVBDL!xlieR0apv...VYpHXtqG941_Gg

Δεν δουλεύει το link!

Δεν δουλεύει το link!

Εδώ..

https://mega.nz/#!oaoATJQJ!vQkWJYGRmfT_vvMXeHukWFlEeiXNHOa7PSQz9Byvs1s

Κόλλησε στο EUI logo...αλλάζει χρώματα, γράφει optimissing apps,τα κάνει και τα 7 apps που λέει μετά starting apps και ξανά το ίδιο...μου φαίνεται θα ξανά φλασάρω τη rom και δεν κράτησα και backup. :\

Ξανά φλάσαρα τη rom τελικά... θα κάνω backup τη rom όταν τελειώσω το στήσιμο και ελπίζω ο chris να φτιάξει κάποια στιγμή ένα άλλο zip μπας και δουλέψουν οι επαφές με μεγάλη εικόνα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία το κινητό... θα μου πείτε καλοκαίρι είναι αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχει τόσο ζέστη τουλάχιστον εδώ που είμαι εγώ...εσείς τι θερμοκρασίες έχετε?

Ανεβασμενες θερμοκρασιες εχω ολη μερα σχεδον. Οποτε το χρησιμοποιω βασικά

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Ανεβασμενες θερμοκρασιες εχω ολη μερα σχεδον. Οποτε το χρησιμοποιω βασικά

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

ME την RR ειχα και εγω, τωρα πλεον ολα τελεια δεν ξερω τι θα πει ζεστο κινητο ουτε μεσα στον ηλιο

και απο αυτονομια με δυνατη χρηση 4-5 ωρες τουλαχιστον

και πο καμερα και ταχυτητα και θεματα πολυ καλυτερα, εχει καποια bug βεβαι αλλα τα ξεπερναω δεν ειναι σημαντικα .;)

IPHONE 11 PRO MAX

Έβαλα τελικά την LeMax2_MIUI8 v.7 7.7.1 και δουλεύουν κανονικά όλα(μέχρι και το fp!). Edited by xristosle

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

ποια από όλες τις 26s?

Aroma 26s v6. Το μονο προβλημα που εχω ειναι εν τελει οτι δεν παιζει η εφαρμογη της Πειραιως ουτε περναει το SafetyNet check ακομα και μετα το installation του patch που γραφει ο CrisBal. Καμια ιδεα για το πως μπορουν να λυθουν?

Aroma 26s v6. Το μονο προβλημα που εχω ειναι εν τελει οτι δεν παιζει η εφαρμογη της Πειραιως ουτε περναει το SafetyNet check ακομα και μετα το installation του patch που γραφει ο CrisBal. Καμια ιδεα για το πως μπορουν να λυθουν?

Το έχεις με magisk hide?

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

Ξέρει κανεις γιατι η tele 5.9.026s δεν κάνει αναβάθμιση του google phone? θέλω να έχω μεγάλη εικόνα καλούντος και προσπαθώ να την αναβαθμίσω ή να την αντικαταστήσω π.χ με την true phone. δεν μου επιτρέπει να αλλάξω την προεπιλεγμένη εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχεις με magisk hide?

εχω το ιδιο πρόβλημα με su

Edited by azlatkos

[/color]

εχω το ιδιο πρόβλημα με su

Τελικα με Aroma 26S v5 με Magisk και MagiskSU παιζει κανονικα και το FP και η εφαρμογη της Πειραιως. Ισως εχει να κανει με το custom kernel η καποιο αλλο customization της v6 που δεν επαιζε. Μενω με αυτη οποτε. Οοοοολα τελεια! :)

Edited by andreaspj

Καλησπέρα εγώ χρησιμοποιώ αυτήν την έκδοση λειτουργεί πολύ καλά σε μένα και το fp ! Χρησιμοποιει κάποιες άλλος την συγκεκριμένη; Σε θέμα ταχύτητα και αυτονομία? db1245dda38e856087203707666250b9.jpg

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικα με Aroma 26S v5 με Magisk και MagiskSU παιζει κανονικα και το FP και η εφαρμογη της Πειραιως. Ισως εχει να κανει με το custom kernel η καποιο αλλο customization της v6 που δεν επαιζε. Μενω με αυτη οποτε. Οοοοολα τελεια! :)

Βγήκε Magisk 13.3 που περνάει όλα τα safety net pass δοκιμάστε το. ;)

Καλησπέρα εγώ χρησιμοποιώ αυτήν την έκδοση λειτουργεί πολύ καλά σε μένα και το fp ! Χρησιμοποιει κάποιες άλλος την συγκεκριμένη; Σε θέμα ταχύτητα και αυτονομία? k

Καλή είναι με κάποια θέματα (τα γνωστά σε κάμερα, γρήγορη φόρτιση κλπ) από μπαταρία όλες οι Nougat πάσχουν λίγο αλλά έχω στήσει μια με spectrum & AKT μαζί και με σωστή γρήγορη φόρτιση που είναι jet αλλά τώρα είμαι διακοπές. Μετά την επιστροφή μου θα την ανεβάσω. ;)

Patch για να βάλετε και άλλα remote control με περισσότερες δυνατότητες στην EUI Rom.

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/mod-make-infrared-blaster-3rd-party-t3511572

Καλή είναι με κάποια θέματα (τα γνωστά σε κάμερα, γρήγορη φόρτιση κλπ) από μπαταρία όλες οι Nougat πάσχουν λίγο αλλά έχω στήσει μια με spectrum & AKT μαζί και με σωστή γρήγορη φόρτιση που είναι jet αλλά τώρα είμαι διακοπές. Μετά την επιστροφή μου θα την ανεβάσω. ;)
Ωραία Χρήστο θα περιμένουμε για να ανεβάσεις ! Να περνάς καλά :)

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk