Than72 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Επειδή δεν ξέρω από αυτά...Θα μπορώ μέ αυτή που έχω τώρα να περνώ αναβαθμίσεις... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλορίζικα.. Έχεις ενεπισημη ρομ από κινεζομάγαζα γι αυτό. Κοίτα στην αρχική για έλεγχο Bootloader αν και θα είναι ξεκλείδωτος και μετα TWRP και μετά βάλε μια από τις Ελληνικές μας ρομ.Θα μπορώ να περνω αναβαθμίσεις με αυτή που έχω και αν ναι...Πως... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να μου πει άν επειδή έχω αυτή την ανεπίσημη rom πού λέτε αν θα μπορώ να περνω αναβαθμίσεις... Και πως... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να μου πει επειδή έχω αυτή την ανεπίσημη rom που λέτε αν θά μπορώ να περνω αναβαθμίσεις... Και πως.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SotaneG Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Ο Χρήστος είπε ότι στέλνετε από ευρωπαϊκή αποθήκη και έπειτα το διάβασα και εγώ. Σίγουρος δεν είμαι δεν έχω ξανά παραγγείλει από efox. Πήγα μέχρι τέλος την παραγγελία και βγάζει 12 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα. 251 δηλαδή οπότε πιστεύω να έρχεται από Ευρώπη με DHL σε 2 3 μέρες με 12 ευρώ μεταφορικά. Πάλι εξαιρετική τιμή είναι για τα 128gb. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Οσα ειναι απο Γερμανια λενε μπροστα " Free shipping from DE " πχ αυτο: http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-leeco-letv-le-max-2-ultrasonic-touch-id-4gb-ram-32gb-rom-qualcomm-snapdrago-g-306408 http://image.prntscr.com/image/58152e9f80cd4570ba37a158ecb4eae8.png Το συγκεκριμενο δν λεει κατι τετοιο, το αντιθετο λεει : "Shipping from Hongkong" Τωρα αν κανει τριγωνικη αποστολη μεσω Γερμανιας ειναι αλλο θεμα. http://image.prntscr.com/image/bcf2a49f37854a6787f6c19a8a6f6067.png Παιδια στο efox το γραφει ξεκαθαρα, εχεις 2 επιλογες για την αποστολη, ειτε με 11 ευρω απο κινα το κλασσικο registred air mail ειτε 26 ευρω german express duty free τριγονικη δηλαδη απο κινα μεσω γερμανιας. Η εκδοση x829 απο τοn κινεζο στο aliexpress τι διαφορες εχει ξερουμε; Δν βλεπω καπου την δυνατοτητα για τριγωνικη αποστολη: http://image.prntscr.com/image/65358dfd71894aa1a80102657557a342.png Edited February 14, 2017 by SotaneG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Than72 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μπορεί κάποιος να μου πει επειδή έχω αυτή την ανεπίσημη rom που λέτε αν θα περνω αναβαθμίσεις... Και πως... Όποτε δίνει το κινεζομαγαζο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μπορεί κάποιος να μου πει επειδή έχω αυτή την ανεπίσημη rom που λέτε αν θα περνω αναβαθμίσεις... Και πως... Όποτε δίνει το κινεζομαγαζο... Ποτέ δεν θα πάρεις. Βάλε Ελληνική ρομ που είναι αναβαθμισμενη ήδη. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μπορεί κάποιος να μου πει επειδή έχω αυτή την ανεπίσημη rom που λέτε αν θα περνω αναβαθμίσεις... Και πως... Όποτε δίνει το κινεζομαγαζο... Όχι, δεν θα παίρνεις αναβαθμίσεις. Το max 2 είναι σαν το παϊδάκι και τη γυναίκα. Θέλει χέρι για να το ευχαριστηθεις. :lol: Σίγουρα δείχνει λίγο σοκαριστικη η διαδικασία αν πας να την κάνεις για πρώτη φορά, αλλά αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία μια φορά, μετά αντιλαμβανεσαι πόσο εύκολο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Όχι, δεν θα παίρνεις αναβαθμίσεις. Το max 2 είναι σαν το παϊδάκι και τη γυναίκα. Θέλει χέρι για να το ευχαριστηθεις. :lol: Σίγουρα δείχνει λίγο σοκαριστικη η διαδικασία αν πας να την κάνεις για πρώτη φορά, αλλά αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία μια φορά, μετά αντιλαμβανεσαι πόσο εύκολο είναι. Καλώς τον.. Που είσαι εσύ? Για πάμε λοιπόν AOSP moded... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Than72 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Το update system πως μπορω να το κατεβάσω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλώς τον.. Που είσαι εσύ? Για πάμε λοιπόν AOSP moded... Φίλε δέν είμαι σχετικός με το θέμα και δεν ξέρω πώς γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 1. Το update system πως μπορω να το κατεβάσω... 2. Φίλε δέν είμαι σχετικός με το θέμα και δεν ξέρω πώς γίνεται... 1. Δεν μπορείς υπάρχει και δουλεύει μόνο σε επίσημες ρομ. 2. Δεν το είπα σε εσένα... @amdnikos.. πες αλεύρι.. AOSP... :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) AOSP τώρα που δεν έχω χρόνο να ξαναστήνω το τηλέφωνο; Σε μισώ Χρήστο:love::love::love::love::love::up::yahoo::up::yahoo::respect::respect: Edited February 14, 2017 by pantelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 1. Δεν μπορείς υπάρχει και δουλεύει μόνο σε επίσημες ρομ. 2. Δεν το είπα σε εσένα... @amdnikos.. πες αλεύρι.. AOSP... :lol: AOSP τώρα που δεν έχω χρόνο να ξαναστήνω το τηλέφωνο; Σε μισώ Χρήστο:love::love::love::love::love::up::yahoo::up::yahoo::respect::respect: Εγώ έχω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 παίδες, καλησπέρα ... δύο γρήγορες ερωτησούλες : - έχει βελτιωθεί η Λε-εκό στο θέμα αντοχής της οθόνης στο Χ820 ; Είχα το 600ρι και έχω το 800ρι US ... όσο και αν τα συμπαθώ, έχω ήδη 4 οθόνες σπασμένες, στο 800ρι μάλιστα έσπασε με απλό πέσιμο 40-50 πόντων και ενώ του φορώ την αυθεντική flip case ... δεν παλεύεται αυτό το πράγμα, όσο και καλά να είναι τα τηλέφωνα ... έχουμε λοιπόν ατυχή περιστατικά στο 820 ; δεν καταλαβαίνω τους Κινέζους, τόσο δύσκολο είναι να βάλουν κάποιο γοριλλιάρικο τζαμάκι ; έχω smartphones από το 2009 και ουδέποτε μου έχει σπάσει οθόνη σε άλλη μάρκα... -βλέπω στους διάφορους πωλητές, στις φωτος να φαίνεται ότι περιλαμβάνονται και τα ακουστικά (που παίρνουν σήμα απ' ευθείας από την έξοδο usb-c) ... είναι όντως έτσι ή απλά η φωτο είναι για να τσιμπάμε ; έχει πάρει κανείς αυτά τα ακουστικά, έστω και σαν έξτρα, να μας πει πως διαφέρουν ηχητικά από τα συνήθη ; Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) AOSP τώρα που δεν έχω χρόνο να ξαναστήνω το τηλέφωνο; Σε μισώ Χρήστο:love::love::love::love::love::up::yahoo::up::yahoo::respect::respect: Ναι... στήνω με δύο ρομ από AOSP RR- Nexus & Samsung Galaxy S7. Μου αρέσει καλύτερα το τελικό οπτικό αποτέλεσμα με την Samsung S7 moded. Έχω φτιάξει 3 βέβαια και διαλέγετε. Δουλεύουν όλα όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα εκτός το roaming (εχω βαλει όλα τα lbs) που λογικά δουλεύει απλά δεν μπορώ να το τσεκάρω. Όλα τα Gapps παίζουν μια χαρά κάρτες, σήμα 4g-3g-2g, GPS, BT κλπ και οι συγχρονισμοί ημερολόγιο σημειώσεις Google note, ρολόι κλπ και κάνω κάποιες επεμβάσεις ακόμα σε κάμερα για καλύτερη ανάλυση με το νέο OIS και αποτέλεσμα ποιότητας - συνεργασίας με εφαρμογές. Υπομονή λοιπόν... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παίδες, καλησπέρα ... δύο γρήγορες ερωτησούλες 1. Δεν έχει σχέση με το Χ800 είναι ποιο ανθεκτικό από ότι έχω διαπιστώσει τουλάχιστον.. Τώρα η κακιά στιγμή είναι κακιά στιγμή... 2. Ναι υπάρχουν ακουστικά που δίνονται δώρο και παίζουν μία χαρά.. Edited February 14, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Σε εμένα δεν είχε ακουστικά μαζί, το αντάπτορα για κανονικά ακουστικά μόνο... ΌΜΩΣ, τα ακουστικά είναι Must buy εγώ τα παράγγειλα και είναι απίστευτα!.. Send from my Superphone CrisBal LeMax2 using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλώς τον.. Που είσαι εσύ? Για πάμε λοιπόν AOSP moded... Δεν έχει περάσει μέρα που να μη διαβάζω το thread, και προφανως δεν χάνω ούτε post, ούτε το tease των προηγούμενων ημερών για aosp! Είμαι aosp lover όσο δε πάει και κρυφοκοιτάζω και τη δουλειά του andr68rus από xda. Μέχρι να γίνει βράχος σαν την 19s όμως, περνάω που και που κανα build πρωί Κυριακής, και μέχρι Κυριακή μεσημέρι ξαναγυρνάω με full twrp backup, στην παλιά αγαπημένη 19s σου. :lol: Last update απο andr68rus σήμερα λένε ότι άπαντα fixed πλην volte που δε με αγγίζει. Άσε τα theme του s7 και δώσε μάνα pure aosp google rom bugless στο λαό! Βρε λες να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να ξεφορτωθώ την 19s? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgala13 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δεν έχει περάσει μέρα που να μη διαβάζω το thread, και προφανως δεν χάνω ούτε post, ούτε το tease των προηγούμενων ημερών για aosp! Είμαι aosp lover όσο δε πάει και κρυφοκοιτάζω και τη δουλειά του andr68rus από xda. Μέχρι να γίνει βράχος σαν την 19s όμως, περνάω που και που κανα build πρωί Κυριακής, και μέχρι Κυριακή μεσημέρι ξαναγυρνάω με full twrp backup, στην παλιά αγαπημένη 19s σου. :lol: Last update απο andr68rus σήμερα λένε ότι άπαντα fixed πλην volte που δε με αγγίζει. Άσε τα theme του s7 και δώσε μάνα pure aosp google rom bugless στο λαό! Βρε λες να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να ξεφορτωθώ την 19s? :lol: Θα συμφωνήσω στο vanilla android! Χρήστο πως τις βλέπεις τις ρομ; Απόδοση, σταθερότητα, μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Βρε λες να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να ξεφορτωθώ την 19s? :lol: Μπααα.. Με την 19s σε βλέπω να μένεις.... :lol::p:D Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ελα δωσε vanilla στο λαο σου!! Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volvos60 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 μπορει καποιος να μας πει την διαφορα μεταξυ Χ820 και Χ829 kimovil. leeco le max2 6GB 64GB X829 στα 185ευρω leeco le max2 6GB 64GB X820 στα 240 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Μου ήρθε μέσω e-mail αυτή η προσφορά: http://www.efox-shop.com/leeco-letv-le-max-2-ultrasonic-touch-id-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-820-215ghz-quad-core-5-g-306874?utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st170214 Είναι οντως προσφορά ; γιατί η τιμη-έκδοση εκ πρώτης όψεως φαίνεται δυνατή περίπτωση. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 μπορει καποιος να μας πει την διαφορα μεταξυ Χ820 και Χ829 kimovil. leeco le max2 6GB 64GB X829 στα 185ευρω leeco le max2 6GB 64GB X820 στα 240 ευρω Το έχω πει ποιο πάνω τι χ829 είναι για USA - International edition Δεν εχει 800αρα και άλλα Modem files. Κατά τα άλλα αλλά είναι ίδιο με το Χ822. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volvos60 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 τα χρειαζομαστε αυτα που απουσιαζουν απο το χ820?ειναι χρησιμα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μα εχει και χ822?τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) τα 1. χρειαζομαστε αυτα που απουσιαζουν απο το χ820?ειναι χρησιμα? 2. μα εχει και χ822?τι γινεται? 1. Ναι.. 20band & modem +wifi firmware. Δεν πάει να πει ότι δεν δουλεύει.. Σαν τα xiaomi που δεν έχουν την 800αρα. 2. Χ820, China telecom Χ821, India netcom Χ822, India whole netcom international edition Χ825, Χ829 . US Editions .. Διαλιεχτεεεεεε.. :lol::p ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελα δωσε vanilla στο λαο σου!! Edited February 14, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volvos60 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 θελω την αποψη σου.δεν καταλαβω πολλα.θα το παρω και δεν θα το πειραξω καθολου.και να θελω να το πειραξω δεν ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειμαι απο κυπρο. εσυ τι θα διαλεγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 θελω την αποψη σου.δεν καταλαβω πολλα.θα το παρω και δεν θα το πειραξω καθολου.και να θελω να το πειραξω δεν ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειμαι απο κυπρο. εσυ τι θα διαλεγες? Πάρτο τώρα που έχει το 6/128 239 και μένεις με την ρομ που θα έρθει και κάποια στιγμή βάζεις άλλη. Εδώ είμαστε... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πάντως στο kimovil την προσφορά του efox την έχουν καταχωρήσει στο μοντέλο του x829. Στη σελίδα τους το efox δεν λεει ποιο μοντέλο είναι. Μήπως αυτά που θα φέρει τώρα είναι όντως το x829 μοντέλο; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts