sso Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Από recovery mode σύνδεσε το USB, και κάνε reboot to recovery. Αν και πάλι δεν το βλέπει φλασαρε άλλο twrp (αυτό που σου έδωσα σε προηγούμενο ποστ) και reboot to recovery.Δυστυχως δεν δουλεψε....τα λινκ δεν βγαζουν κατι. και το στικακι οταν το συνδεω με το usb μου βγαζει οτι ειναι 0mb...Mαλλον δεν το βλεπει....Εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 SOS μάλλον μπρικαρα το τηλέφωνο...ότι ρομ κ μα βάλω μου βγάζει μνμ μόλις κάνει boot... encryption unsuccessfully... Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι να κάνω...καμία βοήθεια; Πατάω reset button με μεταφέρει στο teamwin φορτώνει ένα script αλλά μετά συνεχίζει πάλι τα ίδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misigun Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Αν όντως το μπρικαρες υπάρχουν οδηγίες στην πρωτη σελίδα. Ηρέμησε και ακολούθησε τον οδηγό.SOS μάλλον μπρικαρα το τηλέφωνο...ότι ρομ κ μα βάλω μου βγάζει μνμ μόλις κάνει boot... encryption unsuccessfully... Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι να κάνω...καμία βοήθεια; Πατάω reset button με μεταφέρει στο teamwin φορτώνει ένα script αλλά μετά συνεχίζει πάλι τα ίδια!! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AEX Pie-9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δοκίμασε να κάνεις format data (όχι wipe). Φυσικά θα σβήσουν όλα από την internal.SOS μάλλον μπρικαρα το τηλέφωνο...ότι ρομ κ μα βάλω μου βγάζει μνμ μόλις κάνει boot... encryption unsuccessfully... Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι να κάνω...καμία βοήθεια; Πατάω reset button με μεταφέρει στο teamwin φορτώνει ένα script αλλά μετά συνεχίζει πάλι τα ίδια!! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 SOS μάλλον μπρικαρα το τηλέφωνο...ότι ρομ κ μα βάλω μου βγάζει μνμ μόλις κάνει boot... encryption unsuccessfully... Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι να κάνω...καμία βοήθεια; Πατάω reset button με μεταφέρει στο teamwin φορτώνει ένα script αλλά μετά συνεχίζει πάλι τα ίδια!! Κάνε αυτό που λέει ο sso. Wipe/advance wipe/ format data & πληκτρολογεις yes. Προσοχή ομως γιατί θα σβηστούν ΟΛΑ όπως είπε ο προλαλησας. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δοκίμασα την GCcamMod-6.1.013.apk του Tolyan απο celsoazevedo και παιζει τελεια και το night mode. Με latest OTA AEX Pie. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Καλημέρα σας έχω αλλάξει μπαταρία στο τερατακι και μου βγάζει ανοιχτή οθόνη 8 ώρες,με μετρια χρήση χωρίς παιχνίδια....wifi η data συνέχεια ανοιχτά, βίντεο και πολύ σερφαρισμα στο νετ και χρήση gps.φοραω την LeMax2_EUI_6.0.030S_v3-Official_by_C.B.G και έχω βάλει το zip του Cris για την χωρητικότητα της μπαταρίας.. Edited November 7, 2018 by pakisdak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δοκίμασα την GCcamMod-6.1.013.apk του Tolyan απο celsoazevedo και παιζει τελεια και το night mode. Με latest OTA AEX Pie. :D +1 Μια χαρά και σε εμένα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Βάλε και το λινκ, αν σου είναι εύκολο.Δοκίμασα την GCcamMod-6.1.013.apk του Tolyan απο celsoazevedo και παιζει τελεια και το night mode. Με latest OTA AEX Pie. :D Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Κάνε αυτό που λέει ο sso. Wipe/advance wipe/ format data & πληκτρολογεις yes. Προσοχή ομως γιατί θα σβηστούν ΟΛΑ όπως είπε ο προλαλησας. Οκ...με format data επανήλθε...αλλά το wipe δεν κάνει την ίδια δουλειά; Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Βάλε και το λινκ, αν σου είναι εύκολο. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικα :) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCcamMod-6.1.013.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σας έχω αλλάξει μπαταρία στο τερατακι και μου βγάζει ανοιχτή οθόνη 8 ώρες,με μετρια χρήση χωρίς παιχνίδια....wifi η data συνέχεια ανοιχτά, βίντεο και πολύ σερφαρισμα στο νετ και χρήση gps.φοραω την LeMax2_EUI_6.0.030S_v3-Official_by_C.B.G και έχω βάλει το zip του Cris για την χωρητικότητα της μπαταρίας.. Πια μπαταρία έχεις βάλει ? Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πια μπαταρία έχεις βάλει ? Έχω βάλει αυτή.ειναι πολύ καλη HSABAT 3600mAh LTH21A Battery for Letv Le Max 2 X820 Le Max2 5.7inch X821 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Έχω βάλει αυτή.ειναι πολύ καλη HSABAT 3600mAh LTH21A Battery for Letv Le Max 2 X820 Le Max2 5.7inch X821 Ευχαριστώ , θα την δοκιμάσω και εγώ μάλλον σύντομα.... :) Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Οκ...με format data επανήλθε...αλλά το wipe δεν κάνει την ίδια δουλειά; Ευχαριστω..Δεν είναι το ίδιο. Με το wipe δεν σβήνει και δεν κάνει format την internal. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πια μπαταρία έχεις βάλει ?Κοίτα εδω Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 V15e EUI30S Official stable Οι δύο τελευταίες..αν θες στοκ πας με 2η..Αν θέα clena me extras με 1η.. Mε Clean θα παω!!!Λοιπον μου εστειλε το bangood ενα leeco x821 4GB RAM 64GB ROM rose gold.Eγω δεν τσεκαρα καλα και νομιζα οτι μου εστειλαν το x820!Το μονο που τους ειχα ρωτησα ηταν αν ειναι καινουριο!Μου ειπαν ναι και το αγορασα.Το κινητο γραφει μεσα οτι ειναι το x821.Στα specs λεει οτι εχει iPS οθονη και υποστηριζει και B20 μπαντα κατι που θεωρητικα δεν υποστηριζει το x821.Και σκεφτομαι μην εκαναν καμια μαιμουδια και ειναι μεταχειρισμενο.Πως καταλαβαινω τι οθονη φοραει?Νομιζω σε καποια Post ειχαν γραψει τα παιδια πως βρισκω αν η οθονη ειναι ips.Επισης υπαρχει τροπος να καταλαβω αν ειναι μεταχειρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημέρα σας έχω αλλάξει μπαταρία στο τερατακι και μου βγάζει ανοιχτή οθόνη 8 ώρες,με μετρια χρήση χωρίς παιχνίδια....wifi η data συνέχεια ανοιχτά, βίντεο και πολύ σερφαρισμα στο νετ και χρήση gps.φοραω την LeMax2_EUI_6.0.030S_v3-Official_by_C.B.G και έχω βάλει το zip του Cris για την χωρητικότητα της μπαταρίας.. Φίλε χώρεσε κανονικά; Έχει ίδιες διαστάσεις με την μαμά μπαταρία; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Mε Clean θα παω!!!Λοιπον μου εστειλε το bangood ενα leeco x821 4GB RAM 64GB ROM rose gold.Eγω δεν τσεκαρα καλα και νομιζα οτι μου εστειλαν το x820!Το μονο που τους ειχα ρωτησα ηταν αν ειναι καινουριο!Μου ειπαν ναι και το αγορασα.Το κινητο γραφει μεσα οτι ειναι το x821.Στα specs λεει οτι εχει iPS οθονη και υποστηριζει και B20 μπαντα κατι που θεωρητικα δεν υποστηριζει το x821.Και σκεφτομαι μην εκαναν καμια μαιμουδια και ειναι μεταχειρισμενο.Πως καταλαβαινω τι οθονη φοραει?Νομιζω σε καποια Post ειχαν γραψει τα παιδια πως βρισκω αν η οθονη ειναι ips.Επισης υπαρχει τροπος να καταλαβω αν ειναι μεταχειρισμενο? Μια χαρά είναι .και Β20 έχει δλδ 800αρα.. ΙΡs οθόνη έχουν όλα..ο τύπος αλλάζει μόνο.. κοίτα αρχική διάφορες 820 822 821 κλπ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Φίλε χώρεσε κανονικά; Έχει ίδιες διαστάσεις με την μαμά μπαταρία; Ναι χώρεσε κανονικά,έχει ίδιες διαστάσεις.την εχω περίπου ένα μήνα δουλεύει απροβληματιστα..και η χωρητικότητα της είναι 4100.την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ναι χώρεσε κανονικά,έχει ίδιες διαστάσεις.την εχω περίπου ένα μήνα δουλεύει απροβληματιστα..και η χωρητικότητα της είναι 4100.την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Σου είναι εύκολο να βάλεις ένα λινγκ από εκεί που την αγόρασες; Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μια χαρά είναι .και Β20 έχει δλδ 800αρα.. ΙΡs οθόνη έχουν όλα..ο τύπος αλλάζει μόνο.. κοίτα αρχική διάφορες 820 822 821 κλπ.. Thanks again!!Με aida64 νομιζω τσεκαρω αν ειναι trully η sharp.Μπορω να καταλαβω αν το κινητο που μου εστειλαν ειναι refurbished? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Σου είναι εύκολο να βάλεις ένα λινγκ από εκεί που την αγόρασες;[/QU HSABAT 3600mAh LTH21A Battery for Letv Le Max 2 X820 Le Max2 5.7inch X821 https://s.click.aliexpress.com/e/dc3BZr2 Ορίστε φίλε μου,είναι 4100οχι 3600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ορίστε φίλε μου,είναι 4100οχι 3600 Στο λινκ γράφει 3600 και είναι 4100;;; Την άλλαξες μόνος σου; Είναι εύκολο; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisdak Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Στο λινκ γράφει 3600 και είναι 4100;;; Την άλλαξες μόνος σου; Είναι εύκολο; Είναι 4100το γράφει η μπαταρία πάνω,έστειλα για αυτο στον πωλητή και μου είπε ότι οι προηγούμενες ήταν3600 αλλά πλέον είναι 4100..όχι δεν την έβαλα μόνος μου φοβήθηκα την οθόνη,την πήγα σε ένα κατάστημα και μου την άλλαξε..χρειάζεται το zip του Cris να την βλέπει το τηλ 4100.ειναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts