Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τσίμπισα ένα και εγω για την κοπέλα μου.

Από οτι βλέπω η στοκ εχει κινεζικα και οι servers της leeco ειναι off

Να πάω με αυτή τη ρομ; CAN 28s V10 latest build

Με ενδιαφέρει να ειναι σταθερη και με καλή κάμερα.

Πρίν η κοπέλα μου ειχε miui. Ειδα οτι υπαρχει και μια miui. Ειναι σταθερη και με καλή κάμερα;

Επίσης για κάποιον που ξεκινάει τώρα ποιόν οδηγό να ακολουθήσει;

Παρέλαβα το τηλέφωνο τη Τρίτη και του έβαλα τη Miui 9 το τηλέφωνο φυσάει, σχετικά απλή εγκατάσταση μιας και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις root.

LE ECO LE MAX 2 (MIUI 9 BY CRISBAL)

Είμαι ο μόνος που του έχει φλιπάρει το κινητό; Το έχω στην άκρη εδώ και 1-2 μήνες. Μπαίνω TWRP, μεταφέρω ROMS αλλά στο ενδιάμεσο της αντιγραφής των αρχείων από (διαφορετικό κάθε φορά) ποσοστό πηγαίνει 100% και λέει πως ολοκληρώθηκε η αντιγραφή. Όταν ξεκινάω την εγκατάσταση της ROM (οποιασδήποτε, τις έχω δοκιμάσει όλες) μετά από full wipes στα πάντα μου βγάζει errors και οτι λείπουν αρχεία. Επίσημα δεν έχω ROM που δουλεύει τώρα. Δεν μπορώ να του περάσω τίποτα

Brickαρε hardware-ικά ή παίζει να είναι κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί;

Αν θέλεις γράψε ποιο κινητό έχεις και ποιες Ρομ προσπαθείς να βάλεις:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Παρέλαβα το τηλέφωνο τη Τρίτη και του έβαλα τη Miui 9 το τηλέφωνο φυσάει, σχετικά απλή εγκατάσταση μιας και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις root.

Και εγω πολυ ικανοποιημενος με miui 9, root, xposed κτλ. Επισης απο την υπογραφη σου ειχα παλαιοτερα το ιδιο κινητο coolpad f1.

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Είμαι ο μόνος που του έχει φλιπάρει το κινητό; Το έχω στην άκρη εδώ και 1-2 μήνες. Μπαίνω TWRP, μεταφέρω ROMS αλλά στο ενδιάμεσο της αντιγραφής των αρχείων από (διαφορετικό κάθε φορά) ποσοστό πηγαίνει 100% και λέει πως ολοκληρώθηκε η αντιγραφή. Όταν ξεκινάω την εγκατάσταση της ROM (οποιασδήποτε, τις έχω δοκιμάσει όλες) μετά από full wipes στα πάντα μου βγάζει errors και οτι λείπουν αρχεία. Επίσημα δεν έχω ROM που δουλεύει τώρα. Δεν μπορώ να του περάσω τίποτα

Brickαρε hardware-ικά ή παίζει να είναι κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί;

Έχεις κοντά σου τον torra33 στεθλτου ένα μήνα να στο φλασαρει..

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

(Επαναλαμβάνω την ερώτηση)

Σε κάποια δημοσίευση είχα διαβάσει πώς ορίζεις ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος με τη βοήθεια του root manager. Αν κάποιος θυμάται να μου πει...

LeEco LeTV Le Max 2 x829 (6/128) - ROM: DerpFest-10-Community-x2-20200319 ROOTED

Βάζεις TWRP με το tool δοκιμάζεις και αν δεν ξαναβάλε με το tool το μαμά πισω
Τελικά πέρασα την τελευταία δικιά σου CN 28s latest V10 full rom αλλά δυστυχώς συνεχίζω να έχω θέμα με το σήμα κινητής καθώς και τα data.

Μόνο σε 2g μπορώ να δεχθώ και να πάρω τηλέφωνο.

Σε 4g μετά από λίγο αποσυνδέεται από το δίκτυο και δεν επανέρχεται.

Είναι να προσπαθήσω κάτι άλλο ή να πάρει τον δρόμο της επιστροφής;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Σήμερα παρέλαβα το X820 από lightinthebox με ασφάλεια τελωνείου και ήρθε με Belgium post. Οπότε δε πέρασε τελωνείο!! Το παρήγγειλα 6/1 και έφτασε 23/1.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμάς πέρασε κανονικά τελωνείο. Αύριο η διαδικασία να πάρουμε τα λεφτά πίσω.

Τελικά πέρασα την τελευταία δικιά σου CN 28s latest V10 full rom αλλά δυστυχώς συνεχίζω να έχω θέμα με το σήμα κινητής καθώς και τα data.

Μόνο σε 2g μπορώ να δεχθώ και να πάρω τηλέφωνο.

Σε 4g μετά από λίγο αποσυνδέεται από το δίκτυο και δεν επανέρχεται.

Είναι να προσπαθήσω κάτι άλλο ή να πάρει τον δρόμο της επιστροφής;

Αν έχεις κάνει τα fix και δοκιμές με επίσημη Ρομ και αν θες κι ένα Qfil και δεν παίζει βγάλε φωτογραφίες και Video με τις αποσυνδέσεις κάνε dispute και πίσω..

Αν έχεις κάνει τα fix και δοκιμές με επίσημη Ρομ και αν θες κι ένα Qfil και δεν παίζει βγάλε φωτογραφίες και Video με τις αποσυνδέσεις κάνε dispute και πίσω..

Από την φωτογραφία ποια rom θα ήταν καλό να βάλω για να το στείλω πίσω ;

Που μπορώ να βρω μια official fastboot rom να του βάλω ;

548bd5556fbef484c055bc13755c02a2.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

παιδια...στην ορεο aicp αν και εχω ξετσεκαρει την ταχεια φορτιση,οταν φορτιζω μου λεει στην οθονη κλειδωματος ταχεια φορτιση...θα εχει κανενα θεμα η μπαταρια;;δε τρελαινομαι για τοσο γρηγορη φορτιση γιατι ετσι κι αλλιως το βαζω καθε βραδυ...πως το επιβραδυνω λιγο στη φορτιση;;;
Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Βάλε την oreo aicp 8.1. Σούπερ όλα.
Μιλάς για την 21.1.2018?έχουν φτιαχτεί τα προβλήματα;

AEX Pie-9

Μιλάς για την 21.1.2018?έχουν φτιαχτεί τα προβλήματα;

Για μένα δουλεύουν όλα καλά από αυτά που ζητάω.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Και εγω πολυ ικανοποιημενος με miui 9, root, xposed κτλ. Επισης απο την υπογραφη σου ειχα παλαιοτερα το ιδιο κινητο coolpad f1.

Είχα 3.5 χρόνια το coolpad F1, τηλεφωνάρα μπροστά από την εποχή της με μέτριο λογισμικό και άριστη υποστήριξη από τον jpower και το υπόλοιπο forum, μετά από αρκετά πειράματα κατέληξα σε miui τώρα που γέρασε το coolpad έψαξα και βρήκα το le max 2 που έχει τα ίδια προσόντα πολύ δυνατό hardware και software από δυνατή ομάδα CHRISBAL κλπ ελπίζω να βγάλει και αυτό 3 παραγωγικά χρόνια. Όσο για τη Miui είμαι φαν αλλά θα κάνω και τα πειράματα μου δοκιμάζοντας και άλλες Ρομ, αλλά λίγο πιο μετά.

LE ECO LE MAX 2 (MIUI 9 BY CRISBAL)

Εκανα uninstall το magisk μετα και απο twrp και μετα και και το supersu unroot απο tools...και ενω φαινεται οτι δεν ειμαι πια rooted (αφου δεν μπαινει apk κλπ) οταν τρεχω COSMOTE TV GO μου λεει πως δεν μπορεί να τρεξει σε rooted ???

1.Εχει κανεις λύση για cosmote tv go?

2. Ας εξηγησει καποιος λιγο τα περι rooted (να μαθαινουμε οι νεοτεροι αν και 44χρ. )

3. Dirty και clean installation ? Τι κανει το καθε clean?

Ευχαριστώ!

Εκανα uninstall το magisk μετα και απο twrp και μετα και και το supersu unroot απο tools...και ενω φαινεται οτι δεν ειμαι πια rooted (αφου δεν μπαινει apk κλπ) οταν τρεχω COSMOTE TV GO μου λεει πως δεν μπορεί να τρεξει σε rooted ???

1.Εχει κανεις λύση για cosmote tv go?

2. Ας εξηγησει καποιος λιγο τα περι rooted (να μαθαινουμε οι νεοτεροι αν και 44χρ. )

3. Dirty και clean installation ? Τι κανει το καθε clean?

Ευχαριστώ!

1.Προφανώς και μένουν υπολείμματα από su...Κάνε flash την ρομ που έχεις από πανω.,.

2. Αν δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι σίγουρα δεν το χρειάζεσαι. Οπότε δεν χρειάζεται εξήγηση...

Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι στο κινητο με δικαιώματα διαχειριστή τότε θα μάθεις και ακριβώς τι ειναι,

3.περνας ενα λογισμικό απλά πανω απο αυτό που έχεις...

και... το clean χωρίζεται σε διάφορες κατηγοριες..

Συνήθως φτάνει μονο το factory reset που σημαίνει ότι σβήνονται τα δεδομένα χρήστη εκτός του αποθηκευτικού χώρου.

Το κάτι παραπάνω συνήθως το ζητάει ο δημιουργός της ρομ...πχ system, internal κλπ κλπ .

Οπου εκεί χάνουμε ότι υπάρχει στο κινητο ακόμη και το λογισμικό μας..

Είμαι με την τελε 28 και όλα λειτουργούν για τις ανάγκες μου τέλεια... Το μόνον (καθόλου σημαντικό ) θεματακι είναι ότι συνεχώς μου βγάζει το magisk πρόταση αναβάθμισης του, πλην αν πας να το κάνεις δεν γίνεται τίποτα...

Διαβάζω όλα αυτά για τις Oreo και κάπως με τρώει ο πωπος μου για να επιχειρήσω 'αναβαθμιση'... Θα κερδίσω πραγματικά κάτι, ή απλώς θα μπω σε μπελάδες και τρεξίματα, άνευ πραγματικού λόγου ???

Sammy S9+

Εμάς πέρασε κανονικά τελωνείο. Αύριο η διαδικασία να πάρουμε τα λεφτά πίσω.

και εμενα με belgium post σταλθηκε απο Lightinthebox(εχω βαλει taxies insurance).Δεν μου εχει ερθει ακομα.Εχτες μου το εστειλαν..ποσες μερες κανει?Πρωτη φορα βλεπω belgium post.Με belgium post πληρωσατε τελωνειο ή το εστειλε με αλλο post?ty

παιδια...στην ορεο aicp αν και εχω ξετσεκαρει την ταχεια φορτιση,οταν φορτιζω μου λεει στην οθονη κλειδωματος ταχεια φορτιση...θα εχει κανενα θεμα η μπαταρια;;δε τρελαινομαι για τοσο γρηγορη φορτιση γιατι ετσι κι αλλιως το βαζω καθε βραδυ...πως το επιβραδυνω λιγο στη φορτιση;;;

ειδα οτι στη φορτιση τραβαει 4.2 volt και 3050 mA

εχει δει κανεις ποσο του τραβαει;;

Τι εννοείς? Βλέπεις στιγμιαία κάτι τέτοιο?

Σε μένα βλέπω 8-9 V και περίπου 2 A, κάτι που δεν είναι σταθερό ποτέ..

Στην pixel experience το quick charge υπάρχει κάπου;; Γιατί δεν μπορώ να βρω που είναι να το ενεργοποιήσω.

Εμένα μου βγάζει 3060ma όσες φορές το είδα. Τα volt δεν τα πρόσεξα. Σίγουρα φορτίζει πιο γρήγορα από όλες τις άλλες ρομ που είχα μέχρι σήμερα. Και με το δικό του το καλώδιο και με το blitzwolf. Αλλάζεις τον φορτιστή με έναν των 2A και φορτίζει πιο αργά στα 1500mAh.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι με την τελε 28 και όλα λειτουργούν για τις ανάγκες μου τέλεια... Το μόνον (καθόλου σημαντικό ) θεματακι είναι ότι συνεχώς μου βγάζει το magisk πρόταση αναβάθμισης του, πλην αν πας να το κάνεις δεν γίνεται τίποτα...

Διαβάζω όλα αυτά για τις Oreo και κάπως με τρώει ο πωπος μου για να επιχειρήσω 'αναβαθμιση'... Θα κερδίσω πραγματικά κάτι, ή απλώς θα μπω σε μπελάδες και τρεξίματα, άνευ πραγματικού λόγου ???

Στα συν :

Περισσότερες εφαρμογές για κάμερες hdr+.

Καλύτερο fp.

Πιο γρήγορες ειδοποιήσεις.

Στα πλην:

Λίγο χειρότερη μπαταρία.

Λίγο χειρότερη διαχείριση ραμ.

Αξίζει πάντως να την δοκιμάσεις. Είναι πολύ καλή δουλειά.

Μπορεί να είναι και άλλα, αλλά δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Τέτοιο "ρίσκο" δεν έχω ξανακανει ποτέ με aicp ή aosp και να είμαι ευχαριστημένος.

Προσωπικές παρατηρήσεις πάντα.

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Κατέβασε το βρε σαν ζιπ μόνο κατέβασμα και μετά πήγαινε και βάλτο χειροκίνητα ή από το TWRP αν μιλάς για το ζιπ ή σαν apk αν λες για τον Manager.

Τι εννοείς? Βλέπεις στιγμιαία κάτι τέτοιο?

Σε μένα βλέπω 8-9 V και περίπου 2 A, κάτι που δεν είναι σταθερό ποτέ..

οι ενδειξεις μου ειναι οπως του GUZGUN που γραφει πιο πανω..τις μετρησα και με την εφαρμογη amper και αυτο δειχνει με κλειδωμενη οθονη ενω φορτιζει..προφανως δεν παει ακαριαια σε αυτες τις τιμες αλλα τις πιανει σε λιγα δευτερολεπτα απ τη στιγμη συνδεσης.

νομιζω οι δικες σου ειναι πιο φυσιολογικες τιμες για κανονικη φορτιση.μαλλον φορτιζεις πιο αργα αλλα εμεις που φορτιζουμε ταχυτατα δε ξερω αν εχει επιπτωση στο χρονο ζωης της μπαταριας.νομιζω οτι οι δικες μας τιμες ειναι τιμες ταχυφορτισης παρολο που εχουμε ξετικαρει την ταχεια φορτιση στις ρυθμισεις.αν μπορουσα να το ρυθμισω θα επελεγα κανονικη φορτιση αφου ετσι κι αλλιως μονο βραδυ το συνδεω.