CrisBal Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Χρηστοοοο μου ζηταει να γινει ληψη υπηρεσιων Google Play στην Pure..... Βρήκα ενα ποστ αλλα δεν ανοιγει το δευτερο αρχειο...... Μπορεις να τα ξαναστειλεις να το κανω να δουλεψει? Να στείλω τι? Μήπως έχειςbeta? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 τσεκαρετε να κανετε βιντεοκληση χωρις να εχει πολυ φως και χωρις η μπροστα καμερα να αντικριζει καποια λαμπα και κατα τη διαρκεια της κλησης γυριστε τη μπροστα καμερα να κοιταξει καποια λαμπα που θα ανοιξετε...νομιζω οτι ετσι παγωνει...φταιει δηλαδη οτι βλεπει καποια πηγη φωτος..πειτε μας αποτελεσματα αν το κανετε να δουμε αν οντως συμβαινει για αυτο το λογο.. το δοκίμασα. ότι και να έκανα σήμερα δεν κολλούσε με τίποτα σε viber. Προσπαθούσα επί 5 λεπτά αλλά όλα μια χαρά. Έτυχε? θα δούμε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis3 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Από stock recovery έχω την αρχική ρομ σε OTG στικάκι χύμα σαν recovery.zip και στην μέση της εγκατάστσης μου βγάζει Failed to update. Καμιά ιδέα? Παράθεση Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited; Imagination encircles the world. Albert Einstein Sent with my Private Mail Pigeon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Μάλλον πρέπει να κάνεις wipe kai to system Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 το δοκίμασα. ότι και να έκανα σήμερα δεν κολλούσε με τίποτα σε viber. Προσπαθούσα επί 5 λεπτά αλλά όλα μια χαρά. Έτυχε? θα δούμε. Ρε φιλε αυτο τελικα εχει γοητεια στα android απο την εκδοση 2.2 μεχρι και τωρα που τα παλευω..ποτε δε μπορεις να ξερεις τι θα σου προκυψει...παντως μακαρι να τυχει και σε μενα να μη ξανακολλησει..χαχα Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Από stock recovery έχω την αρχική ρομ σε OTG στικάκι χύμα σαν recovery.zip και στην μέση της εγκατάστσης μου βγάζει Failed to update. Καμιά ιδέα? Μάλλον πας από China σε Indian η το ανάποδο. Βάλε TWRP kane wipes and flash.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 για πειτε γνωμες...Eμενα μου αρεσε και εχει ωραια εφαρμογη....ηθελε πιστολακι να κατσει καλα βεβαια https://www.aliexpress.com/item/New-3D-Carbon-Fiber-Skins-Protective-Film-Wrap-Skin-Cellphone-Full-Body-Protective-Film-Sticker-For/32814638200.html?spm=2114.13010708.0.0.v2vSqj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextopogr Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 1.Τι μπορώ να κάνω για το cosmote tv go...που δεν παίζει επειδή είμαι rooted (28s v8)? 2. Eνω τσεκαρω το amoled, τα μενού παραμένουν άσπρα. 3. Δεν αναγνωρίζει το OTG 4. H αυτόματη φωτεινότητα το σκουρενει τέρμα κάτω όταν μειώνεται ο φωτισμός του χωρου 5. Το δακτυλικό όλο και πιο αργά πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_gkemas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Καλημέρα και από εμένα παιδιά. Έκανα χθες την PIXEL EXPERIENCE και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα (πολύ καλή δουλειά) και συνέχιζα να ρυθμίζω για αρκετές ώρες καθώς δεν συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα (ούτε καν στην κάμερα). Όταν όμως είπα να κάνω επανεκκίνηση εκεί άρχισε να χαλάει το πράγμα. Πλέον το κινητό δεν είχε σήμα (δεν έβλεπε καν την SIM) και έβγαζε συνέχεια com.android.phone error. Προσπάθησα με wipe, cache, μνήμη κτλ αλλά τίποτε. Το πέρασα ξανά, καθαρό, και μόλις έκανα επανεκκίνηση ξανά τα ίδια... Επίσης, σε ένα παιχνίδι που παίζω (Final Fantasy Brave Exvius) δεν είχα ήχο. Αυτά από εμένα. Edited January 25, 2018 by thanos_gkemas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλημέρα και από εμένα παιδιά. ι έβγαζε συνέχεια com.android.phone error. . Αυτό το κάνει με Ελληνική γλώσσα ή και με Αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 1.Τι μπορώ να κάνω για το cosmote tv go...που δεν παίζει επειδή είμαι rooted (28s v8)? 2. Eνω τσεκαρω το amoled, τα μενού παραμένουν άσπρα. 3. Δεν αναγνωρίζει το OTG 4. H αυτόματη φωτεινότητα το σκουρενει τέρμα κάτω όταν μειώνεται ο φωτισμός του χωρου 5. Το δακτυλικό όλο και πιο αργά πάει. 1. Σε εμένα rooted Magisk σκοτώνει το NovaGO... 2. Έτσι είναι σκουρο φοντο σε ανοιχτό κείμενο γραφο...αυτή ειναι η λειτουργία του.. 3. Εδώ μου ζητάνε να την κατεβάσω κι άλλο...:lol::lol: 4.Λογικά δεν θα έπρεπε....κάνε ενα FingerprintFix στο TWRP να καθαρίσει τα cache του Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Λογικά δεν θα έπρεπε....κάνε ενα FingerprintFix στο TWRP να καθαρίσει τα cache του επειδη κι εμενα δεν ανταποκρινεται καθολου ο αισθητηρας. το εχει σαν επιλογη καπου στο twrp ή πρεπει να κατεβασω καπιο αρχειο και μεσα απο twrp να το τρεξω? γιατι δεν βρηκα κατι. εχω την εκδοση 3.1.1 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsia Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλημέρα παιδιά έχω την 28s v7 και το βράδυ οι φωτογραφίες δεν είναι τόσο καθαρές τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orthopanos Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) nazgul 1379 Καλή ιδέα για να καλύψεις το ροζ αλλά θα το προτιμούσα σε ένα ποιο ουδέτερο χρώμα, άσπρο ή μαύρο. Edited January 25, 2018 by orthopanos Παράθεση LE ECO LE MAX 2 (MIUI 9 BY CRISBAL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 1. Σε εμένα rooted Magisk σκοτώνει το NovaGO... 2. Έτσι είναι σκουρο φοντο σε ανοιχτό κείμενο γραφο...αυτή ειναι η λειτουργία του.. 3. Εδώ μου ζητάνε να την κατεβάσω κι άλλο...:lol::lol: 4.Λογικά δεν θα έπρεπε....κάνε ενα FingerprintFix στο TWRP να καθαρίσει τα cache του H μόνη μας λύση είναι το multirom.Η κύρια ρομ οπως την θέλουμε με root,xposed κτλ και η 2η για τέτοιες περιπτώσεις. Απλά πρέπει να εξελιχθεί λιγο η όλη διαδικασία για να μην υπάρχουν προβλήματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radik2007 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 http://m.romzj.com/rom/66272.htm 2018-01-21 Versions are Released for Android: 6.0.1 Size: 1480MB Author: Nice small balls Type user interface:EUI Approaching models: LeTV LeEco Max 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Μηπως εχει κανεις κανα link για protective glass που να εχει μαυρο χρωμα πανω και κατω απο την οθονη, ωστε να μη φαινεται το χρυσο/ροζ, και να φαινεται ολη η μπροστινη οψη μαυρη??? Κατι οπως πχ του Xiaomi Redmi Note 4 λεω. Edited January 25, 2018 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_gkemas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αυτό το κάνει με Ελληνική γλώσσα ή και με Αγγλικά; Εξ αρχής είχα Ελληνικά και δεν άλλαξα κάτι στην πορεία, οπότε δεν γνωρίζω εάν επηρεάζει η γλώσσα κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε αντίστοιχο τηλέφωνο αλλά μονο με την Ελληνική γλώσσα γι αυτό στο είπα... Αν το λύσω θα σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εξ αρχής είχα Ελληνικά και δεν άλλαξα κάτι στην πορεία, οπότε δεν γνωρίζω εάν επηρεάζει η γλώσσα κάπου. σε letv x620 ενος φιλου το εκανε μονο με ελληνικα απο καποιο ποσοστο μπαταριας και κατω..στα αγγλικα δεν ειχε θεμα..δεν ξερω βεβαια αν εχετε το ιδιο προβλημα. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextopogr Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 CrisBal ευχαριστω. Με το magisk δεν ξερω τι να κανω (για cosmote tv). Μηπως η η λυση θα ηταν να γινω unrooted (δεν ξερω πως); Τι τι χρειαζομαι το rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλημέρα. Χθες ήρθε το κινητό σε φίλο αλλά έχει θέμα με το σήμα κινητής. Έρχεται και φεύγει το σήμα. Δοκιμάσαμε και με άλλες sim αλλά το ίδιο πρόβλημα. Κάναμε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Υπάρχει περίπτωση αν βάλουμε άλλη rom να συνέλθει ή να το στείλουμε πίσω ως έχει ; Sent from my iPhone using Tapatalk Έβαλα την τελευταία china stable για να δω μήπως λυθεί το θέμα με το modem αλλά έχω κολλήσει στο setup εκεί που ζητάει leeco account και δεν έχει skip για να προχωρησω. Καμμία ιδέα πως μπορώ να το αποφύγω ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Έβαλα την τελευταία china stable για να δω μήπως λυθεί το θέμα με το modem αλλά έχω κολλήσει στο setup εκεί που ζητάει leeco account και δεν έχει skip για να προχωρησω. Καμμία ιδέα πως μπορώ να το αποφύγω ; Sent from my iPhone using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/tutorial-how-to-skip-unbid-leeco-account-t3657898. Eδω προτεινουν απλα μετονομασια του APPLetvAccount δηλαδη τα βηματα 3,4,5,6. Δοκιμασε πρωτα αυτο. Edited January 25, 2018 by klaipelas Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 https://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/tutorial-how-to-skip-unbid-leeco-account-t3657898. Eδω προτεινουν απλα μετονομασια του APPLetvAccount δηλαδη τα βηματα 3,4,5,6. Δοκιμασε πρωτα αυτο. Το έχω διαβάσει αυτό αλλά θέλει twrp και το κινητό είναι με stock recovery. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 CrisBal ευχαριστω. Με το magisk δεν ξερω τι να κανω (για cosmote tv). Μηπως η η λυση θα ηταν να γινω unrooted (δεν ξερω πως); Τι τι χρειαζομαι το rooted; Θα βάλεις το καινούριοTWEP θα πας tools και θα Unroot τότε και δοκίμασε...Ίσως να έχεις και BusyBox και να το βλέπει ρουτ. Δοκίμασε η βάλε καμία pure V3-V4 unrooted.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts