Jump to content

lakis3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lakis3

  1. To τελωνείο μου απάντησε τηλεφωνικά για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω. 1. Κρατάω οπωσδήποτε όλα τα έγγραφα της αρχικής αγοράς με τα αποδεικτικά πληρωμής του Paypal-καταστήματος καθώς και τα αποδεικτικά πληρωμής των ΕΛΤΑ για την εισαγωγή. 2. Πηγαίνω στα ΕΛΤΑ για την αποστολή του αντικειμένου προς αντικατάσταση - επισκευή και ζητώ να μου δώσουν το δελτίο αποστολής που να αναφέρει καθαρά το σκοπό διακίνησης. 3. Κατά την εισαγωγή του νέου προιόντος καταθέτουμε στο τελωνείο όλα τα παραπάνω έγγραφα και παραλαμβάνουμε χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
  2. Θα το παλέψω για το 3. με έγγραφο του πωλητή. Τα βίντεο με το κινητό που δεν λειτουργεί το έχω έτοιμο καθώς το έστειλα και στον πωλητή από όπου έχει αποδεχτεί πως δεν λειτουργεί. Στην αναμονή λοιπόν για την απάντηση των ΕΛΤΑ.
  3. Έχω στείλει τα ίδια ακριβώς ερωτήματα στα ΕΛΤΑ και περιμένω απάντησή τους. Το νέο κινητό θα έρθει με μηδενική αξία (CIF<150) με παραστατικό σε αντικατάσταση το οποίο θα βρίσκεται μέσα στο πακέτο και επίσης θα αναγράφεται και στο εξωτερικό του. Επίσης θα κάνω ερώτηση και στον πωλητή σε περίπτωση που σταματήσει τελωνείο να κάνει ο ίδιος την πληρωμή και να το αποδεσμεύσει αλλιώς θα ακολουθήσω το δρόμο του Paypal dispute. Μόλις ενημερωθώ από τα ΕΛΤΑ θα ενημερώσω.
  4. Καλημέρα, Παρέλαβα από Tinydeal ένα κινητό το οποίο δεν δουλεύει. Έχω πληρώσει κατά την παραλαβή του τελωνείο και δασμούς. Θα μου στείλει το Tinydeal νέα συσκευή προς αντικατάσταση. Αν το σταματήσουν στο τελωνείο θα πληρώσω πάλι ΦΠΑ και δασμούς? Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον? Αν ναι χρειάζεται κάποια διαδικασία-χαρτιά για να το αποδείξω? Πρέπει ο αποστολέας να εσωκλείσει κάποιο χαρτί που να δηλώνει ξεκάθαρα πως είναι για αντικατάσταση? Θέλω να γνωρίζω με έγκυρες λεπτομέρειες αλλιώς να προχωρήσω σε dispute στο Paypal. Ευχαριστώ
  5. Από stock recovery έχω την αρχική ρομ σε OTG στικάκι χύμα σαν recovery.zip και στην μέση της εγκατάστσης μου βγάζει Failed to update. Καμιά ιδέα?
  6. Δεν έχω βρεί τίποτα ακόμα έτσι ώστε να συνδεθω στο δίκτυο της κινητής. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ticket με defective product με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν έχετε κάποια λύση πάνω στο θέμα είμαι πρόθυμος να την δοκιμάσω. :(
  7. Από το κεντρικό μενού του TWRP 3.2.1-0 όταν μπαίνω στο Advanced έχω τις παρακάτω επιλογές Copy Log Fix Contents Κενό File Manager Terminal Reload Theme ADB Sideload Κενό Δεν υπάρχει το μενού Tools!!!! Μπορώ να να κάνω downgrade το TWRP?
  8. Αυτό το φιξ ψάχνω. Δεν το έχει το TWRP μέσα σαν επιλογή και έχω την τελευταία έκδοση!!! Μήπως παίζει κάποιο ρόλο οτι το μοντέλο είναι το Χ821?
  9. Δεν μπορώ με τιποτα να το κάνω να δει την SIM. Την αναγνωρίζει κανονικά σαν κάρτα Cosmote αλλά δεν συνδέεται στο δίκτυο. Ούτε κλήσεις όυτε τίποτα.
  10. Το τελευταίο έχω και δεν έχει το μενού Tools:what:
  11. Μέσα από το TWRP δεν έχω μενού για Tools.
  12. Καλημέρα, Ήρθε στα χέρια το Letv le max 2 X821. Πολύ ωραίο κινητό με πολύ premium εμφάνιση και κατασκευή. Πριν κάνω οτιδήποτε ξήλωσα την μαμά ROM και πέρασα TWRP και Lineage OS Το κινητό όμως μου παρουσιάζει το εξής μεγάλο πρόβλημα. Δεν αναγνωρίζει την SIM σε καμία από τις 2 θέσεις. Ξαναπέρασα την μαμά ROM τζίφος. Πέρασα πάλι την Lineage OS. Πάλι τζίφος. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μπορέσω να το κάνω να δουλέψει?
  13. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ /ΑΞΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ 10-01-2018 08:19 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Πρώτη φορά! Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου ή εγώ πρέπει να κάνω την κίνηση?
  14. Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-12-2017 10:05 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 29-12-2017 14:26 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-12-2017 17:24 ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 06-01-2018 12:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-01-2018 13:16 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 09-01-2018 19:12 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Περιμένουμε τη λυπητερή τώρα?
  15. Πρώτη φορά με κάρτα Whatsup και θα ήθελα να ρωτήσω αν ανανεώσω χρόνο ομιλία και mb πριν λήξουν θα γίνει μεταφορά του υπολοίπου στη νέα ημερομηνία λήξης;
  16. Εγώ παρήγγειλα στις 26/6/15 και κάνανε shipment στις 29/6/15. Αποστολή με DHL land. Από σήμερα είναι στη Βουδαπεστη (Ουγγαρία) και στο site της DHL αναφέρει shipment on hold. Ξέρει κανείς για ποιό λογο?
  17. Εύχομαι η τύχη μου να γυρίσει και να κερδίσω κάτι μια φορά
  18. Και ετοιμαζόμουν να το πάρω τώρα στις γιορτές. Καλή επιτυχία! Αν το κερδίσω μπορώ να το έχω σε λευκό??
  19. Το καλύτερο κινητό της sony με διαφορά από την προηγούμενη ναυαρχίδα της (satio) . Καλή τύχη.
  20. Καλό κινητό με dual sim. Ότι πρέπει για αυτό τον καιρό με την κρίση. Καλή επιτυχία σε όλους
×
×
  • Create New...