naxioths197 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 καλημέρα υπάρχει τρόπος η εφαρμογη για να χωρίζουμε την οθόνη split screen ??εχω pure eui V4 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 σαν καμερες λειτουργουν..στη βιντεοκληση εχει το θεμα.. για τα buttons που ρωτας θυμαμαι μια φορα το ειχα κανει σε ενα παλιο κινητο απ το gravity box μεσω xposed..εχω ομως καιρο να τα χρησιμοποιησω και δε ξερω καν ποιες εκδοσεις και αν δημιουργουν προβληματα. Οι καμερες σε βιντεο-κληση σε messenger και viber εννοω. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Η v4 έχει τέτοια επιλογή.Οπως είσαι στην καρτέλα των πρόσφατων εφαρμογών στην επικεφαλίδα της εφαρμογής έχει επιλογή για να βάζεις την εφαρμογή στο πάνω ή στο κάτω μέρος.Αλλη λύση αν επιλέξεις root και xposed είναι το xposed module skyolin helper Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Οι καμερες σε βιντεο-κληση σε messenger και viber εννοω. ωραια..εβαλα την καμερα που λες πιο πανω..θα πρεπει να περιμενω μεχρι το βραδυ ομως γιατι τοσες φορες που ενεργοποιησα και απενεργοποισα το βιπερ χτες,κλειδωσε για 24 ωρες. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδες ειχα αυτο το θεμα με τη Nougat AICP. Εβαλα την Oreo AICP στο κινητο της κοπελας με αυτη την πιο προσφατη καμερα απο αυτες (GCam του Arnova 16-1-2018) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk45 και απο ενα γρηγορο check που εκανα χθες οι καμερες λειτουργουσαν. Δοκιμαστε κι εσεις ;) ======================================= Cris υπαρχει κανα zip που να μεταφερει τα τρια capacitive buttons στην οθονη; Επεσε το κινητο και σταματησαν να δουλευουν αυτα σε ενα φιλο.. Στο X800 θυμαμαι οτι υπηρχε. ;) Ναι στην αρχική σε σελίδα στην 26s αν θυμάμαι. Virtual buttons zip Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλησπέρα στην παρέα και πάλι. Εχω περάσει την AICP 8.1 εκδοση 21/1/2018 v2 και μπορω να πω ότι κάμερες και bt που είχα θεματα πανε μια χαρα. το βίντεο δεν το χρησιμοποιώ πολύ οποτε το autofocus θεμα δεν με ενοχλει. Τωρα θα ρωτήσω κάτι εαν το έχει προσέξει κανένας άλλος Χρησιμοποιώ πολλές bt συσκευες. android wear και xiaomi mi fit Εχω προσέξει μεγάλο battery drain στις συσκευές σε όλες τις εκδόσεις 8.1 huawei watch 2 που κρατουσε πολύ η μπαταρία δεν κρατάει πάνω απο 8 ωρες. lg watch urbane που έβγαζα ανετεα 2 μερες, θα βγάλει τη μέρα με δυσκολία εχω κάνει φορματ σε όλες τις συσκευες και παίζουν μόνο με τα system apps. Το έχει προσέξει κανένας αλλος αυτό ή ειναι ιδέα μου;;; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 ωραια..εβαλα την καμερα που λες πιο πανω..θα πρεπει να περιμενω μεχρι το βραδυ ομως γιατι τοσες φορες που ενεργοποιησα και απενεργοποισα το βιπερ χτες,κλειδωσε για 24 ωρες. δεν δουλεύει τελικά η μπροστινή κάμερα. ελλείψεις οι οποίες θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στα σίγουρα του Cris. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 δεν δουλεύει τελικά η μπροστινή κάμερα. ελλείψεις οι οποίες θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στα σίγουρα του Cris. Πως γινεται αυτο? Εχουμε τελικα διαφορετικα hardware? Κι εγω x820 6/64 εχω και δουλευουν και οι 2 καμερες με motion και portrait mode με την συγκεκριμενη: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-5.1.018.apk Με της GCamMod του Arnova δεν παιζει portrait και motion με την selfie cam, ενω με αυτη κανονικα. Παντα αυτο αφου εχω απενεργοποιησει την GCamMod που εχει ηδη πανω η AICP και εν συνεχεια εγκατασταση της εν λογω καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Πως γινεται αυτο? Εχουμε τελικα διαφορετικα hardware? Κι εγω x820 6/64 εχω και δουλευουν και οι 2 καμερες με motion και portrait mode με την συγκεκριμενη: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-5.1.018.apk Με της GCamMod του Arnova δεν παιζει portrait και motion με την selfie cam, ενω με αυτη κανονικα. Παντα αυτο αφου εχω απενεργοποιησει την GCamMod που εχει ηδη πανω η AICP και εν συνεχεια εγκατασταση της εν λογω καμερας. για selfie δουλεύει μια χαρά αλλά με viber ή messenger σου δουλεύει με βίντεοκλήση η μπροστινή κάμερα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εγώ δοκίμασα στο viber, δούλεψε λίγo και μετά κόλλησε, με την aicp rom Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εγώ δοκίμασα στο viber, δούλεψε λίγo και μετά κόλλησε, με την aicp rom ναι ακριβως αυτο κανει...δε δουλευει με τιποτα σωστα.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ναι στην αρχική σε σελίδα στην 26s αν θυμάμαι. Virtual buttons zip Το πέρασε, κράσαρε ο EUI Launcher, πέρασε το disable,δεν έφτιαξε, έκανε wipe dalvik & cache πάλι δεν έφτιαξε. Το κλαίμε; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι ακριβως αυτο κανει...δε δουλευει με τιποτα σωστα.. Μόλις το δοκίμασα, δούλεψαν όλα μια χαρά. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Παιδες ειχα αυτο το θεμα με τη Nougat AICP. Εβαλα την Oreo AICP στο κινητο της κοπελας με αυτη την πιο προσφατη καμερα απο αυτες (GCam του Arnova 16-1-2018) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk45 και απο ενα γρηγορο check που εκανα χθες οι καμερες λειτουργουσαν. Δοκιμαστε κι εσεις ;) ======================================= Cris υπαρχει κανα zip που να μεταφερει τα τρια capacitive buttons στην οθονη; Επεσε το κινητο και σταματησαν να δουλευουν αυτα σε ενα φιλο.. Στο X800 θυμαμαι οτι υπηρχε. ;) Οι κάμερες λειτουργούν μια χαρά αλλά βιντεοκλήση νεκρή. Ρώτησα και στο xda στην aicp oreo αλλά είναι γνωστό θέμα. Δεν λειτουργεί απλά για την ώρα. Ώρα να μαζεύουμε την πραμάτια μας και επιστροφή στην 6 πάλι και είχα καλομάθει στην oreo με τον ταχύτατο fp και την google camera hdr+ που είναι άλλη φάση. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πέρασε, κράσαρε ο EUI Launcher, πέρασε το disable,δεν έφτιαξε, έκανε wipe dalvik & cache πάλι δεν έφτιαξε. Το κλαίμε; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις το δοκίμασα, δούλεψαν όλα μια χαρά. Δούλεψε στην aicp 7.1? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ρε παιδιά δηλαδή θα τρελαθώ εμένα μου δουλεύει κανονικά και σε viber - messenger.Όσο αναφορά για το διαφορετικό hardware ακόμα και στα ίδια μοντέλα είναι κάτι που έχω επισημάνει από τις αρχές του threat. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ρε παιδιά δηλαδή θα τρελαθώ εμένα μου δουλεύει κανονικά και σε viber - messenger.Όσο αναφορά για το διαφορετικό hardware ακόμα και στα ίδια μοντέλα είναι κάτι που έχω επισημάνει από τις αρχές του threat. Αν και δε χρησιμοποιώ βιντεοκλήση δοκίμασα την κάμερα που πρότεινες απενεργοποιώντας την arnova και δούλεψε κανονικά σε messenger, skype. Σε 6/64 x820. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 PIXEL EXPERIENCE 8.1 Υπαρχει τιποτα για extra customisation της ρομ οπως εχει η aicp δλδ για να μην χρειαζεται κωδικός μετα απο επανεκκίνηση αλλα μονο δακτυλικό και κατι που να μπορεις να αλλαζεις συντομεύσεις τον κουμπιων ? Να κλεινει η οθόνη με διπλό κλικ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 1.Με την προηγουμενη TWRP στα αντιγραφα ασφαλειας γραφει 25 στοιχεια Με την καινουργια TWRP γραφει 74 στοιχεια. Τι αλλαζει? 2. Με την καινουργια TWRP υπρχει δυνατοτητα στο Backup ωα συμπεριληφθουν και οι εφαρμογες χρηστη (αυτες που εχουμε περασει μετα την εγκατασταση της ρομ, ωστε να μην τις ξαναπερναμε? (...ωραιο θαταν αυτο...) :rolleyes: Βασιλης Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) 1. 2. Με την καινουργια TWRP υπρχει δυνατοτητα στο Backup ωα συμπεριληφθουν και οι εφαρμογες χρηστη (αυτες που εχουμε περασει μετα την εγκατασταση της ρομ, ωστε να μην τις ξαναπερναμε? (...ωραιο θαταν αυτο...) :rolleyes: Βασιλης Aυτο Βασιλη θα ηταν το καλυτερο της δεκαετιας. Edited January 22, 2018 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Αν και δε χρησιμοποιώ βιντεοκλήση δοκίμασα την κάμερα που πρότεινες απενεργοποιώντας την arnova και δούλεψε κανονικά σε messenger, skype. Σε 6/64 x820. Ναι, με απενεργοποίηση της GCMod, δούλεψε και σε μένα στο viber:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Αν και δε χρησιμοποιώ βιντεοκλήση δοκίμασα την κάμερα που πρότεινες απενεργοποιώντας την arnova και δούλεψε κανονικά σε messenger, skype. Σε 6/64 x820.Έτσι ακριβώς και σε μένα το ίδιο, απενεργοποιώ της άλλες και δουλεύει ρολόι σε όλα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Το πέρασε, κράσαρε ο EUI Launcher, πέρασε το disable,δεν έφτιαξε, έκανε wipe dalvik & cache πάλι δεν έφτιαξε. Το κλαίμε; Cris καμία ιδέα;; Οι κάμερες λειτουργούν μια χαρά αλλά βιντεοκλήση νεκρή. Ρώτησα και στο xda στην aicp oreo αλλά είναι γνωστό θέμα. Δεν λειτουργεί απλά για την ώρα. Ώρα να μαζεύουμε την πραμάτια μας και επιστροφή στην 6 πάλι και είχα καλομάθει στην oreo με τον ταχύτατο fp και την google camera hdr+ που είναι άλλη φάση. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δούλεψε στην aicp 7.1? Όχι για την Oreo λέω. Δουλεύει σε βιντεοκλήσεις. Σε 7.1 δεν έχω ασχοληθεί να κατεβάσω άλλη κάμερα να τσεκάρω. Ρε παιδιά δηλαδή θα τρελαθώ εμένα μου δουλεύει κανονικά και σε viber - messenger.Όσο αναφορά για το διαφορετικό hardware ακόμα και στα ίδια μοντέλα είναι κάτι που έχω επισημάνει από τις αρχές του threat. +1 Sent from my SGP511 using Tapatalk Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis3 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Καλορίζικο. Θα βάλεις το τελευταίο TWRP θα πας Advanced/ Tools/LeEco και θα κάνεις ModemFix και δοκίμασε πάλι. Μέσα από το TWRP δεν έχω μενού για Tools. Edited January 22, 2018 by lakis3 Παράθεση Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited; Imagination encircles the world. Albert Einstein Sent with my Private Mail Pigeon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 AICP.OREO Build 21/01/2018 V2 - first build compass was knackered.. actually its knackered in 19th build too... sorry - its just the sensor file. https://drive.google.com/open?id=1RG_En1_8-lZLf-buipYaV5G1WlhqOP3x Newest blobs from OP3 imported by codeworkx. Some kernel changes to to compensate for them. new gps configs from caf - codeworkx compass is actually working in this build Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Μέσα από το TWRP δεν έχω μενού για Tools. Βάλε το τελευταίο.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Aυτο Βασιλη θα ηταν το καλυτερο της δεκαετιας. TITANIUM BACKUP PRO. Ας πάρει κι κανένα 3ευρω ο developer..:lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts