Xx4m0uR4sS Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) Θα δείξει.. EMOTION OS N 7.1.2.. Αα να περιμένω δηλαδή >.< Edited October 17, 2017 by Xx4m0uR4sS Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 πήγα με όλη την όρεξη εχτες να περάσω τη καινουργια ΡΟΜ αλλα επειδη έχει μέσα τους λογαριασμους the Leeco και αυτός που μου το πουλησε δεν μου είχε πει ότι το έχει δηλωμένο και εχει χάσει το email, δεν μπορώ να το ξεκλειδωσω. Κρίμα και εκανα format δυο φορες σε 2 ωρες εχτες. Ελπιζω όταν βγει nougat να μη φαω καμια ήτα με τους κωδικους του λογαριασμου Και γιατί δεν μου το λες να σου πω τι να κάνεις.??:lol: TWRP,MOUNΤ,SYSTEM,SETTINGS,FILE MANAGER, πας system/app/APLetvAccount μέσα μετονομάζεις σε ,apk.com επανεκκινηση έτοιμος. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Μπορώ να την περάσω μέσω του System Update-->Local Update η θα γαμηθεί ο Δίας? (έχω την 5.8.019s) Ανέβηκε στο σχετικό ποστ. Ανεβαίνει τώρα και η επεξεργασμένη pre-rooted full debloated χώρις Leeco inside. Google Based.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiliosK Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ενδιαφέρον ακούγεται :) Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην διαχείριση μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ενδιαφέρον ακούγεται :) Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην διαχείριση μπαταρίας; Δεν ξέρω. Λίγη χρήση έκανα. Δοκιμάστε.. https://mega.nz/#!JWJHRI6Z!zIj6YsgSuMKlbCul_ivfmPz8K26rpoKvp0ihH3lU06c Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiliosK Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Chris, δοκιμασα και τις δύο rom αλλά μου πετάει corrupted files. Παίζει να φτάσει ότι τις κατεβαζω από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Και γιατί δεν μου το λες να σου πω τι να κάνεις.??:lol: TWRP,MOUNΤ,SYSTEM,SETTINGS,FILE MANAGER, πας system/app/APLetvAccount μέσα μετονομάζεις σε ,apk.com επανεκκινηση έτοιμος. εχω φτιαξει κουμπι ευχαριστώ´στο πληκτρολογιο για εσενα. μη το γραφω καθε φορα. το ειπες γρήγορα ομως και ο εγκεφαλος δεν το εγραψε καλα. παμε αλλη μια πιο αργα για εμας τους μεγαλυτερους παρακαλω Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 εχω φτιαξει κουμπι ευχαριστώ´στο πληκτρολογιο για εσενα. μη το γραφω καθε φορα. το ειπες γρήγορα ομως και ο εγκεφαλος δεν το εγραψε καλα. παμε αλλη μια πιο αργα για εμας τους μεγαλυτερους παρακαλω ->Μπες recovery ->Πάτα Mount ->Τσεκαρε το System ->Πάτα πίσω και πάνε στο advanced (μπορεί να το έχει και ως settings) ->Διάλεξε το File Manager ->Πήγαινε στο System/App/APLetvAccount ->Θα έχει ένα αρχειο .apk μέσα, πάτα πάνω του και κάνε rename. ->Άλλαξε την κατάληξη από .apk σε .apk.com ->Πάνε πίσω στο Mount και ξετικαρε το System ->Κάνε επανεκκίνηση στο σύστημα. Λογικά θα στρώσει έτσι Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Chris, δοκιμασα και τις δύο rom αλλά μου πετάει corrupted files. Παίζει να φτάσει ότι τις κατεβαζω από το κινητό; Όχι...Η stock μόνο θα μπει αν έχεις το γνήσιο recovery...Φοράς επίσημη ρομ ή κινεζομάγαζου? Μέσα έχει system update κανονικά? Aν ναι θα έπρεπε να στην έχει εμφανίσει, αν όχι βάλε TWRP 2 λεπτά δουλειά είναι με ένα exe..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiliosK Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Όχι...Η stock μόνο θα μπει αν έχεις το γνήσιο recovery...Φοράς επίσημη ρομ ή κινεζομάγαζου? Μέσα έχει system update κανονικά? Aν ναι θα έπρεπε να στην έχει εμφανίσει, αν όχι βάλε TWRP 2 λεπτά δουλειά είναι με ένα exe..;) Τελικά έφταιγε ότι κατέβαζα την rom κατευθείαν από το κινητό. Τώρα δουλεύει κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Cris αν δεν κάνω λάθος αναφέρθηκες κάποια στιγμή για νέα miui έχουμε κάποια εξέλιξη, η να πάω για την τελευταία nougat που είναι καθοδόν? Η αλήθεια είναι ότι την λάτρεψα την miui με τα όποια μικροπροβληματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iacovides Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παιδιά, Σκέφτομαι για το Le Max 2 ειδικά τώρα που η τιμή έγινε χώμα. Ειναι κάλή αγορά? Υπάρχουν προβλήματα? Τα specs πάντως είναι εξαιρετικά. Με updates τί γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karthik Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Developer menu stopped working Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Τελικά έφταιγε ότι κατέβαζα την rom κατευθείαν από το κινητό. Τώρα δουλεύει κανονικα :) Για πες...δούλεψε? Η επίσημη 21s? Έχεις ελληνικά?:confused: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Developer menu stopped working Rom version? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Και εγώ έχω την official indian 19s αλλά δεν μου έβγαλε update. Εβαλα και το region india απο china αλλά τίποτα. Σίγουρα έχει βγεί επίσημο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Θα δείξει.. EMOTION OS N 7.1.2.. Χρηστο, στις Nougat, υπαρχει ενα θεμα οταν κανεις κληση με CDLA ακουστικα. Ο ηχος και για αυτον που καλει και για αυτον που καλειται ειναι απαραδεκτος. Στην Emotion 7.1.2 θα εχουμε καποια λυση για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiliosK Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Για πες...δούλεψε? Η επίσημη 21s? Έχεις ελληνικά?:confused: Την google based έβαλα. Ελληνικά δεν έχω βάλει επείδη δεν με ενδιαφέρουν. Θα σου πω εντυπώσεις σε μερικεές ημέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Cris αν δεν κάνω λάθος αναφέρθηκες κάποια στιγμή για νέα miui έχουμε κάποια εξέλιξη, η να πάω για την τελευταία nougat που είναι καθοδόν? Η αλήθεια είναι ότι την λάτρεψα την miui με τα όποια μικροπροβληματακια όχι δεν υπάρχει patch-rom-miui9 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Χρηστο, στις Nougat, υπαρχει ενα θεμα οταν κανεις κληση με CDLA ακουστικα. Ο ηχος και για αυτον που καλει και για αυτον που καλειται ειναι απαραδεκτος. Στην Emotion 7.1.2 θα εχουμε καποια λυση για αυτο? Δεν ξέρω...ας δουλέψει πρώτα και βλέπουμε...:lol::p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παιδιά γειά σας. Ξαφνικά η μπαταρία πέφτει γρήγορα και το μεγαλύτερο ποσοστό το τρώει η ετοιμότητα κυψέλης. Π. Χ. Τη νύχτα μόνο με το ξυπνητήρι ανοιχτό η μπαταρία πέφτει 25-30% ξέρει κάποιος κάτι; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Κανε επανεκκίνηση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_x1 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Κανε επανεκκίνηση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έχω κάνει αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Έχω κάνει αλλά τίποτα Ποια Ρομ? Τσεκαρε διαχειριστή τηλεφώνου και βάλε μεγάλη διάρκεια μπαταρίας σε ύπνο κλείσε ότι εφαρμογές είναι σε αυτόμ. Εκκίνηση , κάνε έλεγχο ποιες τρέχουν και κλειστες. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καλησπέρα!! Μου ήρθε update v5f2 του Χρήστου η ρομ, πως κάνω update? Το κάνω λήψη και μετά με πάει στο twrp... Μετά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts