Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις - Γλώσσες και πληκτρολόγια - Περιοχή - Κίνα

Le X829 4/64 CBG_26s_v5f

Σ ευχαριστω πολυ!

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

CN-26s-v.5f-Aroma_Moded-C.B.G_FulRom 29092017

Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma.

Έβαλα τα μαμά Gapps για αποφυγή όλων των θεμάτων. Δεν υπάρχει θέμα playstore FC, Gmail, συγχρονισμού κλπ.

Νέα settings, επιλογή για αλλαγή ανάλυσης και DPI, GPS fix, Magisk 14.0 Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! XPOSED 87.3 και Magisk 14 θα τα βρείτε στην sd-card για εγκατάσταση μετά την 1η είσοδο στο κινητό. Όλα τα wipe ( cache, ARTcache,Data) γίνονται κανονικά μέσα από τον Aroma installer εκτός από full wipe. ΑΚΤ 1.6.3. που δουλεύει και με Magisk. 3 launcher για να επιλέξετε stock, Launchair, GoogleOreo.

Περιλαμβάνει όλες τις v5 Editions. Επιλογή και για full wipe μέσα από τον ArOMA.

4Rom-σε-1

Stock Unrooted > Settings stock

Stock Rooted > Settings Rooted

Midi Debloat Rooted/Unrooted > Settings Stock or Rooted

Full Debloat Rooted/Unrooted > Settings for Debloat (Χωρίς ThemeStore) δεν δουλεύει χωρίς Leeco Login.

V5F

GoogleDrive

>> DIRECT DOWNLOAD_1

>> DOWNLOAD_2

>> DOWNLOAD_3

->TIP Μην ενημερώσετε τον Leeco browser γιατί δεν βγαίνει από προεπιλογή μετά.

New 26s/rom-V10-FinalEdition-PureAroma_C.B.G_FulRom 29092017

Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma.

Έβαλα και τα τελευταία Gapps για αποφυγή όλων των θεμάτων συγχρονισμού με Gmail που θα τα βρείτε χύμα στον αποθ.χώρο να τα εγκαταστήσετε αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει θέμα πια playstore FC, Gmail, συγχρονισμός κλπ.

Νέα settings, επιλογή για αλλαγή ανάλυσης και DPI, GPS fix, Magisk 14.0 Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! XPOSED 87.3 και Magisk 14 θα τα βρείτε στην sd-card για εγκατάσταση μετά την 1η είσοδο στο κινητό. Πρώτα θα πάτε TWRP να βάλετε το Magisk 14.0 και μετά την είσοδο στο σύστημα ξαναπάτε όποτε θέλετε να βάλετε το xposed.Όλα τα wipe ( cache, ARTcache,Data) γίνονται κανονικά μέσα από τον Aroma installer εκτός από full wipe. ΑΚΤ 1.6.3. που δουλεύει και με Magisk. 3 launcher για να επιλέξετε stock, Launchair, GoogleOreo.

Περιλαμβάνει όλες τις v1,2,3,4,6,7,8,9 Editions. Επιλογή και για full wipe μέσα από τον ArOMA.

Αλλαγές μέσα στη ρομ . Νεο safetyfix διακόπτης 2G/3G/4G Magisk 5.3.0-13.3 αναβαθμίστε σε 14. Full debloat tab μέσα στο Aroma.

4Rom-σε-1

Stock Unrooted > Settings stock

Stock Rooted > Settings Rooted

Midi Debloat Rooted/Unrooted > Settings Stock or Rooted

Full Debloat Rooted/Unrooted > Settings for Debloat (Χωρίς ThemeStore) δεν δουλεύει χωρίς Leeco Login.

V10

GoogleDrive

>> DIRECT DOWNLOAD_1

>> DOWNLOAD_2

>> DOWNLOAD_3

Edited by CrisBal
Ενημέρωση λινκ

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Καλημέρα Cris. Προσπαθώ να τα κατεβάσω αλλά μάλλον δεν ανέβηκαν ακόμα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αποχαιρεταω σιγά σιγά το LeEco le max 2 x820 και πάω στο xiaomi Mi mix 2. Το κρατάω μόνο για κινητό εφεδρικό. Διστιχως οι ενημερώσεις του κινητου από την εταιρεία σταμάτησαν και αυτό είναι πολύ κακό. Άλλο δεν θα πάρω leeco εμένα το κινητο ειναι σκυλί δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά οι αναβάθμισεις ειναι σημαντικές για εμένα.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

CN-26s-v.5f-Aroma_Moded-C.B.G_FulRom 29092017

Χρήστο έχει διαφορά με την v5f της 26/09/2017;

Le X829 4/64 CBG_26s_v5f

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αποχαιρεταω σιγά σιγά το LeEco le max 2 x820 και πάω στο xiaomi Mi mix 2. Το κρατάω μόνο για κινητό εφεδρικό. Διστιχως οι ενημερώσεις του κινητου από την εταιρεία σταμάτησαν και αυτό είναι πολύ κακό. Άλλο δεν θα πάρω leeco εμένα το κινητο ειναι σκυλί δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά οι αναβάθμισεις ειναι σημαντικές για εμένα.

Τι να την κάνουμε την leeco όταν έχουμε τον crisbal;

Edited by CrisBal
Επαναδημοσίευση ολόκληρου ποστ

το ειχα γραψει και στο νημα του coolpad.

με καποιον explorer (πχ root explorer) πηγαινετε στη διαδρομη data/misc/wifi και βρειτε μεσα το αρχειο "wpa_supplicant.conf"...ανοιξτε το με text editor.μεσα εχει μια μεγαλη πρωτη παραγραφο κωδικα.οι αμεσως επομενες μεχρι τελος παραγραφοι ειναι τα wifi σας.η παραγραφος για καθε wifi αρχιζει ετσι network={

και τελειωνει ετσι

}

αντιγραψτε ολες αυτες τις παραγραφους σε καποιο text και σωστε το στην sd(προσοχη!!!! οχι την πρωτη παραγραφο)

πηγαινετε στη νεα ρομ πλεον στο αντιστοιχο αρχειο και ΚΑΤΩ απο την πρωτη παραγραγο καντε επικοληση αυτα που αντιγραψατε πριν (προσοχη!!!δεν πειραζουμε την πρωτη παραγραφο).καντε reboot και το κινητο σας εχει ολους τους παλιους κωδικους..

φροντιστε το αρχειο να διατηρησει τα δικαιωματα που ειχε πριν το πειραξετε.

Για καποιο λογο με οτι editor κι αν εχω δοκιμασει αδυνατω να αντιγραψω ολες τις παραγραφους του wpa_supplicant.conf. Mπορω να επιλεξω για αντιγραφη ΜΟΝΟ οτι μου διχνει το παραθυρο την συγκεκριμενη στιγμη. Δεν μπορω να κατεβω παρακατω στη λιστα. Αν απλα κανω copy/paste ΟΛΟ το συγκεκριμενο αρχειο .conf, δε θα δουλεψει λετε??

Edited by nikose704
Mi Note 10 .

Υποψήφιος νέος στο thread ψάχνοντας για το επόμενο κινητό έπεσα πάνω στο

LeTV LeEco Le Max 2 X821 5.7 Inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 820 Quad Core 4GB RAM 32GB ROM Android 6.0 Touch ID OTG

από εδώ https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X821-4GB-32GB-Smartphone-Gray-385436.html

Από Ιταλία με DHL σε λίγες εργάσιμες θα το έχω.

Κόστος 170+€.

Μου φάνηκε πολύ καλή τιμή, από χαρακτηριστικά το τηλέφωνο είναι πύραυλος και είδα ότι υπάρχουν και όλα τα καλά από θέμα λογισμικών.

Επίσης είδα ότι το Χ821 έχει και την 20ρα μπάντα οπότε κομπλέ για Ελλάδα.

Από ότι κατάλαβα τα λογισμικά είναι ίδια για την σειρά Χ82Χ οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λογισμικά του thread

Σωστά ;

(έκανα καλή αγορά ή ...)

Eχω την τελε 26s.v.50 και το κινητο δουλευει τζαμι!! Τρεχουν ολα σωστα και γρηγορα!! To μονο μικρο θεματακι που εχω ειναι οτι απο τις ρυθμισεις δεν μου δουλευουν για καποιο λογο οι επιλογες επανεκκινησης και δεν μπορω να μπουταρω σε recovery παρα μονο αν το κανω χειροκινητα. Παρ ολα αυτα ψηνομαι για την καινουρια V5F. Να το επιχειρησω η να κατσω στα αυγα μου?? Εχει τιποτα παραπανω που να αξιζει την αλλαγη? Εσας που την εχετε βαλει ρωταω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποψήφιος νέος στο thread ψάχνοντας για το επόμενο κινητό έπεσα πάνω στο

LeTV LeEco Le Max 2 X821 5.7 Inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 820 Quad Core 4GB RAM 32GB ROM Android 6.0 Touch ID OTG

από εδώ https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X821-4GB-32GB-Smartphone-Gray-385436.html

Από Ιταλία με DHL σε λίγες εργάσιμες θα το έχω.

Κόστος 170+€.

Μου φάνηκε πολύ καλή τιμή, από χαρακτηριστικά το τηλέφωνο είναι πύραυλος και είδα ότι υπάρχουν και όλα τα καλά από θέμα λογισμικών.

Επίσης είδα ότι το Χ821 έχει και την 20ρα μπάντα οπότε κομπλέ για Ελλάδα.

Από ότι κατάλαβα τα λογισμικά είναι ίδια για την σειρά Χ82Χ οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λογισμικά του thread

Σωστά ;

(έκανα καλή αγορά ή ...)

Ναι σε ολα. Το κινητο οντως ειναι πυραυλος, φοβερο hardware για τα λ7 του, και την ποικιλια του software, και τις επιλογες της παραμετροποιησης δε θα τα βρεις πουθενα αλλου. Ας ειναι καλα ο Κρις.

Edited by nikose704
Mi Note 10 .

Δυστιχως οι ενημερώσεις του κινητου από την εταιρεία σταμάτησαν και αυτό είναι πολύ κακό. Άλλο δεν θα πάρω leeco εμένα το κινητο ειναι σκυλί δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά οι αναβάθμισεις ειναι σημαντικές για εμένα.

Ποτε ακριβως εδινε ενημερωσεις η LeEco για το κινητο?? Ποτε δεν εδωσε. Ακομα και τωρα οτι βγαινει στην αγορα την 16s φοραει. Οπως το πρωτο που βγηκε.

Mi Note 10 .

Eχω την τελε 26s.v.50 και το κινητο δουλευει τζαμι!! Τρεχουν ολα σωστα και γρηγορα!! To μονο μικρο θεματακι που εχω ειναι οτι απο τις ρυθμισεις δεν μου δουλευουν για καποιο λογο οι επιλογες επανεκκινησης και δεν μπορω να μπουταρω σε recovery παρα μονο αν το κανω χειροκινητα. Παρ ολα αυτα ψηνομαι για την καινουρια V5F. Να το επιχειρησω η να κατσω στα αυγα μου?? Εχει τιποτα παραπανω που να αξιζει την αλλαγη? Εσας που την εχετε βαλει ρωταω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι σε ολα. Το κινητο οντως ειναι πυραυλος, φοβερο hardware για τα λ7 του, και την ποικιλια του software, και τις επιλογες της παραμετροποιησης δε θα τα βρεις πουθενα αλλου. Ας ειναι καλα ο Κρις.

Εμένα πάντως η tele δε μου έκατσε τόσο καλά. Με την v5f έχω άλλο τηλέφωνο!

Le X829 4/64 CBG_26s_v5f

καλό δρόμο...απο τα 200$ πας στα 620$ τρεις φορές πάνω δηλαδή.πες απλά οτι μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος ($$$)

δικαιολογία περι αναβαθμίσεων απο leeco οταν έχουμε καμιά 25αρια ρομ απο τα παιδιά που σκίζονται εδώ μέσα δεν υπάρχει.......

mi8

V5F

GoogleDrive

>> DIRECT DOWNLOAD_1

>> DOWNLOAD_2

>> DOWNLOAD_3

V10

GoogleDrive

>> DIRECT DOWNLOAD_1

>> DOWNLOAD_2

>> DOWNLOAD_3

Χρήστο έχει διαφορά με την v5f της 26/09/2017;

;

όχι σε βασικά σημεία.. Έχεις update που προσθέτει screen resolution & DPI changer στα C.B.G. settings!;)

φλασαρω την τελε 26 και ειμαι 24 λεπτα χωρις να κανει τιποτε το κινητο ειναι φυσιολογικο?

εχει το installing 100 % από το 1ο λεπτό αλλά η οθονη εχει μεινει εκει

το κινητό ειναι κρύο σαν να μην κανει τιποτε.

καμμια βοηθεια?

Edited by tasosguru

IPHONE 11 PRO MAX

όχι σε βασικά σημεία.. Έχεις update που προσθέτει screen resolution & DPI changer στα C.B.G. settings!;)

Ναι μόλις το πέρασα! :cool: Και εκτός αυτών που λες έχει και νέες γραμματοσειρές!

φλασαρω την τελε 26 και ειμαι 24 λεπτα χωρις να κανει τιποτε το κινητο ειναι φυσιολογικο?

εχει το installing 100 % από το 1ο λεπτό αλλά η οθονη εχει μεινει εκει

το κινητό ειναι κρύο σαν να μην κανει τιποτε.

καμμια βοηθεια?

καντου restart. Aν δε μπει στο λειτουργικο, καντα ολα απ την αρχη. αν εισαι απο nougat, θελει μπολικα wipe για να κατσει.

Mi Note 10 .

Eχω την τελε 26s.v.50 και το κινητο δουλευει τζαμι!! Τρεχουν ολα σωστα και γρηγορα!! To μονο μικρο θεματακι που εχω ειναι οτι απο τις ρυθμισεις δεν μου δουλευουν για καποιο λογο οι επιλογες επανεκκινησης και δεν μπορω να μπουταρω σε recovery παρα μονο αν το κανω χειροκινητα. νητο οντως ειναι πυραυλος, φοβερο hardware για τα λ7 του, και την ποικιλια του software, και τις επιλογες της .

Πήγαινε στον root manager και κοίτα μήπως έχασε τα δικαιώμaτα root.;)

καντου restart. Aν δε μπει στο λειτουργικο, καντα ολα απ την αρχη. αν εισαι απο nougat, θελει μπολικα wipe για να κατσει.

ευχαριστω

ξαναμπηκε στο twrp ξανακανα την ιδια διαδικασία και τωρα κανει φαινεται οτι αρχισε να δουλευει

μπηκε κανονικα σε 3 λεπτά

Edited by tasosguru

IPHONE 11 PRO MAX

Καλημέρα,

Ηθελα να ρωτήσω το εξής:

Εχω έναν συνάδελφο που έχει ίδιο κινητό με ίδια rom (26s V98M5 του Cuoco). Κάποια στιγμή εχθές έγινε update το phone manager από έκδοση 1.0 σε 2.0.0.15 ενώ σε μένα όχι. Καμιά ιδέα πως έγινε αυτό και από που; Αυτή η εφαρμογή είναι LeEco αν δεν κάνω λάθος.

Cris τα φώτα σου.

V5F

GoogleDrive

>> DIRECT DOWNLOAD_1

>> DOWNLOAD_2

>> DOWNLOAD_3

V10

GoogleDrive

>> DIRECT DOWNLOAD_1

>> DOWNLOAD_2

>> DOWNLOAD_3

Τα direct links δεν δουλεύουν και τα άλλα πάνε πολύ αργά. υπομονή λοιπόν.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Panos 314 εισαι απο Σαμο?? Η εμενες εκει?? Ησουν στο HWBOX???

Μπααα όχι δεν ήμουνα.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Καλημέρα,

Ηθελα να ρωτήσω το εξής:

Εχω έναν συνάδελφο που έχει ίδιο κινητό με ίδια rom (26s V98M5 του Cuoco). Κάποια στιγμή εχθές έγινε update το phone manager από έκδοση 1.0 σε 2.0.0.15 ενώ σε μένα όχι. Καμιά ιδέα πως έγινε αυτό και από που; Αυτή η εφαρμογή είναι LeEco αν δεν κάνω λάθος.

Cris τα φώτα σου.

Δεν έχει διαφορά . έχει να κάνει με servers Leeco .Έτυχε να δουλέψει εκείνη τη στιγμή και έδωσε update . Δεν αλλάζει κάτι.

Μου ήρθε ota update σήμερα σε 5f1 οπότε δεν πειράζω τίποτα. Κάνα ζιπακι Cris παίζει για να βάλουμε μόνο το Akt που έβγαζα παλιότερα καλους χρόνους sot ?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μου ήρθε ota update σήμερα σε 5f1 οπότε δεν πειράζω τίποτα. Κάνα ζιπακι Cris παίζει για να βάλουμε μόνο το Akt που έβγαζα παλιότερα καλους χρόνους sot ?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το πρωί.