musicfun4ever Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Πήγαινε στο ΟΤΑ τι λέει ότι έχεις? Πάτα στις γραμμές επάνω.. 5f λέει αλλά δεν την έβαλα ποτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 5f λέει αλλά δεν την έβαλα ποτέ.... Δεν χρειάζεται να ξέρεις τι κάνεις εσύ. Ξέρω εγώ...:lol::p Το ΑΚΤ μόνο σου λείπει θα το ανεβάσω σε ζιπ. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Χρήστο επειδή είμαι τελείως νουμπας σε αυτά πως γίνεται να μου λέει κάτω στα χαρακτηριστικά 5d κι όταν πατάω τις γραμμές να λέει 5f χωρίς να περάσω τπτ... Δηλαδή τώρα έχουμε όλοι την f;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Αν ναι εσύ δεν τα είχες βάλει από την αρχή. Αν προλάβω θα σου κάνω ζιπ. έλα μην αγχώνεσαι. Αν γίνεται να τα βάλω όλα αυτά και να δουλεύουν το ξαναστήνω από την αρχή. Αρκεί να γίνεται. " Για εμάς που θέλουμε τα της winbank και τα σχετικά αλλά και τις επιπλέον εξειδικευμένες εφαρμογές που έχεις μέσα στις ρυθμίσεις πως να το κάνουμε? Εγκατάσταση από 5d-e σε f με root. Μετά unroot το Magisk, τρέξιμο τις εφαρμογές και μετά εγκατάσταση το xposed με Magisk και μετά Magisk με safetynet? " με αυτή τη σειρά αν τα βάλω υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν όλα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Τέλεια! Ήδη κατεβαίνει! Εγώ που έχω v5d και έβαλα xposed χωρίς να μου παίζει το safetynet τι wipe πρέπει να κάνω; Θα έχω κάποιο θέμα μετά από όλα αυτά; Le X829 4/64 tele23s Λοιπόν πέρασα από πάνω την 5f και όλα σούπερ εκτός από το safetynet pass. Το έβγαλα και το έβαλα από τον manager αλλά τίποτα. Υπάρχει Cris κάνα ζιπ ή κανά φιξακι για να το κάνω να λειτουργήσει; Αυτό το xposed μου το χάλασε... Επίσης, στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η επιλογή ταπετσαρίας όπως στην 5d. Le X829 4/64 tele23s Edited September 27, 2017 by tryf3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Προς ενημέρωση.. Στην τελευταία αναβάθμιση playstore το winbanc της Πειραιώς λειτουργεί τέλεια με την τελευταία Miui8 v.7 7.7.1 του Χρήστου Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 28, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Chris πολύ καλή δουλεια. Συγχρονίζει μια χαρα εως τωρα ημερολόγιο και mail. ενα περιεργο θεμα που έχω ειναι οι επαφες. ενω εαν με παρει κάποιος τηλ μου δειχνει τα στοιχεία του εαν τον κάνω αναζήτηση δεν μου τον βρίσκει στον καταλογο. εχω 4 λογαριασμους gmail. Δεν μου το κανει σε όλες τις επαφες, αλλα ορισμένες, κυρίως απο τον δευτερο λογαριασμο, που έχω σβήσει και ξαναπεράσει αρκετές φορες. Υ.Γ. Στείλε μου ενα link πως μπορω να σε ευχαριστήσω για τη δουλειά σου; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 1. Λοιπόν πέρασα από πάνω την 5f και όλα σούπερ εκτός από το safetynet pass. Το έβγαλα και το έβαλα από τον manager αλλά τίποτα. Υπάρχει Cris κάνα ζιπ ή κανά φιξακι για να το κάνω να λειτουργήσει; Αυτό το xposed μου το χάλασε... 2. Επίσης, στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει η επιλογή ταπετσαρίας όπως στην 5d. 1. Το έχεις κάνει μπάχαλο μάλλον. :lol: Βάλτην clean 2. Αφού επέλεξες full debloat το themestore δεν δουλεύει και λογικό να λείπει. Είπαμε 4 ρομ σε μiα είναι. Stock Unrooted > Settings stock Stock Rooted > Settings Rooted Midi Debloat Rooted/Unrooted > Settings Stock or Rooted Full Debloat Rooted/Unrooted > Settings for Debloat Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Chris πολύ καλή δουλεια. Συγχρονίζει μια χαρα εως τωρα ημερολόγιο και mail. ενα περιεργο θεμα που έχω ειναι οι επαφες. ενω εαν με παρει κάποιος τηλ μου δειχνει τα στοιχεία του εαν τον κάνω αναζήτηση δεν μου τον βρίσκει στον καταλογο. εχω 4 λογαριασμους gmail. Δεν μου το κανει σε όλες τις επαφες, αλλα ορισμένες, κυρίως απο τον δευτερο λογαριασμο, που έχω σβήσει και ξαναπεράσει αρκετές φορες. Υ.Γ. Στείλε μου ενα link πως μπορω να σε ευχαριστήσω για τη δουλειά σου; Σε όλα τα κινητά που είχα συνέβαινε αυτό αν είχα πολλούς λογ/σμους μέχρι που πήγα Google Account και τους ενημέρωσα σωστά και χειροκίνητα.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Προς ενημέρωση.. Στην τελευταία αναβάθμιση playstore το winbanc της Πειραιώς λειτουργεί τέλεια με την τελευταία Miui8 v.7 7.7.1 του Χρήστου Ευχαριστούμε και επιβεβαιώνω ότι παίζει και στην V10(λογικά και V5F) με Magisk εγκατεστημένο από την αρχή και ας μην είναι ενεργό το Magisk Hide. ;):D Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Εχει κάποιος κανένα λινκ της τελευταίας έκδοσης 26.4? για να την δοκιμάσουμε και αυτήν η μόνη που είχε ξεφύγει. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Έχουμε μέσα στη ρομ πρόγραμμα που το κάνει. Σχετικά με τον οδηγό αποθήκευσης κωδικών WIFI και το πρόγραμμα που αναφέρεις. Δε μου έχει δουλέψει ποτέ το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Από ότι φαντάζομαι δουλεύει μόνο σε dirty εγκατάσταση. Εγώ που κάνω καθαρές εγκαταστάσεις δεν έχω δει χαΐρι. Το μόνο που κάνω με κάποια επιτυχία είναι να χρησιμοποιώ το WIFI password recovery από το play store και να παίζω χειροκίνητα. Ο Οδηγός του φίλου λειτουργεί και με καθαρή εγκατάσταση. Και επίσης όσο περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην αρχική μας σελίδα, μόνο καλό μπορούν να κάνουν. ;) Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Σχετικά με τον οδηγό αποθήκευσης κωδικών WIFI και το πρόγραμμα που αναφέρεις. Δε μου έχει δουλέψει ποτέ το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Από ότι φαντάζομαι δουλεύει μόνο σε dirty εγκατάσταση. Εγώ που κάνω καθαρές εγκαταστάσεις δεν έχω δει χαΐρι. Το μόνο που κάνω με κάποια επιτυχία είναι να χρησιμοποιώ το WIFI password recovery από το play store και να παίζω χειροκίνητα. Ο Οδηγός του φίλου λειτουργεί και με καθαρή εγκατάσταση. Και επίσης όσο περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην αρχική μας σελίδα, μόνο καλό μπορούν να κάνουν. ;) Παίζει κανονικά. Πατάς επάνω στους κωδικούς βγάζει φάκελο αποθήκευσης και αποθηκεύεται σαν text file. Παρ'όλα αυτά είναι ήδη στην αρχική σελίδα..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Εχει κάποιος κανένα λινκ της τελευταίας έκδοσης 26.4? για να την δοκιμάσουμε και αυτήν η μόνη που είχε ξεφύγει. Αρχική σελίδα?? :p:wacko::p https://mega.nz/#!wpwn2SxK!qKIpv4I8nUrC1lyB_-Hkxg0pbjSjfPgtKoTmNGqHuew Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hajyp Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 CN-26s-v.5f-Aroma_Moded-C.B.G_FulRom 26092017 Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma. Έβαλα τα μαμά Gapps για αποφυγή όλων των θεμάτων. Δεν υπάρχει θέμα playstore FC, Gmail, συγχρονισμού κλπ. Νέα settings, GPS fix, Magisk 14.0 Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! XPOSED 87.3 και Magisk 14 θα τα βρείτε στην sd-card για εγκατάσταση μετά την 1η είσοδο στο κινητό. Όλα τα wipe γίνονται κανονικά μέσα από τον Aroma installer εκτός από full wipe. ΑΚΤ 1.6.3. που δουλεύει και με Magisk. Includes all v5 Editions stable for daily use. Επιλογή και για full wipe μέσα από τον ArOMA. ΛΗΨΗ Στην Λάρισα ξερετε κάποιον να το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Αρχική σελίδα?? :p:wacko::p https://mega.nz/#!wpwn2SxK!qKIpv4I8nUrC1lyB_-Hkxg0pbjSjfPgtKoTmNGqHuew Eπειδή έλεγε version 46 στην 1η σελίδα, και κατι διαβαζα για 48 ή 49 ότι υπαρχει για αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ. ;) Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 1. Το έχεις κάνει μπάχαλο μάλλον. :lol: Βάλτην clean 2. Αφού επέλεξες full debloat το themestore δεν δουλεύει και λογικό να λείπει. Είπαμε 4 ρομ σε μiα είναι. Stock Unrooted > Settings stock Stock Rooted > Settings Rooted Midi Debloat Rooted/Unrooted > Settings Stock or Rooted Full Debloat Rooted/Unrooted > Settings for Debloat Είχες δίκιο! Χεχε! Έκανα clean install και τώρα όλα καλα! Απλά το magisk το κάνουμε update σε 14 μέσα από την εφαρμογή; Πριν που το έκανα άρχισε να κρασαρει. Επίσης Xposed χωρίς να πειραχτεί το safety net μπορώ να βάλω;v5f rooted έχω. Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Είχες δίκιο! Χεχε! Έκανα clean install και τώρα όλα καλα! Απλά το magisk το κάνουμε update σε 14 μέσα από την εφαρμογή; Πριν που το έκανα άρχισε να κρασαρει. Επίσης Xposed χωρίς να πειραχτεί το safety net μπορώ να βάλω;v5f rooted έχω. Le X829 4/64 tele23s Είπαμε.. ενημέρωση σε 14 από TWRP είναι στην SD card βγαίνεις φλασαρεις τελειώνεις. Και Xposed εκεί είναι. Τσάμπα γράφω οδηγό?:lol::D Με Xposed safety off τα είπαμε και αυτά μόνο η ποιστοποίηση μένει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Οκ σόρρυ! Έχεις δίκιο τα έχεις πει και τώρα το έπιασα. Όταν λες safety off και πιστοποίηση θα μπορώ να μπαίνω σε winbank όπως τώρα; Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Οκ σόρρυ! Έχεις δίκιο τα έχεις πει και τώρα το έπιασα. Όταν λες safety off και πιστοποίηση θα μπορώ να μπαίνω σε winbank όπως τώρα; Le X829 4/64 tele23s Αν δεν βιάζεσαι περίμενε να το δω. Λογικά ναι... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Αν δεν βιάζεσαι περίμενε να το δω. Λογικά ναι... Όχι Cris δε βιάζομαι. Όποτε μπορέσεις! Μήπως έχει θέμα και το lightflow στην 5f; Έχω δώσει όλες τις άδειες και δικαιώματα αλλά μόνο το πράσινο led ανάβει στις ειδοποιήσεις. Στη δοκιμή δεν ανάβει τίποτα. Μόνο η οθόνη ενεργοποιείται.ΑΚΥΡΟ! Έσβησα τα data και το lightflow δουλεύει κανονικά τώρα! Le X829 4/64 tele23s Edited September 28, 2017 by tryf3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Όχι Cris δε βιάζομαι. Όποτε μπορέσεις! Μήπως έχει θέμα και το lightflow στην 5f; Έχω δώσει όλες τις άδειες και δικαιώματα αλλά μόνο το πράσινο led ανάβει στις ειδοποιήσεις. Στη δοκιμή δεν ανάβει τίποτα. Μόνο η οθόνη ενεργοποιείται.ΑΚΥΡΟ! Έσβησα τα data και το lightflow δουλεύει κανονικά τώρα! Le X829 4/64 tele23s Κρασαρει με Xposed μπορεί να θέλει uncore off θέλει ψάξιμο. Το lightflow δουλεύει . πάς δίνεις άδειες μέσα στην ρυθμίσεις εφαρμογή εκεί. Στο ειδοποιήσεις και μετά δουλεύει. Επίτηδες το έκανα έτσι να μήν τρέχει συνέχεια για όποιον δεν το χρησιμοποιεί. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Κρασαρει με Xposed μπορεί να θέλει uncore off θέλει ψάξιμο. Το lightflow δουλεύει . πάς δίνεις άδειες μέσα στην ρυθμίσεις εφαρμογή εκεί. Στο ειδοποιήσεις και μετά δουλεύει. Επίτηδες το έκανα έτσι να μήν τρέχει συνέχεια για όποιον δεν το χρησιμοποιεί. Ok σε ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σου και για όλα όσα κανείς! Οπότε αναμένουμε για Xposed μαζί με safety net και winbank. Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Παιδια μηπως καποιος μπορει να μου πει την διαδρομη για να περιοχη κινα? Ενω το ειχα κανει, εψαξα παρα πολυ αλλα δεν μπορεσα να το βρω. Και το γραφω αυτο για τον εξεις λογο. Ενω μιλουσα με καποια τραπεζα, μου ζητουσε να βαλω καποιους αριθμους (την ωρα που γινοντανε το τηλεφωνημα) Εκει λοιπον εβαλα εναν αριθμο λαθος και μετα εψαχνα να βρω το χ για να ακυρωσω και να βαλω το σωστο νουμερο. Δυστυχως δεν εβρισκα κανενα χ. Η στο δικο μου τηλ. δεν υπαρχει η κατι κανω λαθος. Προσπαθω λοιπον να βρω την διαδρομη για να περιοχη κινα, να την αλλαξω ια να δω αν θα παρουσιαστη το χ.. Ευχαριστω εκ των προτερων Βασιλης Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Παιδια μηπως καποιος μπορει να μου πει την διαδρομη για να περιοχη κινα? Ενω το ειχα κανει, εψαξα παρα πολυ αλλα δεν μπορεσα να το βρω. Και το γραφω αυτο για τον εξεις λογο. Ενω μιλουσα με καποια τραπεζα, μου ζητουσε να βαλω καποιους αριθμους (την ωρα που γινοντανε το τηλεφωνημα) Εκει λοιπον εβαλα εναν αριθμο λαθος και μετα εψαχνα να βρω το χ για να ακυρωσω και να βαλω το σωστο νουμερο. Δυστυχως δεν εβρισκα κανενα χ. Η στο δικο μου τηλ. δεν υπαρχει η κατι κανω λαθος. Προσπαθω λοιπον να βρω την διαδρομη για να περιοχη κινα, να την αλλαξω ια να δω αν θα παρουσιαστη το χ.. Ευχαριστω εκ των προτερων Βασιλης Ρυθμίσεις - Γλώσσες και πληκτρολόγια - Περιοχή - Κίνα Le X829 4/64 CBG_26s_v5f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts