Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις encryption από Indian rom. Κοίτα αρχική πως θα το σβήσεις τελείως. Πρώτα wipe σκέτα data μετά reboot to recovery μετά ξανά όλα τα Wipe μετά πάλι reboot to recovery και μετά μέσα την ρομ για installation. Τώρα δεν θα ξανά έχεις pasword request.. ;)

Βάλτο αν θες Criς στην αρχική σελίδα μόνο του γιατί ρωτιέται συνέχεια.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Βάλτο αν θες Criς στην αρχική σελίδα μόνο του γιατί ρωτιέται συνέχεια.

Υπάρχει στην εγκατάσταση custom rom.. ;)

Επίσης το έχω σε κάθε νέα ρομ στις οδηγίες..

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Υπάρχει στην εγκατάσταση custom rom.. ;)

Επίσης το έχω σε κάθε νέα ρομ στις οδηγίες..

Το ξέρω αλλά απ'ότι φαίνεται δεν το βλέπει κανένας, γι'αυτό λέω αν θα το έβαζες μόνο του. .

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ευχαριστώ παιδιά

και ποια rom λέτε να περάσω?

έχετε κάποιο link γιατί απο το pc που είμαι μου έχουν βγει τα μάτια:D

το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

καλημερα παιδες

εβαλα recovery και παω για root και οταν μπαινω twrp μου ζηταει password για decrypt

τι κανω?

Να διαβάσεις με προσοχή την αρχική σελίδα με τις οδηγίες εγκατάστασης custom rom αλλά και λίγο ποιο πάνω. ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6979316#post6979316

Edited by CrisBal

Νέα 26s τέταρτης έκδοσης EUI ROM διέρρευσε από Leeco Developer..

Δυστυχώς ΔΕΝ είναι Ν αλλά έχει νεότερο κερνελ και security patches καθώς και νέα stock baseband.

Την δουλεύω μισή ώρα τώρα που την έχω στα χέρια μου δεν βλέπω κάποια ουσιαστική αλλαγή από την 26 τρίτης έκδοσης.

Screenshot_20170813-093935.jpg

Νέα 26s τέταρτης έκδοσης EUI ROM διέρρευσε από Leeco Developer..

Δυστυχώς ΔΕΝ είναι Ν αλλά έχει νεότερο κερνελ και security patches καθώς και νέα stock baseband.

Την δουλεύω μισή ώρα τώρα που την έχω στα χέρια μου δεν βλέπω κάποια ουσιαστική αλλαγή από την 26 τρίτης έκδοσης.

Screenshot_20170813-093935.jpg

Νεο baseband; Αντε μηπως και σας κανει aggregation τωρα :)

Για το x720 βγηκε τπτ;

Νεο baseband; Αντε μηπως και σας κανει aggregation τωρα :)

Για το x720 βγηκε τπτ;

Δεν νομίζω να κάνει Aggregation b3+b3 b20+b20 μάλλον το developer είναι θα δούμε στην πορεία. Όχι δεν ξέρω κάτι για το Pro3..

Δεν νομίζω να κάνει Aggregation b3+b3 b20+b20 μάλλον το developer είναι θα δούμε στην πορεία.

B3+b3 & b20+b20 (intraband) ειναι αχρηστα για Ελλαδα, εδω θελουμε interband aggregation b3+b20 , b7+b3, b7+b20 και b3+b7+b20.

http://www.ubuntuvibes.com/2017/08/android-pagf-126.html?m=1

Paid apps που είναι σε free προσφορά αυτήν την περίοδο..

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει εφαρμογη για αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καταφερα και εβαλα την 26 του chris

κατα την εγκατασταση επελεξα root αλλα δεν εγινε τι φαση?

το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

επειδη μου χαλασαν και τα 2 καλωδια usb c μετα απο 1 χρονο βρηκα και πηρα αυτο απο ελλαδα.

επωνυμο σε συσκευασια γρηγορη φορτιση και κοστος 1.50 ευρω εμεινα πολυ ευχαριστημενος

http://www.skroutz.gr/s/11688059/ORICO-Regular-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-1m-ORI-ECU-10-BK.html

mi8

Καλησπέρα. Από χθες το κινητό μου φορτίζει μέχρι 87%. Μετά από αυτό, βγάζει το πράσινο φωτάκι της πλήρους φόρτισης και δεν πάει παρακάτω. Όταν το παρατήρησα, το έβγαλα και το ξαναέβαλα στην μπρίζα, οπότε και έδειξε πάλι το πορτοκαλί φωτάκι της φόρτισης για ένα λεπτό πριν αυτό ξαναγυρίσει στο πράσινο. Έχω μια υποψία ότι φταίει που είμαι στο χωριό και η τάση δεν είναι και η καλύτερη, αλλά φοβάμαι μήν είναι και πρόβλημα της μπαταρίας. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το κινητό του ή ξέρει σε τι οφείλεται;

Καλησπέρα. Από χθες το κινητό μου φορτίζει μέχρι 87%. Μετά από αυτό, βγάζει το πράσινο φωτάκι της πλήρους φόρτισης και δεν πάει παρακάτω. Όταν το παρατήρησα, το έβγαλα και το ξαναέβαλα στην μπρίζα, οπότε και έδειξε πάλι το πορτοκαλί φωτάκι της φόρτισης για ένα λεπτό πριν αυτό ξαναγυρίσει στο πράσινο. Έχω μια υποψία ότι φταίει που είμαι στο χωριό και η τάση δεν είναι και η καλύτερη, αλλά φοβάμαι μήν είναι και πρόβλημα της μπαταρίας. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα με το κινητό του ή ξέρει σε τι οφείλεται;

Τσεκάρεις καλώδιο και αλλάζεις. Τυχερός στο επάνω ποστ. Μετά κάνεις κι ένα battery calibration. Τσεκάρεις και μια φορτιστή για παν ενδεχόμενο.

Νομιζω χρειαζεται να εχεις ενεργοποιησει το api2 της καμερας στο build.prop. Κατι τετοιο διαβασα αντιστοιχα για αλλες συσκευες. Οποτε ισως εχετε απλα διαφορετικη rom.

ευχαριστώ φίλε μου αλλά βλέπω οτι δεν τους γράφει video, ο Cris λέει την έχει αλλά δεν μας δίνει :lol:

θα κάνω υπομονή για την Sony :happy:

Mi Note 3

Καλημέρα. Την έχεις κάνει σαλάτα τη ρομ... :lol::p

Κάνε Clean από την αρχή και μην την πειράζεις. Τα bug που έχει τα ξέρουμε. Στους xda την έχουν επάνω ήδη 2 μήνες παιδιά για καθημερινή ρομ.. ;)

Μετά απο 2 dirty εγκαταστάσεις και ξήλωμα σε μερικές μόνο εφαρμογές συστήματος φαίνεται να λειτουργουν όλα καλά! :D

Άψογη προς το παρόν Ρομ, η πρώτη MIUI που δοκιμάζω.. Απο την πρωτη μέρα χρήσης είμαι πολύ κοντά στο να αναρωτηθω γιατί να φοράμε EUI όταν υπάρχει αυτή. Αλλά θα κρατηθώ και δε θα το πω ακόμα :lol:

~ Samsung Galaxy S10 ~

Μετά απο 2 dirty εγκαταστάσεις και ξήλωμα σε μερικές μόνο εφαρμογές συστήματος φαίνεται να λειτουργουν όλα καλά! :D

Άψογη προς το παρόν Ρομ, η πρώτη MIUI που δοκιμάζω.. Απο την πρωτη μέρα χρήσης είμαι πολύ κοντά στο να αναρωτηθω γιατί να φοράμε EUI όταν υπάρχει αυτή. Αλλά θα κρατηθώ και δε θα το πω ακόμα :lol:

Όχι βρε δεν έχει καμία σχέση με την σταθερότητα της EUI. Τα bugs που έχει είναι αυτά που έχω στην σελίδα της ρομ. Το απενεργοποιήση 1-1 sim δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό αλλά το ότι δεν παίζουν τα CDLA (έτσι μου λένε δεν έχω) είναι.... Επίσης κάποιες ειδοποιήσεις όχι όλες δεν έρχονται αμέσως.. Κράτα την λίγο να δεις και εσύ να μου πεις τα υπόλοιπα.. :lol:

ευχαριστώ φίλε μου αλλά βλέπω οτι δεν τους γράφει video, ο Cris λέει την έχει αλλά δεν μας δίνει :lol:

θα κάνω υπομονή για την Sony :happy:

Εδω παντως λενε οτι χρειαστηκε να αφαιρεθει η στοκ καμερα https://forum.xda-developers.com/le-max-2/themes/google-pixel-hdr-camera-x820-t3655812

Δεν το εχω το κινητο ωστε να το δοκιμασω. Πιο πολυ διαβαζω γιατι μαλλον θα το τσιμπησω και για μενα.

Τελικά φίλε Chris, τι γίνεται με την Sony Camera;

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

Τελικά φίλε Chris, τι γίνεται με την Sony Camera;

Κάνει διακοπές λόγω της βδομάδας της Παναγίας! Από την επόμενη εβδομάδα. Εκτός κι αν την ποστάρει ο @Τάσος που την έχει μοντάρει κι όλας.. ;)

Χρήστο όταν πάω να συνδεθώ με το λογαριασμό leeco συνδέεται κανονικά και όταν πάω να κάνω επαναφορά από το cloud με βγάζει ένα μήνυμα κάτι με την ασφάλεια

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Χρήστο όταν πάω να συνδεθώ με το λογαριασμό leeco συνδέεται κανονικά και όταν πάω να κάνω επαναφορά από το cloud με βγάζει ένα μήνυμα κάτι με την ασφάλεια

Έχουν κλείσει όλοι οι servers Ευρώπη Ινδία Αμερική. Ίσως να ξανανοίξουν κάποτε..

Κάνει διακοπές λόγω της βδομάδας της Παναγίας! Από την επόμενη εβδομάδα. Εκτός κι αν την ποστάρει ο @Τάσος που την έχει μοντάρει κι όλας.. ;)

Για να γελάσουμε και λίγο :lol:

Τι φωτογραφίες βγάζει ο CrisBal με τη moded sony camera Δεκαπενταύγουστο

http://www.dogma.gr/files/Image/generic/afieromata/Trixeroussa_01.jpg

Τι θέλεις να βγάζεις εσύ (και εγώ) με τη moded sony camera

b427a50519fddb234bf0e0798722e199--sexy-bikini-bikini-babes.jpg

Εδω παντως λενε οτι χρειαστηκε να αφαιρεθει η στοκ καμερα https://forum.xda-developers.com/le-max-2/themes/google-pixel-hdr-camera-x820-t3655812

Δεν το εχω το κινητο ωστε να το δοκιμασω. Πιο πολυ διαβαζω γιατι μαλλον θα το τσιμπησω και για μενα.

ευχαριστώ , λέω να μην κάνω πειράματα , προτιμώ να περιμένω τον Χρήστο και τον Τάσο να δω τι θα μας δώσουν , πάω safe τα παιδιά κάνουν απίστευτη δουλειά και ότι αξίζει πραγματικά μας το δίνουν !

Edited by dark_master
παράθεση
Mi Note 3

την κατεβασα αυτην την fast camera hd pro που προτινατε και ειναι πολυ καλη. Εχει και κλειδωμα exposure που ειναι πολυ χρησιμο καθως θεωρω οτι η καμερα του τηλεφώνου μας ειναι υπερβολικα ευαισθητη στην φωτομετρηση σκηνης και σκοτεινιαζει (κυριως) / φωτιζει την σκηνη πολυ αποτομα και σε μεγαλο βαθμο με την παραμικρη κινηση Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......