CrisBal Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Ερώτηση πάλι..... Τα ΑΚΤ δουλεύουν σε όλες τις rom ??? Εμένα με την cuoco έχει μια εφαρμογή που λέγεται spectrum Το ίδιο πράγμα δεν είναι? Απλά νομίζω ότι το spectrum είναι ενσωματωμένο στον kernel και αν πάω να το ξηλώσω θα κάνω άνω κάτω την rom Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει ενσωματωμένα script στον Kernel για να παίρνει τις εντολές battery balance gaming Κλπ Ναι.. Δεν παθαίνει τίποτα όμως αν δεν δουλεύεις την εφαρμογή ή αν την βγάλεις... Το AKT αλλάζει τις ρυθμίσεις του επεξεργαστή οπότε δεν έχει σχέση με την άλλη εφαρμογή και ας επεμβαίνει στον κερνελ για τον επεξεργαστή. Θέλει Root βέβαια.. Edited June 30, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Σεις που φορατε RR Nougat, σας δουλευουν κανονικα τα cdla ακουστικα στις κλησεις?? Ανοιγουν /κλεινουν τη γραμη κλπ?? Εχω θεματακια με την RR 8.5.3 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Πηγα να εγκαταστησω τον Nova Prime αφου απεγκατεστησα τον απλο που μπηκε οταν εβαλα την ρομ και μου βγαζει αυτο. Το εχει παθει κανεις; Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Πηγα να εγκαταστησω τον Nova Prime αφου απεγκατεστησα τον απλο που μπηκε οταν εβαλα την ρομ και μου βγαζει αυτο. Το εχει παθει κάνεις? ] Αυτός που έχει μέσα δεν είναι ο απλός είναι ο advanced beta. Αν τον επέλεξες στην εγκατάσταση σαν κύριο και όχι σαν δευτερεύον είναι system app και είναι λογικό να τον βλέπει μέσα γιατί δεν γίνεται έτσι απεγκατάσταση. Επίσης για να ξέρεις. O prime είναι απλό κλειδί patch και όχι εφαρμογή.... Τώρα που έγινε η πατάτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον πάρεις από την ρομ και να τον βάλεις χειροκίνητα με Root file manager. Επίσης δεν κάνεις απεγκατασταση αλλά αναβάθμιση.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Αυτός που έχει μέσα δεν είναι ο απλός είναι ο advanced beta. Αν τον επέλεξες στην εγκατάσταση σαν κύριο και όχι σαν δευτερεύον είναι system app και είναι λογικό να τον βλέπει μέσα γιατί δεν γίνεται έτσι απεγκατάσταση. Επίσης για να ξέρεις. O prime είναι απλό κλειδί patch και όχι εφαρμογή.... Τώρα που έγινε η πατάτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον πάρεις από την ρομ και να τον βάλεις χειροκίνητα με Root file manager. Επίσης δεν κάνεις απεγκατασταση αλλά αναβάθμιση.. Δοκίμασα να τον βάλω κατευθειαν σαν αναβαθμιση αλλα μου ελεγε οτι πρεπει να τον κανω απεγκατασταση ή να βαλω μια πιο καινουργια εκδοση ενω προσπαθουσα να βαλω την τελευταια (δοκιμασα και την 5.3 beta 3 και την 5.2 stable). Edit: Το πήρα απο την ρομ και το εβαλα με το Root manager που ειπες και το patchαρα τελικα με lucky patcher. Τοσο καιρο το εβαζα με apk στις αλλες ρομ xD Edited June 30, 2017 by TheBigWerewolf Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedd Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Για σας παιδια χαιρετώ τη ομάδα!!! θελω να ρωτησω τον CrisBal, εκανα μια αλλαγη στην nougat 7.1.2 στο thermal engine απο την 23s με κάποιες μικρές παραμετροποίησης ειχα θερμοκρασιες ιδιες με 23ς προς το παρόν δουλεύει πολύ καλά το κινητο..... το διαβασα απο το xda που το ειχαν κανει ειναι καλο απο αυτο που εκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relin Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μια βοήθεια όποιος ξέρει Μου έχει χαθεί από το play store από ρτις ρυθμίσεις η δυνατότητα για επιβεβαίωση κωδικού μέσω δακτυλικου , σήμερα το παρατήρησα που πήγα για αγορά και μου ζήτησε κωδικό, κοίταξα στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει καν πλέον να τσεκαρω την επιλογή για χρήση δακτυλικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Οπότε Cris αν ξηλώσω το spectrum δε θα έχω θέμα??? Αν βάλω και ΑΚΤ θα παίξει conflict λες? Ποιο λες θα δουλέψει καλύτερα? Η cuoco που φοράω είναι root με Magisk Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 30, 2017 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Δοκίμασα να τον βάλω κατευθειαν σαν αναβαθμιση αλλα μου ελεγε οτι πρεπει να τον κανω απεγκατασταση ή να βαλω μια πιο καινουργια εκδοση ενω προσπαθουσα να βαλω την τελευταια (δοκιμασα και την 5.3 beta 3 και την 5.2 stable). Edit: Το πήρα απο την ρομ και το εβαλα με το Root manager που ειπες και το patchαρα τελικα με lucky patcher. Τοσο καιρο το εβαζα με apk στις αλλες ρομ xD Nαι γιατί ήταν σαν δευτερεύον και όχι κύριος με αλλάγη ονόματος στην θέση του μαμά! Αυτό γίνεται για να μπορείς να αλλάζεις σε μαμα ή άλλο κατευθείαν με flash zip. Είναι ο 5.2 stable αλλά επειδή είναι συστήματος δεν τον βλέπει το play store.;) Επίσης μπορείς να κατεβάσεις όποια έκδοση θέλεις και να την βάλεις με τον ίδιο τροπο... Edited July 1, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Για σας παιδια χαιρετώ τη ομάδα!!! θελω να ρωτησω τον CrisBal, εκανα μια αλλαγη στην nougat 7.1.2 στο thermal engine απο την 23s με κάποιες μικρές παραμετροποίησης ειχα θερμοκρασιες ιδιες με 23ς προς το παρόν δουλεύει πολύ καλά το κινητο..... το διαβασα απο το xda που το ειχαν κανει ειναι καλο απο αυτο που εκανα? Όχι δεν έχεις θέμα....υπάρχουν πολλά thermal-engine.conf που μπορείς να παίξεις, το καθένα για διαφορετικό αποτέλεσμα..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Μια βοήθεια όποιος ξέρει Μου έχει χαθεί από το play store από ρτις ρυθμίσεις η δυνατότητα για επιβεβαίωση κωδικού μέσω δακτυλικου , σήμερα το παρατήρησα που πήγα για αγορά και μου ζήτησε κωδικό, κοίταξα στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει καν πλέον να τσεκαρω την επιλογή για χρήση δακτυλικου Ποια ρομ? Καθόλου στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται? Kάνε ενα clear data&cache..Restart έκανες?? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 1. Οπότε Cris αν ξηλώσω το spectrum δε θα έχω θέμα??? 2. Αν βάλω και ΑΚΤ θα παίξει conflict λες? 3. Ποιο λες θα δουλέψει καλύτερα? 4. Η cuoco που φοράω είναι root με Magisk 1. Λογικά όχι αλλά μην το απεγκαταστήσεις απλά κάντο disable ¨η βάλτο στο stock mode 2. Δεν νομίζω αν είναι off 3. Εσύ θα μας πεις.... :lol: 4. Δεν συνεργάζεται το magisk με ΑΚΤ οπότε άστο..... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Για σας παιδια χαιρετώ τη ομάδα!!! θελω να ρωτησω τον CrisBal, εκανα μια αλλαγη στην nougat 7.1.2 στο thermal engine απο την 23s με κάποιες μικρές παραμετροποίησης ειχα θερμοκρασιες ιδιες με 23ς προς το παρόν δουλεύει πολύ καλά το κινητο..... το διαβασα απο το xda που το ειχαν κανει ειναι καλο απο αυτο που εκανα? το quick charge δουλεύει κανονικά; όταν είχα κανει εγώ κάποια tweak φορτιζε πολύ αργά το κινητό. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Έβαλα και εγώ την νουγκατ από το XDA αλλά είχα κάποια θεματάκια και καθομουνα νυχτιάτικα να κάνω αλλαγές ρομ....... Καταρχήν στην εγκατάσταση έκανα όλα τα wipe εκτός του internal, όταν τηλεφωνούσα στο δεύτερο ή τριτο συνεχόμενο έκανε επανεκκίνηση, αλλά αυτό που με έκανε να μην το αφήσω να δει δευτερο 24ωρο ήταν η αδυναμία να κάνει focus η camera. Έβαλα νυχτιάτικα την τελε32 που είχα μεσα στο τηλεφωνο για να κάνω την δουλειά μου και τώρα ψάχνω ρομ για κατέβασμα.... Edited July 1, 2017 by mic31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Kαλημερα στην παρεα. Εχω ενα θεματακι με το κινητο που εδωσα σε εναν φιλο (lemax2 820 4/32 με tele 23s και ολα τα updates) . Επειδη ηθελε εφαρμογη να στελνει μυνηματα με 160 χαρακτηρες πριν του το δωσω του περασα το Handsend. Oμως απ οτι μου λεει, οταν το κινητο μπαινει σε αδρανεια, δεν λαμβανει καθολου μυνηματα, παρα μονο οσο εχει ανοιχτη την εφαρμογη handsend. Aλλα και οταν πια ανοιξει η εφαρμογη δεν παιρνει ουτε τα μυνηματα που εχουν ηδη σταλει, οσο ηταν κλειστη. Οταν η εφαρμογη τρεχει δεν εχει κανενα θεμα, λαμβανει κανονικα, μπορει καποιος να βοηθησει μηπως βρεθει μια λυση? Ειναι δασκαλος και δουλευει πολυ με sms. Επισης αν καποιος ξερει ας μου πει με λεπτομεριες πως θα το κανουμε, μιας και αυτος ειναι θεσαλονικη και δεν εχω το κινητο μπροστα μου να το πειραξω.Eυχαριστω!! PS...Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει τροπος να κανεις μια εφαρμογη να μην κλεινει ακομη και οταν "κοιμαται" το τηλεφωνο, αλλα δεν μπορω να το βρω. Μηπως αυτο θα μας βοηθουσε καπως?? Edited July 1, 2017 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedd Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 εχεις να μου προτεινεις καποιο αξιοπιστο thermal engine σε θερμοκρασιες αλλα να μην υστερι τραγικα σε επιδόσεις? αυτο που εβαλα εχει τους επεξεργαστες underclocking litle 1.2 mhz k big 1.6 mhz χανει πολυ σε ταχυτητα.......................:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Δοκιμασε να την κλειδώσεις Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Kαλημερα στην παρεα. Εχω ενα θεματακι με το κινητο που εδωσα σε εναν φιλο (lemax2 820 4/32 με tele 23s και ολα τα updates) . Επειδη ηθελε εφαρμογη να στελνει μυνηματα με 160 χαρακτηρες πριν του το δωσω του περασα το Handsend. Oμως απ οτι μου λεει, οταν το κινητο μπαινει σε αδρανεια, δεν λαμβανει καθολου μυνηματα, παρα μονο οσο εχει ανοιχτη την εφαρμογη handsend. Aλλα και οταν πια ανοιξει η εφαρμογη δεν παιρνει ουτε τα μυνηματα που εχουν ηδη σταλει, οσο ηταν κλειστη. Οταν η εφαρμογη τρεχει δεν εχει κανενα θεμα, λαμβανει κανονικα, μπορει καποιος να βοηθησει μηπως βρεθει μια λυση? Ειναι δασκαλος και δουλευει πολυ με sms. Επισης αν καποιος ξερει ας μου πει με λεπτομεριες πως θα το κανουμε, μιας και αυτος ειναι θεσαλονικη και δεν εχω το κινητο μπροστα μου να το πειραξω.Eυχαριστω!! PS...Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει τροπος να κανεις μια εφαρμογη να μην κλεινει ακομη και οταν "κοιμαται" το τηλεφωνο, αλλα δεν μπορω να το βρω. Μηπως αυτο θα μας βοηθουσε καπως?? δοκιμάσε textra, νομίζω έχει επιλογή για "απλούς χαρακτήρες" για να υποστηρίζει μέχρι 160. αν θες να μην κλείνει πάνε στα recent apps και "τραβά" την εφαρμογή προς τα κάτω, θα εμφανιστεί μια κλειδαριά από πάνω. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 δοκιμάσε textra, νομίζω έχει επιλογή για "απλούς χαρακτήρες" για να υποστηρίζει μέχρι 160. αν θες να μην κλείνει πάνε στα recent apps και "τραβά" την εφαρμογή προς τα κάτω, θα εμφανιστεί μια κλειδαριά από πάνω. Mηπως θα μπορουσες να μου πεις πως θα βρω τα recent apps αν θελεις?? Ειπαμε δεν εχω το τηλεφωνο μπροστα μου και δυσκολευομαι καπως να μεταφερω οδηγιες που εγω δεν εχω κατανοησει πληρως. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Mηπως θα μπορουσες να μου πεις πως θα βρω τα recent apps αν θελεις?? Ειπαμε δεν εχω το τηλεφωνο μπροστα μου και δυσκολευομαι καπως να μεταφερω οδηγιες που εγω δεν εχω κατανοησει πληρως. το αριστερά από τα 3 κουμπιά του κινητού ανοίγουν τα recent apps. στο κάτω μέρος της οθόνης θα έχει τις πρόσφατες εφαρμογες Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Μπαταρια η rr marshmallow ιδια με eui προς το παρων. Gps δε με φάνηκε αξιόπιστο, το χρησιμοποίησα μονο για λιγο, δε μπορω να βγαλω ασφαλη συμπέρασμα. Επισης ισως εχει ανεβασμενη θερμοκρασια σχετικά με eui. Μπορεί να φταινε και οι μερες καύσωνα ομως. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Cris μου βγαζει SafetyNet Failed το magisk. Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Cris μου βγαζει SafetyNet Failed το magisk. το magisk v12 δεν περνάει και τα 2 test safetynet κατέβασε ένα τεστ safety net από το play store, και δες αρχικά αν περνάει τουλάχιστον τον ένα τεστ. κατέβασε και περνά magisk v13 (unofficial) περνάει και τα 2 ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαταρια η rr marshmallow ιδια με eui προς το παρων. Gps δε με φάνηκε αξιόπιστο, το χρησιμοποίησα μονο για λιγο, δε μπορω να βγαλω ασφαλη συμπέρασμα. Επισης ισως εχει ανεβασμενη θερμοκρασια σχετικά με eui. Μπορεί να φταινε και οι μερες καύσωνα ομως. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! πάρε και περνά το GPS.conf από την τελευταία aroma του cris στην RR που είναι για ευρωπαϊκά gps. όσο για την μπαταρια, πόσες ώρες sot βγάζεις με τι φωτεινότητα και τι ρυθμίσεις και χρήση; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 4-5 αναλογως τη χρήση. Με αρκετο παιχνίδι είμαι στις 4. Φωτεινότητα αυτοματη στο 30% Ολα greenified εκτος yahoo mail, fb messenger, WhatsApp, nova launcher Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 4-5 αναλογως τη χρήση. Με αρκετο παιχνίδι είμαι στις 4. Φωτεινότητα αυτοματη στο 30% Ολα greenified εκτος yahoo mail, fb messenger, WhatsApp, nova launcher Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! black screen kernel δεν υποστηρίζει έτσι; substratum υποστηρίζει; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts