Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα την tele 26s και μέχρι τώρα όλα καλά και από θερμοκρασίες αλλά και από μπαταρία. Πριν είχα την 26s aroma και είχα σχετικά πιο ζεστό κινητό και η μπαταρία δεν μου πήγαινε όσο θα ήθελα. Δεν ξέρω αλλά νομίζω οι υπηρεσίες leeco έχουν κάποια επίπτωση στην μπαταρία.

Εννοείται. Όσες ποιο πολλές τρέχουν από πίσω τόσο χειρότερα. Στην tele_26 λείπουν 99 εφαρμογές Leeco. Είναι αρκετό αυτό! :lol:

Εγω απλά στην AROMA της έβγαλα από τον απεγκατασταση εφαρμογών. Τόσο απλά.. ;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Απλά πάνε από τις ρυθμίσεις με τα εξής βήματα

Settings

Permissions

Auto launch

Και εκεί βάλε auto launchμε το που ανοίγει το τηλέφωνο το textra η όποια θέλεις

Αυτό στην ουσία πέρα που ανοίγει η εφαρμογή μαζί με το τηλέφωνο ακόμη και να την τερματίσεις καταλάθος μαζί με τις άλλες στην ουσία την αφήνει και τρέχει

Και εγώ textra και Viber έχω με την 20ς την official και δεν χάνω ποτέ τίποτα

Αν δε σου δουλέψει ούτε αυτό που θα σου δουλέψει πάνε μετά και κλείδωσε την εφαρμογή από το κάτω αριστερά φυσικό κουμπί σέρνεις προς τα κάτω την εφαρμογή που θέλεις και είσαι κομπλέ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις σου απάντησα, φυσικά και θα δεις ειδιοποίησεις απλά μάλλον δεν έχετε ψάξει όλες τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου

2 χρόνια με leeco τηλέφωνο είμαι λέτε να χάνονται στο δρόμο και να μην είχα αλλάξει ρομ;σου απάντησα παραπάνω το πώς

Κάτι ακόμη κλείδωμα ίσως χρειαστεί μόνο το Viber ,textra ,messenger,email και τα λοιπά αρκεί να τα βάλεις auto launch.

Εγώ έχω messenger textra Viber και Google play store auto launch ,Viber το έχω και κλειδωμένο,email Facebook τίποτα από τα παραπάνω και όλα έρχονται ρολόι

σευχαριστω πολυ.. εκανα οτι μου ειπες και σημερα ολα ειναι ρολοι..ερχονται οι ειδοποιησεις ακαριαια .δεν εχω χασει καμια. σευχαριστω ξανα..προς το παρον δεν υπαρχει κανενας λογος να αλαξω ροομ και να φυγω απο τη δικια του

Edited by dimitriszam

Εννοείται. Όσες ποιο πολλές τρέχουν από πίσω τόσο χειρότερα. Στην tele_26 λείπουν 99 εφαρμογές Leeco. Είναι αρκετό αυτό! :lol:

Εγω απλά στην AROMA της έβγαλα από τον απεγκατασταση εφαρμογών. Τόσο απλά.. ;)

Αυτό με την απεγκατάσταση το έχει σαν επιλογή όταν μπεις στο recovery και κανείς install την rom ή αφού την κάνεις εγκατάσταση και ανοιξει κανονικά το κινητο τις αφαιρεθεις από εκεί?

leeco le max 2 tele23s v43

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Δεν μου το είχατε πει αυτό βρε παιδιά. ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ ενημέρωση. Είναι moded το on board xposed δεν κάνει το ενημερωμένο . ξαναβάλετε την Dirty. Αλλιώς tele_26 χωρίς Leeco on board ή Βάλτε την 26s AROMA τα έχει όλα On board. Οτι 26s δοκιμάστε με Clean installation.

Αχ βρε Cris το είχα ξαναπεί κανα δύο φορές. Δεν πειράζει. Τώρα ξέρουμε τι γίνεται.

Sorry κατά λάθος 2 μυνήματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

καλησπερα αυτη την εβαλε κανενας? πως ειναι?

https://download.lineageos.org/x2

το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

Αχ βρε Cris το είχα ξαναπεί κανα δύο φορές. Δεν πειράζει. Τώρα ξέρουμε τι γίνεται.

Sorry κατά λάθος 2 μυνήματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω.

Ναι μου είχες πει ότι είχες θέμα αλλά όχι ότι κάνατε Update. Δεν πειράζει όσο ζεις μαθαίνεις.. ;)

Αυτό με την απεγκατάσταση το έχει σαν επιλογή όταν μπεις στο recovery και κανείς install την rom ή αφού την κάνεις εγκατάσταση και ανοιξει κανονικά το κινητο τις αφαιρεθεις από εκεί?

leeco le max 2 tele23s v43

Στις εξειδικευμένες ρυθμίσεις απεγκαταστατης εφαρμογών.

καλησπερα αυτη την εβαλε κανενας? πως ειναι?

https://download.lineageos.org/x2

Καλή γνωστή ρομ με όλα τα bugs που προαναφέραμε.

Btw εκτός eui, να κοιταμε 6.χ ή 7.χ ρομς?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Σε υπάρχει 7 EUI ακόμα.....

Κάτι που παρατήρησα παιδιά

Ήμουν με θήκη με μαγνιτακι τελευταία και μου είχε φανεί ότι σαν να έπεσε η απόδοση ης μπαταρίας

Εδώ και μια εβδομάδα την έβγαλα στην πρώτη φόρτιση μου φάνηκε κάπως καλύτερα δεύτερη ακόμη καλύτερα και τώρα σαν να επανήλθε πλήρως

Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο να επηρεάσει ο μαγνήτης ή απλά έτυχε και είναι η ιδέα μου

Με μαγνήτη έφτανα με το ζόρι από όταν τον έβαλα 5 ώρες σοτ και τώρα που τον έβγαλα ξεπέρασα τις 6

Screenshot_2017_06_13_18_04_56.jpg

Screenshot_2017_06_13_18_05_05.jpg

Σε μένα δεν έπεσε η απόδοση της μπαταρίας - δεν επηρεάστηκε δλδ το hardware - αλλά άκουγα κάθε λίγο το τηλέφωνο να ξυπνάει, που δεν συνέβαινε με τη πλαστική θήκη...

...σαφώς έπεφτε πιο γρήγορα η μπαταρία δλδ, αλλά μάλλον αυτό έχει να κάνει με κάποιο αισθητήρα (τον αισθητήρα εγγύτητας ίσως; δεν ξέρω)

Τότε σκετο: marshmallow ή nougat???

Οι 6.χ δε θα είναι λογικα πιο πληρεις και σταθερές?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Minminguard module αλλά πρέπει να έχεις xposed. Εγώ το χρησιμοποιώ μαζί με το adaway και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πουθενά πλέον διαφημίσεις

Xposed δεν θέλω να βάλω....ποιά έκδοση Adaway έχεις εγκατεστημένη;

Στις εξειδικευμένες ρυθμίσεις απεγκαταστατης εφαρμογών.

και ποιες σβήνουμε από εκεί?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

26v3 δεν με ακούνε όταν μιλάω από τα ακουστικά.. Υπάρχει τίποτε να κάνω?

Ειναι ενεργά από τους ήχους? Έπαιξες με DOLBY?

και ποιες σβήνουμε από εκεί?

Αυτές που δεν χρειάζονται. Καιρός σημειώσεις μουσική οποία νομίζεις ότι δεν θες China Roaming κλπ. Αν δεν ξέρεις μην το κάνεις.

Νομίζω ότι από τότε που άνοιξα το ντολμπυ ξεκίνησε το πρόβλημα.. Πάντως τα έχω ενεργά στο μενού ήχοι
Tech fusion

Καλησπέρα. Απλά έπεσες και εσύ όπως και χιλιάδες άλλοι στο προβληματικό Fingerprint. Δοκίμασε πρώτα το Full firmware 419D και μετά αν δεν επανέλθει βάλε clean την 26s σε όποια έκδοση θες που έχω κάνει αλλαγές στα αρχεία του Fingerprint. Σε κάποιους δούλεψε. Ή και με την 23s Remixed δούλεψε...

εβαλα το Full firmware 419D το προβλημα συνεχιζει . :( Να βαλω την 26s μηπως και φτιαξει ?

εβαλα το Full firmware 419D το προβλημα συνεχιζει . :( Να βαλω την 26s μηπως και φτιαξει ?

Δωκιμασε από πάνω μόνο το μόντεμ 23cn

LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro

σευχαριστω πολυ.. εκανα οτι μου ειπες και σημερα ολα ειναι ρολοι..ερχονται οι ειδοποιησεις ακαριαια .δεν εχω χασει καμια. σευχαριστω ξανα..προς το παρον δεν υπαρχει κανενας λογος να αλαξω ροομ και να φυγω απο τη δικια του

Τιποτα φίλε μου

Να σαι καλά, κάτσε και απολαύσε την τηλεφωναρα μας άνετα τώρα:)

Και κάτι ακόμη,αν ποτέ αντιμετωπίσεις πρόβλημα με ειδοποιήσεις παρόλα όσα έκανες,που δεν νομίζω κάνε και αυτά που είπα μια σελίδα μετά από τις ρυθμίσεις ενέργειας, αλλά δεν νομίζω να το χρειαστείς ποτέ αφού όπως λες ήδη έρχονται πλέον κανονικά :)

Χαίρομαι που βοήθησα

Edited by Relin

Εφαρμογές όπως το AKT Profiles, Greenify χρειάζεται να συμπεριληφθούν στην ρύθμιση αυτόματης εκκίνησης (auto-launch) ή όχι;

Δεν έχω ιδέα φίλε μου,

Με οφισιαλ ρομ είμαι δεν τις έχω

Απλά αυτό με την αυτοματη εκκίνηση που είπα ήταν για τις ειδοποιήσεις, γιατί πολύ νόμιζαν ότι λόγο ρομ χάνονταν οι ειδοποιήσεις

Αν διαβάσεις δύο τρεις σελίδες πίσω θα δεις και ακριβώς τον τρόπο

Αλλά για τις εφαρμογές αυτές που λες δεν νομίζω να έχουν ειδοποιήσεις, σίγουρα θα βοηθήσει να ανοίγουν αν δεν ανοίγουν ήδη με το που ανοίγεις το τηλέφωνο και πιθανών να μην κλείνουν