Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή άμα βάλω nova μέσω playstore και μετά διαγράψω τον στοκ μέσα από το σύστημα θα πάρει αυτόματα default τον nova? η πρέπει μέσα στο path να βάλω τον nova?

Ο nova μπαινει στο data -apps αστον εκει δε πειραζει,μπες στις ρυθμισεις βαλε τον nova default και μπες με root explorer στο system -priv apps και διεγραψε τον launcher3 κανε μια επαννεκινηση και θα ναι ενταξει

26s by CrisBall :)

Όταν ανεβάζει κάποιος φωτό σε post.img και λοιπά τις βλέπω στο Tapatalk πολύ θολά όπως φαίνεται παρακάτω. Αν πάλι οι φωτό ανεβαίνουν απευθείας σε Tapatalk τις βλέπω κανονικά. Διορθώνεται κάπως αυτό;afe7326d2f8d75ec5fe2d81d7135a57d.jpg

Le X829 4/64 tele23s

Ο nova μπαινει στο data -apps αστον εκει δε πειραζει,μπες στις ρυθμισεις βαλε τον nova default και μπες με root explorer στο system -priv apps και διεγραψε τον launcher3 κανε μια επαννεκινηση και θα ναι ενταξει

Τελικά εβαλα τον nova, τον έκανα default, διέγραψα τον launcher3 έκανα επαννεκινηση και ολα μια χαρά! Ευχαριστώ και τους δύο:)

Καλησπέρα, πήρα και εγώ πρόσφατα το x820 6/64 και άρχισα να τεστάρω τις διάφορες roms να δω τι προσφέρει η καθεμία. Έχω μια sim vodafone και μια cosmote και το πρόβλημα μου είναι ότι αρνούνται πεισματικά στις EUI roms να δουλέψουν τα δεδομένα της cosmote αν και της voda δουλεύουν κανονικά. Σε άλλες roms όπως τη nougat του crisbal και την RR από xda δουλεύουν και της cosmote όπως προφανώς και σε άλλη συσκευή που δοκίμασα οπότε δε νομίζω να είναι θέμα sim. Αυτά που δοκίμασα στις EUI είναι τα εξής:

-Να δοκιμάσω άλλα modems

-Να άλλαξω θέση τις sim

-Να βγάλω τελείως τη vodafone

-Δοκίμασα και το firmware update του crisbal

Ακούω άλλες προτάσεις! Επίσης το fingerprint μου βγήκε σκουπίδι και δε δουλεύει σωστά σε καμία rom ακόμα και με τα fixes του crisbal αλλά δε με νοιάζει ιδιαίτερα.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Τσέκαρε αν έχεις θήκη πρώτα απ όλα με χοντρό περίβλημα στο μικρόφωνο.. Σιγουρέψου επίσης ότι εκεί που συμβαίνει έχεις σήμα (χ829 έχεις?)

Μετά με Root Browser file manager Πήγαινε στο system/etc κάτω στο mixer-paths. xml και βάλε παντού αυτήν τη τιμή με το 94. Μετά προσεχε μην κουφαθείτε μόνο.. ;)

Screenshot_2017-05-19-20-27-05-484_org.telegram..png

Γιατι ειχα την εντυπωση οτι αυξανοντας αυτες τις τιμες ακους ΕΣΥ πιο δυνατα τον συνομιλητη σου?? Η ειναι για τα παντα ολα??

Mi Note 10 .

Το είχα και εγώ αυτό.λοιπον κατεβάζεις την εφαρμογή play services απο το play store.απο εκεί θα δεις τι version ειναι.επισης από την εφαρμογή αυτή θα σε πάει στο επίσημο site για να την κατεβάσεις ξανά.apk mirror.εσυ δεν θα κατεβάσεις αυτήν.κατεβασε την τελευταία την 11.5 αν δεν κάνω λάθος.οταν γίνει install και dirty μαλιστα πάλι θα σου βγάζει το μήνυμα.εκει λοιπόν πας στα εφαρμογές και βρίσκεις το google play services και κανείς απεγκατασταση ενημερώσεων.αυτοματα θα σου πετάξει ένα μύνημα για επαναφορά τής εργοστασιακης version.πατας ναι και όλα μια χαρά μετά..

Λύθηκε το πρόβλημα κατεβάζοντας το τελευταίο Google service Ευχαρστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξαναπερνατη απο πανω με art/dalvik cache και cache wipe και κανε παλι ενημερωση το google στην αρχη και θα στρωσει. Θα χασεις το root αλλα το ξαναπερνας ή ακομα καλυτερα βγαλε και τον μαμα launcher εντελως και μεινε με nova ..θα λυθει εντελως το προβλημα

Εύχαριστω πολύ την απάντηση και τη βοήθειά σας

Tech fusion

Xposed για την 26s debloated CrisBal αυτό > https://mega.nz/#!0NNWEKJb...HhievsBk8StSj0 ?? Με αυτά που βλέπω λέω να την δοκιμάσω τώρα που θα την ξανά-ανεβάσει ο CrisBal..

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

Xposed για την 26s debloated CrisBal αυτό > https://mega.nz/#!0NNWEKJb...HhievsBk8StSj0 ?? Με αυτά που βλέπω λέω να την δοκιμάσω τώρα που θα την ξανά-ανεβάσει ο CrisBal..

ζητάει κωδικό.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

To xposed τι ειναι?? Κατι σαν το cydia που ειχε το iphone??

Κάπως έτσι ναι

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

ζητάει κωδικό.

Όντως, CrisBal μαζί με το link για την ρομ όταν ανέβει, βάλε και το προτεινόμενο xposed, ευχαριστούμε..

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

Και εγώ το παρατήρησα, η μπαταρία με το ζόρι 5 ώρες SoT και το ξυπνητήρι 2 φορές που το έβαλα χτύπησε 15-25 λεπτά αργότερα.

και σε εμένα το ίδιο. Τώρα όμως πέρασα την rr ,527 δεν έχει θέμα.

και σε εμένα το ίδιο. Τώρα όμως πέρασα την rr ,527 δεν έχει θέμα.

Αν δεν έχει θέμα το ξυπνητήρι στην 27 τότε δεν έχω τον παραμικρό λόγο να περάσω άλλη ρομ :ρ

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Αν δεν έχει θέμα το ξυπνητήρι στην 27 τότε δεν έχω τον παραμικρό λόγο να περάσω άλλη ρομ :ρ

ΤΟ ξυπνητηρι δουλευει αψογα αλλα δεν ειναι EUI να δουλευει και με κλειστο κινητο,

πρεπει να ειναι ανοικτο για να δουλεψει. και αν κρασαρει η EUI καμερα βαλε την google version 4.3 και ολα κομπλε.;)

SOT βεβαια 4- 4,5 ωρες.

IPHONE 11 PRO MAX

Όταν ανεβάζει κάποιος φωτό σε post.img και λοιπά τις βλέπω στο Tapatalk πολύ θολά όπως φαίνεται παρακάτω. Αν πάλι οι φωτό ανεβαίνουν απευθείας σε Tapatalk τις βλέπω κανονικά. Διορθώνεται κάπως αυτό;

Le X829 4/64 tele23s

Δεν είναι θέμα διόρθωσης είναι μικρογραφίες και όχι οι φουλ εικόνες γι αυτό. Απλά το Tapatalk τις μεγενθύνει και τις βλέπεις έτσι. ;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Εμένα δεν μου χτυπάει και δεν φορτιζει σβηστο και κρασαρει η κάμερα και δεν σώνει βίντεο για αναπαραγωγή από άλλη εφαρμογή και με την Google Camera δεν έχει HDR . Κατά τα άλλα σούπερ! ;)

Είπαμε υπομονή..

Edited by CrisBal

Εγώ όπως το βλέπω είναι αυθεντικό, ακόμη και το σήμα της leeco έχει επάνω,είναι ίδιο με το δικό μου εμφανισιακά και δε πιστεύω οι Κινέζοι να αντιγραφαν ακόμη και το λογότυπο της εταιρείας για να πουλήσουν ένα καλώδιο όλο και όλο δεν είναι δα και Nike παπούτσια χεχε, αν ήταν απλά άλλης εταιρείας και όχι το αυθεντικό δεν θα είχε το σήμα

Όπως φαίνεται, ναι φαίνεται για αυθεντικό. Όταν σου το στείλουνε σου στέλνουνε άλλο, χωρίς καν το λογότυπο.

Έκανα ήδη τη διαδικασία μέσω paypal να πάρω ό,τι μπορώ πίσω. Όχι για την ακρίβεια αλλά για το ότι

άλλο δείχνουν και άλλο στέλνουν.

Εμένα δεν μου χτυπάει και δεν φορτιζει σβηστο και κρασαρει η κάμερα και δεν σώνει βίντεο για αναπαραγωγή από άλλη εφαρμογή και με την Google Camera δεν έχει HDR . Κατά τα άλλα σούπερ! ;)

Είπαμε υπομονή..

γιατι υπομονη?

εχεις μεταφρασει ενα σκασμο ρομ και επισης υπαρχουν και η μαμα που ειναι σουπερ δεν καταλαβαινω γιατι να κανετε υπομονη με την προβληματικη?

Τι εννοεις με το οπως πρεπει?? Τι δεν σου κανει δηλαδη?? Δεν παιζει καθαρα?? Περιμενω κι εγω ενα αλλα μαλλον ερχεται με τα ποδια απο Κινα.

Εννοώ ότι ενώ ακούω την φωνή του άλλου όταν μιλάω σε κλήση με τα συμβατικά ακουστικά που έχω συνδέσει στο συγκεκριμένο καλώδιο

ο άλλος ή δεν με ακούει καθόλου κάποιες φορές ή με ακούει ισχνά. Το καλώδιο που μου έστειλαν ΔΕΝ είναι το αυθεντικό. Έχω διαβάσει και αλλού ότι το κινητό μας θέλει το αυθεντικό καλωδιάκι για να λειτουργήσει σωστά. Πράγμα που το έχω δοκιμάσει κιόλας, με δύο άλλα αυθεντικά καλώδια από φίλους που έχουν κινητά Leeco. Με αυτά δουλεύουν κανονικά τα συμβατικά ακουστικά.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το αυθεντικό το έχεις χρησιμοποιήσει και σου "δούλευε κανονικά";

Η υποθέτεις ότι θα δουλέψει;

Ναι, έχω δοκιμάσει και με το δικό μου αυθεντικό (πριν το χαλάσω) που δούλευε μια χαρά

και πρόσφατα με δύο άλλα αυθεντικά από φίλους που έχουν Leeco.

Με το αυθεντικό δουλεύει κανονικά, κανένα πρόβλημα.

Μπορώ στην 26s να βάλω κάποιον dialer απο το zip? Επίσης ποιος dialer ειναι με μεγάλη εικόνα?

Ο half screen φυσικά... Δεν το δοκίμασα να σου πω.. Ασε να τι δω πρώτα εγώ...

Οι Google μπαίνουν κανονικά..

Edited by CrisBal

Ο half screen φυσικά... Δεν το δοκίμασα να σου πω.. Ασε να τι δω πρώτα εγώ...

Οι Google μπαίνουν κανονικά..

Ποιο απο τα δύο half screen? Και ποια η διαφορά των δύο πρώτον? Το δοκίμασες? Μπαινει κανονικά?

Καλησπέρα.chris αν βάλω την μαμά rom θα μπορώ να κάνω install οποιαδήποτε apk μπορώ να τραβήξω από τις άλλες rom?Με λίγα λόγια θέλω να έχω μαμά rom βγάζοντας όλες τις κινεζιες και να βάλω άλλες που έχω δει σε άλλες δικές σου rom.θα είναι συμβατές?