Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρήστο υπάρχει περίπτωση να μπούνε ΟΤΑ updates στη νουγκατίνα;

ΟΤΑ με την μορφή απευθείας Update δεν νομίζω προς το παρόν αλλά στήνω apk που θα πατάτε μέσα από το μενού και θα σας πήγαινε κατευθείαν να βλέπετε τα Update και να τα κάνετε.. ;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Μόλις εγκατέστησα την [24/05/2017] LeMax2 Nougat Google +RR+GAPPS+Dual camera by CrisBalGreece, αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης στο WiFi μου: το βλέπει, βάζω τον κωδικό, αλλά αντί να συνδεθεί γράφει "Αποθηκευμένο". Επίσης, ενώ κάθομαι δίπλα στο router, το δίκτυό μου κατά διαστήματα εμφανίζεται και εξαφανίζεται.

Έκανα Διαγραφή για να ξαναπεράσω κωδικό και Επανεκκίνηση, αλλά δε μπορώ να συνδεθώ. Τι μπορεί να φταίει;

Edit: Μετά από μια πλήρη απενεργοποίηση και επανεκκίνηση, τόσο του κινητού όσο και του router, κατάφερα να συνδεθώ.

Η πρώτη θετική εντύπωση από αυτή τη ROM, είναι ότι ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος έχει 100% επιτυχία, σε αντίθεση με αυτή με την οποία ήρθε το κινητό, όπου συχνά χρειάζονταν 2-3 προσπάθειες για να πετύχει.

Edited by MaxH

Καλησπέρα Cris, καλησπέρα παίδες έχω ένα πρόβλημα. Έγινε το update και τώρα σε κάθε εφαρμογή του google (gmail, maps, chrome ) όταν τα ανοίγω μου βγάζει ένα μήνυμα για bags, και με ρωτάει αν θέλω να το αναφέρω. Αυτό γίνεται κάθε φορά, και μπήκαν τα αγγλικά. Τι έχει γίνει? Τι μπορώ να κάνω?

Υπάρχει κάποια εντολή για να βλέπουμε επακριβώς τα περιεχόμενα (τη δομή φακέλων) της συνδεδεμένης συσκευής;

κι έτσι να γράφουμε την ορθή διαδρομή φακέλων;

spla

Τα υπόλοιπα φλασάρονται κανονικά.

Δεν γνωρίζω για εντολή αλλά δες αν ο φάκελος είναι με μικρά ή κεφάλαιο το πρώτο. Πρέπει να γραφτεί ακριβώς όπως είναι στο τηλ. Adb devices να δεις αν βλέπει το τηλ σου καταρχήν ενώ είσαι σε twrp

Αυτά που δεν φλασαρετε είναι γιατί δεν υπάρχουν στη συγκεκριμένη ρομ αλλά σε άλλες ναι. Δεν υπάρχει προβλημα

CN 5.9.419D developer

Συγνώμη αλλά αυτά που αναφέρεις για τις οθόνες δεν προκύπτουν από πουθενά. Από που προκύπτει η υπεροχή της Sharp οθόνης έναντι της Truly? Έχω δει και τις δύο και η Truly είναι σαφώς ανώτερη κατά την γνώμη μου. Άρα δεν υπάρχει αντικειμενική υπεροχή με βάση τεχνικά στοιχεία. Επίσης όλα τα X820 6/64 από την αρχή μέχρι το τέλος είχαν Truly οθόνη.

Σε κανένα σημείο δεν γράφω ότι η truly οθόνη είναι υποδεέστερη. Λέω ότι όλα τα χ820 δεν έχουν sharp όπως έχει γραφτεί σε ποιο παλιά ποστ και αν Διάβασεις ποιο προσεκτικά αναφέρω για τα fingerprint ότι υπάρχουν δεύτερης ποιότητας.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειμαι απο τους πρωτους (αν οχι ο πρωτος) που πηραν στα χερια τους το X820 και σιγουρα δεν υπαρχει κανενα ποιοτικο fp στα πρωτα X820, η ολη ιστορια ειναι ενα φιασκο για την εταιρια αστο καλυτερα

οσο για την "ποιοτικη" sharp οθονη ειναι ενας αλλος μυθος, καμια ανωτερη ποιοτητα για την sharp δεν υπαρχει, απλα οι "μαγκες" της sharp εχουν ανεβασμενη στον θεο τη θερμοκρασια οθονης για να βλεπει αυτος που δε γνωριζει και πολλα και να εντυπωσιαζεται....με αποτελεσμα τα χρωματα να χανουν πολυ και γενικα να υπαρχει μια "θολουρα" σε σχεση με τη truly....αλλωστε αν βαλεις διπλα διπλα τις 2 οθονες θα δεις οτι το λευκο της sharp ειναι πιο μπλε ενω της truly πιο κιτρινο

Η ίδια η εταιρεία έχει παραδεχτεί ότι δεν χρησιμοποιεί σε όλη την παραγωγή, τους ίδιους προμηθευτές.

Θα βρω πάλι το λινκ και θα σας το δώσω.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Καλησπερες! Να πω και γω πως εχω ενα 829 ηταν στο κουτι του μαζι με ακουστικα και απο την αρχη δουλευει αψογα το fp και με τη nougat του Χρηστου ακαριαια,του εχω κανει γυρω στα 50 φλασαρισματα και αλλα τοσα restore και τα κανει αδιαμαρτηρητα,οπως και του εχω φλασαρει σχεδον ολα τα firmware και απλα εχω μεινει στο d419 050 γιατι εχει το καλυτερα σημα σε μενα,αλλαζω συσκευ σχεδον ανα μηνα και ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο τη συσκευη και το γυρω γυρω development που την κραταω ακομα μετα απο 3 μηνες...το μονο που εχω να πω σαν μειον ειναι πως σε ολες μα ολες τις ρομ και στο ξεκαρφωτο μετα μπορει απο πολλες ωρες λιωσιματος μπορει να πεταξει ενα flickering αριστερα χαμηλα για ουτε δευτερολεπτο και μετα ξεχναει να το ξαναβγαλει για μερες και ποτε σε ιδια apps παρα μονο σε καινουργιες εφαρμογες σαν να μαθαινει και να στρωνει lol...(δεν κραταω ρομ πανω απο 5 μερες).Αυτα.. Edited by mythos01
26s by CrisBall :)

Καλησπέρα Cris, καλησπέρα παίδες έχω ένα πρόβλημα. Έγινε το update και τώρα σε κάθε εφαρμογή του google (gmail, maps, chrome ) όταν τα ανοίγω μου βγάζει ένα μήνυμα για bags, και με ρωτάει αν θέλω να το αναφέρω. Αυτό γίνεται κάθε φορά, και μπήκαν τα αγγλικά. Τι έχει γίνει? Τι μπορώ να κάνω?

Update? Ποια ρομ?

στην google tele rom ειχε γραφτει μια διορθωση για το χρονομετρο κλησεων η οποια δειχνει λαθος μετρηση με πολλα ψηφια.Εψαξα και δεν την βρηκα την θυμαται καποιος??

ευχαριστω

mi8

στην google tele rom ειχε γραφτει μια διορθωση για το χρονομετρο κλησεων η οποια δειχνει λαθος μετρηση με πολλα ψηφια.Εψαξα και δεν την βρηκα την θυμαται καποιος??

ευχαριστω

Στο ποστ της ρομ βρίσκεις τον μαμά dialer και το φλασαρεις από TWRP. ;)

ς...το μονο που εχω να πω σαν μειον ειναι πως σε ολες μα ολες τις ρομ και στο ξεκαρφωτο μετα μπορει απο πολλες ωρες λιωσιματος μπορει να πεταξει ενα flickering αριστερα χαμηλα για ουτε δευτερολεπτο και μετα ξεχναει να το ξαναβγαλει για μερες και ποτε σε ιδια apps παρα μονο σε καινουργιες εφαρμογες σαν να μαθαινει και να στρωνει lol...(δεν κραταω ρομ πανω απο 5 μερες).Αυτα..

Εμένα μου το έκανε στο 567 φλασ ρομ αυτό για μια στιγμή έκανα επανεκκίνηση και τέλος.. :lol:

EDIT μας πήρανε χαμπάρι και στην Ισπανία. >>> https://www.movilesdualsim.com/tema/miui8-v-6-7-4-24-max2-x820-822-829-atualizada-24-04-

Edited by CrisBal

Καλησπέρα παιδιά,

Έβαλα και εγώ τη nougat όπου φαίνεται πως είναι πάρα πολύ καλή!!! Συγχαρητήρια για τον κόπο όλων των παιδιών!!! (Άντε και στους γάμους σας έχουμε να ρίξουμε κάτι τσάμικα :lol::lol::lol::lol:)

Έχω δύο ερωτησούλες. Πρώτη: Καταγραφή κλήσεων πως κάνουμε όπως είχαμε τον dialer στην tele που πατούσαμε κουμπάκι και άνοιγε η καταγραφή? και δεύτερον ίσως δεν το έχει πάρει το μάτι μου ακόμη πως μπορώ να έχω το location στην κουρτίνα του notification bar όπως το wifi, το mobile data κλπ?

Thank uz!!!!

Σε κατάσταση recovery όχι fastboot

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρήστο σε recovery πρέπει να είναι για την αντιγραφή του backup στο δίσκο

Εμένα όσες φορές και να δοκίμασα μου έβγαινε εσφαλμένο το system κατά την επαναφορα. Με τον οδηγό οχι

Tελικά το αντέγραψα με κινητό ανοιχτό σε κατάσταση charging.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα παιδιά,

Έβαλα και εγώ τη nougat όπου φαίνεται πως είναι πάρα πολύ καλή!!! Συγχαρητήρια για τον κόπο όλων των παιδιών!!! (Άντε και στους γάμους σας έχουμε να ρίξουμε κάτι τσάμικα :lol::lol::lol::lol:)

Έχω δύο ερωτησούλες. Πρώτη: Καταγραφή κλήσεων πως κάνουμε όπως είχαμε τον dialer στην tele που πατούσαμε κουμπάκι και άνοιγε η καταγραφή? και δεύτερον ίσως δεν το έχει πάρει το μάτι μου ακόμη πως μπορώ να έχω το location στην κουρτίνα του notification bar όπως το wifi, το mobile data κλπ?

Thank uz!!!!

Record pro απο playstore

Tραβάς κουρτίνα, πατάς στο στυλό, ανοιγει η καρτέλα με όλα τα εικονίδια και σέρνεις μέσα αυτά που θες..:)

Edited by CrisBal

Update? Ποια ρομ?

Με ρώτησε σήμερα για update, πάτησα ναι επειδή φαντάστηκα πως θα είναι από σένα και τώρα μου πετάει κάθε τρεις και λίγο ένα παράθυρο με ένα μήνυμα η 5.09.026s stable λέει πως είναι τώρα, αν και ξεκίνησα με την 22s

Το μήνυμα λέει "Sorry, Υπηρεσίες Google Play has stopped. Report this issue now?

Developed by users and for users. You can visit the LeMe forum for fans to report issues: http://bug.letv.com "

Και μου έχει τις επιλογές OK και Report, αν πατήσω οκ με βγάζει σε ένα παράθυρο online feedback

Καλησπερες! Να πω και γω πως εχω ενα 829 ηταν στο κουτι του μαζι με ακουστικα και απο την αρχη δουλευει αψογα το fp και με τη nougat του Χρηστου ακαριαια,του εχω κανει γυρω στα 50 φλασαρισματα και αλλα τοσα restore και τα κανει αδιαμαρτηρητα,οπως και του εχω φλασαρει σχεδον ολα τα firmware και απλα εχω μεινει στο d419 050 γιατι εχει το καλυτερα σημα σε μενα,αλλαζω συσκευ σχεδον ανα μηνα και ειμαι τοσο ευχαριστημενος απο τη συσκευη και το γυρω γυρω development που την κραταω ακομα μετα απο 3 μηνες.....

απο περιεργεια .. τα παλια τι τα κανεις αφου αλλαζεις καθε μηνα ?:)

Tech fusion

Λίγα λόγια για τη rom . Η rom είναι Stable_Edition, αποτέλεσμα επεξεργασίας και βασίζεται στην στην επίσημη developer 05.9.26s, με διορθώσεις και αλλαγές στον framework, system, settings,κλπ. Έγινε προσθήκη Ελληνικών και πρόσθετων υπηρεσιών χρήστη, βασισμένες στα settings και στο σύστημα ενώ λείπει κάθε υπηρεσία και εφαρμογή LeEco που δεν μας χρειάζεται. Φυσικά έχει την κατάληλη επεξεργάσία με tweaks για μπαταρία CPU,GPU,RAM κλπ και όπως πάντα, με πολλά script modes για ταχύτητα, διαχείριση ενέργειας, απόκριση CPU, φυσικά ΔΕΝ είναι rooted. Ουσιαστικά είναι μία 26s καθαρή.

Το μυστικό είναι είναι ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα κάτι ρυθμίσεις (από κινέζικο site ) για το fingerprint που ενσωματώνονται στη rom και όντως λειτουργεί ακαριαία! ( στο δικό μου τουλάχιστον). Όποιος δοκιμάσει μου λέει και τις βάζουμε σιγά-σιγά παντού!

Αύριο που θα έχω χρόνο θα τη δοκιμάσω γιατί είμαι περίεργος να δω το fp πόσο θα βελτιωθεί.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γιαυτα όλα που διάβασα στα προηγούμενα ποστ. Να γιατί σταμάτησα να κανω αυτό που κανανετε εσείς παιδιά Χρήστο και Τάσο. Σας σεβομαι.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Με ρώτησε σήμερα για update, πάτησα ναι επειδή φαντάστηκα πως θα είναι από σένα και τώρα μου πετάει κάθε τρεις και λίγο ένα παράθυρο με ένα μήνυμα η 5.09.026s stable λέει πως είναι τώρα, αν και ξεκίνησα με την 22s

Το μήνυμα λέει "Sorry, Υπηρεσίες Google Play has stopped. Report this issue now?

Developed by users and for users. You can visit the LeMe forum for fans to report issues: http://bug.letv.com "

Και μου έχει τις επιλογές OK και Report, αν πατήσω οκ με βγάζει σε ένα παράθυρο online feedback

Μάλιστα...σου πέρασε η επίσημη EUI από πάνω στεγνά γι αυτό χτυπάνε οι υπηρεσίες google..οπότε δεν μορείς να κάνεις και πολλά και λογικά δεν έχεις ελληνικά πουθενά...

Δοκίμασε να περάσεις playstore από opengapps(αν και χλωμό) και βλέπεις τι κάνεις αλλιώς βάλε την 26s_stable την δική μου με wipe data,dalvik-cache,cache...;)

απο περιεργεια .. τα παλια τι τα κανεις αφου αλλαζεις καθε μηνα ?:)

Πωληση φιλε μου τι αλλο;Αλλαζω συσκευη γραφω οχι πεταω ...

Edited by mythos01
26s by CrisBall :)

Πωληση φιλε μου τι αλλο;Αλλαζω συσκευη γραφω οχι πεταω ...

Το καταλάβαμε για αυτό ρωτάει,ριχνε και εδώ μια ενημέρωση όταν έρχεται η ώρα ισως κάποιος ενδιαφέρεται :)

Παιδιά το τι αλλαγές έγιναν changelong στην τελευταία αναβάθμιση 26s stable που μπορώ να τις δω,στα αγγλικά;

Sent from my Le X822 using Tapatalk

Θα ηθελα να ρωτησω κατι για το V4A. Οταν το ενεργοποιω ( Convolver στο Dolby Sorround II), η ενταση του ηχου ανεβαινει παρα πολυ. Ακομα και μια σκαλα μετα το mute ισα ισα που αντεχω την ενταση στα αυτια μου. Πως γινεται να χαμηλωσουμε την ενταση λιγο?? (πολυ)
Mi Note 10 .