CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Cris στην νέα miui η ανάλυση της οθόνης είναι 2k;Και κάτι ακόμα, τα χρώματα είναι κοντά σε αυτά της eui; Φυσικά και είναι... Και Default dpi 640, και τα χρώματα πολύ ποιο ζωντανά όπως σε όλες τις miui. Επίσης να ξέρεις ότι έχει τρελή παραμετροποίηση για ειδοποιησεις και καλή ασφάλεια. Γενικά αν ξέρεις να δουλεύεις miui δεν την αλλάζεις. Και φλας και δόνηση ενώ είναι σβηστή η οθόνη. Για να έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις απενεργοποιουμε το clear all recent app's & cache απο το safe center και φυσικά δίνουμε όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή και auto start από τις έξτρα ρυθμίσεις Leeco που έχω βάλει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Φυσικά και είναι... Και Default dpi 640, και τα χρώματα πολύ ποιο ζωντανά όπως σε όλες τις miui. Επίσης να ξέρεις ότι έχει τρελή παραμετροποίηση για ειδοποιησεις και καλή ασφάλεια. Γενικά αν ξέρεις να δουλεύεις miui δεν την αλλάζεις. Και φλας και δόνηση ενώ είναι σβηστή η οθόνη. Για να έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις απενεργοποιουμε το clear all recent app's & cache απο το safe center και φυσικά δίνουμε όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή και auto start από τις έξτρα ρυθμίσεις Leeco που έχω βάλει. Αρχηγός! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 το φιξ που ανεβασε ο τασος το ειδες? τα background πως τα απενεργοποησες? Sent from my Le X829 using Tapatalk To backround resources το απενεργοποιησα με #*#*46360000*#*# στον stock dialer. Μπορεις να στειλεις link για το fix του Tάσου pls???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revyien Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 καλησπερα εγκατεστησα την 23tele με clean install αλλα δεν μπορω να κανω τα ota updates μπορείτε να βοηθήσετε?? γραφει οτι υπαρχει ενημερωση παταω γραφει null παταω ληψη και κλεινει η εφαρμογη..... Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ενα zip με Ελληνική γλώσσα μέσα να κάνω format ,να το περασω και να παιζουν ολα ρολοι ; αν γινεται χωρις κινεζιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδιά μπερδεύτηκα χαχα ανεβάσατε και οι δύο από ένα πιο είναι το σωστό;Του Χρήστου η του Τάσου είναι χ829 Τασο επειδη ειναι corrupted το αρχειο μηπως υπαρχει καποιο νεοτερο λινκ???? Θελω να κανω restore κ δεν μπορω να βρω ενα backup για x829... Tnx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καποιος χρήστης μου είπε ότι με την stock εφαρμογή της κάμερας εκτος απ το autofocus στο βίντεο δεν λειτουργεί και το OIS. Ισχυει κάτι τέτοιο? Ποια εφαρμογή κάμερας μου προτείνεται για να λειτουργεί στο αυτόματο και όχι με τις manual ρυθμίσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το χ829 μου από Banggood. Με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το θέμα της κάμερας (με τους περιορισμούς στη κατηγορία τιμής που μπορώ να κινηθώ) και είχα πάρει και το Xiaomi Redmi Note 4 Global (sony imx258) για να συγκρίνω επιδόσεις. περιέργως σε HDR Mode το Xiaomi βγάζει αρκετά πιο καθαρές φωτογραφίες, με το le max 2 πάντα έχω θέματα εστίασης και καθαρότητας, ανεξαρτήτως HDR ...χωρίς HDR πάντως το Note 4 είναι απελπισία, οι φωτογραφίες είναι φουλ σε θόρυβο...αξιοσημείωτη η βελτίωση με HDR λοιπόν...σε αντίθεση με το Le Max που φαίνετια να κερδίζει κυρίως σε γενική φωτεινότητα, αλλά χωρίς σημαντική βελτίωση σε sharpness... ...αυτά με την 16S την πειραγμένη κινέζικη (όπως ήρθε) Επίσης σε βίντεο το xiaomi έχει πιο σταθερή εικόνα σε FULL HD, και περιέργως το le max βελτιώνεται ως προς το auto focus του βίντεο σε ανάλυση 4Κ. Edited April 24, 2017 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 καλησπερα εγκατεστησα την 23tele με clean install αλλα δεν μπορω να κανω τα ota updates μπορείτε να βοηθήσετε?? γραφει οτι υπαρχει ενημερωση παταω γραφει null παταω ληψη και κλεινει η εφαρμογη..... Εδώ το Update από TWRP... Ξέρεις.. ;) Μετά θα δουλέψει κομπλέ για τα επόμενα... https://mega.nz/#!Q5oDRDaa!Wd03c2L1IZia0XSR72iUoG90_rzTdZyGreAgBkakplE ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τασο επειδη ειναι corrupted το αρχειο μηπως υπαρχει καποιο νεοτερο λινκ???? Θελω να κανω restore κ δεν μπορω να βρω ενα backup για x829... Tnx!! Αυτά τα είδες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7144925#post7144925 Και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7148947#post7148947 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Χρηστο OTA για την MIUI; Δεν παιζει ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 To backround resources το απενεργοποιησα με #*#*46360000*#*# στον stock dialer. Μπορεις να στειλεις link για το fix του Tάσου pls???? Ποιο φιξ θέλεις? Εννοείς το Update V41? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7160785#post7160785 Ή τα modem? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7155752#post7155752 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρηστο OTA για την MIUI; Δεν παιζει ε; Όχι βρε... Αφού κάθε φορά στηνοταν σε διαφορετικά sources. Τώρα με αυτήν αν βγει Update rom φλασαρεις dirty και είσαι οκ. Την έβαλαν ήδη 125 άτομα συνολικά και 34 από Ρωσία και τους αρέσει που επιτέλους ΔΕΝ βλέπουν Κινέζικα παντού! :lol: Ας είναι καλά η xiaomi-miui.gr κοινότητα! ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 To backround resources το απενεργοποιησα με #*#*46360000*#*# στον stock dialer. Μπορεις να στειλεις link για το fix του Tάσου pls???? εγω πατώντας το παραπανω στον διαλερ δε βλεπω πουθενα background resources παντως Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Aυτο το μπλε θεματακι με τα συγκεκριμενα icons της νεας miui ειναι θαυμασια στο ματι. Υπαρχει περιπτωση να μπορεσουμε να τα βαλουμε σε κανα zipaki για εγκατασταση στην tele Cris???? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 20/05/17 λεει στο δικο μου. 18/05/17 19:24:21 λέει στο δικό μου, ένα μήνα μετά ακριβώς ακόμα και στο δευτερόλεπτο!!!! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgra Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κανονικά όλα ξεκλειδώνουν έτσι. Τώρα αν στην πορεία είσαι από τους τυχερούς τι να σου πώ...:happy: ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1. Δεν έχει σχέση με τη ρομ αν ο φάκελος είναι άδειος στο apk.. 2. Μήπως θέλει προστσία εφαρμογής και autostart? Πώς την έβαλες? Dirty? Clean? Δεν ξέρω μου την έβαλαν, είμαι λίγο άσχετος, Οι εφαρμογές μου είχαν παραμείνει οπότε μάλλον dirty? Και η προστασία και το autostart πως γίνονται?? Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Δεν ξέρω μου την έβαλαν, είμαι λίγο άσχετος, Οι εφαρμογές μου είχαν 1. παραμείνει οπότε μάλλον dirty? 2. η προστασία και 3. το autostart πως γίνονται?? Ευχαριστώ πάντως 1. Σίγουρα αφού ε δε έχεις όλες τις εφαρμογές σου 2. Θα πας διαχειριστή τηλεφώνου προστασία εφαρμογων 4. Ρυθμίσεις Δικαιώματα ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω πατώντας το παραπανω στον διαλερ δε βλεπω πουθενα background resources παντως Sent from my Le X829 using Tapatalk Με ποια ρομ? Έως την 18s δεν υπήρχε νομίζω.... Αν έχεις 16s? Η έχεις άλλη? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 16s, οπως ηρθε απ το efox Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Έχω την αίσθηση ότι η stock εφαρμογή αδικεί πολύ την κάμερα,με μια άλλη εφαρμογή που κατέβασα βλέπω πολύ καλύτερα αποτελέσματα.Εκτός και αν έχω κάνει καμιά πατάτα εγώ :lol: Αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις τραβάω και με τις δυο και βλέπω και καλύτερα χρώματα και καλύτερη ευκρίνεια :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά, όσοι προπαραγγείλατε το Χ820 6/64 (που έβαινε περίπου 200 ευρώ) από banggood είναι εύκολο να τσεκάρετε τι ημερομηνία αναμενόμενης αποστολής σας λέει; π.χ. σε μένα λέει Expected Shipping Date:2017-05-20 04:40:04 Που το λέει αυτο? Σε εμένα δεν λέει κάτι τέτοιο. Ουπς 20/5/2017. lg g3 d855 Zoe Xceed Edited April 24, 2017 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisgeo Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Πάνε οι κινεζιες και από εδώ λοιπόν! Και mute από τα vol Keys όταν καλεί! Βασισμένη σε port με την επίσημη 23s. Μερικές screenshots.. :lol: Οχι ρε φιλε....ΟΧΙ....ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ....Μολις κατέληξα παλι θα με κάνεις να αλλάξω;;;; Ειδικά αν την έκανες και χωρίς να ειναι root θα σε στείλω καργιοκες Ξάνθης!!! Σου θυμίζω ξανά όταν βρεις χρόνο αν μπορέσεις τουλάχιστον να μας δώσεις την κάμερα της miui Edited April 24, 2017 by anestisgeo Παράθεση 26s aroma v5 by CrisBal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgra Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 1. Σίγουρα αφού ε δε έχεις όλες τις εφαρμογές σου 2. Θα πας διαχειριστή τηλεφώνου προστασία εφαρμογων 4. Ρυθμίσεις Δικαιώματα ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποια ρομ? Έως την 18s δεν υπήρχε νομίζω.... Αν έχεις 16s? Η έχεις άλλη? το βρήκα κ το ενεργοποίησα ...για να δουμε Ευχαριστώ πάρα πολύ :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mingus Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδια θα ηθελα την ευγενη σας βοηθεια. Πριν καποιο καιρο πηρα στην κοπελα μου το leeco le max 2 με international rom (η οποια ειναι λιγο χαλια). Δυστυχως δεν παιρνει ota updates , δεν εχει νοτιφικεισιον στο βαιμπερ και πολλες φορες αργουν να ερθουν τα μηνυματα (επισης στο βαιμπερ).. Παρατηρησα πως αν μπω στο recovery του τηλεφωνου μου δινει την επιλογη να κανω update το λογισμικο του... Κατι τετοιο ειναι ασφαλες; Επισης μπορω να βαλω την τελευταια οφισιαλ ινδικη ρομ (που ολοι λετε οτι ειναι καλυτερη) ή πρεπει να να βαλω την κινεζικη; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μετά απο 3 ημέρες χρήσης της AOKP nougat μπορώ να πω οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του vanilla android. Απροβλημάτιστη και με εξαιρετική απόδοση στη μπαταρία.Μηδενικά bugs ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Έχω την αίσθηση ότι η stock εφαρμογή αδικεί πολύ την κάμερα,με μια άλλη εφαρμογή που κατέβασα βλέπω πολύ καλύτερα αποτελέσματα.Εκτός και αν έχω κάνει καμιά πατάτα εγώ :lol: Αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις τραβάω και με τις δυο και βλέπω και καλύτερα χρώματα και καλύτερη ευκρίνεια :ninja: FV5 pro & FV5 video.. Camera 360 & Open camera με αυτές παίζει οκ. Θα δω και την miui μήπως την κάνω να παίξει στην EUI. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μετά απο 3 ημέρες χρήσης της AOKP nougat μπορώ να πω οτι τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του vanilla android. Απροβλημάτιστη και με εξαιρετική απόδοση στη μπαταρία.Μηδενικά bugs ως τώρα.Αν εντοπίσω κάτι θα ενημερώσω Από κάμερα τι λέει, δουλεύει 100% ; Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts