milkar Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Εχω περασει την MIUI 8.6.12.29 Εχω τεραστιο προβλημα με Viber. Δεν ερχεται ειδοποιηση για μν που μου εχουν στειλει. Ο αλλος με βλεπει εκτος συνδεσης για .... λεπτα ενω δεν εχω κλειστο το Viber. Οταν μπαινω στο Viber τοτε ερχονται-βλεπω ολα τα μυνηματα. Καμμια ιδεα πριν παω σε αλλη ROM?. Chris τα φωτα σου παρακαλω Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/vBulletin_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πάντως στο kimovil την προσφορά του efox την έχουν καταχωρήσει στο μοντέλο του x829. Στη σελίδα τους το efox δεν λεει ποιο μοντέλο είναι. Μήπως αυτά που θα φέρει τώρα είναι όντως το x829 μοντέλο; Λέει κάνε ζουμ στις εικόνες της πίσω πλευράς στο μισό κινητό και το βλέπεις καθαρά.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πήγαινε στο: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Viper και άνοιξε τον διακόπτη της αυτόματης εκκίνησης. Μετά: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Viper => Ενεργοποίηση όλα Κάνε τώρα Restart και ξαναδοκίμασε. Κάνε μία δοκιμή ... Δεν έχω βάλει την miui ακόμα αλλά αυτά κάνουμε συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Εχω περασει την MIUI 8.6.12.29 Εχω τεραστιο προβλημα με Viber. Δεν ερχεται ειδοποιηση για μν που μου εχουν στειλει. Ο αλλος με βλεπει εκτος συνδεσης για .... λεπτα ενω δεν εχω κλειστο το Viber. Οταν μπαινω στο Viber τοτε ερχονται-βλεπω ολα τα μυνηματα. Καμμια ιδεα πριν παω σε αλλη ROM?. Chris τα φωτα σου παρακαλω Θέλει δικαιώματα άδειες και προστασία εφαρμογής . Δοκίμασε και το *#*#46360000#*#* απενεργοποιήση του underground resources Edited February 14, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Εχω περασει την MIUI 8.6.12.29 Εχω τεραστιο προβλημα με Viber. Δεν ερχεται ειδοποιηση για μν που μου εχουν στειλει. Ο αλλος με βλεπει εκτος συνδεσης για .... λεπτα ενω δεν εχω κλειστο το Viber. Οταν μπαινω στο Viber τοτε ερχονται-βλεπω ολα τα μυνηματα. Καμμια ιδεα πριν παω σε αλλη ROM?. Chris τα φωτα σου παρακαλω Πήγαινε στο: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Viper και άνοιξε τον διακόπτη της αυτόματης εκκίνησης. Μετά: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Viper => Ενεργοποίηση όλα Κάνε τώρα Restart και ξαναδοκίμασε. Κάνε μία δοκιμή ... Δεν έχω βάλει την miui ακόμα αλλά αυτά κάνουμε συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milkar Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πήγαινε στο: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Viper και άνοιξε τον διακόπτη της αυτόματης εκκίνησης. Μετά: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Viper => Ενεργοποίηση όλα Κάνε τώρα Restart και ξαναδοκίμασε. Κάνε μία δοκιμή ... Δεν έχω βάλει την miui ακόμα αλλά αυτά κάνουμε συνήθως Τα εκανα ολα αυτα. Τα ειχα κανει δηλαδη και πιο πριν αλλα τιποτα. Παω για αλλη ROM. Λεω να βαλω την REVOLUTION 22S. Την εχει τεσταρει κανεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/vBulletin_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Λέει κάνε ζουμ στις εικόνες της πίσω πλευράς στο μισό κινητό και το βλέπεις καθαρά.. Αυτήν εννοείς; γιατι χ829 γράφει Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AELReNoS Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Παιδιά, πώς ενεργοποιώ το Find my device... Στο μενού του LeCloud έχω μόνο τρεις επιλογές αντί όλων αυτών που βλέπω στη σελίδα... Γιατί; Sent from my Le X821 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Παιδιά, πώς ενεργοποιώ το Find my device... Στο μενού του LeCloud έχω μόνο τρεις επιλογές αντί όλων αυτών που βλέπω στη σελίδα.. Φοράς 19s Indian με το παλιό cloud drive. Βάλε ή την 20s ή την 22s την δική μου με τα updates και τα patches για τα social media. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα εκανα ολα αυτα. Τα ειχα κανει δηλαδη και πιο πριν αλλα τιποτα. Παω για αλλη ROM. Λεω να βαλω την REVOLUTION 22S. Την εχει τεσταρει κανεις? Γιατί πας σε ρομ που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν εκτός του ότι δεν έχουν κινεζιες . Βάλε την 20s stable ή αν δουλεύεις xposed την xposed ή και την 22sμε ΑΤΚ kai update την δική μας εδώ 1η σελίδα... μάλλον δεν θα έχεις πάει... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτήν εννοείς; γιατι χ829 γράφει Αυτό είπα κι εγώ..... Χ829...rom μόνο Us Editions.. Edited February 14, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλησπερα και απο εμενα,Cris εχω βρει αυτο https://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-unlock-bands-leeco-le-max-2-fix-t3439154 Μηπως ειναι η λυση για την 800 band? Eυχαριστω για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Έχω ένα θέμα με ειδοποιήσεις Gmail,Twitter.Με reboot επανέρχονται.Καμια ιδέα;Όλα τα χω ελέγξει.Με τη μαμά ROM ειμαι.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλησπερα και απο εμενα,Cris εχω βρει αυτο https://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/guide-unlock-bands-leeco-le-max-2-fix-t3439154 Μηπως ειναι η λυση για την 800 band? Eυχαριστω για την απαντηση σου. Όχι απόλυτα.... Εικονικά ναι δουλεύει αλλά όχι σωστα και έχει από συνδέσεις.. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις.. Αλλά σου είπα το σημαντικότερο θέμα είναι ότι ΔΕΝ κάνουν οι ρομ που έχουμε εδώ που είναι International γιατί τα Χ825 χ829 φοράνε άλλο hardware στα modem - Kernel έτσι ώστε όταν θα βάλεις δική μας ρομ δεν θα έχεις wifi καθόλου & data με αστάθεια. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω ένα θέμα με ειδοποιήσεις Gmail,Twitter.Με reboot επανέρχονται.Καμια ιδέα;Όλα τα χω ελέγξει.Με τη μαμά ROM ειμαι.Ευχαριστω Πήγαινε και βάλε το patch που έχω φτιάξει για τα social media και κάνε και το dialer *#*#46360000#*#* απενεργοποιήση το τελευταίο underground resources. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τα εκανα ολα αυτα. Τα ειχα κανει δηλαδη και πιο πριν αλλα τιποτα. Παω για αλλη ROM. Λεω να βαλω την REVOLUTION 22S. Την εχει τεσταρει κανεις? Το χρόνο σου θα χάσεις. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volvos60 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 αν καταλαβα καλα την χ829 εκδωση να μην την παρω.σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 αν καταλαβα καλα την χ829 εκδωση να μην την παρω.σωστα? Το τηλέφωνο σαν hardware είναι κορυφή. Απλά θα πςριοριστεις στην ρομ που θα έχει και δεν θα έχεις 800αρα μπάντα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 http://m.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-6GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1060871.html Preorder το x820 (για μενα το καλυτερο σε hardware /0 προβληματα σε λογικη τιμη 6/64 .. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volvos60 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 τι ρομ εχει?την 800 την χρειαζομαι οπωσδηποτε?γμτ συγχιστηκα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Οτι ρομ και αν εχει το ζητας με μαμα αν θελεις στο order message.διαφορετικα το.παιρνεις με οτι εχει (μη σφραγισμενο) και περνας εσυ οποια θελεις μετα Edit: sorry ρωτουσες τον Cris δεν το.ειχα δει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 800αρα ειναι της μοδας στην ευρωπη.. αν ζεις ευρωπη καλο.ειναι να την εχει αν θες 4G σε απιθανα μερη.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ.γ Cris το x822 που ειχε θεμα με το focus στην καμερα απο την πρωτη μερα , πηγε πισω στο aliexpressομαγαζο.. και.επεστρεψε τα χρηματα. Ηταν θεμα hardware . Επισης ενα θεματακι.το ειχε και με fingerprint.. Edited February 14, 2017 by giannispipom9pro Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 http://m.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-5_7-inch-6GB-64GB-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1060871.html Preorder το x820 (για μενα το καλυτερο σε hardware /0 προβληματα σε λογικη τιμη 6/64 .. Λογική τιμή όπως είναι γιατί αν σταματήσει τελωνείο κλάφτα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Σταματησει (σπανιο) δεν σταματησει, ειναι τουμπανο για τα λεφτα του ακομη και με τελωνειο.. εμενα δεν σταματησε τιποτα απο τοτε που πρωτοακουσα για τελωνειο.. ολα μια χαρα.. ισως ημου τυχερος δεν ξερω.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Όχι απόλυτα.... Εικονικά ναι δουλεύει αλλά όχι σωστα και έχει από συνδέσεις.. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις.. Αλλά σου είπα το σημαντικότερο θέμα είναι ότι ΔΕΝ κάνουν οι ρομ που έχουμε εδώ που είναι International γιατί τα Χ825 χ829 φοράνε άλλο hardware στα modem - Kernel έτσι ώστε όταν θα βάλεις δική μας ρομ δεν θα έχεις wifi καθόλου & data με αστάθεια. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε και βάλε το patch που έχω φτιάξει για τα social media και κάνε και το dialer *#*#46360000#*#* απενεργοποιήση το τελευταίο underground resources. Από οτι ειδα ειναι γενικό κ με αλλες ειδοποιησεις που ανοιξα.Μου κανει εντυπωση που κανω δοκιμες δε μου ρχεται τιποτα,κ οταν το ξανανοιγω σαν να ξεκολλάνε. Εχω τσεκάρει notification management,στο permissions τις εχω autolaunch,και στο power saving managment τις εχω app protection.Θα κανω κι αυτο με το dialler και θα δω.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τώρα τίποτα δεν είναι σπάνιο και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να μην σταματήσουν τα 10 και να σταματήσει το ένα. Το θέμα είναι ότι ΑΝ σταματήσει η τιμή ξεφεύγει με τα +50 περίπου. Ρίσκο είναι Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosha Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 chris...κατεβασα 22s παω κανω wipes εκτος internal και δεν την διαβαζει με sideload commands Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Απο ποιο καταστημα προτείνετε να γινει αγορα? Το 4γβ ειναι οκ ή κοιταω μονο το 6γβ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τα 6ram εχουν και 64 η 128 rom.. οποτε 2 τα καλα.. απλα δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι τα x820 ειναι ακριβοτερα σε σχεση με χ822/χ829.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts