Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι μου λέει ότι δεν θα δούμε Νουγκατ στο κινητό

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Κάτι μου λέει ότι δεν θα δούμε Νουγκατ στο κινητό

εχει ακουστει και αυτο το σεναριο,απλα σαν ανταλλαγμα καπως, θα δωσει update σε emui 5 αλλα με αντροιντ 6

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Αγόρασα μια παραθυράτη θήκη η οποία δεν λειτουργεί (κλείδωμα-ξεκλείδωμα).

Έψαξα λίγο και είδα ότι η επιλογή ενεργοποίησης του smart cover δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές.

Έχω την ίδια ακριβώς περίπτωση με αυτή https://forum.xda-developers.com/p9/help/huawei-p9-lite-help-smart-view-case-to-t3510404

Εμένα είναι αγορασμένη από Cosmote και έχει την Β161.

Έχουμε λύση άνευ χοντρού πειράγματος; (root κ.λ.π. δηλαδή)

Another broken update promise by Huawei

Δηλαδή, το nougat ήταν παντού Ο.Κ (σε p9 κλπ) και στο p9lite έγινε η στραβοτιμονιά;

Μάγκες, το επόμενο κινητό είναι ένα από τα iPhones.....βαρέθηκα να τρώω παπά κκαι παραμύθι από samsung,sony και τώρα huawei.

Ζητώ συγνώμη αν ακούγομαι σαν τρολ, αλλά στεναχωρέθηκα λίγο.

Αυτά.

Another broken update promise by Huawei

Δηλαδή, το nougat ήταν παντού Ο.Κ (σε p9 κλπ) και στο p9lite έγινε η στραβοτιμονιά;

Μάγκες, το επόμενο κινητό είναι ένα από τα iPhones.....βαρέθηκα να τρώω παπά κκαι παραμύθι από samsung,sony και τώρα huawei.

Ζητώ συγνώμη αν ακούγομαι σαν τρολ, αλλά στεναχωρέθηκα λίγο.

Αυτά.

δεν μπορεις ομως να ζητας τα ιδια update απο ενα τηλεφωνο των 250 ευρω και ενα iphone των 750 το λιγοτερο.

λογικα θα το δωσει το update,εχουν βαλει στοχο την δευτερη θεση παγκοσμιως και δεν τους παιρνει για τετοιες στραβες

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Άντε να κάνω τον κακό , δηλαδή ρε μάγκες τι είναι αυτό που σας λείπει από την 6 και περιμένετε με τόση αγωνία την 7 και κραζεται γιατί δεν βγαίνει άμεσα? Μόνο εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το marketing άνευ ουσίας , πιο πολύ με ενδιαφέρει αυτό που φοράει (λειτουργικο android) να είναι όντως λειτουργικό και χωρίς προβλήματα , και δεν πάει να είναι και η 5 η ουσία πια είναι να φοράτε την τελευταία έκδοση ή μία πλήρες λειτουργική ????? Αλήθεια ποια είναι αυτά τα σύν της 7 που επιθυμείτε τόσο πολύ?

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Καλησπερα, θελω να κανω φωνητικη κληση απο το bluetooth hands free μου, αλλα οταν παταω το πληκτρο ενεργοποιείται το google και κανει αναζητηση στο ιντερνετ.

Καμια ιδεα?

Άντε να κάνω τον κακό , δηλαδή ρε μάγκες τι είναι αυτό που σας λείπει από την 6 και περιμένετε με τόση αγωνία την 7 και κραζεται γιατί δεν βγαίνει άμεσα? Μόνο εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το marketing άνευ ουσίας , πιο πολύ με ενδιαφέρει αυτό που φοράει (λειτουργικο android) να είναι όντως λειτουργικό και χωρίς προβλήματα , και δεν πάει να είναι και η 5 η ουσία πια είναι να φοράτε την τελευταία έκδοση ή μία πλήρες λειτουργική ????? Αλήθεια ποια είναι αυτά τα σύν της 7 που επιθυμείτε τόσο πολύ?

Συμφωνώ απόλυτα, μετά το τελευταίο update δουλεύει τέλεια,πάει σφαίρα και η μπαταρία είναι ακόμα καλύτερη.καθολου δεν με ενδιαφέρει η 7.

άσε που μετά από χρόνια που αγοραζα ναυαρχιδες, κάθε αναβάθμιση έκανε και χειρότερη τη συσκευη.εχω καταλήξει ότι ίσως είναι καλύτερα να μένεις στην έκδοση που το αγόρασες.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Συμφωνώ απόλυτα, μετά το τελευταίο update δουλεύει τέλεια,πάει σφαίρα και η μπαταρία είναι ακόμα καλύτερη.καθολου δεν με ενδιαφέρει η 7.

άσε που μετά από χρόνια που αγοραζα ναυαρχιδες, κάθε αναβάθμιση έκανε και χειρότερη τη συσκευη.εχω καταλήξει ότι ίσως είναι καλύτερα να μένεις στην έκδοση που το αγόρασες.

σε ποια έκδοση έισαι τώρα?

Για δείτε και αυτό:

http://www.gsmarena.com/new_renders_of_xiaomi_mi_6_show_a_dual_camera-news-24155.php

(Huawei p9 lite nougat, όχι beta, ΟΤΑ)

σε ποια έκδοση έισαι τώρα?

vns-l21c432b170 ειμαι τωρα.πριν δεν παλευοταν ηθελα να το σπασω,με την 170 τεραστια αλλαγη προς το καλυτερο,δεν καταλαβαινεις οτι εχει μονο 2 gb ram

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

vns-l21c432b170 ειμαι τωρα.πριν δεν παλευοταν ηθελα να το σπασω,με την 170 τεραστια αλλαγη προς το καλυτερο

αυτή περιμένω και εγώ, κυρίως γιατί άκουσα για βελτιώσεις...

Αγόρασα μια παραθυράτη θήκη η οποία δεν λειτουργεί (κλείδωμα-ξεκλείδωμα).

Έψαξα λίγο και είδα ότι η επιλογή ενεργοποίησης του smart cover δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές.

Έχω την ίδια ακριβώς περίπτωση με αυτή https://forum.xda-developers.com/p9/help/huawei-p9-lite-help-smart-view-case-to-t3510404

Εμένα είναι αγορασμένη από Cosmote και έχει την Β161.

Έχουμε λύση άνευ χοντρού πειράγματος; (root κ.λ.π. δηλαδή)

Πέρασα την 170 και πάλι δεν μου βγάζει την επιλογή για το smart cover και φυσικά δεν λειτουργεί η θήκη.

Έχει κανείς την επιλογή και αν ναι ποια ρομ έχει;

Lost, μου λείπει το volte και το voice over wifi.

Τέσπα, η Huawei, πριν από τα Xmas, είχε ανακοινώσει πως θα υποστηρίζει τα κινητά της για 2 χρόνια μέσω update. Μόνο εγώ θυμάμαι αυτήν την ανακοίνωση;

Επαναλαμβάνω, το αγαπάω και εγώ το κινητό όπως εσείς, συγκεκριμένα έδωσα 194 ευρώ τον Ιούλιο του 16 με την προσφορά της Cosmote.

Προσωπικά, ποτέ δε θα έδινα 700+ ευρώ για κινητό samsung τη στιγμή που αγοράζω τα ίδια πράγματα με 200 ευρώ.

Αλλά, απογοητεύομαι, όταν μια εταιρεία δεν είναι πιστή στις ανακοινώσεις της.

Αυτό μόνο μάγκες, και εγώ έχω την Β170 και πάει σφαίρα. Σφαίρα πραγματικά.

Να είστε όλοι καλά, και να χαιρόμαστε όλοι το κινητό μας.

Lost, μου λείπει το volte και το voice over wifi.

Τέσπα, η Huawei, πριν από τα Xmas, είχε ανακοινώσει πως θα υποστηρίζει τα κινητά της για 2 χρόνια μέσω update. Μόνο εγώ θυμάμαι αυτήν την ανακοίνωση;

Επαναλαμβάνω, το αγαπάω και εγώ το κινητό όπως εσείς, συγκεκριμένα έδωσα 194 ευρώ τον Ιούλιο του 16 με την προσφορά της Cosmote.

Προσωπικά, ποτέ δε θα έδινα 700+ ευρώ για κινητό samsung τη στιγμή που αγοράζω τα ίδια πράγματα με 200 ευρώ.

Αλλά, απογοητεύομαι, όταν μια εταιρεία δεν είναι πιστή στις ανακοινώσεις της.

Αυτό μόνο μάγκες, και εγώ έχω την Β170 και πάει σφαίρα. Σφαίρα πραγματικά.

Να είστε όλοι καλά, και να χαιρόμαστε όλοι το κινητό μας.

Εγώ που τα έχω δώσει σε πληροφορώ ότι δεν αγοράζεις τα ίδια πράγματα, ούτε κατά διάνοια.

Αν δεν έχεις σκοπό να εκμεταλευτείς πλήρως το κινητό των 700 δεν έχει νόημα να το αγοράσεις σε σχέση με ένα των 200, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αγοράζεις τα ίδια πράγματα.

Όσο για τις ανακοινώσεις δεν σου είπε δεν θα την πάρεις.

Καθυστέρηση υπάρχει, όχι ακύρωση.

Δεν ήρθε η καταστροφή.

Δες και το λινκ που έβαλε ο Drew_Christo1991.

Να είμαστε καλά φίλε μου, να δούμε μαζί πότε θα δώσει την αναβάθμιση.

Να είμαστε καλά φίλε μου, να δούμε μαζί πότε θα δώσει την αναβάθμιση.

Προσωπικά με ενδιαφέρει να λύσω το πρόβλημα με την θήκη που το θεωρώ κουλό από τη στιγμή που υπάρχει proximity sensor, παρά η όποια αναβάθμιση.

Πρωτίστως πρέπει να δουλεύει το κινητό χωρίς προβλήματα.

Τα υπόλοιπα έπονται :cool:

Προσωπικά με ενδιαφέρει να λύσω το πρόβλημα με την θήκη που το θεωρώ κουλό από τη στιγμή που υπάρχει proximity sensor, παρά η όποια αναβάθμιση.

Πρωτίστως πρέπει να δουλεύει το κινητό χωρίς προβλήματα.

Τα υπόλοιπα έπονται :cool:

κατι περιεργο παιζει με την θηκη,πολλοι στο xda λενε οτι μονο οι θηκες χωρις παραθυρο δουλευουν στο p9 lite,ενω καποιοι εχουν την ρυθμιση στο ρυθμισεις-εξυπνη βοηθεια και καποιοι οχι.

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

κατι περιεργο παιζει με την θηκη,πολλοι στο xda λενε οτι μονο οι θηκες χωρις παραθυρο δουλευουν στο p9 lite,ενω καποιοι εχουν την ρυθμιση στο ρυθμισεις-εξυπνη βοηθεια και καποιοι οχι.

Το θέμα είναι έχει κάποιος την επιλογή στις ρυθμίσεις του;

Και αν ναι, ποια ρομ έχει; :rolleyes:

Στην 161 και στην 170 πάντως δεν υπάρχει.

παιδια ποσα χρονια εχει εγγυηση 1η 2;

απο kaizershop ισχυει κανονικα η εγυυηση σττην arvato;

Η εγγύηση είναι σίγουρα 2.

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop