alex_1982 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το P10 lite. Γενικά είναι καλό κινητό πιστεύεται; Πως είναι οι εντυπώσεις; Με ενδιαφέρει λίγο περισσότερο το gps. Είναι γρήγορο και ακριβές; Ευχαριστώ! Αφοβα! Δεν ξέρω τι είχες πριν αλλά το συγκεκριμένο ρολάρει άψογα. Είχα το Ζ3 προηγουμένως και φοβόμουν λίγο τη μετάβαση αλλά είναι εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Εχις ενεργοποιησει το wifi+...Πηγαινε στις ρυθμισεις-> wifi -> wifi+ -> απενεργοποιηση Ουτε ξερω πως ενεργοποιηθηκε αυτο :blink: Σε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Πήρα σήμερα έναν δεύτερο αριθμό σύνδεσης σε microSD κάρτα αλλά βλέπω ότι δεν έχει τις ίδιες διαστάσεις με την microSD μνήμη που είχα έως τώρα με αποτέλεσμα να μη μπαίνει στην θέση της. Τι κάνουμε? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Πήρα σήμερα έναν δεύτερο αριθμό σύνδεσης σε microSD κάρτα αλλά βλέπω ότι δεν έχει τις ίδιες διαστάσεις με την microSD μνήμη που είχα έως τώρα με αποτέλεσμα να μη μπαίνει στην θέση της. Τι κάνουμε? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Πήγα να σκάσω..... δεν μου "έκοψε" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Πήγα να σκάσω..... δεν μου "έκοψε" :) να εισαι καλα.καλοδουλευτο φιλε μου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroskourk Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καλημέρα.Επανέρχομαι μετά την επιτυχή τελικά αναβάθμιση του κινητού στην έκδοση 7.Η διαδικασία που έγινε είναι η εξής: 1)Αναβάθμιση απο την έκδοση VNSL31C432132 στην VNSL31C432151(1.80Gb) μέσω FF. 2)Το κινητό μετά την επανεκκίνηση,μέσω του hicare, αναγνώρισε και αναβαθμίστηκε στην 161 Full OTA. 3)Μετά απο επανεκκίνηση, πάλι μέσω hicare, λήφθηκε ενημέρωση για την 371(1.99Gb) και πλέον λειτουργεί με Nougat. 4)Στο καπάκι ενημέρωση στην 381(300Mb). Προς το παρόν δέν εμφανίζει άλλες ενημερώσεις.Πρώτες εντυπώσεις θετικές τόσο στο θέμα της μνήμης όσο και της αυτονομίας. Μόνο αγκάθι η ενεργοποίηση του NFC σε κάθε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Η τελευταία έκδοση είναι η 392 η οποία ήρθε τη περασμένη εβδομάδα στη συσκευή της συζύγου. Από ότι είδα δεν αλλάζει κάτι στη συσκευή, ήταν security update. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroskourk Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καλημέρα.Επανέρχομαι μετά την επιτυχή τελικά αναβάθμιση του κινητού στην έκδοση 7.Η διαδικασία που έγινε είναι η εξής: 1)Αναβάθμιση απο την έκδοση VNSL31C432132 στην VNSL31C432151(1.80Gb) μέσω FF. 2)Το κινητό μετά την επανεκκίνηση,μέσω του hicare, αναγνώρισε και αναβαθμίστηκε στην 161 Full OTA. 3)Μετά απο επανεκκίνηση, πάλι μέσω hicare, λήφθηκε ενημέρωση για την 371(1.99Gb) και πλέον λειτουργεί με Nougat. 4)Στο καπάκι ενημέρωση στην 381(300Mb). Προς το παρόν δέν εμφανίζει άλλες ενημερώσεις.Πρώτες εντυπώσεις θετικές τόσο στο θέμα της μνήμης όσο και της αυτονομίας. Μόνο αγκάθι η ενεργοποίηση του NFC σε κάθε επανεκκίνηση. Συνεχίστηκε η προσπάθεια αναβάθμισης στην τελευταία έκδοση. 5)Αναβάθμιση στην έκδοση VNSL31C432397Full(2.02Gb) μέσω FF. 6)Η αναβάθμιση λογισμικού κατέβασε και ενημέρωσε τη συσκευή στην έκδοση 401(301Mb) EMUI 5.0.1. Το NFC δέν ενεργοποιείται πια κατά την επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Της γυναίκας μου είναι στη Β381 και δεν εμφανίζει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση. Πρέπει να κάνω κάτι χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroskourk Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Άν είναι μονόκαρτο 3Gb, κάνε ότι έγραψα στο 5ο βήμα.Λογικά μετά την 397 θα έρθει καπάκι η 401. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Άν είναι μονόκαρτο 3Gb, κάνε ότι έγραψα στο 5ο βήμα.Λογικά μετά την 397 θα έρθει καπάκι η 401. Ναι, μονόκαρτο 3gb. Υπάρχει κάποιος οδηγός για τη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Παιδια εγω σε μονοκαρτο 3gb 2016 ειμαι ακομα στην VNS-L31C150B368. Στο firmware finder τη μονη που μου δινει approved ειναι η 369. Να την κανω ή να περιμενω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_m3 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Τελικά έσβησε κανένας το ID του πριν μεταφερθεί στη νέα εταιρία που ανέφερε η Huawei στο mail που σας ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Στο firmware finder όταν πατήσω download ποιο αρχείο επιλέγω;;; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 (edited) Εμένα σε μονοκαρτο 3 gb εχει παρει την 381 απο περσι τον Ιούνιο.Μπορούμε να βαλουμε απευθείας την 406 η πρεπει καποια αλλη πρώτα; Edited February 22, 2018 by nikospaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 vns l21c432b392 Ρε παιδιά έχω ένα χαζό bug με το fm radio ( σε όλες τι εκδόσεις nougat) , κάθε φορά που ακούω απο το ηχείο με το που με καλέσουνε ή έρθει μηνυμα ή ήχος ειδοποίησης, αμέσως δυναμώνει ο ήχος μετά στο ράδιο και θα πρέπει να το κλείσω και να το σβήσω από την μνήμη για να επανέλθει ο ήχος στο προηγούμενο επίπεδο, το έχει κανένας άλλος αυτό το bug , είμαι root και τρέχω και xposed αλλά δεν έχω sound mods ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 vns l21c432b392 Ρε παιδιά έχω ένα χαζό bug με το fm radio ( σε όλες τι εκδόσεις nougat) , κάθε φορά που ακούω απο το ηχείο με το που με καλέσουνε ή έρθει μηνυμα ή ήχος ειδοποίησης, αμέσως δυναμώνει ο ήχος μετά στο ράδιο και θα πρέπει να το κλείσω και να το σβήσω από την μνήμη για να επανέλθει ο ήχος στο προηγούμενο επίπεδο, το έχει κανένας άλλος αυτό το bug , είμαι root και τρέχω και xposed αλλά δεν έχω sound mods ή κάτι παρόμοιο. Δεν είμαι ρούτ, αλλά παθαίνω και εγώ το ίδιο όταν έχω κάποια ειδοποίηση κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Δεν είμαι ρούτ, αλλά παθαίνω και εγώ το ίδιο όταν έχω κάποια ειδοποίηση κτλ οπότε γενικό bug , ευχαριστώ Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Καλημέρα, έχει βρεί κανείς σας λύση για το lag στο άνοιγμα της κάμερας;;; Σκέφτομαι να αλλάξω τηλέφωνο μόνο και μόνο για αυτό το λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εντάξει δν ειναι και τιποτα σοβαρο.Δεν αργει παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Έχω το παρακάτω τηλέφωνο από cosmote θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει νεότερη έκδοση λογισμικού και πως μπορώ να την περάσω. Επίσης ξέρετε αν το κάνω debrand χάνει την εγγύηση;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Στο firmware finder όταν πατήσω download ποιο αρχείο επιλέγω;;; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι το παρακάτω στο βίντεο με αυτό τον τρόπο κάνεις το κινητό να "δει" το update και να το κάνει μέσα από το δικό του update. Απλά άν αρχίσει να κατεβάζει με μικρή ταχύτητα μπορείς , με το που αρχίζει να κατεβάζει, να βγάλεις τον διακομιστή (Localhost) και να κατεβάζει με καλύτερη ταχύτητα, τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ , οπότε δεν έχεις και θέμα ποια αρχεία να διαλέξεις. Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ποια ειναι η τελευταία εκδοση για το 3gb single που μπορει να παρει? η 402? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroskourk Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 @nikospaga Η 401. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts