alex_1982 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Η τελευταία έκδοση είναι ναι!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Πριν 1 βδομάδα αγόρασα της μητερας μου το L9 lite 2017. Επειδη της το εφτιαξα εχω εφαρμογες κτλο ενθουσιαστηκα. Σκεφτομαι να δωσω το 5s και να το παρω και εγω. Αυτο που λιγο με ανησυχεί ειναι με τις φωτογραφίες..βγαζει καλες ? Λιγο στο σπιτι που το ειδα δεν τρελαθηκα..επειδη το 5s παρόλα τα χρονάκια του βγάζει πολύ όμορφες. τι λετε ? Ευχαριστω! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια το εβαλα να φορτησει και οταν το ανοιξα εβαλα το πιν ξεκλειδωσε η καρτα και μου ζηταει και αλλο κωδικο προσβασης επειδη λεει εγινε επανεκινηση αλλα δεν ξερω τι να βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια το εβαλα να φορτησει και οταν το ανοιξα εβαλα το πιν ξεκλειδωσε η καρτα και μου ζηταει και αλλο κωδικο προσβασης επειδη λεει εγινε επανεκινηση αλλα δεν ξερω τι να βαλω Τον κωδικό που ξεκλειδωνεις την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Η συσκευή της γυναίκας μου έχει την έκδοση λογισμικού VNS-L31C432B381. Είναι η τελευταία; Αν όχι γιατί οπότε κάνω αναζήτηση για ενημέρωση μου λέει ότι δεν υπάρχει; Εμένα με 381 μου ήρθε εδώ και ένα μήνα η 383. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλησπέρα, Έχω το μοντέλο l21 σε έκδοση 370. Έχω την εντύπωση ότι πριν κανά μήνα μου έβγαζε OTA update το οποίο αγνόησα λόγω έλειψης χρόνου για backup κλπ. Τώρα μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό είναι το τελευταίο update που έλαβε OTA και πότε περίπου; Λέτε να έκανα το update και να μην το θυμάμαι; :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ρε παιδιά τι γίνεται με την αλλαγή ώρας; Μου βγάζει 2 διαφορετικές, στο widget με τον καιρό είναι η λάθος. Πως διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ρε παιδιά τι γίνεται με την αλλαγή ώρας; Μου βγάζει 2 διαφορετικές, στο widget με τον καιρό είναι η λάθος. Πως διορθώνεται; Βγάλε την πόλη και βάλε να την βρίσκει από το GPS και θα στρώσει. Στο Ρ9 lite εμένα δεν το έκανε, αλλά στο P8 lite της γυναίκας έτσι το διόρθωσα... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ρε παιδιά τι γίνεται με την αλλαγή ώρας; Μου βγάζει 2 διαφορετικές, στο widget με τον καιρό είναι η λάθος. Πως διορθώνεται; Aκριβως το ίδιο εχω και γω πως αλλαζει; γιατι στις ρυθμίσεις δεν καταφερα κατι. :X Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Ρε παιδιά τι γίνεται με την αλλαγή ώρας; Μου βγάζει 2 διαφορετικές, στο widget με τον καιρό είναι η λάθος. Πως διορθώνεται; Πηγαινε στις ρυθμισεις-συνθετες ρυθμισεις-Ημερομηνια και ωρα απενεργοποιησε την επιλογη διπλα ρολογια και εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Πηγαινε στις ρυθμισεις-συνθετες ρυθμισεις-Ημερομηνια και ωρα απενεργοποιησε την επιλογη διπλα ρολογια και εισαι κομπλε. Α μπράβο το χα δει αλλα δεν ημουν σίγουρος σε ευχαριστουμε. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Πριν 1 βδομάδα αγόρασα της μητερας μου το L9 lite 2017. Επειδη της το εφτιαξα εχω εφαρμογες κτλο ενθουσιαστηκα. Σκεφτομαι να δωσω το 5s και να το παρω και εγω. Αυτο που λιγο με ανησυχεί ειναι με τις φωτογραφίες..βγαζει καλες ? Λιγο στο σπιτι που το ειδα δεν τρελαθηκα..επειδη το 5s παρόλα τα χρονάκια του βγάζει πολύ όμορφες. τι λετε ? Ευχαριστω! Καμια αποψη ?? Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καμια αποψη ?? Στα 200 ευρώ δύσκολα θα βρεις κινητό με καλύτερη κάμερα. Το καλό ειναι ότι έχει πολλές ρυθμίσεις. Ακόμα και αν δε φτάνει το 5s στην κάμερα, σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο θεωρώ. Αν μου έλεγες για το 6 πάω πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Γεια σας παιδια. Δεν μπορω να ενωσω το p9 lite μου με το bluetooth ακουστικο που εχω για το αμαξι. Δεν το βρισκει καν οταν κανω αναζητηση. Τι λετε να φταιει? Με το lg g2 που ειχα πριν, δεν ειχα κανενα θεμα απολυτως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 (edited) Γεια σας παιδια. Δεν μπορω να ενωσω το p9 lite μου με το bluetooth ακουστικο που εχω για το αμαξι. Δεν το βρισκει καν οταν κανω αναζητηση. Τι λετε να φταιει? Με το lg g2 που ειχα πριν, δεν ειχα κανενα θεμα απολυτως Προφανως δεν εχει συμβατο πρωτόκολλο. Η δοκιμασε να διαγραψεις απο το μπλε δοντι τις αλλες συσκευες μηπως κατι γινεται εκει. Edited October 30, 2017 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Καλησπέρα μερικές γρήγορες ερωτήσεις: 1. To κινητό έχει πάρει την nougat με το EMUI 5? 2. Πόση καθαρή χωρητικότητα έχει από τα 16 Gb? 3. Aν φορτωθέι με πολλες εφαρμογές social ανταπεξέρχεται άνετα? Φαντάζομαι ναι...Δεν ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. 4. Οι κάμερες είναι ικανοποιητικές? Η μπροστινή βγάζει καλές σέλφι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited October 31, 2017 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) 1. Ναι την έχει πάρει την Nougat με το emu i5 κανονικότατα. 2. Εχω εγκαταστήσει πάρα πολλές εφαρμογές και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, εχει ελεύθερη μνήμη 3,68 GB. Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα ή κόλλημα και σε αυτόν τον τομέα είναι αστέρι. Το ερώτημα 3 απαντήθηκε. Όσον αφορά το τέταρτο ερώτημα σχετικά με την ποιότητα των φωτογραφιών, τόσο εγώ όσο και άλλοι χρήστες του τηλεφώνου μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι έχει από τις καλύτερες κάμερες. Edited October 31, 2017 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 1. Ναι την έχει πάρει την Nougat με το emu i5 κανονικότατα. 2. Εχω εγκαταστήσει πάρα πολλές εφαρμογές και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, εχει ελεύθερη μνήμη 3,68 GB. Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα ή κόλλημα και σε αυτόν τον τομέα είναι αστέρι. Το ερώτημα 3 απαντήθηκε. Όσον αφορά το τέταρτο ερώτημα σχετικά με την ποιότητα των φωτογραφιών, τόσο εγώ όσο και άλλοι χρήστες του τηλεφώνου μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι έχει από τις καλύτερες κάμερες. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αν μπορέις να τσεκάρεις και πόσο διαθέσημο χώρο έχει πριν βάλεις οτιδήποτε θα με κάλυπτες πλήρως. Είναι σημαντικό γιατί θα γίνει χρήση 2 καρτών sim οπότε δεν θα μπορέι να μπεί κάρτα μνημης. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Πώς θα το κάνω όμως αυτό; Θα πρέπει να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές που έχω βάλει για να το δω; Edited October 31, 2017 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πώς θα το κάνω όμως αυτό; Θα πρέπει να εγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές που έχω βάλει για να το δω; Έχεις δίκιο. Όπως δείχνει τον αποθυκευτικό χωρο το android μόνο με τρίτη εφαρμοφη φαντάζομαι θα μπορέις να δείς τον αρχικό διαθέσημο χώρο. Θα το ψάξω σε κανά review δεν πειράζει, ευχαριστώ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Άν θυμάμαι καλά είχα 10 gigabytes και κάτι ψιλά όταν το πείρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 10 gb και κάτι ψιλά αν δεν κάνεις αναβαθμίσεις σε όλες τις χαζομάρες που σ βάζουν μέσα. έκανα την προηγούμενη βδομάδα restore και το τσέκαρα. η διαχείρηση μνήμης είναι ΧΑΛΙΑ. με όλες τις ρυθμίσεις για διαχείρηση μνήμης κλειστές δεν κρατάει πάνω από 2 εφαρμογές στη μνήμη. 2gb είναι πολύ λίγο φαίνεται Η το emui είναι πολύ επιθετικό με τις εφαρμογές που κρατάει στη μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hurley Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Μαγκες μου ηρθε ηδοποιηση για update, ηδη εχω κανει αναβαθμηση σε Nougat , ο κωδικος του update ειναι VNS-L31C55B364, εχει ερθει σε κανεναν σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas98 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εδώ και 2με 3μήνες έχω την 365! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εδώ και 2με 3μήνες έχω την 365! Εγώ έχω την 382. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts