saxon_747 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι ή έχει καταφέρει να κάνει αναβάθμιση κανονικά σε L21 Single Sim τότε να μας πει αναλυτικά πως το έκανε ώστε να δούμε μήπως εντοπίσουμε που είναι το σφάλμα Εχω L21 mono sim και την C900B170 Κατέβασα από το FF την C432B371 που αποτελείται από 2 αρχεία συνολικού μεγέθους 1,9Gb: update.rar update_data_full_vns-L01_hw_eu Σκέφτηκα πως το πρώτο αρχείο (update.rar) θα πρέπει να αποσυμπιεστεί στον φάκελο dload, άλλα δεν έχω χρόνο για δοκιμές. Αν έχεις χρόνο δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εχω L21 mono sim και την C900B170 Κατέβασα από το FF την C432B371 που αποτελείται από 2 αρχεία συνολικού μεγέθους 1,9Gb: update.rar update_data_full_vns-L01_hw_eu Σκέφτηκα πως το πρώτο αρχείο (update.rar) θα πρέπει να αποσυμπιεστεί στον φάκελο dload, άλλα δεν έχω χρόνο για δοκιμές. Αν έχεις χρόνο δοκίμασε το. Δεν δουλεύει ο τρόπος μέσω DLOAD για αναβάθμιση από Marshmallow σε Nougat Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δεν δουλεύει ο τρόπος μέσω DLOAD για αναβάθμιση από Marshmallow σε Nougat Σίγουρα; Διαβάζω σε διάφορα sites ότι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Σίγουρα; Διαβάζω σε διάφορα sites ότι γίνεται. Σε ποιο site ? Σίγουρα όχι στο XDA . για δώσε λινκ . εμένα πάντως δεν δούλεψε . System error βγαζει Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Σε ποιο site ? Σίγουρα όχι στο XDA . για δώσε λινκ . εμένα πάντως δεν δούλεψε . System error βγαζει Πχ: http://www.droidviews.com/update-huawei-p9-lite-manually-official-android-7-0-nougat-emui-5-0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Πχ: http://www.droidviews.com/update-huawei-p9-lite-manually-official-android-7-0-nougat-emui-5-0/ H 360 απ όσο έχω καταλάβει είναι Beta . H 370 / 371 είναι οι τελικές που προσπαθούμε να βάλουμε . Επίσης διαβάζοντας τα σχόλια από κάτω δεν νομίζω ότι τα κατάφερε κανείς :P Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 πέρασα την 370 χωρίς προβλήματα και είναι ο,τι καλύτερο έχω δει από τότε που πήρα το τηλέφωνο...εξαιρετική. Μικρή περίληψη πως να γίνει η διαδικασία ΣΕ l21 ΔΙΚΑΡΤΟ από -160 κατεβάζεις firmware finder στις ρυθμίσεις της εφαρμογής ενεργοποιείς την επιλογή proxy πατάς ανανέωση και κατεβάζεις την B370 (1.974 mb στο περίπου) τικάρεις και τα 2 αρχεία για να κατεβούν και περιμένεις (δεν σβήνεις το πρόγραμμα, στις ειδοποιήσεις όταν κατεβεί το update το μεγάλο φαίνεται να τελειώνει, στην εφαρμογή όμως δείχνει οτι ακόμα κατεβάζει) με το που τελειώσουν πατάς send to installer πας στις ρυθμίσεις wifi, ενεργοποιείς proxy (localhost/8080) και αναζητάς νέο λογισμικό. Με το που το εντοπίσει και κατεβεί 1% το κάνεις διακοπή, ξαναπας στις ρυθμίσεις WiFi και απενεργοποιείς το proxy Συνεχίζεις κανονικά το κατέβασμα της έκδοσης, όλα τα επόμενα γίνονται αυτόματα. Για καλό και για κακό έκανα και ένα factory reset αφού πήρα backup με την hisuite. Όλα λειτουργόν στην εντέλεια και ενώ παραπονιόμουν για χαμηλή ραμ, τώρα με εφαρμογές πάνω έχω πάντα 1.30 ελεύθερη. Δεν ξέρω και δεν ευθύνομαι εαν κάτι πάει στραβά. Λέω τι έκανα με το δικό μου και έγινε με την πρώτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Θα με βοηθήσει κάποιος στο πως γίνεται να μεταφέρω φωτογραφίες, βίντεο, και εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη σε μια sd κάρτα; Επίσης πόσα gb θεωρείτε παιδιά ότι είναι ιδανική για την συσκευή; Κανείς δεν ξέρει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει cosmote BRANDED συσκευή (δηλαδή την ανάβει και έχει το λογότυπο της cosmote), ποια ακριβώς έκδοση φοράει; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Θα με βοηθήσει κάποιος στο πως γίνεται να μεταφέρω φωτογραφίες, βίντεο, και εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη σε μια sd κάρτα; Επίσης πόσα gb θεωρείτε παιδιά ότι είναι ιδανική για την συσκευή; Βίντεο και φωτογραφίες μπορείς να μεταφέρεις με έναν file manager εντός της συσκευής σου ή συνδέοντας τη συσκευή με ένα PC μπορείς να κάνεις τη μεταφορά από εκεί. Για τις εγκατεστημένες εφαρμογές δύσκολο πλέον. Όσον αφορά τη κάρτα μνήμης, μπορείς να βρεις ποιοτικές και γρήγορες 64gb σε πολύ καλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εχει τυχει σε καποιον να κολλησει καθολου ή καμερα για δευτερολεπτο και να στρωνει μετα, με την Β371? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dbabis58 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις έβαλα την 371 και όλα ΟΚ. Αυτό που δεν έχει είναι ντιζάιν και στο στήσιμο και στις εφαρμογές της. Η γραμματοσειρά είναι παλαιολιθική, η εικόνα του ραδιοφώνου αρχαία -χωρίς δυνατότητα επέμβασης. Ισως βελτιωθεί σε αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Εχει τυχει σε καποιον να κολλησει καθολου ή καμερα για δευτερολεπτο και να στρωνει μετα, με την Β371? ναι το κανει η καμερα αυτο στο ανοιγμα,με την 370 ειμαι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 ναι το κανει η καμερα αυτο στο ανοιγμα,με την 370 ειμαι Κάποιο λάθος της ROM και θα διορθωθεί με update ή ξανά πέρασμα της ROM πάλι μήπως στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Κάποιο λάθος της ROM και θα διορθωθεί με update ή ξανά πέρασμα της ROM πάλι μήπως στρώσει; κακη εφαρμογη της huawei,τα ιδια μου εκανε οταν το αγορασα με 160,τη βελτιωσαν στην 170 και τώρα πάλι την χαλασαν Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλησπερα βαζω καποια απο αυτα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μου βγηκε μεσω Hicare ενημερωση για VNS-L31C432B371 1,99GB...την κανω η οχι? ειναι ολα οκ οσοι την εχουν δοκιμασει??? Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μου βγηκε μεσω Hicare ενημερωση για VNS-L31C432B371 1,99GB...την κανω η οχι? ειναι ολα οκ οσοι την εχουν δοκιμασει??? Αυτήν έχω. Δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μόλις έβαλα την 371 και όλα ΟΚ. Αυτό που δεν έχει είναι ντιζάιν και στο στήσιμο και στις εφαρμογές της. Η γραμματοσειρά είναι παλαιολιθική, η εικόνα του ραδιοφώνου αρχαία -χωρίς δυνατότητα επέμβασης. Ισως βελτιωθεί σε αναβάθμιση. δεν συμφωνώ, μου αρέσει πολύ το στήσιμό της και τη θεωρώ μίλια καλύτερη αισθητικά από τις προηγούμενες. επιπλέον, βάλε ένα ωραίο θεματάκι και αλλάζουν τα εικονίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Πηρα κι εγω σημερα ενα p9 lite. Θεματα για κατεβασμα δεν εχει;Παταω το εικονιδιο των θεματων και μου εχει καποια στανταρ μονο για εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Πηρα κι εγω σημερα ενα p9 lite. Θεματα για κατεβασμα δεν εχει;Παταω το εικονιδιο των θεματων και μου εχει καποια στανταρ μονο για εφαρμογη κάνε λογαριασμό huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 πως γινεται φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 πως γινεται φιλε μου; από την εφαρμογή "αναγνωριστικό huawei". και εμένα δεν μου τα έδειχνε και μόλις έκανα ήταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 εχω κανει αλλα ακομα τιποτα. παιζει ρολο που. δεν εχω βαλει ακομη την καρτα sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 εχω κανει αλλα ακομα τιποτα. παιζει ρολο που. δεν εχω βαλει ακομη την καρτα sim; δεν νομίζω αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.. κάπου εδώ μέσα διάβασα οτι ξαναέτυχε αυτό, ρίξε μια ματιά η αλλιώς περίμενε να σε βοηθήσει κάποιος που το ξέρει 100%. PS. δοκίμασε να κάνεις ένα restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts