Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα μου εμφάνισε και πάλι το πρόβλημα με το connectivity.

Ενώ σέρφαρα στο ίντερνετ, μια σελίδα δεν φόρτωνε (loading bar είχε κολλήσει και έβλεπα την προηγούμενη σελίδα - ούτε φόρτωνε ούτε μου εμφάνισε πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση).

Φαινόταν πως έχω full 4G ενώ βρισκόμουν και σε κεντρική περιοχή που δεν υπάρχει πρόβλημα με το σήμα.

Προσπάθησα να μπω στο viber και μου έλεγε disconnected.

Προφανώς δεν είχα σύνδεση στο ιντερνετ.

Ανοιγόκλεισα τα Data αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Το πρόβλημα λύθηκε αφού έβαλα το flight mode για 10 δεύτερα και το επανέφερα.

Και τις 2 φορές που μου συνέβη δεν σκέφτηκα να τσεκάρω αν το τηλέφωνο λειτουργεί - για να δω αν ειναι πρόβλημα μονο στα data ή πέφτει γενικά η σύνδεση/radio.

Εχει συμβεί σε κανέναν;

EDIT: Ο χρόνος που δεν είχα σύνδεση δεν μετρούσε ο χρόνος στο Stand-by. Όπως όταν η συσκευή είναι σε flight mode.

Edited by Georgio81

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα μου εμφάνισε και πάλι το πρόβλημα με το connectivity.

Ενώ σέρφαρα στο ίντερνετ, μια σελίδα δεν φόρτωνε (loading bar είχε κολλήσει και έβλεπα την προηγούμενη σελίδα - ούτε φόρτωνε ούτε μου εμφάνισε πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση).

Φαινόταν πως έχω full 4G ενώ βρισκόμουν και σε κεντρική περιοχή που δεν υπάρχει πρόβλημα με το σήμα.

Προσπάθησα να μπω στο viber και μου έλεγε disconnected.

Προφανώς δεν είχα σύνδεση στο ιντερνετ.

Ανοιγόκλεισα τα Data αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Το πρόβλημα λύθηκε αφού έβαλα το flight mode για 10 δεύτερα και το επανέφερα.

Και τις 2 φορές που μου συνέβη δεν σκέφτηκα να τσεκάρω αν το τηλέφωνο λειτουργεί - για να δω αν ειναι πρόβλημα μονο στα data ή πέφτει γενικά η σύνδεση/radio.

Εχει συμβεί σε κανέναν;

EDIT: Ο χρόνος που δεν είχα σύνδεση δεν μετρούσε ο χρόνος στο Stand-by. Όπως όταν η συσκευή είναι σε flight mode.

Μήπως έφταιγε ο browser;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μήπως έφταιγε ο browser;

Δεν νομίζω, γιατί δεν είχα πρόβλημα μόνο στο browser.

Ηταν off-line και το viber και το whatsapp.

Γενικά σήμα 4G ήταν full αλλά δεν ήταν συνδεδεμένη η συσκευή.

Επίσης μόλις έκλεισα και άνοιξα το Airplane mode "ξεκόλλησε", άρα φαντάζομαι πως έχει να κάνει με το GSM το οποίο έστωσε καθώς ανοιγόκλεισε από το flight mode.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Διάβασα τις πρώτες και τις τελευταίες 15 σελίδες του νήματος οπότε συγχωρήστε αν αυτό που ρωτάω δεν το βρήκα εκεί :)

Χτες μου ήρθε το κινητό στα 3Gb από Aliexpress στα 190 ευρώ μαζί με θήκη και Glass - εξαιρετική επιλογή νομίζω :)

Έχω θεματάκι με τα κινέζικα - συγκεκριμένα το HiApp που είναι μάλλον ένα δικό τους store - είναι στα κινέζικα και με μπερδεύει :lol::lol::lol:. Τι μπορώ να κάνω να το βάλω αγγλικά ίσως; θα πρέπει να το βγάλω εντελώς και πως;

ευχαριστώ :)

μέτρον άριστον

190 ευρώ, χωρίς εγγύηση, χωρίς playstore και χωρίς να έχεις ψάξει αν και πως παίρνει playstore, εξαιρετικό deal!!!!

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Διάβασα τις πρώτες και τις τελευταίες 15 σελίδες του νήματος οπότε συγχωρήστε αν αυτό που ρωτάω δεν το βρήκα εκεί :)

Χτες μου ήρθε το κινητό στα 3Gb από Aliexpress στα 190 ευρώ μαζί με θήκη και Glass - εξαιρετική επιλογή νομίζω :)

Έχω θεματάκι με τα κινέζικα - συγκεκριμένα το HiApp που είναι μάλλον ένα δικό τους store - είναι στα κινέζικα και με μπερδεύει :lol::lol::lol:. Τι μπορώ να κάνω να το βάλω αγγλικά ίσως; θα πρέπει να το βγάλω εντελώς και πως;

ευχαριστώ :)

Το hiapp είναι το επίσημο κινέζικο store της huawei. Τι σε μπερδεύει? Μην το σβήσεις, δεν ασχολείσαι καθόλου αν δεν θες, αλλά γενικά είναι χρήσιμο. Κανονικά έχει αγγλικά, βάλε τη γλώσσα συστήματος στα αγγλικά, θα στο γυρίσει λογικά στα Αγγλικά. Play store και contact sync έχει προεγκατεστημένα? Αν όχι, τα κατεβάζεις από το hiapp και είσαι κομπλέ. Από το hiapp θα σου έρχονται και αναβαθμίσεις για εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα από το Play store.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

190 ευρώ, χωρίς εγγύηση, χωρίς playstore και χωρίς να έχεις ψάξει αν και πως παίρνει playstore, εξαιρετικό deal!!!!

ποιος είπε ότι δεν έχει playstore? μην βιάζεσαι από τη χαρά σου να ειρωνευτείς σε παρακαλώ, κρίμα που στο χαλάω, αλλά ναι έκανα εξαιρετική επιλογή. και ναι εγγύηση δεν έχει λογικά, αλλά με 100 ευρώ κέρδος πληρώνω και 20-50 ευρώ αν χρειαστεί.

Το hiapp είναι το επίσημο κινέζικο store της huawei. Τι σε μπερδεύει? Μην το σβήσεις, δεν ασχολείσαι καθόλου αν δεν θες, αλλά γενικά είναι χρήσιμο. Κανονικά έχει αγγλικά, βάλε τη γλώσσα συστήματος στα αγγλικά, θα στο γυρίσει λογικά στα Αγγλικά. Play store και contact sync έχει προεγκατεστημένα? Αν όχι, τα κατεβάζεις από το hiapp και είσαι κομπλέ. Από το hiapp θα σου έρχονται και αναβαθμίσεις για εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα από το Play store.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

αυτό με το γύρισμα στα αγγλικά και μετά ξανά στα ελληνικά κάπου το είδα πάλι, εγώ το γύρισα κατευθείαν στα ελληνικά, οπότε θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!

μέτρον άριστον

Παντως μου φαινεται οτι θελει αρκετη ωρα για να φορτισει,γιατι ετσι;

ο φορτιστής ο δικός του είναι μόλις 1Α !!!

άρα 3000mAh με 1Α θέλει 3 ώρες

μέτρον άριστον

"αν και πως "..... :lol:

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

"αν και πως "..... :lol:

Άντε να τα κάνω λιανά γιατί μάλλον δεν γίνομαι εύκολα αντιληπτός, λες και είπα κάτι φοβερό ξέρω γω..

Τα κινητά που προορίζονται για την αγορά της Κίνας δεν έχουν playstore.

Για να λειτουργήσει σωστά το playstore και φυσικά τα google services χρειάζεται μια διαδικασία, όσο κι αν σου ακούγεται αστείο.

Βλέποντας τον φίλο να παλεύει με τα κινέζικα του hiapp, φαντάστηκα ότι δεν μπήκε στη διαδικασία να ψάξει πως μπορεί να περάσει το playstore.

Αυτό και κυρίως το ότι δεν έχει εγγύηση στην Ευρώπη, με έκαναν να απορώ πως θεωρεί καλό deal τα 190 ευρώ. Τόσο απλό

Edited by oregon

Τα κινητά που προορίζονται για την αγορά της Κίνας δεν έχουν playstore.

Για να λειτουργήσει σωστά το playstore και φυσικά τα google services χρειάζεται μια διαδικασία, όσο κι αν σου ακούγεται αστείο

Πράγματι συνεχίζεις το αστείο... φυσικά και ξέρω τι συμβαίνει με τα "κινέζικα" γιατί δεν έχω και λίγα αγορασμένα.. το να κατεβάσεις το playstore και τις εφαρμογες της Google από την ίδια την εφαρμογή που έχει μέσα η συσκευή, πόσο κάνει.. 3...4 λεπτά;; άρα το "αν" που μεταφράζεται σε μπορεί και όχι καταρριπτεται...το "πως" είναι πολύ εύκολο σε ένα φόρουμ για κινητά που είναι και

τόσο απλά χωρισμένο σε κατηγορίες και μοντέλα αν δεν ξέρει, γι αυτό είμαστε εδώ..

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Το αστείο είναι που δεν καταλαβαίνεις ότι εγώ αναφέρομαι στον αγοραστή που δεν έψαξε αν και πως και όχι στη συσκευή αν παίρνει ή όχι. Γιατί από τα συμφραζομενα κατάλαβα πως δεν το είχε ψάξει πριν πάρει το ρίσκο της αγοράς από Κίνα.

Το τελειώνω εδώ διότι δεν έχω καμμία όρεξη να τσακωνομαι δημοσίως με τις ορμόνες του καθενός.

Το αστείο είναι που δεν καταλαβαίνεις ότι εγώ αναφέρομαι στον αγοραστή που δεν έψαξε αν και πως και όχι στη συσκευή αν παίρνει ή όχι. Γιατί από τα συμφραζομενα κατάλαβα πως δεν το είχε ψάξει πριν πάρει το ρίσκο της αγοράς από Κίνα.

Το τελειώνω εδώ διότι δεν έχω καμμία όρεξη να τσακωνομαι δημοσίως με τις ορμόνες του καθενός.

Ε μα ναι.. έτσι είναι οκ..

καλησπερα.σημερα το πηρα απο wind και ηθελα να ρωτησω το δυπλο κτυπημα για ενεργοποιηση της οθονης που το βρισκουμε γιατι οσο και αν εψαξα δεν το βρισκω πουθενα στις ρυθμισεις.μου εβγαλε και αναβαθμιση την 130 αυτη ειναι η τελευται η εχει βγει και αλλη πιο προσφατη Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Βλέπω όλοι μιλάτε για VNS-AL21 και AL31.... εμένα μου βγάζει πως έχω την VNS-AL00, τι σημαίνει αυτό;

σκέφτομαι να περάσω stock rom ευρώπης.. βρήκα αυτό: http://www.stechguide.com/download-huawei-p9-lite-stock-firmware/

μου κάνει;

δείτε και μερικά screenshots

Screenshot_2016_10_07_21_35_23.png Screenshot_2016_10_07_21_35_33.png Screenshot_2016_10_07_21_35_43.png

μέτρον άριστον

Καλησπέρα σε όλους!Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με το σετάρισμα του εταιρικού μου e-mail.Bάζω τα στοιχεία κανονικά,ΡΟΡ 3 πατάω ''ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ'',συμπληρώνω τα στοιχεία διακομιστή (mail.foo.com),port 110,ασφάλεια καμία και μόλις πατάω συνέχεια μου γράφει σφάλμα είτε στο όνομα,είτε στον κωδικό,έχετε απενεργοποιημένο το POP/SMTP,ενεργοποιήστε το.Τι κάνω;Έχω μιλήσει με τον προγραμματιστή μας και το port είναι αυτό που έβαζα...

Υ.Γ. Το δικό μου είναι από Γερμανία (T-MOBILE) αν και πιστεύω δεν παίζει ρόλο αυτό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Περίεργο που εταιρικό mail δεν έχει καμμία ασφάλεια.

110 είναι το port του pop. Του smtp είναι 25 (εφόσον δεν υπάρχει κάποια ασφάλεια).

Επισης πρέπει να ρωτήσεις αν ο διακομιστής του Pop και του smtp έχει την ίδια ακριβώς ονομασία

Ναί έχει,η πλάκα είναι οτι κάποια στιγμή ο ΟΤΕ αποφάσισε να αλλάξει port στον smtp δίχως να ενημερώσει (στου σπιτιού) και δεν μπορούσα να στείλω.Τέλος πάντων,το θέμα προξκύπτει στον ΡΟΡ δεν με πάει στο SMTP,εκεί κολλάει.

Βλέπω όλοι μιλάτε για VNS-AL21 και AL31.... εμένα μου βγάζει πως έχω την VNS-AL00, τι σημαίνει αυτό;

σκέφτομαι να περάσω stock rom ευρώπης.. βρήκα αυτό: http://www.stechguide.com/download-huawei-p9-lite-stock-firmware/

μου κάνει;

δείτε και μερικά screenshots

Screenshot_2016_10_07_21_35_23.png Screenshot_2016_10_07_21_35_33.png Screenshot_2016_10_07_21_35_43.png

Άν δεις λίγες σελίδες Ποιο πίσω υπάρχει και η 151 που έχω βάλει και εγώ και είμαι κομπλέ!

Περίεργο που εταιρικό mail δεν έχει καμμία ασφάλεια.

110 είναι το port του pop. Του smtp είναι 25 (εφόσον δεν υπάρχει κάποια ασφάλεια).

Επισης πρέπει να ρωτήσεις αν ο διακομιστής του Pop και του smtp έχει την ίδια ακριβώς ονομασία

Έχουν την ίδια ονομασία,ναί.Το θέμα προκύπτει στον ΡΟΡ,δε με πάει καν στο smtp.

Σαν username βάζεις μόνο το username, ή βάζεις και το @xxxxx.gr;

Βασικά σίγουρα κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις είναι.

Για να βεβαιωθεις δοκίμασε να φτιάξεις τον λογαριασμό και στην εφαρμογή του Gmail

Σαν username βάζεις μόνο το username, ή βάζεις και το @xxxxx.gr;

Βασικά σίγουρα κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις είναι.

Για να βεβαιωθεις δοκίμασε να φτιάξεις τον λογαριασμό και στην εφαρμογή του Gmail

Έχω προσπαθήσει και μέσω gmail...το ίδιο γίνεται,επίσης και με username...

καλησπερα.σημερα το πηρα απο wind και ηθελα να ρωτησω το δυπλο κτυπημα για ενεργοποιηση της οθονης που το βρισκουμε γιατι οσο και αν εψαξα δεν το βρισκω πουθενα στις ρυθμισεις.μου εβγαλε και αναβαθμιση την 130 αυτη ειναι η τελευται η εχει βγει και αλλη πιο προσφατη

Δυστυχώς φίλε μου, αυτό δεν υπάρχει.

Κι εγώ θα το ήθελα πολύ.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δυστυχώς φίλε μου, αυτό δεν υπάρχει.

Κι εγώ θα το ήθελα πολύ.

κριμα που το βγαλανε μεγαλο λαθος της wuawei.ηταν πολυ βολικο.σκεφτομαι να περασω την 151 αλλα λεω να περιμενω να μου ερθει ota

salonika city :thanks:

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop