p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Εάν θέλω να δημιουργήσω στην οθόνη του κινητού έναν φάκελο, πρέπει να βάλω οπωσδήποτε εννέα εικονίδια εφαρμογών; Έχω κάνει φακέλους με 4 εικονίδια,αλλά οι υπόλοιπες θέσεις μένουν κενές. Υπάρχει καμιά σχετική ρύθμιση; Εννοώ δεν υπάρχει τρόπος να προσαρμόζεται το μέγεθος των φακέλων ανάλογα με τον αριθμό των εικονιδίων που περιέχουν; Edited August 28, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Να είσαι καλά φιλέ μου, αύριο λέω να πάρω συσκευή ειτε απο Κωτσο ειτε απο public. Εσυ ποιο θα επελεγες p8 lite η p9 lite. Ποια πιστεύεις οτι θα πάρει έστω μια ακόμη αναβάθμιση του android; ΥΓ.Αναφορές παράδοσης έχουν τα sms έτσι; Γιατί η iphone μας είχε σε αγωνία αν έλαβε ο άλλος το μήνυμα. Εγώ θα έπαιρνα το p9 γιατί είναι πιο νέο κινητό και καλύτερο και λογικά θα πάρει και περισσότερες αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Πρώτα απ' όλα δεν πρέπει να ζητάς συγνώμη για πολυλογία, διότι εδώ είναι φόρουμ για συζητήσεις και βοήθεια. :) Μην ανησυχείς για θέματα υπερθέρμανσης, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν. Κανενα πρόβλημα. Όσο για αναβαθμίσεις, φυσικά και παίρνουν τα dual sim, πρόσφατα μάλιστα ήρθε και η τελευταία, η 130. Εγω χρησιμοποιω το light manager ειδικα για το viber και μόνο. Η καταναλωση ειναι ελάχιστη ειδικα το βραδυ πανω απο 2% δεν καει. Οσοι χρειάζεστε το λεντ στο viber χρησιμοποιήστε το κανει την δουλεια του άψογα Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Εγω χρησιμοποιω το light manager ειδικα για το viber και μόνο. Η καταναλωση ειναι ελάχιστη ειδικα το βραδυ πανω απο 2% δεν καει. Οσοι χρειάζεστε το λεντ στο viber χρησιμοποιήστε το κανει την δουλεια του άψογα Την έκδοση προ σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δώστε λινκ,γιατί πολλές εφαρμογές του ίδιου τύπου έχουν παρόμοιο όνομα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Πρώτα απ' όλα δεν πρέπει να ζητάς συγνώμη για πολυλογία, διότι εδώ είναι φόρουμ για συζητήσεις και βοήθεια. :) Μην ανησυχείς για θέματα υπερθέρμανσης, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν. Κανενα πρόβλημα. Όσο για αναβαθμίσεις, φυσικά και παίρνουν τα dual sim, πρόσφατα μάλιστα ήρθε και η τελευταία, η 130. Ευχαριστώ πολύ!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Βασικά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο λόγο αφου έτσι και αλλιώς το viber το χρησιμοποιώ ελάχιστα. Από την άλλη διάβαζα συχνά πυκνά τα σχόλια με το πρόβλημα των ειδοποιήσεων και είπα να το δοκιμάσω. Βασικά το έχω κρατήσει στο honor ( στο p9 απλώς το δοκίμασα) για να έχω τις ειδοποιήσεις στο Skype. Να σημειώσω πως στο p9 μόνο στο viber έχω θέμα , ενώ στο honor υπάρχει πρόβλημα και στο Skype. Το Skype το χρησιμοποιώ καθημερινά και έτσι το άφησα. στο Viber μου κανει κ εμενα τα κολπα...αν θες στειλε ενα link της εφαρμογης μηπως και βρω ακρη. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Απορία... Σε καινούργιο τηλέφωνο με άθικτη την στάνταρ ζελατίνα που φοράει, μπορούμε να τοποθετήσουμε από πάνω tempered;; ; -Με την λογική ότι η στάνταρ ζελατίνα καλύπτει το ανάγλυφο λογότυπο της οθόνης και το γυαλί θα πατήσει σε απόλυτα επίπεδη επιφάνεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Απορία... Σε καινούργιο τηλέφωνο με άθικτη την στάνταρ ζελατίνα που φοράει, μπορούμε να τοποθετήσουμε από πάνω tempered;; ; -Με την λογική ότι η στάνταρ ζελατίνα καλύπτει το ανάγλυφο λογότυπο της οθόνης και το γυαλί θα πατήσει σε απόλυτα επίπεδη επιφάνεια. Με τίποτε, το αποτέλεσμα θα είναι... άστα να πάνε. Ή το ένα ή το άλλο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Απορία... Σε καινούργιο τηλέφωνο με άθικτη την στάνταρ ζελατίνα που φοράει, μπορούμε να τοποθετήσουμε από πάνω tempered;; ; -Με την λογική ότι η στάνταρ ζελατίνα καλύπτει το ανάγλυφο λογότυπο της οθόνης και το γυαλί θα πατήσει σε απόλυτα επίπεδη επιφάνεια. Δε νομιζω ωραία σκέψη όμως.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Την έκδοση προ σωστά; Οχι την δωρεαν έκδοση της και μια χαρα κανει την δουλειά της https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlight+manager&pcampaignid=APPU_19_oIDDV6n3IIeLasOchsgP Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Δυο μέρες τώρα μου παρουσιάζει το εξής κουλό, Όταν γράφω ένα μήνυμα στο viber, messenger κλπ (ακόμα και τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα) στην εναλλαγή απο Ελληνικά σε Αγγλικά και καπάκι Ελληνικά το τηλ κολλάει για περίπου 30 με 40 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται, Μάλιστα το πληκτρολόγιο κατεβαίνει κάτω όπως αν πατήσουμε το πίσω (κάτω βέλος) και ξανανεβαίνει και μόνο τότε μπορώ να ξαναγράψω. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα; Το τηλ είναι μιας βδομάδας και κάτι αγορασμένο. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Δώστε λινκ,γιατί πολλές εφαρμογές του ίδιου τύπου έχουν παρόμοιο όνομα. στο Viber μου κανει κ εμενα τα κολπα...αν θες στειλε ενα link της εφαρμογης μηπως και βρω ακρη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlight+manager&pcampaignid=APPU_19_oIDDV6n3IIeLasOchsgP Αν και με πρόλαβαν Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPapachry Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ρε παιδιά εγώ θέλω να κάνω λογαριασμό HIcare huawei για να μπορώ να κατεβαζω θέματα και κάθε φορά που δοκιμαζω μου λέει ο διακομιστής είναι απασχολημένος παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα...περίμενα αρκετές μέρες ξαναδοκιμασα αλλά τίποτα...έχει κανείς καμιά λυση ?? (Huawei p9 life 3gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Οχι την δωρεαν έκδοση της και μια χαρα κανει την δουλειά της https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dlight+manager&pcampaignid=APPU_19_oIDDV6n3IIeLasOchsgP Δεν ξέρω τι δεν κάνω σωστά και δεν μπορώ να ρυθμισω σωστά το led ... Υπάρχει κάποιο tip ιδιαίτερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ρε παιδιά εγώ θέλω να κάνω λογαριασμό HIcare huawei για να μπορώ να κατεβαζω θέματα και κάθε φορά που δοκιμαζω μου λέει ο διακομιστής είναι απασχολημένος παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα...περίμενα αρκετές μέρες ξαναδοκιμασα αλλά τίποτα...έχει κανείς καμιά λυση ?? (Huawei p9 life 3gb) Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα και τελικά κατέβασα την εφαρμογή της Huawei higame και μόλις πήγα να την ανοίξω μου είπε ότι θέλει Huawei id και μου έκανε αναβάθμιση hi care και όλα καλά μετά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artemis14 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά! πρίν μια εβδομάδα η αδερφή μου αγόρασε το Huawei P9 Lite. έχει κατεβάει το audico για ringtones και ενώ κάνει download κανονικά και αποθηκεύει τον ήχος κλήσης και όλα λειτουργούν κανονικά μετά απο 48 ώρες διαγράφονται αυτόματα οι ήχοι και γυρίζει μόνο σε αυτούς που έχει η συσκευή! Γνωρίζει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takislan Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Δυο μέρες τώρα μου παρουσιάζει το εξής κουλό, Όταν γράφω ένα μήνυμα στο viber, messenger κλπ (ακόμα και τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα) στην εναλλαγή απο Ελληνικά σε Αγγλικά και καπάκι Ελληνικά το τηλ κολλάει για περίπου 30 με 40 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται, Μάλιστα το πληκτρολόγιο κατεβαίνει κάτω όπως αν πατήσουμε το πίσω (κάτω βέλος) και ξανανεβαίνει και μόνο τότε μπορώ να ξαναγράψω. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα; Το τηλ είναι μιας βδομάδας και κάτι αγορασμένο. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα.....Ακόμα να το διορθωσει αυτό η Huawei? Δεν μας τα λεει καλα..... Το προβλημα αυτο ηταν πολυ διαδεδομενο στο P8 lite με το στοκ πληκτρολογιο. Προσπαθησε να αλλαξεις πληκτρολογιο και πες μας αν διορθωθηκε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μάλιστα.....Ακόμα να το διορθωσει αυτό η Huawei? Δεν μας τα λεει καλα..... Το προβλημα αυτο ηταν πολυ διαδεδομενο στο P8 lite με το στοκ πληκτρολογιο. Προσπαθησε να αλλαξεις πληκτρολογιο και πες μας αν διορθωθηκε το προβλημα. Εμένα πάντως δε μου το έχει κάνει προς το παρόν και το έχω κανένα μήνα. Αν του κάνεις κανένα reset μάλλον θα φτιάξει. Κάτι του έκατσε στραβά με το software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Εμένα πάντως δε μου το έχει κάνει προς το παρόν και το έχω κανένα μήνα. Αν του κάνεις κανένα reset μάλλον θα φτιάξει. Κάτι του έκατσε στραβά με το software. Με το τοολκιτ τουk1ll3r8e ftp://XDA-Dev:xdadev@developers.ddns.net/Android/k1ll3r8e/Huawei-VNS-L31/Toolkit/2016/2016-08-19.1808.zip Η διαδικασια ειναι πολυ απλη.Αφου παρουμε το unlock code του bootloader,μεσω toolkit τον ξεκλειδωνουμε,περναμε twrp,root και μετα με την επιλογη convert το dual sim το κανουμε δικαρτο. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο adb drivers μονο να εχετε εγκαταστησει. Αν καποιος κολλησει ευχαριστως να βοηθησω. Μετα την διαδικασια το τηλεφωνο εμφανιζει κανονικα το μενου διαχειρισης διπλης καρτας και τσεκαρισμενα λειτουργει σαν δικαρτο απροβληματιστα οπως ακριβως και το dualμαμα αδερφακι του. imei δευτερο στην κατασταση δεν εμφανιζεται αλλα δεν παιζει κανενα ρολο. Παιδια καλησπερα!Μια διευκρινηση.θελω να κανω δικαρτο ενος φιλου.Πρεπει οπωσδηποτε να του κνω root η αρκει το ξεκλειδωμα bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μάλιστα.....Ακόμα να το διορθωσει αυτό η Huawei? Δεν μας τα λεει καλα..... Το προβλημα αυτο ηταν πολυ διαδεδομενο στο P8 lite με το στοκ πληκτρολογιο. Προσπαθησε να αλλαξεις πληκτρολογιο και πες μας αν διορθωθηκε το προβλημα. το κανει και με το swifkey κολλαει αρκετα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μάλιστα κατάλαβα. Ε οκ μάλλον θα κάνω υπομονή να δω με το nougat τι θα παιχτεί και μετά βλέπω για άλλο πληκτρολόγιο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μάλιστα κατάλαβα. Ε οκ μάλλον θα κάνω υπομονή να δω με το nougat τι θα παιχτεί και μετά βλέπω για άλλο πληκτρολόγιο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πιο ;;; Γιατι θα το παρει ; Ουτε του χρονου . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 πιο ;;; Γιατι θα το παρει ; Ουτε του χρονου . Γιατί να μην το παρει; Εγώ πιστεύω θα το δώσει η Huawei. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Γιατί να μην το παρει; Εγώ πιστεύω θα το δώσει η Huawei. μακαρι αλλα με 2 γιγα ειναι το κινητο αδυναμο φιλε,στα ορια μου με φτανει ωρες ωρες. Περιμενω καποια χρηματα για να παρω το s7 να ειμαι λιγο ησυχος τουλαχιστον για 1 ετος. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts