p_k Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Για να καταλάβω κάτι... το δικό μου είναι αγορασμένο από Public, παίρνει είτε δύο sim αλλά όχι κάρτα μνήμης, είτε μία sim + μία κάρτα μνήμης. Αυτό δεν θεωρείται δίκαρτο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Για να καταλάβω κάτι... το δικό μου είναι αγορασμένο από Public, παίρνει είτε δύο sim αλλά όχι κάρτα μνήμης, είτε μία sim + μία κάρτα μνήμης. Αυτό δεν θεωρείται δίκαρτο; Είναι δίκαρτο Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, αυτό ξέρω κι εγώ, απλώς σε προηγούμενες δημοσιεύσεις είχε γίνει ένα μικρό μπέρδεμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppapachiou Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Έχω ένα Vodafone που αναβαθμιστηκε από C02B114 σε C900B120 και μετά σε C900B130. Το μόνο θέμα που έχω είναι με την αποστολή μηνυμάτων με μικρά. Δεν υπάρχει πια η επιλογή για 7bit χαρακτήρες. Έχετε καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 καλησπερα σας .εχω το εξης προβλημα .εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. και κατα την εκκινηση μου ζηταει να γραψω με ποιον λογαριασμο ηταν συνχρονησμενη η συσκευη .βαζω το google mail και τον σωστο κωδικο προσβασης κανει επαληθευση και μετα μου ξαναζηταει να γραψω τον λογαριασμο και τον κωδικο προσβασης. το εχω κανει 10 φορες και δεν ξεπερναει αυτο το σταδιο.με αποτελεσμα να μην μπαινει στο μενου του τηλεφωνου.τι μπορει να συμβαινει ?? πως μπορω να μπω στο μενου του τηλεφωνου με αλλο τροπο ?? παρακαμπτοντας την επαληθευση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καινούριος τρόπος (και πιο εύκολος) για να κάνετε το τηλ σας από single sim to dual sim στο xda από τον k1ll3r8e εδώ τα έχει όλα έτοιμα http://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/europe-vns-l31-toolkit-bootloader-t3432873 δεν το έχω κάνει γιατί το δικό μου είναι dual , απλά για όσους ψάχνονται Φυσικά όσοι το κάνετε να ξέρετε ότι η εγγύηση παπαλα μετα γιατί πρέπει να ξεκλειδωσει ο boot loader.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παιδια απο καμερα παμε πολυ καλα απο οτι βλεπω.. και η μπροστινη καμερα πολυ καλη.. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παιδια απο καμερα παμε πολυ καλα απο οτι βλεπω.. και η μπροστινη καμερα πολυ καλη.. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κάμερα για την κατηγορία του κινητού είναι εξαιρετική, έχει πολύ καλές χειροκίνητες ρυθμίσεις και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές που μόνο η huawei δίνει. Σε σχέση βέβαια με τα κορυφαία κινητά όπως P9, S7, V10, HTC 10 κλπ είναι ένα σκαλί κάτω αλλά αυτό μάλλον είναι λογικό. Υπάρχουν αρκετά δείγματα και του κινητού μας εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Την προηγούμενη τεταρτη,εσβησε ξαφνικά ή οθόνη και δεν ξαναανοιξε.Το πήγα πέμπτη Αρβατο,παρασκευη μου ήρθε μνμ αναμονής για ανταλλακτικά,οθονη και πλακέτα.Τους πήρα σήμερα και μου είπαν δεν ξέρουμε πότε θα είναι ετοιμο. Εχει κανείς εμπειρία από το σέρβις της Αρβατο?Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ούτως ή άλλως δεν έχεις και άλλες επιλογές. Το θέμα είναι να έρθουν τα ανταλλακτικά για τη συσκευή σου και από εκεί και πέρα δεν βρίσκω το λόγο να μην πάνε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Επειδή πολλοί αναφέρουν το sar σαν ανασταλτικό παράγοντα. Επειδή δεν γνωρίζω, μπορεί κάποιος από αυτούς τους φίλους να παραθέσει κάποια επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η τιμή του sar μπορεί να προκαλέσει κάτι κακό; δε χρειαζεσαι καμια επιστημονικη ερευνα. οποιαδηποτε ακτινοβολια ειναι επιβλαβης για τον ανθρωπο. σε μικρη ποσοτητα δεν θα δημιουργησει προβλημα, αλλα αν σκεφτεις τι ακτινοβολιες δεχεσαι καθε μερα (ακομα κι απ τις συσκευες που δουλευουν ασυρματα μεσα στο σπιτι), καλο θα ειναι ενα κινητο που την περισοτερη ωρα το εχεις σε επαφη με το σωμα σου να εκπεμπει οσο το δυνατο λιγοτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Την προηγούμενη τεταρτη,εσβησε ξαφνικά ή οθόνη και δεν ξαναανοιξε.Το πήγα πέμπτη Αρβατο,παρασκευη μου ήρθε μνμ αναμονής για ανταλλακτικά,οθονη και πλακέτα.Τους πήρα σήμερα και μου είπαν δεν ξέρουμε πότε θα είναι ετοιμο. Εχει κανείς εμπειρία από το σέρβις της Αρβατο?Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εμπειρία (ευτυχώς ως τώρα) δεν έχω αλλά σε πολλά Ελληνικά forum πέφτει πολύ #@#!#@#! πάρα πολύ , ελπίζω να τελειώσεις γρήγορα αλλά και οθόνη ΚΑΙ πλακέτα λίγο περίεργο .... Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τι διαφορά έχει το branded από τα άλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 εμπειρία (ευτυχώς ως τώρα) δεν έχω αλλά σε πολλά Ελληνικά forum πέφτει πολύ #@#!#@#! πάρα πολύ , ελπίζω να τελειώσεις γρήγορα αλλά και οθόνη ΚΑΙ πλακέτα λίγο περίεργο .... Έλα ντε..Τι να πω.. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Σημερα το πηρα και το εχω στα χέρια μου.μετα απο πολλες περσινες ναυαρχίδες και μου αρεσει παρα πολυ το κινητό.πίστευα πως με τον επεξεργαστη που εχει θα ειναι αδυναμο αλλα το αντίθετο. Πιο πολυ με νοιαζει η μπαταρια του και τα πηγαινει αρκετα καλα Εχει κάποιος να μου προτεινει τζαμακι το οποιο να μην αφηνει δαχτυλιες και να εφάρμοζει καλα; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Την προηγούμενη τεταρτη,εσβησε ξαφνικά ή οθόνη και δεν ξαναανοιξε.Το πήγα πέμπτη Αρβατο,παρασκευη μου ήρθε μνμ αναμονής για ανταλλακτικά,οθονη και πλακέτα.Τους πήρα σήμερα και μου είπαν δεν ξέρουμε πότε θα είναι ετοιμο. Εχει κανείς εμπειρία από το σέρβις της Αρβατο?Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειχα στειλει ενα lenovo της κορης μου το VIBE Z2, μετα απο ενα μηνα σχεδον και παρα πολλα τηλεφωνηματα που επρεπε να κανεις ταμα για να το σηκωσουν, και αφου ολο αυτο το διαστημα ήμουν σε αναμονη για ανταλλακτικο (οθονη). το εκαναν DOA και το αντικατεστησα. και η huawei εκει εχει σερβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ειχα στειλει ενα lenovo της κορης μου το VIBE Z2, μετα απο ενα μηνα σχεδον και παρα πολλα τηλεφωνηματα που επρεπε να κανεις ταμα για να το σηκωσουν, και αφου ολο αυτο το διαστημα ήμουν σε αναμονη για ανταλλακτικο (οθονη). το εκαναν DOA και το αντικατεστησα. και η huawei εκει εχει σερβις; Ένα μήνα??? Τους είπα για doa ,αλλά δεν.. Ενός μήνα ειναι το τηλέφωνο .. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ένα μήνα??? Τους είπα για doa ,αλλά δεν.. Ενός μήνα ειναι το τηλέφωνο .. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχα ειναι πολυ ε; περιμεναν το ανταλλακτικο και δεν ηξεραν ποτε θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Παιδιά έχει δει κάποιος που έχει επιλογή η κάμερα για φωτογραφίες από τρέχουμενο νερό; Νομίζω στη μαμά εφαρμογή το είχα δει και τώρα δεν το βρίσκω.... Σημερα το πηρα και το εχω στα χέρια μου.μετα απο πολλες περσινες ναυαρχίδες και μου αρεσει παρα πολυ το κινητό.πίστευα πως με τον επεξεργαστη που εχει θα ειναι αδυναμο αλλα το αντίθετο. Πιο πολυ με νοιαζει η μπαταρια του και τα πηγαινει αρκετα καλα Εχει κάποιος να μου προτεινει τζαμακι το οποιο να μην αφηνει δαχτυλιες και να εφάρμοζει καλα; Τα καλυτερα τζαμια που εχω δει ειναι τα nillkin. Το μονο κακο ειναι οτι δεν ειναι ενιαιο στο p9 lite και χαλαει λιγο την ομορφια του...... Ειναι με 2.5 D στις ακρες . Το εχω παραγγεiλει απο εδω : https://www.tvc-mall.com/details/nillkin-amazing-pe-for-huawei-p9-lite-g9-lite-anti-blue-ray-tempered-glass-screen-protector-sku10351124a.html Edited August 22, 2016 by Johny-B Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρηκα! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το εν λόγω κινητό και ήμουν σχεδόν ετοιμος να το αγοράσω (ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Α5 2016). Τις τελευταίες ώρες όμως έχω δεύτερες σκέψεις και θα ήθελα τη γνώμη/ βοήθεια όσων έχουν ήδη το κινητό. Διαβάζω εκτεταμένες αρνητικές κριτικές σχετικά με τα notifications από email, viber, whatsapp, skype. Πολλοί λένε πως είτε δεν λαμβάνουν καθόλου αν δεν ανοίξουν την εφαρμογή, άλλοι πως λαμβάνουν αλλά δεν λειτουργεί το led και κάποιοι άλλοι πως έχουν θέμα με το lock screen notification. Το κινητό το χρειάζομαι για τη δουλειά μου, η οποία είναι time sensitive, και το 80% της χρήσης είναι σε email και IM. Επομένως αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο θα το έκανε μη λειτουργικό και θα προτιμούσα να έχω ενα κινητό με χειρότερο επεξεργαστή ή χωρίς fingerprint sensor, παρά ενα κινητό που δεν με ενημερώνει άμεσα όταν εχω νεο μήνυμα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσους το έχουν ήδη στα χέρια τους: Έχει το κινητό τέτοιο πρόβλημα ή απλά πρόκειται για ρυθμίσεις που όσοι δεν λαμβάνουν notifications κάτι δεν έχουν κάνει σωστά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παιδιά έχει δει κάποιος που έχει επιλογή η κάμερα για φωτογραφίες από τρέχουμενο νερό; Νομίζω στη μαμά εφαρμογή το είχα δει και τώρα δεν το βρίσκω Στην επιλογή "Ζωγραφική με φως" είναι. Την επιλεγεις και πας στο "φωτειν..."". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρηκα! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το εν λόγω κινητό και ήμουν σχεδόν ετοιμος να το αγοράσω (ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Α5 2016). Τις τελευταίες ώρες όμως έχω δεύτερες σκέψεις και θα ήθελα τη γνώμη/ βοήθεια όσων έχουν ήδη το κινητό. Διαβάζω εκτεταμένες αρνητικές κριτικές σχετικά με τα notifications από email, viber, whatsapp, skype. Πολλοί λένε πως είτε δεν λαμβάνουν καθόλου αν δεν ανοίξουν την εφαρμογή, άλλοι πως λαμβάνουν αλλά δεν λειτουργεί το led και κάποιοι άλλοι πως έχουν θέμα με το lock screen notification. Το κινητό το χρειάζομαι για τη δουλειά μου, η οποία είναι time sensitive, και το 80% της χρήσης είναι σε email και IM. Επομένως αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο θα το έκανε μη λειτουργικό και θα προτιμούσα να έχω ενα κινητό με χειρότερο επεξεργαστή ή χωρίς fingerprint sensor, παρά ενα κινητό που δεν με ενημερώνει άμεσα όταν εχω νεο μήνυμα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσους το έχουν ήδη στα χέρια τους: Έχει το κινητό τέτοιο πρόβλημα ή απλά πρόκειται για ρυθμίσεις που όσοι δεν λαμβάνουν notifications κάτι δεν έχουν κάνει σωστά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Μαλλον κατι δεν εχουν κανει σωστα . Δεν εχω κανενα προβλημα με τα notifications. Ακομα και το viber δουλευει οπως πρεπει. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην επιλογή "Ζωγραφική με φως" είναι. Την επιλεγεις και πας στο "φωτειν..."". Σε ευχαριστω πολυ , εφαγα το απογευμα να ψαχνω που το ειχα δει !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Και εγω που το εχω λιγες μερες μου ερχονται κανονικά τα notifications.αυτο που με εχει καταπληξει ευχαριστα ειναι η μπαταρια. Απο το ζ2 εχω να δω τετοιους χρόνους. Σε σχέση με το παλιο μου κινητό, μια φορτιση του p9 lite βγαζει οσο τρεις του v10. Εχω μεινει ενθουσιασμένος!!! Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρηκα! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το εν λόγω κινητό και ήμουν σχεδόν ετοιμος να το αγοράσω (ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Α5 2016). Τις τελευταίες ώρες όμως έχω δεύτερες σκέψεις και θα ήθελα τη γνώμη/ βοήθεια όσων έχουν ήδη το κινητό. Διαβάζω εκτεταμένες αρνητικές κριτικές σχετικά με τα notifications από email, viber, whatsapp, skype. Πολλοί λένε πως είτε δεν λαμβάνουν καθόλου αν δεν ανοίξουν την εφαρμογή, άλλοι πως λαμβάνουν αλλά δεν λειτουργεί το led και κάποιοι άλλοι πως έχουν θέμα με το lock screen notification. Το κινητό το χρειάζομαι για τη δουλειά μου, η οποία είναι time sensitive, και το 80% της χρήσης είναι σε email και IM. Επομένως αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο θα το έκανε μη λειτουργικό και θα προτιμούσα να έχω ενα κινητό με χειρότερο επεξεργαστή ή χωρίς fingerprint sensor, παρά ενα κινητό που δεν με ενημερώνει άμεσα όταν εχω νεο μήνυμα. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όσους το έχουν ήδη στα χέρια τους: Έχει το κινητό τέτοιο πρόβλημα ή απλά πρόκειται για ρυθμίσεις που όσοι δεν λαμβάνουν notifications κάτι δεν έχουν κάνει σωστά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Στο δικό μου έρχονται όλα κανονικά και το λεντ δουλεύει επισης Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχει βρει κανείς εφαρμογή για tap to wake up screen? Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάποια να δουλεύει σωστά Για non root συσκευή μιλάω Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts