fotis1988 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Για δες και αυτά τα reviews οσον αφορα την αποδοση νομιζω οτι είναι το ιδιο..πχ καποιος μπορει να πει οτι αργει στο boot αλλα αμα δεις πιο επισταμενα το σονυ ειναι πιο ετοιμο...το wifi ειναι ηδη συνδεδεμενο....απο θεμα μνημης εσωτερικης , οι εφαρμογες παιζουν ολες απο την καρτα μνημης η οχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 οσον αφορα την αποδοση νομιζω οτι είναι το ιδιο..πχ καποιος μπορει να πει οτι αργει στο boot αλλα αμα δεις πιο επισταμενα το σονυ ειναι πιο ετοιμο...το wifi ειναι ηδη συνδεδεμενο....απο θεμα μνημης εσωτερικης , οι εφαρμογες παιζουν ολες απο την καρτα μνημης η οχι ; Αυτό με την κάρτα μνήμης δεν το γιγνωσκω αλλά με ρουτ διορθώνεται. Αναμενε απαντήσεις από κατόχους, μιας και γω είμαι ζετακιας. Εγώ που τα έπιασα και τα δύο μου άρεσαν εξίσου, αλλά με σονυ έχεις αδιαβροχοτητα, αυτονομία, λεπτοτητα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αν δεν έχεις πρόβλημα με την (μάλλον πολύ) μικρή εωτερική μνήμη προτίμησε το Μ4. Nομίζω ότι είναι λιγουλάκι καλύτερο σε όλα πλην του συγκεκριμένου σημείου, άντε ίσως και στη ένταση του εξωτερικού ηχείου. προβλημα δεν θα εχω απο τη στιγμη που θα βαλω καρτα μνημης...απλως καπου ειδα οτι απο τα λολιποπ και μετα μπορουν να περασουν κανονικα οι εφαρμογες στην καρτα την εξωτερικη χωρις ρουτ...ισχυει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που γράφω. Έχω το Μ4 Dual, και συγκεκριμένα την έκδοση Ε2363. Έχω δει στη σελίδα της Sony, οτι έχει βγει αναβάθμιση ( 26.1.B.2.102 ). Θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος, γιατί δεν την εμφανίζει το PC Companion??? Ευχαριστώ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εντελώς ξαφνκά στις διακοπές η πίσω κάμερα των 13 mp δεν δουλεύει. Ενώ ανοίγει κανονικά και πολλές φορές βγάζει 2-3 φωτογραφίες μετά βγάζει μηνύματα "Λάθος - Αγνωστο λάθος & η κάμερα δεν είναι διαθέσιμη" Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 26.1.A.2.99 αλλά δεν ξέρω αν υπήρχε και πιό πριν (δεν χρησιμοποιώ συχνά την κάμερα). Το κινητό το έστειλα στο service της Sony και αναμένω Υπάρχει κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα ; Πιθανόν να είναι bug στο software που εμφανίστηκε με το update. Υπάρχει ήδη thread στο forum της sony https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-8482-M4-Aqua/Camera-Problem-quot-Error-Unknown-error-quot/td-p/1001505 @antonis_86 πιθανόν η 26.1.B.2.102 να είναι update του Andoid (5.1.1 ; ) γιατί αλλάζει η έκδοση στο 3ο πεδίο από Α σε Β Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusgeo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Γεια σας. Αγόρασα το SONY XPERIA M4 AQUA πριν ένα μήνα περίπου και σε γενικές γραμμές κατενθουσιάστηκα καθώς είχε καλύτερες δυνατότητες και γενικά δεν κόλαγε όπως προηγούμενες συσκευές Samsung μικρότερης αξίας . Ούτε καν δύο εβδομάδες αργότερα όμως δεν μου αναγνώριζε τις εφαρμογές που είχα περάσει στην εξωτερική κάρτα (δεν χωρούσαν στην εσωτερική 8άρα μνήνη! ... καθώς τα 5GB ήταν από την αρχή δεσμευμένα! ... δεν έπαιρνα το δίκαρτο με την 16άρα... είχε και 50 ευρώ παραπάνω βέβαια) και... δεν θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετά μου ζήτησε να κάνω και μία αναβάθμιση την οποία και έκανα φυσικά αλλά δεν βοήθησε. Πήγα στο κατάστημα που το είχα αγοράσει για να προλάβω να το αντικαταστήσω γιατί θεώρησα πως κάποιο σοβαρό πρόβλημα έχει μιας και οι προηγούμενες συσκευές Samsung δεν το είχαν κάνει ποτέ αυτό. Μου είπαν πως δεν φταίει το κινητό και πως γενικά δεν έχουν ακουστεί προβλήματα για αυτό το μοντέλο και ειδικά αυτό το πρόβλημα που τους ανέφερα. Επειδή όμως το πρόβλημα υπήρχε και το έβλεπαν κατέληξαν πως φταίει η κάρτα. Άλλαξα κάρτα και όντως έπαιξε. Μετά έφυγα διακοπές για δύο εβδομάδες και σύντομα μου το ξαναέκανε. Τώρα που γύρισα ξανακατέβασα τις εφαρμογές και τις ξαναπέρασα στην εξωτερική κάρτα και περιμένω. Πολύ Φοβάμαι πως θα ξανασταματήσει να τις διαβάζει. Δεν νομίζω να δικαιούμαι αντικατάσταση αφού έχει περάσει ένας μήνας και παραπάνω. Βέβαια δεν ξέρω τελικά και πόσο νόημα έχει η αντικατάσταση γιατί πιθανότατα όλα να κάνουν το ίδιο. Δεν θέλω και να το στείλω και για service και να μου πουν πως είναι εντάξει και μετά να μου κάνει τα ίδια πάλι. Χάσιμο χρόνου. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα και πως το έχει αντιμετωπίσει - λύσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παίδες δοκιμασμενος τρόπος για root; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Τελικά έχει καταντήσει αηδία. Δεν ξέρω σε σας τι γίνεται, αλλά εγώ με 5-6 εξτρά εφαρμογές έχω μείνει με 600mb ελεύθερα. Σβήνω συνέχεια την cache και τις έχω μεταφέρει (όσες μπορούν) στην SD. Από 'κει και πέρα με κάθε Update των εφαρμογών απο το Play Store κατάλαβα ότι τις μεταφέρει στη μνήμη τηλ/νου και αφού καταφέρει και τις ενημερώσει βγαίνει κλασικά η ντουντούκα για την μεταφορά των εφαρμογών (ξανά-μανά πίσω στην SD) γιατί φούλαρε το 85% της εσωτερικής μνήμης. Με συγχωρείτε αλλά για μένα δεν είναι βιολί αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Είμαι νέος κάτοχος ενός M4 agua. Το θέμα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με την φωτογραφική μηχανή. Όταν πατάω για να τραβήξει φωτογραφία, μοιάζει να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση (μισό ή ένα δευτερόλεπτο) μέχρι να γίνει η φωτογράφιση. Πως ονομάζεται αυτό το φαινόμενο για να μπορέσω να κάνω αναζήτηση στο web; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 shutter lag Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έτσι λειτουργεί η κάμερα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ή μόνο το δικό μου έχει shutter lag; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Το πηρα και εγω το κινητο. Εαν εξαιρεσουμε τη μπαταρια που βγαζει 3 μερες με 5 ωρες οθονη ειναι απαραδεκτο. Ηρθε με το 26.1.A.2.99 firmware το οποιο διορθωνει το προβλημα της θερμοκρασιας... αλλα δε μας ειπαν οτι καταρακωνει τις επιδοσεις. Lag παντου, scrolling σε σελιδες απλα τραγικο. Ακομα και η επιστροφη στη προηγουμενη εφαρμογη ειναι Laggy. Το εχει φιλος με τη πρωτη εκδοση firmware Και το κινητο πεταει. Βγαζε 35+Κ anutu το δικο μου οπως και ολα που ειδα στο νετ με την 26.1.A.2.99 παει το πολυ 28Κ Το moto g 3rd gen με τον 410 παει στα 24Κ ! Τεσταρα το παλιο μου Moto g2013 με το Μ4 σε φορτωμα και rendering σελιδων. Το moto g με τον 400 και 1 GB ram φορτωνει και κανει rendering Οτι σελιδα δοκιμασα πιο γρηγορα, απο λιγο πιο γρηγορα εως και 2-3 δευτερα πιο γρηγορα! Απαραδεκτο. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Φίλε μου, δοκίμασε να κάνεις ένα clean install μήπως δεν εκατσε καλά η αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Φίλε μου, δοκίμασε να κάνεις ένα clean install μήπως δεν εκατσε καλά η αναβάθμιση. Μα δεν εκανα αναβαθμιση. Ετσι ηρθε απο τη μανα του. Λιγο googling και ολοι λενε το ιδιο πραγμα, η 26.1.A.2.99 ριχνει τις επιδοσεις. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Παιδια καλησπερα σας ψαχνω να βρω κινητο καπου στα 250 ευρω και βλεπω το μ4 ει αι πολυ καλη επιλογη?θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο το. α5 της σαμσουνγκ λογω και επεξεργαστικης ισχυος αλλα και λογω αυτονομιας..επισης εχω εμπειρια απο σαμσουνγκ και σονυ και πιστευω οτι σα λογισμικο ειναι λιγοτερο βαρυ αυτο της σονυ άρα το κινητακι θα κρατησει περισσοτερο καιρο...δε με ενδιαφερουν παιχνίδια κτλ αλλά οι εφαρμογες. που χρησιμοποιουνται πιο συχνα και τιςξερουμε ολοι...ΤΙ πιστευετε εσεις οου εχετε παρει καποια απο τις δυο συσκευες; επισης με προβληματιζουν τα 8gb..με μια καρτα μνημης θα λυθει το προβλημα ως προς τις φωτος κτλ ,αλλα σε θέμα εφαρμογων; Το πήρα στον γυιο μου. Το πρόβλημα με τον περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο θα σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Ακόμα και με sd card εάν θέλεις να εγκαθιστάς εφαρμογές απλά το ξεχνάς. Με τις απολύτως βασικές εφαρμογές ήδη έχει τιγκαρει η Ram και ούτε αναβάθμιση δεν μπορεί να κάνει. Εάν βρεθεί τρόπος να ρουταριστει τότε ίσως να αξίζει πολύ περισσότερο. Μεγάλο φάουλ της Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Το ενα φαουλ μετα το αλλο. Καταφερα και εφτασα κοντα στα 3GB ελευθερα αφου εκανα reset* απο το PCC και πριν κανω log in στο account εσβησα και απενεργοποιησα οτι μπορουσα. Αφησα μονο 4-5 βασικα app. *Μπας και στρωσει το lagαρισμα, αλλα ματαια, το κινητο σερνεται, το τελευταιο firmware για να αντιμετωπισει τη θερμοτητα εχει καταρακωσει τις επιδοσεις. Κριμα τα 249Ε που εδωσα. Μονο καλο η μπαταρια. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Λετε πως δεν εχει βγει οδηγος ρουτ του κινητου..αυτος κανει; http://androidground.com/how-to-root-sony-xperia-m4-aqua/ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Απ όσο γνωρίζω δεν είναι έχει αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπέρα και από εμένα...είμαι κάτοχος του G3 s...πιστεύετε πως θα ήταν καλή η αλλαγή σε m4 aqua??? Δεν με ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος αλλά η ταχύτητα και το lag Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπέρα και από εμένα...είμαι κάτοχος του G3 s...πιστεύετε πως θα ήταν καλή η αλλαγή σε m4 aqua??? Δεν με ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος αλλά η ταχύτητα και το lag Να τα παρουμε με τη σειρα. Το κινητο εχει πολυ καλα specs και πολυ καλυ αυτονομια. Λογω 615 εχει πορβλημα (εμενα δε με χαλαει) υπερθερμανσης. Στο ανω του μερος ζεστενεται αρκετα εως πολυ. Η sony ψιλοεστρωσε το θεμα με την 26.1.A.2.99 με την εξης απλη μεθοδο -> ριχνουμε τις επιδοσεις του κινητου :p Οι διαφορα στις επιδοσεις ειναι 25% μεταξυ της αρχικης 26.1.A.1.100 και της 26.1.A.2.99. Στο δικο* μου μιλαμε για διαφορα 34Κ antutu με την 1.100 και 27Κ με ην 2.99. Για συγκριση ο 410 του Moto g 3d gen βγαζει καπου στα 24Κ. Σε browsing η 26.1.A.2.99 ειναι χαλια, σε σελιδες με πολλες εικονες το shuttering στο scrolling παει συνεφο ενω στα διαφορα φορουμ οι χρηστες παραπονιουνται το ιδιο και για τα παιχνιδια (δε παιζω παιχνιδια). Εκει που με το Moto G 1st gen σερφαρα τα παντα παντου το Μ4 τα εβρισκε σκουρα. *Στην Ελλάδα ερχεται μονο με την26.1.A.2.99 δε μπορεσα να το το βρω με την αρχικη 26.1.A.1.100. Το ειχα 4-5 μερες με την 2.99 και επειδη δε τη παλεψα το φλασαρα εχθες σε 1.100 UK. Το φως το αληθινο! Επιτελους ταχυτητα, επιτελους οι σελιδες φορτωνουν ταχυτατα, καθολου lag καθολου shuttering. Τα bench γυρισα στα φισιολογιακ τους για τον 615 33-35Κ κλπ κλπ. Εαν δε σε φοβιζει να κανεις downgrade τοτε ειναι αψογο, διαοφρετικα καλυτερα να κοιταξεις καπου αλλου. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Να τα παρουμε με τη σειρα. Το κινητο εχει πολυ καλα specs και πολυ καλυ αυτονομια. Λογω 615 εχει πορβλημα (εμενα δε με χαλαει) υπερθερμανσης. Στο ανω του μερος ζεστενεται αρκετα εως πολυ. Η sony ψιλοεστρωσε το θεμα με την 26.1.A.2.99 με την εξης απλη μεθοδο -> ριχνουμε τις επιδοσεις του κινητου :p Οι διαφορα στις επιδοσεις ειναι 25% μεταξυ της αρχικης 26.1.A.1.100 και της 26.1.A.2.99. Στο δικο* μου μιλαμε για διαφορα 34Κ antutu με την 1.100 και 27Κ με ην 2.99. Για συγκριση ο 410 του Moto g 3d gen βγαζει καπου στα 24Κ. Σε browsing η 26.1.A.2.99 ειναι χαλια, σε σελιδες με πολλες εικονες το shuttering στο scrolling παει συνεφο ενω στα διαφορα φορουμ οι χρηστες παραπονιουνται το ιδιο και για τα παιχνιδια (δε παιζω παιχνιδια). Εκει που με το Moto G 1st gen σερφαρα τα παντα παντου το Μ4 τα εβρισκε σκουρα. *Στην Ελλάδα ερχεται μονο με την26.1.A.2.99 δε μπορεσα να το το βρω με την αρχικη 26.1.A.1.100. Το ειχα 4-5 μερες με την 2.99 και επειδη δε τη παλεψα το φλασαρα εχθες σε 1.100 UK. Το φως το αληθινο! Επιτελους ταχυτητα, επιτελους οι σελιδες φορτωνουν ταχυτατα, καθολου lag καθολου shuttering. Τα bench γυρισα στα φισιολογιακ τους για τον 615 33-35Κ κλπ κλπ. Εαν δε σε φοβιζει να κανεις downgrade τοτε ειναι αψογο, διαοφρετικα καλυτερα να κοιταξεις καπου αλλου. Με την υπερθέρμανση δεν έχω πρόβλημα γιατί και το κινητό που έχω τώρα προβλήματα υπερθέρμανσης και το έχω συνηθίσει...Υπάρχει σίγουρα τρόπος για downgrade??? Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σιγουρα τροπος, :p κανεις δε θα βαλει το χερι του στη φωτια ουτε και εγω, εγω το εκανα με το flashtool και το firmware που σου ειπα. Απλα το 100 ειναι UK αλλα εχει κανονικα Ελληνικα και εχει και λιγοτερο bloatware απο την ελληνικη 2.99, αφηνει καπου στα 2.9GB ελευθερα με την εγκατασταση. Τα images υπαρχουν εδω http://forum.xda-developers.com/m4-aqua/general/stock-xperia-m4-aqua-xperia-m4-aqua-dual-t3141061 το tutorial εδω http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614 και μαλλον θα χρειαστεις και τους adb all drivers απο εδω http://forum.xda-developers.com/m4-aqua/general/guide-t3130092 Σε καθε περιπτωση, οταν παρεις το κινητο και το ανοιξεις για πρωτη φορα ή/και οταν το φλασαρεις και το ανοιξεις για πρωτη φορα παλι, ΜΗΝ ανοιξεις το wifi και τα δεδομενα. Πηγαινε στις εφαρμογες και απεγκαστησε οτι γινεται να επεγκατασταθει και παγωσε οτι αλλο δε θελεις. Μετα ανοιξε το wifi και τα δεδομενα. Αυτο γιατι παρατηρησα οτι με αυτο το τροπο εχω περισσοτερο ελευθερο χωρο απο το να ενημερωθουν οι εφαρμογες και να τις απεγκαταστησω/παγωσω μετα. Επισης οταν περασεις την 1.100 UK θα σου βγει μυνημα για αυτοματη αναβαθμιση και θα αρχισει να κατεβασει, οποτε ΠΡΙΝ ανοιξεις τα wifi/data πηγαινε στην ενημερωση υλικου και απαγορεψε την αυτοματη ενημερωση. Σε καθε περιπτωση ομως θα εχεις ενε ενοχλητικο notification για την ενημερωση συστηματος το οποιο μεχρι να δουμε εαν ρουταρεται το κινητο ο μονος τροπος για να την ξεφορτωθεις ειναι να κανεις force close το update service... μεχρι την επομενη επανεκκινηση. ΥΓ. μετα απο το downgrade θα παρει πολυ ωρα να κανει boot το κινητο, ΠΟΛΥ ομως, στην αρχη εγω ελεγα οτι κολουσε και του βαραγα ρεσετ απο το κουμπι που ειναι στην υποδοχη της sdcard αλλα τελικα απλα ηθελε να το αφησω κανα 10λεπτο μονο του :p Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris842 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σιγουρα τροπος, :p κανεις δε θα βαλει το χερι του στη φωτια ουτε και εγω, εγω το εκανα με το flashtool και το firmware που σου ειπα. Απλα το 100 ειναι UK αλλα εχει κανονικα Ελληνικα και εχει και λιγοτερο bloatware απο την ελληνικη 2.99, αφηνει καπου στα 2.9GB ελευθερα με την εγκατασταση. Τα images υπαρχουν εδω http://forum.xda-developers.com/m4-aqua/general/stock-xperia-m4-aqua-xperia-m4-aqua-dual-t3141061 το tutorial εδω http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614 και μαλλον θα χρειαστεις και τους adb all drivers απο εδω http://forum.xda-developers.com/m4-aqua/general/guide-t3130092 Σε καθε περιπτωση, οταν παρεις το κινητο και το ανοιξεις για πρωτη φορα ή/και οταν το φλασαρεις και το ανοιξεις για πρωτη φορα παλι, ΜΗΝ ανοιξεις το wifi και τα δεδομενα. Πηγαινε στις εφαρμογες και απεγκαστησε οτι γινεται να επεγκατασταθει και παγωσε οτι αλλο δε θελεις. Μετα ανοιξε το wifi και τα δεδομενα. Αυτο γιατι παρατηρησα οτι με αυτο το τροπο εχω περισσοτερο ελευθερο χωρο απο το να ενημερωθουν οι εφαρμογες και να τις απεγκαταστησω/παγωσω μετα. Επισης οταν περασεις την 1.100 UK θα σου βγει μυνημα για αυτοματη αναβαθμιση και θα αρχισει να κατεβασει, οποτε ΠΡΙΝ ανοιξεις τα wifi/data πηγαινε στην ενημερωση υλικου και απαγορεψε την αυτοματη ενημερωση. Σε καθε περιπτωση ομως θα εχεις ενε ενοχλητικο notification για την ενημερωση συστηματος το οποιο μεχρι να δουμε εαν ρουταρεται το κινητο ο μονος τροπος για να την ξεφορτωθεις ειναι να κανεις force close το update service... μεχρι την επομενη επανεκκινηση. ΥΓ. μετα απο το downgrade θα παρει πολυ ωρα να κανει boot το κινητο, ΠΟΛΥ ομως, στην αρχη εγω ελεγα οτι κολουσε και του βαραγα ρεσετ απο το κουμπι που ειναι στην υποδοχη της sdcard αλλα τελικα απλα ηθελε να το αφησω κανα 10λεπτο μονο του :p Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...μάλλον θα το πάρω..και πάλι Ευχαριστώ Παράθεση LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σε κάθε εκκίνηση σας βγάζει και σας το μήνυμα "Γίνεται αναβάθμιση του Android..." ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Οχι.. μετα απο πια διαδικασια σου βγαζει το μυνημα ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts