Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Υπάρχει καμία εφαρμογή για καλύτερη /δυνατότερη απόδοση του ηχείου?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η θα το πάρεις από Κίνα ή από Ελλάδα. Το. Ισπανικό πρέπει να έχει και μεταφορικά.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Η θα το πάρεις από Κίνα ή από Ελλάδα. Το. Ισπανικό πρέπει να έχει και μεταφορικά.

Εχεις δικιο !! Εχει και εξτρα μεταφορικά.

Το διλημμα ειναι Κίνα, ρίσκο και αναμονή ή -80 ευρω ;;; :)

Πλέον καλύτερα απο Ελλάδα και για καποια εγγυηση !

myphone.gr Legal Advisor

Ε βεβαια, εγγυηση...... Βρε, θα μας τρελανετε, τι τους λετε τους ανθρωπους ? Ποια εγγυηση ; Το φερνει κανενας επισημος εισαγωγεας στην Ελλαδα και δεν το μαθαμε ? Ακομη και η infoquezt 2 μοντελα φερνει και κανενα δεν ειναι το Max απο αυτα. Αρα ουτε και αυτοι σε καλυπτουν σε εγγυηση. Αρα το χ μαγαζι τι εγγυηση θα σου δωσει? Οτι θα το στειλει πισω Κινα για επισκευη ? ......

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Από το να το στέλνεις μόνος στην Κίνα (κινδυνεύοντας να φας και τελωνείο πλέον ακόμα και για επισκευασμένο ) και να προσπαθείς να συνεννοηθείς με τα κινέζο μποτς και δη μόνο για ένα χρόνο είναι προτιμότερο το eshop.

Άλλωστε αν φας τελωνείο και ΦΠΑ περισσότερο πάει από Κίνα. Η διαφορά είναι 60-70 ευρώ για άμεση παραλαβή με εγγύηση από κατάστημα εντός Ελλάδας για ένα κινητό που τα αξίζει αυτά τα λεφτά.

Σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο καταστήματα όπως το eshop δεν θα σε βάλει να περιμένεις μέχρι να το στείλει Κίνα. Θα έχει κάβα κινητά μια μπορεί να σου δώσει και άλλο ή να έχει στοκ ανταλλακτικών.

Σίγουρα δεν θα είναι όπως το να κανείς μόνος τη διαδικασία.

Προφανώς με ένα απλό σκρουτζομαγαζο δεν θα είναι έτσι ακριβώς αλλά με μεγάλη άλυσιδα όπως το eshop δεν τη νομίζω

Edited by iceman

myphone.gr Legal Advisor

Εχει βαλει κανεις την flip top θηκη nillkin?μου ηρθε χθες,εγκατεστησα το προγραμμα

και ενεργοποιησα με κωδικο αλλα εχει ψιλοπροβληματα,δεν λειτουργει παντα ως εφαρμογη και δεν απαντει την κληση απο το παραθυρο μονο την ακυρωνει.

Ε βεβαια, εγγυηση...... Βρε, θα μας τρελανετε, τι τους λετε τους ανθρωπους ? Ποια εγγυηση ; Το φερνει κανενας επισημος εισαγωγεας στην Ελλαδα και δεν το μαθαμε ? Ακομη και η infoquezt 2 μοντελα φερνει και κανενα δεν ειναι το Max απο αυτα. Αρα ουτε και αυτοι σε καλυπτουν σε εγγυηση. Αρα το χ μαγαζι τι εγγυηση θα σου δωσει? Οτι θα το στειλει πισω Κινα για επισκευη ? ......

Μην είσαι απόλυτος και όμως πέτυχα κατάστημα, που δίνει στα κινητά που φέρνει 2 χρόνια εγγύηση, 1 χρόνο από κατασκευαστή και 1 από αυτούς και service από αυτούς μέσα σε 2-7 ημέρες, συν DOA. Δεν είδα όμως να έχει το Mi max.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Εχει βαλει κανεις την flip top θηκη nillkin?μου ηρθε χθες,εγκατεστησα το προγραμμα

και ενεργοποιησα με κωδικο αλλα εχει ψιλοπροβληματα,δεν λειτουργει παντα ως εφαρμογη και δεν απαντει την κληση απο το παραθυρο μονο την ακυρωνει.

ναι την εχω εγω, εχει γενικα προβληματα, εγω το ελυσα βαζοντας ενα κομματι μαγνητη πανω στην θηκη και δουλευει καλυτερα

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην είσαι απόλυτος και όμως πέτυχα κατάστημα, που δίνει στα κινητά που φέρνει 2 χρόνια εγγύηση, 1 χρόνο από κατασκευαστή και 1 από αυτούς και service από αυτούς μέσα σε 2-7 ημέρες, συν DOA. Δεν είδα όμως να έχει το Mi max.

αν δεν κανω λαθος οτι πουληθει εντος ελλαδας υποχρωτικα 2 χρονια εγγυηση απο τον νομο

http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html

τωρα αν θα βγαλεις ακρη ειναι αλλη κουβεντα

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Και εγώ την έχω, και είχα τα ίδια προβλήματα, κυρίως στο ότι η οθόνη έχει πολύ ευαίσθητο touch, ξεκλείδωνε και έκανε τρελά. Και στο kview και σε άλλες ανάλογες εφαρμογές. Οπότε, σαν τον δαίδαλο από πάνω, της έκανα μια μικρή εγχείριση, της έβαλα ένα μικρό μαγνητάκι, και λειτουργεί πολύ καλά με το smartcover σαν την αυθεντική xiaomi..... Απλά επειδή είναι λεπτή, και δεν την εμπιστεύομαι για προστασία, της έχω από πίσω και την διάφανη που είχε δώρο το κινητό (από το μαγαζί), πάνω από την nillkin... Δεν καθόταν καλά στην αρχή, αλλά σιγά σιγά έρχεται και κάθεται καλύτερα...

δεν εχω θεμα ξεκλειδωματος,και που την σηκωνω δεν ανοιγει το τηλ.σε εσας ανοιγει η οθονη?με το δακτυλικο ανοιγει αλλα με παει στο στρογγυλο ρολοι στην μεση και πρεπει να πατησω το χ κατω δεξια για κυρια οθονη

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με το μαγνητακι δηλαδη κανει καλυτερη επαφη το καλυμα στο τηλ,οποτε λειτουργουν

κανονικα οι λειτουργιες απο το στρογγυλο παραθυρο?γιατι στην ακυρωση κλησης δουλευει αλλα στην απαντηση δεν δουλευει

Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο αρκετο ψαξιμο για να διωρθωσωτο προβλημα με το σκρολ της οθονης κατελειξα να φυγω απο miui και να παω σε αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/mi-max/development/rom-resurrection-remix-5-7-1-t3448134 (ανακαλυψα οτι πολλοι με mi max 3/64 εχουν αυτο το προβλημα) μεχρι τωρα δουλευουν ολα αψογα, το τατς γαζωνει παντου. δεν μου αρεσει που δεν εχει κουμπι να κλεινουν ολες οι εφαρμογες με την μια, μενει να δοκιμασω καμερα την ημερα και μπαταρια, μεγαλη μου απορια παραμενει γιατι δεν τα λυνει η miui αυτα τα προβληματα, σε δοκιμη με αντουτου επιασε ανετα της 80000. Μπορει να μου λειπει η ασφαλεια της miui και το cloud και ολα αυτα τα καλουδια αλλα το προβλημα με το τατς ηταν μονοδρομος.

Καλησπερα και χρονια πολλα, μετα απο αρκετο ψαξιμο για να διωρθωσωτο προβλημα με το σκρολ της οθονης κατελειξα να φυγω απο miui και να παω σε αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/mi-max/development/rom-resurrection-remix-5-7-1-t3448134 (ανακαλυψα οτι πολλοι με mi max 3/64 εχουν αυτο το προβλημα) μεχρι τωρα δουλευουν ολα αψογα, το τατς γαζωνει παντου. δεν μου αρεσει που δεν εχει κουμπι να κλεινουν ολες οι εφαρμογες με την μια, μενει να δοκιμασω καμερα την ημερα και μπαταρια, μεγαλη μου απορια παραμενει γιατι δεν τα λυνει η miui αυτα τα προβληματα, σε δοκιμη με αντουτου επιασε ανετα της 80000. Μπορει να μου λειπει η ασφαλεια της miui και το cloud και ολα αυτα τα καλουδια αλλα το προβλημα με το τατς ηταν μονοδρομος.

αν θελεις να κλεινουν ολες οι εφαρμογες (πλην gapps) με τη μια, κατεβασε το greenify απο το play store, δουλευει και χωρις ρουτ και τα σκοτωνει επιτοπου, ουτε κιχ δεν κανουν :p :p :lol: :lol: , ασε που ανεβαζει την αυτονομια

Αλλο πράγμα η Alfa...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Αγόρασα πρόσφατα από το Vickmall το 3/32 με global dev. Δε μου ανάβουν τα navigation buttons. Είναι λογικό ή έχει θέμα; Κατά τα άλλα είναι super συσκευή για τη δουλεία που το θέλω....

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Αγόρασα πρόσφατα από το Vickmall το 3/32 με global dev. Δε μου ανάβουν τα navigation buttons. Είναι λογικό ή έχει θέμα; Κατά τα άλλα είναι super συσκευή για τη δουλεία που το θέλω....

Όχι βέβαια δεν είναι λογικό και είμαι κι εγώ με global dev, σε εμένα ανάβουν κανονικά χωρίς πρόβλημα και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που επέλεξα αυτό το κινητό, τα φωτιζόμενα navigation buttons. Δοκίμασες να κάνεις ένα hard reset αν δεν το έχεις στήσει το κινητό......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Όχι βέβαια δεν είναι λογικό και είμαι κι εγώ με global dev, σε εμένα ανάβουν κανονικά χωρίς πρόβλημα και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που επέλεξα αυτό το κινητό, τα φωτιζόμενα navigation buttons. Δοκίμασες να κάνεις ένα hard reset αν δεν το έχεις στήσει το κινητό......

Όταν ήρθε πήρε ένα μεγάλο update (1.5GB) και μετά του έκανα reset αλλά όχι από το εργοστασιακό recovery. Μάλλον με το επόμενο update θα το κάνω, αν και πιστεύω ότι είναι πιο πιθανό να είναι hardware. Έτσι και αλλιώς για service δε το στέλνω γιατί δεν είναι κάτι που με ενοχλεί αφενός και αφετέρου δεν έχω πρόθεση να το πουλήσω...

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Σου έχει τα ελληνικά ως γλώσσα? Τελευταια φορά που την έβαλα δεν τα είχε στις επιλογες.

οχι δεν εχει, βεβαια εχει ενα mod multi αλλα δεν ασχοληθηκα επειδη δεν με πειραζει με τα αγγλικα, εχεις και εσυ θεμα με το τατς?

Καλησπέρα στην κοινότητα και χρόνια σας πολλά! Ερώτηση. Υπάρχει κανένα μαγαζί Ελλάδα (γτ θα παίξει τιμολόγιο) που να υπάρχει διαθέσιμη συσκευή; υπάρχει και το eShop που το έχει, έχει πάρει κανείς το κινητό από εκεί και αν ναι, τι εμπειρία έχει; τι ρομ φοράει κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!

Καλησπέρα στην κοινότητα και χρόνια σας πολλά! Ερώτηση. Υπάρχει κανένα μαγαζί Ελλάδα (γτ θα παίξει τιμολόγιο) που να υπάρχει διαθέσιμη συσκευή; υπάρχει και το eShop που το έχει, έχει πάρει κανείς το κινητό από εκεί και αν ναι, τι εμπειρία έχει; τι ρομ φοράει κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!

ε ψαξε λιγακι σκρουτζ, ειναι καμποσα που εχουν με την τελευταια miui

Αλλο πράγμα η Alfa...

ε ψαξε λιγακι σκρουτζ, ειναι καμποσα που εχουν με την τελευταια miui

Γι αυτό ρώτησα, αν υπάρχει εκτός skroutz, γιατί σε skroutz και bestprice δεν υπάρχει τίποτα άμεσα διαθέσιμο πάρα μόνο στο eShop

Καλησπέρα το έχει πάρει κανείς από εδώ??https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi-Max-6-44-Mobile-Phone-Snapdragon-650-Hexa-Core-1920x1080P-16MP-PDAF-3GB/2178148_32678758831.html?spm=2114.12010608.0.0.3uyQTi

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα το έχει πάρει κανείς από εδώ??https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi-Max-6-44-Mobile-Phone-Snapdragon-650-Hexa-Core-1920x1080P-16MP-PDAF-3GB/2178148_32678758831.html?spm=2114.12010608.0.0.3uyQTi

απο συγκεκριμενο μαγαζι εχω παρει δυο 3s international ολα κομπλε και σφραγισμενα .

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

το nougat θελει beta testers γραφτειτε !

Δώσε κάνα λινκ

Γι αυτό ρώτησα, αν υπάρχει εκτός skroutz, γιατί σε skroutz και bestprice δεν υπάρχει τίποτα άμεσα διαθέσιμο πάρα μόνο στο eShop

Για δες και στο dikarto.gr από εκεί πήρα το 128αρι, έρχεται με global official, έκανα και κανονικά το τελευταίο Update που έχει και Ελληνικά. Φαίνεται να έχει διαθέσιμο το 32αρι εάν σε ενδιαφέρει.