karageo Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 μαζι με το κινητο, πηρα θηκη την original Xiaomi.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ιδιο εχω, το 3/64, Πολύ καλη επιλογή!! Αυτή με το στρογγυλό παράθυρό; Δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Σε προηγούμενες σελίδες, Νομίζω ένας έγραψε ότι καταναλώνει ενέργεια στο .. μπακγκραουντ ( δεν ξέρω πως γράφεται στα Αγγλικά ) ψαξτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Venceremos Τις δυο τελευταίες φορές εβαλα smiui χωρίς να σβησω εφαρμογές ολα δουλεύουν καλα και την τελευταία δεν χρειάστηκε reboot για να μπει, ευχαριστο. Η ενταση στο Bluetooth εμεινε ιδια και η κατανάλωση δεν βγάζει δεύτερη μερα με τίποτα. Sot γυρω στις 4 ωρες 3 ωρες ομιλιας Wifi Bluetooth data gps παντα ανοιχτά ειναι οκ νομιζω οτι φορτίζει πιο γρήγορα τωρα Μένει συνηθως 35% Ελπιζω να δουμε nougat σύντομα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Σε προηγούμενες σελίδες, Νομίζω ένας έγραψε ότι καταναλώνει ενέργεια στο .. μπακγκραουντ ( δεν ξέρω πως γράφεται στα Αγγλικά ) ψαξτο!Χαχαχαχαχ Θανάση εγώ ήμουν. Όντως έτσι ήταν, εγώ δεν έμεινα ικανοποιημένος και την έδωσα .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karageo Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Να πάν όλα καλά και να έρθει με το καλό να δούμε τι θα γίνει με την ρομ... Θα χρειαστω σίγουρα την βοήθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 καλησπερα θελβ να περασω απο το redmi note 3 pro στο mi max. μοναδικο κολλημα μου ειναι αυτο που διαβαζω πως πρακτικα δεν υπαρχει τζαμακι που να καθεται καλα.ειναι οντως ετσι? η ειναι θεμα μαρκας τζαμιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 καλησπερα θελβ να περασω απο το redmi note 3 pro στο mi max. μοναδικο κολλημα μου ειναι αυτο που διαβαζω πως πρακτικα δεν υπαρχει τζαμακι που να καθεται καλα.ειναι οντως ετσι? η ειναι θεμα μαρκας τζαμιου? Όπως είπα ξανά, εγώ έχω προστασία (γυαλί) που κάθεται άψογα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Όπως είπα ξανά, εγώ έχω προστασία (γυαλί) που κάθεται άψογα. πιανει απο ακρη σε ακρη?απο που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) πιανει απο ακρη σε ακρη?απο που το πηρες? Ναι πιάνει σχεδόν από άκρη σε άκρη, το πήρα από ebay. Την αγόρασα από εδώ.... http://m.ebay.com/itm/2Pcs-9H-HD-Premium-Real-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Mi-Max-5-4-/262449654135?nav=SEARCH Edited October 24, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Όπως είπα ξανά, εγώ έχω προστασία (γυαλί) που κάθεται άψογα. Δηλαδή εσένα δεν έχει τις λωρίδες δεξία και αριστερά όπως την παρακάτω εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Δηλαδή εσένα δεν έχει τις λωρίδες δεξία και αριστερά όπως την παρακάτω εικόνα; Όχι δεν έχει καμία λωρίδα γύρω γύρω.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Καλημέρα σε όλη την παρέα, Σήμερα παρέλαβα απο vickmall το τηλέφωνο ήρθε όπως το ζήτησα κ η έκδοση της ρομ που έχει ειναι MIUI 8.6.10.20 δεν ξέρω αν σωστή πάντως έχει Ελληνικά κ ως τώρα όλα τα καλά σας λόγια ισχύουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πουληστε max αγοραστε mix εχει και δρακο 821 πανω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starsat2000 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Γειά σας Σήμερα το παρέλαβα και εγώ , έχει ΜΙUI7 επέλεξα Ελληνικά αλλά στην επόμενη οθόνη που λέει <choose your locate> δεν υπάρχει η Ελλάδα. Τί πρέπει να βάλω; Παρακαλώ την βοήθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Γειά σας Σήμερα το παρέλαβα και εγώ , έχει ΜΙUI7 επέλεξα Ελληνικά αλλά στην επόμενη οθόνη που λέει <choose your locate> δεν υπάρχει η Ελλάδα. Τί πρέπει να βάλω; Παρακαλώ την βοήθεια σας Δεν εχει Ευρωπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπερα.για να ξεκλειδωσω bootloader με ποια rom το παραγγελνω απο vickmall; 1)Official dev global (ota support & greek language 2)official stable (Chinese-english ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Το 2. Μονο official ΑγγλοΚινεζικη. Μετά θα βάλεις Dev και μετά θα ξεκλειδώσεις. Κάνε λογαριασμό στη Xiaomi και κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα από τώρα .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Dev μεσω updater απο το κινητο; Το 2. Μονο official ΑγγλοΚινεζικη. Μετά θα βάλεις Dev και μετά θα ξεκλειδώσεις. Κάνε λογαριασμό στη Xiaomi και κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα από τώρα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Dev μεσω updater απο το κινητο; @Magda_,αν εχεις τη δυνατοτητα,παραγγειλε το με τη δευτερη τη dev απο το σαιτ που σου δινω.Αλλιως με stable τη πρωτη δηλ.απο το ιδιο σαιτ.Και οι δυο ειναι official,απλα με τη dev ΚΑΙ ΜΟΝΟ ξεκλειδωνει!;) http://en.miui.com/download-302.html#445 Αν τελικα το παρεις με τη stable,θα πρεπει χειροκινητα να βαλεις τη dev!! Edited October 26, 2016 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Το ξερω πως θελει dev.εχω ξεκλειδωσει το note 3 pro οποτε την ξερω την διαδικασία.απλα ρωταω αν η rom που δινει το vickmall και την ονομαζει official dev global ( ota support greek support) κανει για ξεκλειδωμα @Magda_,αν εχεις τη δυνατοτητα,παραγγειλε το με τη δευτερη τη dev απο το σαιτ που σου δινω.Αλλιως με stable τη πρωτη δηλ.απο το ιδιο σαιτ.Και οι δυο ειναι official,απλα με τη dev ΚΑΙ ΜΟΝΟ ξεκλειδωνει!;) http://en.miui.com/download-302.html#445 Αν τελικα το παρεις με τη stable,θα πρεπει χειροκινητα να βαλεις τη dev!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Υπαρχει μια περιπτωση, 10%, να το ξεκλειδώσεις με stable, όπως εγω και λιγοι ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλημέρα στην παρέα, Αναρωτιέμαι μετα από όσα διαβάζω εγώ το παρήγγειλα με official dev global ( ota support greek support) απο vickmall το παρέλαβα έχει Ελληνικά έκανε κ update . Δηλαδή δεν είναι καλή αυτη η ρόμ;; πρέπει να προσέξω κάτι;; Με Εκτίμηση, Παναγιώτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXVAG Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Παιδιά καλησπέρα και από μένα. είμαι έτοιμος να παραγγείλω το ΜΙ ΜΑΧ και η μόνη μου απορία είναι το κατά πόσο ικανοποιητική είναι η ανάλυση της οθόνης. Διαβάζω σε κάποια reviews ότι είναι οκ αλλά θα προτιμούσαν QHD... Για νορμάλ χρήση είναι οκ? ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Το ξερω πως θελει dev.εχω ξεκλειδωσει το note 3 pro οποτε την ξερω την διαδικασία.απλα ρωταω αν η rom που δινει το vickmall και την ονομαζει official dev global ( ota support greek support) κανει για ξεκλειδωμα Δυστυχώς δε κάνει. Μόνο με official Dev ξεκλειδώνει. Τουλάχιστον έτσι ξέρω κι έτσι το έκανα το δικό μου Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα και από μένα. είμαι έτοιμος να παραγγείλω το ΜΙ ΜΑΧ και η μόνη μου απορία είναι το κατά πόσο ικανοποιητική είναι η ανάλυση της οθόνης. Διαβάζω σε κάποια reviews ότι είναι οκ αλλά θα προτιμούσαν QHD... Για νορμάλ χρήση είναι οκ? ευχαριστώ εκ των προτέρων Για νορμάλ χρήση μια χαρά είναι. Εκεί που υστερεί είναι η λήψη νυχτερινών φωτογραφιών και βίντεο σε χαμηλό φωτισμό Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXVAG Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts