Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λυπαμαι τα παιδια δεν πολυ ορεξατα

και εμενα ενας δυο μου απαντησαν

4 ωρες φορτιση περιπου

2 ωρες με qc3

κοιτα ινμποξ

Αλλο πράγμα η Alfa...

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε Παιδια επειδη θελω να το αγορασω ειναι κανενας εδω αθηνα η και κοντα Αγια Παρασκευη? να το δω απο κοντα αν ειναι εφικτο???? Να παρω μια γευση τι παιζει ??? Ευχαριστω

Φιλε ειμαι πατησια μπορω και ομονοια αν θες εχω το 3/64 σε χρυσο

Ενα σου λεω μετα απο 8 χρονια μεολα τα iphone που περασν , περασαν και απο τα χερια μου πουλησα το 6 plus και εχω αυτο και ενα redmi note 2

Ειμαι υπερυπερ ευχαριστημενος και τα 260 που εδωσα ειναι αποντις καλυτερες αγορες που εχω κανει

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

"Γεια σου δεν κινείται πολύ το θρεντ εδώ

6) quick charge 3 φορτιστής από eBay amazon 2 αντί 4 ωρες

5)ομοίως

4) καλύτερα το 4 /128futureprof

3 εγώ θα έπαιρνα μεγαλύτερο ή τέλος πάντων το 6.8 από 6.3 σε 644 δεν θα δει διαφορα

2 δεν γνωρίζω

1 ομοιωε "

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Σχετικά με το μέγεθος, να σου πω θεωρώ πλεονέκτημα το 6.4, διότι ενώ είναι μεγαλύτερη από 6.3, βλέπω ότι είμαι στο όριο μεγέθους κινητού και το p8 είναι εμφανώς μεγαλύτερο. Φοβάμαι πως δεν θα χωράει πλέον σε τσέπες, θήκες αυτοκινήτου-γραφείου, θα είναι πιο δύσχρηστο κτλ

Σχετικά με το 1, η Wind μου απάντησε πως έχουν 3 band στο LTE, 800, 1800, 2600. Και στα 2 τηλέφωνα λείπουν τα 800. Αν βρεθεί σε τέτοια κεραία τότε ΔΕΝ θα έχει καθόλου σήμα το τηλέφωνο! Βεβαια μου είπαν πως μπορεί να βρει κεραία των άλλων bandwidth ή 3G (για όσο ακόμα λειτουργήσουν). Ειχε κάποιος αντίστοιχα θέματα από αυτούς που το έχουν χρησιμοποιήσει;

Σχετικά με το 2. ξέρει κανείς κάτι;

"2. Χρησιμοποιώ πολύ το ζουμ σε οποιοδήποτε σημείο ενός βίντεο (και όχι μόνο στο κέντρο), τον διαχωρισμό σελίδας (split screen), και τον φακό με διαφορετική ένταση (3 σκάλες: αμυδρό, μέσο, μέγιστη φωτεινότητα). Από την δική μου εμπειρία δεν τα έχω δει σε άλλη εταιρεία εκτός samsung (εκτός από το δεύτερο). Γνωρίζει κάποιος αν αυτά μπορούν να γίνουν στο συγκεκριμένο τηλέφωνο είτε build in, είτε με app; "

Καλησπέρα

Βρήκα κάποιες απαντήσεις και τις παραθέτω προς γνώση και των υπολοίπων:

1. Ακόμη πιο εμπεριστατωμένη γνώμη από Wind. Η μπάντα 4G LTE 800 χρησιμοποιείται κατά κόρων στην Ελλάδα και από τους 3 παρόχους, και είναι η πιο συχνή από όλες. Σήμα τηλεφωνικό θα υπάρχει πάντα όποια κεραία και να βρεθεί. Αν πέσουμε σε κεραία 800, τότε θα μας κατεβάσει στο 3G και μόνο στο ίντερνετ (η φωνή παίζει κανονικά), με όχι και τόσο σοβαρή διαφορά ταχύτητας (προς το παρόν που τους ενδιαφέρει περισσότερο η κάλυψη και όχι η πλήρη αξιοποίηση του 4G). Οι κεραιες 3G είναι σίγουρο ότι δεν θα ξυλωθούν για τουλάχιστον 3-5 χρόνια ακόμα, άρα έχουμε καιρό... :-)

2. Σχετικά με το zoom στο video το κάνει το zoomvideo. Για τον φακό 3 level torch και το splitscreen προς το παρόν δυστυχώς δεν γίνονται. Δεν ξέρω αν η Ελληνική κοινότητα βγάλει κάτι στην Ελληνική Rom.

4. Τελικά πήρα το 4/128 με 285€ από εδώ. Έψαξα για fake και για Mi max φαίνεται να μην έχουν βγει. Τους είπα unopened.

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Max-6-44-Inch-1080P-4G-LTE-FDD-Snapdragon-652-Octa-Core-4GB/32721568454.html

Σε site της xiaomi λέει μπορείς να βάλεις τον κωδικό εδώ και να σου πει αν είναι αυθεντικό. http://www.mi.com/verify/#imei_en

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γραφω τη γνωμη μου και τη δικη μου εμπειρια μεχρι τωρα με το Xiaomi ......

βαζεις official ΑγγλοΚινεζικη, κανεις boot unlock και μετα περνας την Ελληνικη. Μετα περνας ανα βδομαδα το update απο πανω (δεν σβηνεις τιποτε, δεν χανεις τιποτε, μονο ενημερωση κανεις) και ολα καλα. POC (piece of cake). Το παν ειναι να περασεις για πρωτη φορα την ελληνικη. Μετα ενα update ειναι ..... Και εισαι σιγουρος οτι εχεις μια ROm καθαρη απο Κινεζιες, πιο προσεγμενη, με καποια tricks all ready performed, και ειασι ΑΡΧΗΓΟΣ !!!!!

Εξαλλου οπως λες και συ, κανεις δεν ειναι "ασφαλτος" !!!!!! :lol:

Ευχαριστώ για την γνώμη σου.

Μάλλον τελικά θα βάλω την Ελληνική.

Υπάρχει Stable και όχι Dev Ελληνική?

Χρειάζεται να κάνω κάθε εβδομάδα τα updates? Μου είπαν ότι καλό είναι να παίρνω κάθε φορά backup μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Μπορώ να τα αφήνω για κάθε μήνα ή πιο σπάνια; Ή θα πρέπει να τα κάνω με τη σειρά και όλα;

Επειδή έχω δει κάποιες οδηγίες για download προγραμμάτων που χρειάζονται για την rom κτλ. αλλά είναι παλιές, υπάρχει πιθανότητα να έχουν βγει πιο updated προγράμματα που σε βοηθούν ή είναι standard; Συγνώμη που δεν μπορώ να κοιτάξω άλλα thread, αλλά έχω φτάσει το όριο του χρόνου που μπορώ να βάλω.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα

Βρήκα κάποιες απαντήσεις και τις παραθέτω προς γνώση και των υπολοίπων:

1. Ακόμη πιο εμπεριστατωμένη γνώμη από Wind. Η μπάντα 4G LTE 800 χρησιμοποιείται κατά κόρων στην Ελλάδα και από τους 3 παρόχους, και είναι η πιο συχνή από όλες. Σήμα τηλεφωνικό θα υπάρχει πάντα όποια κεραία και να βρεθεί. Αν πέσουμε σε κεραία 800, τότε θα μας κατεβάσει στο 3G και μόνο στο ίντερνετ (η φωνή παίζει κανονικά), με όχι και τόσο σοβαρή διαφορά ταχύτητας (προς το παρόν που τους ενδιαφέρει περισσότερο η κάλυψη και όχι η πλήρη αξιοποίηση του 4G). Οι κεραιες 3G είναι σίγουρο ότι δεν θα ξυλωθούν για τουλάχιστον 3-5 χρόνια ακόμα, άρα έχουμε καιρό... :-)

2. Σχετικά με το zoom στο video το κάνει το zoomvideo. Για τον φακό 3 level torch και το splitscreen προς το παρόν δυστυχώς δεν γίνονται. Δεν ξέρω αν η Ελληνική κοινότητα βγάλει κάτι στην Ελληνική Rom.

4. Τελικά πήρα το 4/128 με 285€ από εδώ. Έψαξα για fake και για Mi max φαίνεται να μην έχουν βγει. Τους είπα unopened. http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Max-6-44-Inch-1080P-4G-LTE-FDD-Snapdragon-652-Octa-Core-4GB/32721568454.html

Σε site της xiaomi λέει μπορείς να βάλεις τον κωδικό εδώ και να σου πει αν είναι αυθεντικό. http://www.mi.com/verify/#imei_en

Ευχαριστώ για την γνώμη σου.

Μάλλον τελικά θα βάλω την Ελληνική.

Υπάρχει Stable και όχι Dev Ελληνική?

Χρειάζεται να κάνω κάθε εβδομάδα τα updates? Μου είπαν ότι καλό είναι να παίρνω κάθε φορά backup μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Μπορώ να τα αφήνω για κάθε μήνα ή πιο σπάνια; Ή θα πρέπει να τα κάνω με τη σειρά και όλα;

Επειδή έχω δει κάποιες οδηγίες για download προγραμμάτων που χρειάζονται για την rom κτλ. αλλά είναι παλιές, υπάρχει πιθανότητα να έχουν βγει πιο updated προγράμματα που σε βοηθούν ή είναι standard; Συγνώμη που δεν μπορώ να κοιτάξω άλλα thread, αλλά έχω φτάσει το όριο του χρόνου που μπορώ να βάλω.

Ευχαριστώ

Εδω τωρα θα σε στεναχωρησω και θα σου γραψω πως αν μπεις στο xiaomi-miui.gr υπαρχουν ολες οι απαντησεις για τη συγκεκριμενη συσκευη.

Γιατί ετσι οπως το θετεις θα πρεπει καποιος να καθισει και να ψαξει για σενα οδηγους που καθοριζουν ολα τα βηματα γιαυτο που θες να κανεις. Μην ψαρωσεις, οι οδηγοι που υπαρχουν μεσα ειναι δοκιμασμενοι. Τους ακολουθεις οπως καναμε ολοι και εχεις εξασφαλισμενη επιτυχια.

Μπορεις αντι για dev να βαζεις stable, πιο αραια βγαινει, μπορεις οποια θελεις να την παραλειψεις (συχνοτητα update), και ναι καλα ειναι πριν να παιρνεις και κανενα backup. Ποτε δεν ξερεις τι γινεται .....

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Φιλε ειμαι πατησια μπορω και ομονοια αν θες εχω το 3/64 σε χρυσο

Ενα σου λεω μετα απο 8 χρονια μεολα τα iphone που περασν , περασαν και απο τα χερια μου πουλησα το 6 plus και εχω αυτο και ενα redmi note 2

Ειμαι υπερυπερ ευχαριστημενος και τα 260 που εδωσα ειναι αποντις καλυτερες αγορες που εχω κανει

Οκ Ευχαριστω σου εστειλα Pm

userbar.gif

Παρέλαβα!

Πολύ μπέρδεμα η miui

Updated to 8 ch/en

22/8 tracking σήμερα παραλαβή καλό μηνα

Χαχαχααχα καλοριζικο filaraki. Οταν τη συνηθισεις, μετα θα σου φαινεται PoC και θα δω μετα τι θα με λες .... :p

καλησπερα παιδια,

στο geekbuying εμφανιστηκε international εκδοση του κινητου, χωρις ομως υποστηριξη της Β20/800MHz μπαντας, οπως τουλαχιστον ειναι στο redmi note 3 pro.

http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Mi-Max-3GB-32GB-Smartphone---Gold-369767.html

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Παρέλαβα!

Πολύ μπέρδεμα η miui

Updated to 8 ch/en

22/8 tracking σήμερα παραλαβή καλό μηνα

Καλό μήνα. Από που και με ποιο ταχυδρομείο;

@kwnana

poc δεν νομιζω δεν δουλευει τιποτε out pof the box

1) συνδεεται στο mi pcsuiteι

2) δεν φαινετε στο adb fastboot κλπ

3) ζητησα ch /en ηρθε με 7.5 stable και ζητησε ενημερωση και πηγε σε 8010 που ειναι ασυγκριτα καλυτερη

4) Ειχε play ομως αφου εβαλα στοιχεια δεν δουλεψε με την πρωτη αλλα με την δευτερη

απο την στιγμη που δεν μπορω να συνδεθω με την εφαρμογη τους δεν επιτρεπετε να περιγραψω αυτο που νιωθω ειναι για τον.....καιαδα

Και επειδη δεν βλεπω καποιος να εχει περιγραψει καποια απλα πραγματα τα γραφω εγω

Δεν εχει ευαισθητο gsm στο οριακο σημα που εχω που τα αλλα κινητα πιανουν αυτο οχι ονομζω smart max 4 (κινηταρα) thl 4000 cubot note s

s4 galaxy το max ειναι μακραν χειροτερο

Μπαταρια δεν εχω δουλεια αυτη στιγμη πιστευω ομως οτι θα βγαζει μια μερα 4g bluetooth wifi με 4-5 τηλ και 1-2 browsing

θα επανελθω

gps δεν δοκιμαστηκε

κολλησε μια φορα

βοηθηστε με αν μπορειτε να συνδεθω να φλασαρω κλπ

εχω διαβασει οδηγους και κατεβασει τα αρχεια

ευχαριστω

η θηκη nillkin μακρια κλειστη και παταει κουμπια εστειλα μαζικο sms και τωρα απολογουμαι

@thouthou

sg post

vickmall

Edited by satiros
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

@kwnana

poc δεν νομιζω δεν δουλευει τιποτε out pof the box

1) συνδεεται στο mi pcsuiteι

2) δεν φαινετε στο adb fastboot κλπ

3) ζητησα ch /en ηρθε με 7.5 stable και ζητησε ενημερωση και πηγε σε 8010 που ειναι ασυγκριτα καλυτερη

4) Ειχε play ομως αφου εβαλα στοιχεια δεν δουλεψε με την πρωτη αλλα με την δευτερη

απο την στιγμη που δεν μπορω να συνδεθω με την εφαρμογη τους δεν επιτρεπετε να περιγραψω αυτο που νιωθω ειναι για τον.....καιαδα

Και επειδη δεν βλεπω καποιος να εχει περιγραψει καποια απλα πραγματα τα γραφω εγω

Δεν εχει ευαισθητο gsm στο οριακο σημα που εχω που τα αλλα κινητα πιανουν αυτο οχι ονομζω smart max 4 (κινηταρα) thl 4000 cubot note s

s4 galaxy το max ειναι μακραν χειροτερο

Μπαταρια δεν εχω δουλεια αυτη στιγμη πιστευω ομως οτι θα βγαζει μια μερα 4g bluetooth wifi με 4-5 τηλ και 1-2 browsing ............ θα επανελθω

gps δεν δοκιμαστηκε ............... κολλησε μια φορα

βοηθηστε με αν μπορειτε να συνδεθω να φλασαρω κλπ

εχω διαβασει οδηγους και κατεβασει τα αρχεια ...............

ευχαριστω

η θηκη nillkin μακρια κλειστη και παταει κουμπια εστειλα μαζικο sms και τωρα απολογουμαι

@thouthou

sg post

vickmall

Φιλε δεν σε ειπα out of the box, αλλα piece of cake. Και εξηγω :

Βαζεις dev official Αγγλοκινεζικη. Μπαινει χωρις ιδιαιτερο κοπο απο Updater

Μετα ξεκλειδωνεις και φλασαρεις Ελληνικη. Μετα κανεις αν θελεις καθε βδομαδα update αφου κατεβασεις τη ROM ειτε μεσω Updater ειτε TWRP. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορεις να κανεις εστω το πρωτο βημα που ειναι πιο ευκολο και το πιο βασικο ....

Σημα, δεν ειχα ποτε 1 μηνα τωρα θεμα. Μπαταρια κορυφαια. GPS αμεσο, δουλεψε και με Sygic και με Here Maps αμεσως και μεσα στο σπιτι

Για τη θηκη Nillkin, αν μιλας για αυτην με το στρογγθλο παραθυρο, την ειχα παρει και γω, δεν ειχα τετοιο θεμα με κλησεις ασχετες, απλα μου ετρωγε μπαταρια και επισης κολλουσε καμια φορα και δεν λειτουργουσε η εφαρμογη της παντα.

Σε γενικες γραμμες ΚΙΝΗΤΑΡΑ. Δεν εχω μετανοιωσει καθολου που εδωσα το Lenovo Zuk Z1 γι αυτο. Εξαλλου το γεγονος της συνεχους και σε ολα τα θεματα υποστηριξης απο xiaomi-miui.gr για μενα ειναι ολα τα λεφτα

:)

Edited by kwnana

@kwnana

Ενα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα

Δευτερον

Το updater είπε can't verify update ήταν όμως global developer και όχι China developer κατέβαινει αύριο

Έχω λάβει SMS για unlock

Όμως φοβάμαι για τα χειρότερα να μείνουμε χωρίς τηλ και πολλά κλαματα

Έτρεξα το MI unlock με την stable σταματήσε στο 50%

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης καλά τα λες αλλά τίποτα δεν δούλεψε οι drivers το πρόγραμμα τίποτα σε δύο διαφορετικά pc Windows 7 64

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο Fastboot φαίνεται να μην συνδέετε

Στο recovery το ίδιο

Και για να γνωριστούμε είμουν και παρακολουθώ την τεχνολογία από το 1992 από την θέση του τεχνικού διευθυντή μέχρι το 1996

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Παρελαβα κι εγω εχθες

Ξεκλειδωμα bootloader αμεσα ακολουθωντας τις οδηγιες απο miui.gr

Εαν μου επιτρεπετε, το 1ο βημα στο στησιμο αυτων των κινητων ειναι να περασει κανεις με μεθοδο fastboot developer rom...κανει erase οτι βλακια και να εχει βαλει το εκαστοτε κινεζομαγαζο.

κατοπιν install TWRP και τελος προσωπικα εβαλα μια ρομ απο xda http://forum.xda-developers.com/mi-max/development/rom-miui-8-global-t3439698

Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες.

Ουτε τριζει ουτε εχει θεματα κατασκευης....φουμαρα.

GPS χωρις κανενα θεμα απολυτως.

Το μεγεθος θελει προσπαθεια να το συνηθισει κανεις, και δεν εχω μικρα χερια. Γενικα εαν εχει καποιος μικρα χερια αδυνατον να το χειριστει.

Δεν ειναι ομως τοσο μεγαλο οσο θα περιμενε κανεις απο ενα 6.44ιντσο.

Η οθονη ειναι αψογη, και ο λογος που πηρα το κινητο πηγαινοντας κοντρα στα αχρειαστα 2κ που βαζουν πλεον και οι συσκευες εχουν αυτονομια να την κλαινε και οι ρεγγες.Καποιες ωρες που ασχολουμαι να το στησω και το δοκιμαζω, η μπαταρια με 3 ωρες οθονη εχει παει απο το 100 στο 65%....απλα απαιχτο. Και δεν εχω βαλει καν ακομη τα μαντζουνια μου για εξοικονομηση μπαταριας (Skynet κλπ)

Τρομερο....ΤΡΟΜΕΡΟ wifi, με εμβελεια μακραν καλυτερη απο οτιδηποτε ειχα μεχρι τωρα, σε πολυ δυσκολο σημειο του σπιτιου μου που αλλες συσκευες χαροπαλευουν και κανουν dc, το mi max εχει 3 γραμμες, αντε να πεσει στις 2, και δεν χανει ταχυτητα.

Φωτο δεν εχω βγαλει, και δεν με απασχολει και ιδιαιτερα εαν θα ειναι τρομερες, οι απαιτησεις μου απο τη φωτογραφικη ειναι μετριες, πιστευω θα μου τις καλυψει.

Πολυ καλο σημα κινητης, επιτηδες εκανα κλησεις απο σημειο του σπιτιου μου που τον πινει η κοσμοτε, δεν ειχα κανενα θεμα.

Τελος, κι επειδη ειχα παραγγειλει ταυτοχρονα και 3-4 θηκες να δω τι θα του βαλω, ενημερωνω οτι η ipaky που ειναι σε στυλ spigen neo hybrid ειναι παρα πολυ καλη και μαλλον απαραιτητη για μια εστω αξιοπρεπη προστασια απο πτωσεις, διοτι η συσκευη ειναι βαρια και οι απλες θηκες σιλικονης, nilkin κλπ δεν υπαρχει περιπτωση να προστατευσουν τιποτα.

Overall, για τα 235$ που μου κοστισε το 3/64 το θεωρω παρα πολυ καλο vfm.

Στα αρνητικα του, δεν ειναι για ολα τα χερια. Εαν καποιος ειναι μικροσωμος, την επομενη στιγμη το βαζει για πουλημα :lol:

@kwnana

Ενα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα

Δευτερον Το updater είπε can't verify update ήταν όμως global developer και όχι China developer κατέβαινει αύριο

Έχω λάβει SMS για unlock

Όμως φοβάμαι για τα χειρότερα να μείνουμε χωρίς τηλ και πολλά κλαματα

Έτρεξα το MI unlock με την stable σταματήσε στο 50%

Επίσης καλά τα λες αλλά τίποτα δεν δούλεψε οι drivers το πρόγραμμα τίποτα σε δύο διαφορετικά pc Windows 7 64

Bρε το θεμα δεν ειναι να με ευχαριστεις, αλλα να ευχαριστηθεις εσυ τη συσκευη σου.

Και συνεχιζω.....

Δεν μας ειχες πει οτι προσπαθουσες να βαλεις Global dev. Bαλε CN/EN και θα δεις οτι θα μπει

Unlock με stable προφανως δεν παιζει, με dev παιζει κανονικα. Ουτε να μεινεις χωρις τηλ κινδυνευεις, ουτε να κλαψεις, ουτε τιποτε

Το θεμα των drivers πρεπει να το λυσεις πριν προσπαθησεις να βαλεις ελληνικη.

Και προπαντος, ακολουθουμε τους οδηγους κατα γραμμα, ολα τα βηματα. Οταν με το καλο το κανεις και τελειωσεις, μετα θα σου φαινονται μακρινο ονειρο ολα αυτα .................

Και κυριως διαβαζε και γραφε στο xiaomi-miui.gr, στο νημα της συσκευης οπου θα βρεις πιο ολοκληρωμενη υποοστηρικη, οδηγους, αρχεια κλπ :p

Πως να το λύσω φίλτατε το ζήτημα των drivers

Παντού γράφουν κατέβασε το MI pc suite miflash

τα κατέβασα τα έστησα ούτε το adb δουλεύει

να δω ότι όλα είναι σωστά με το Bl

και εγώ έχω χρόνο και γνώσεις οι άσχετοι τι θα κάνουν;;;; ;;

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Απενεργοποιεις το driver signature enforcement πριν μπεις στα windows για να γινει σωστα η εγκατασταση των drivers ?

Πως να το λύσω φίλτατε το ζήτημα των drivers

Παντού γράφουν κατέβασε το MI pc suite miflash

τα κατέβασα τα έστησα ούτε το adb δουλεύει

να δω ότι όλα είναι σωστά με το Bl

και εγώ έχω χρόνο και γνώσεις οι άσχετοι τι θα κάνουν;;;; ;;

Tι να σε πω, εγω εχω Mac. Χρησιμοποιησα υπολογιστη αλλου ....

Το οτι δεν καθονται οι drivers ομως δεν σημαινει οτι φταιει η συσκευη .......

Δοκιμασε αλλoν Η/Υ :blink:

Αν το βλέπει ως adb με ένα θαυμαστικό επάνω τότε κάνουμε δεξί κλικ επάνω του και επιλέγουμε Update Driver. Περιμένουμε λίγο μέχρι να αναγνωριστεί σωστά και να αλλάξει το adb σε Xiaomi Composite MDB Infterface και πατάμε πάλι retry για να εμφανιστεί το Update

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έγραψα σε δύο pc δεν κάθεται όχι σε ενα

Ασ στείλει κάποιος τους drivers

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απενεργοποιεις το driver signature enforcement πριν μπεις στα windows για να γινει σωστα η εγκατασταση των drivers ?

Αγαπητέ σε ρωτούν τα Windows και το κλίμακες και περνανε

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

http://gsmusbdriver.com/xiaomi-mi-max

Αλλα προσεξε...πρεπει να κανεις πριν μπεις στα windows disabe Driver Signature Enforcement, για να γινει σωστα η εγκατασταση

Tα windows οντως σε ρωτανε μεσα σε περιβαλλον windows αλλα εαν δεν το κανεις πριν μπεις, ξεχνα το.

Κοίταξε αυτά, είναι από έναν από το site

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοίταξε αυτο

Σε εμένα το ξεκλειδωσα με stable.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-Mi-Flash-Unlock-Tool-%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/

Ξεκλείδωμα του bootloader αφού πάρεις έγκριση: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/

Εγκατάσταση Ελληνικής ROM:

Για το Mi Max 32GB: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14758-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-Max-32GB-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/

Για το Mi Max Pro 64GB/128GB: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14755-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-Max-PRO-64GB-128GB-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?postID=182068#post182068

Κοίταξε αυτα

1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.

Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.

Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.

αυτο παραπεμπει στην global dev που ουτως η αλλος με το Updater εγραψε οτι cant verify the ....

αρα κατ αρχην το λινκ ειναι λαθος

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.

Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε <Επιλέξτε το πακέτο ενημέρωσης>.

Επιλέξτε το αρχείο zip που μόλις βάλετε στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη, παρακαλούμε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας εκ των προτέρων.

αυτο παραπεμπει στην global dev που ουτως η αλλος με το Updater εγραψε οτι cant verify the ....

αρα κατ αρχην το λινκ ειναι λαθος

ειμαι στραβος εχει επιλογη

με updater βαζω dev ch

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

τα ελεγα αλλα ελα που τα ηθελα κιολας

4,43

ξεκλειδωσα

μπηκα στο twrp να το decrypt

οποτε τα προβληματα ειναι γνωστα

δεν εμπαινε δευτερη φορα twrp

τελος εκανα

β. Στο τερματικό των windows εκτέλεσα τις παρακάτω εντολές:

fastboot format system

fastboot format userdata

fastboot flash recovery recovery.img

γ. Μπήκα σε recovery mode (TWRP)

δ. Εκτέλεσα factory reset (δηλαδή wipe σε Dalvic, cache, data) ---εδω ισως μου εφυγε ενα swipe factory reset

και μετα

sideload

αποτυχια

φλασαρα χωρις αποτελεσμα και twrp

τιποτα

και τελος mi flash που με εσωσε

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνεχισα

Τσεκαρα τον bl on

Έκανα format data δυσκολευτικα να μπω στο tarp την δεύτερη φορά θέλει υπομονη

Έκανα wipes

Side load

Σταμάτησε στο 47 ενώ έλεγε ο οδηγός για 49 στεναχωρηθηκα

Περίμενα να τι θα γίνει

Τελικά άνοιξε κανονικά

Ουφ 6.45 πήγα για υπνο

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Βγηκε σημερα η GTV 6.9.1 :D