RAZIEL1799 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δε ξερω λεπτομερειες, ειμαι ακομα στην 8.2.5.0 (γτ στην 8.5.10 ειχα θεματα) και δεν μπορω να το δοκιμασω, απλα το διαβασα σε φορουμ. Επειδη ειναι γνωστο ομως οτι τα xiaomi εχουν προβληματα με την σωστη αποθηκευση των επιλογων, ειδικα στο μενου των dev options αμα θελει ας το δοκιμασει και κανεις αλλος. Τα bugs με το GPS και το 4κ video εχουν διορθωθει η ακομα? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μόλις έκανα και εγώ ενημέρωση. παράλληλα δύο εφαρμογές μπορεί να έχει στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Με το αριστερό κουμπί, πάνω λέει "διαχωρισμός οθόνης". Αν το πατήσεις σου λέει να σύρεις μια εφαρμογή πάνω, και να επιλέξεις την 2η για κάτω. Πρέπει να την έχεις ανοίξει όμως πρώτα για να βρίσκονται εκεί. Και δεν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές με διπλή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Για πηγαινε μια στο developer options και απενεργοποιησε το miui optimization να μου πεις αν ενεργοποιηθουν και οι αλλοι 2... Εμένα πάντως το droid hardware info Τους δείχνει ενεργούς κανονικά, χωρίς να έχω πειράξει το miui optimization αν και δεν ξέρω που ειναι. Να σημειώσω ότι έχω απενεργοποίηση τα πάντα που έχουν σχέση με την εξοικονόμηση μπαταριας.Το gps τι σου κάνει γιατί το δουλεύω 24/7 (ταξί) και δεν έχω θέμα, ακόμα και όταν παίζω βαριά παιχνίδια παράλληλα με το gps ανοιχτό μένει σταθερό που αλλά χορεύουν πεντοζάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Ποσταρα σε λάθος thread ,αν βλέπει κάποιος moderator το μήνυμα ας το σβησει. Ευχαριστώ Edited December 8, 2017 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα παιδιά...δε ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά εδώ..αλλά είναι τόσο μεγάλο το thread που είναι δύσκολο να ψάξω... Παιδιά έχω το mate 9 εδώ και κάνα μήνα και τώρα με επιασα μια φαγούρα να το κάνω τραμπα με το Xiaomi mi Mix 1... Είχε κάνεις και τα δύο κινητά να πει εμπειρίες.. Λαθος φιλε...........εδω ειναι για το ΜΑΧ οχι το ΜΙΧ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εμένα πάντως το droid hardware info Τους δείχνει ενεργούς κανονικά, χωρίς να έχω πειράξει το miui optimization αν και δεν ξέρω που ειναι. Να σημειώσω ότι έχω απενεργοποίηση τα πάντα που έχουν σχέση με την εξοικονόμηση μπαταριας.Το gps τι σου κάνει γιατί το δουλεύω 24/7 (ταξί) και δεν έχω θέμα, ακόμα και όταν παίζω βαριά παιχνίδια παράλληλα με το gps ανοιχτό μένει σταθερό που αλλά χορεύουν πεντοζάλι. .edit επειδή με έτρωγε το σκουλήκι δοκίμασα κάμποσες εφαρμογές και δυστυχώς μου έδειχναν stoped τους δύο πύρινες μετά ξανά εγκαθιστω πάλι το droid info ,stoped kαι αυτό ανοίγω και δύο παιχνίδια παράλληλα πάλι stoped,βγάλε άκρη τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κι εμένα με το droid hardware info που το κοίταξα δεν δουλεύουν οι δύο μεγάλοι πυρήνες..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Μπήκα στο en.miui.com, είδα ότι είχε stable 9.1.2,, και την κατέβασα από το κινητό,,, συνήθως τις κατέβαζα από τον υπολογιστή,,, έκανα 10 λεπτά, και 10 λεπτά ή εγκατάσταση. Τώρα έχω mi 9. Το κινητό το είχα παροπλισμένο, και θα το περάσω αύριο τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πάντως με την 9 το κινητό μεταμορφωθηκε. Όλα γίνονται ποιο άμεσα και ποιο γρήγορα. Λες και του εχουν βάλει νέφτι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 [...]Το gps τι σου κάνει γιατί το δουλεύω 24/7 (ταξί) και δεν έχω θέμα, ακόμα και όταν παίζω βαριά παιχνίδια παράλληλα με το gps ανοιχτό μένει σταθερό που αλλά χορεύουν πεντοζάλι. Οταν το κλεινω απο το drop down menu δε κλεινει τελειως αλλα μπαινει σε εξοικονομηση μπαταριας. Και οταν το ανοιγω αντι να παει στην επιλογη που ειχα πριν το κλεισω παει σε οποια του καπνισει απο τις 3. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδιά παρατήρησα τώρα ότι πάνω δεξιά η οθόνη έχει εμφανίσει μια κίτρινη γραμμη, έχει πάθει κάποιος το ίδιο; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Παιδιά παρατήρησα τώρα ότι πάνω δεξιά η οθόνη έχει εμφανίσει μια κίτρινη γραμμη, έχει πάθει κάποιος το ίδιο; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευτυχώς προς το παρόν σε εμένα δεν έχει συμβεί κάτι, μήπως το χτύπησες ή σου έπεσε.... Λίγο δύσκολο να εμφανίσει κάτι χωρίς να έχουν συμβεί κάτι από τα δύο... Συγγνώμη κι όλας. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastersakis Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 παιδιά εμένα με miui 9 η μπαταρία πάει μισή μέρα παραπάνω άνετα και με 4G.....φορτίζω μετά της 2 μέρες....πάει και σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Ευτυχώς προς το παρόν σε εμένα δεν έχει συμβεί κάτι, μήπως το χτύπησες ή σου έπεσε.... Λίγο δύσκολο να εμφανίσει κάτι χωρίς να έχουν συμβεί κάτι από τα δύο... Συγγνώμη κι όλας.Κοίτα επειδή είχα κ το lg g2 στο οποίο ήταν γνωστό πρόβλημα αν είχες ακούσει, εμφανιζόταν αν ανέβαζε μεγάλες θερμοκρασίες η συσκευει , ακριβώς το ίδιο έχω πάθει κ τώρα μόνο που δεν το έχω ξανά διαβάσει για το max Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Κοίτα επειδή είχα κ το lg g2 στο οποίο ήταν γνωστό πρόβλημα αν είχες ακούσει, εμφανιζόταν αν ανέβαζε μεγάλες θερμοκρασίες η συσκευει , ακριβώς το ίδιο έχω πάθει κ τώρα μόνο που δεν το έχω ξανά διαβάσει για το max Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν έχω ακούσει και για τα LG, νομίζω πάντως πως κι εγώ πρώτη φορά ακούω για τέτοιο πρόβλημα στο mi max. Λογικά έπεσες σε ελαττωματική οθόνη, γενικά από όσο καιρό διαβάζω στα διάφορα Forum το mi max δεν έχει βγάλει σχεδόν καθόλου προβλήματα. παιδιά εμένα με miui 9 η μπαταρία πάει μισή μέρα παραπάνω άνετα και με 4G.....φορτίζω μετά της 2 μέρες....πάει και σφαίρα Λογικά είσαι με stable Rom γιατί εγώ με dev έχω απίστευτη κατανάλωση μπαταρίας, ούτε μέρα δεν με πάει και sot ούτε 5 ώρες. Edited December 10, 2017 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Υπάρχουν εφαρμογή ,, cpu temp,, έλεγξε την θερμοκρασία της μπαταρίας, επεξεργαστή. Έχω τέτοια εφαρμογή. Δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία σε mi max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 και εγω, από την dev περασα την stable. duk, ... μηπως πρεπει να το φλασαρεις, νομιζω γινεται με το mi flash, (ειπες ότι εχεις μεγαλη καταναλωση μπαταριας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 και εγω, από την dev περασα την stable. duk, ... μηπως πρεπει να το φλασαρεις, νομιζω γινεται με το mi flash, (ειπες ότι εχεις μεγαλη καταναλωση μπαταριας) Ναι νομίζω πως έτσι πρέπει να κάνω αλλά δεν έχω χρόνο για να το στήσω ξανά, θα περιμένω λίγο ακόμη και θα δω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παρών και εγώ με Stable 8.2.1.0 unlocked bootloader, rooted και με πολλά tweaks μέσω Xposed. Δύσκολα με βλέπω να αλλάζω σύντομα, μιας και το στήσιμο που του κάνω είναι χρονοβόρο. Θα το κάνω όταν με το καλό περπατήσει λίγο η Miui 9 και γίνει λειτουργικό το Xposed... Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Υπάρχει επιλογή για αλλαγή σε μαύρο του μενού επιλογών χωρίς αλλαγή θέματος? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βλέπω την εφαρμογή του messenger όπως σε όλα τα Android δηλαδή να πετάει το εικονίδιο τύπου σφαιρίδιο και οχι να το εμφανίζει στην μπάρα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βλέπω την εφαρμογή του messenger όπως σε όλα τα Android δηλαδή να πετάει το εικονίδιο τύπου σφαιρίδιο και οχι να το εμφανίζει στην μπάρα πάνω Πρώτα από όλα αφού ανοίξεις την εφαρμογή του messenger πατάς τις τρεις Παύλες κάτω δεξιά των home button. ... Θα σου ανοίξουν οι ενεργές εφαρμογές πάνε στο Messenger και τράβηξε το προς τα κάτω.... Θα δεις μια κλειδαριά επάνω να εμφανίζεται.... Μετά πήγαινε στις εφαρμογές και βρες και εκεί το Messenger πήγαινε εκεί που λέει δικαιώματα και δώσε τα ανάλογα.... Μετά θα γίνεται αυτό που θέλεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δεν καταλαβαίνω όταν λες να πάω στις εφαρμογές να πάω που ακριβώς, στις ρυθμίσεις? Η στην εφαρμογή απευθείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δεν καταλαβαίνω όταν λες να πάω στις εφαρμογές να πάω που ακριβώς, στις ρυθμίσεις? Η στην εφαρμογή απευθείας Ναι στις ρυθμίσεις και βρες τις εφαρμογές που έχεις κάνει εγκατάσταση.... Εκεί θα βρεις το Messenger... Πήγαινε στα δικαιώματα και τσέκαρε εκεί που λέει pop up windows η τελευταία επιλογή... Αν και για να είσαι σίγουρος τσέκαρε τα όλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts