satiros Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αναβαθμιστικε σε v9.1.1.0 nbcmiei πραγματι εγινε ποιο responsive Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλώς την δεχτήκαμε μόλις ήρθε και σε μένα η miui9 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αντίθετα σε εμένα ήρθε εβδομαδιαία η 9.7.12.1.....η οποία δεν υπάρχει πουθενά σαν αναβάθμιση..... Ούτε καν στο MIUI Forum. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αντίθετα σε εμένα ήρθε εβδομαδιαία η 9.7.12.1.....η οποία δεν υπάρχει πουθενά σαν αναβάθμιση..... Ούτε καν στο MIUI Forum. Δυστυχώς την έβαλα και πλέον κρασαρει ο launcher, έχω μαύρη οθόνη, κατέβασα Nova για να μπορώ να δουλέψω το κινητό αλλά και πάλι αν πάω από τις ρυθμίσεις να μπω π. Χ στις εφαρμογές πάλι κρασαρει. Μπορεί να έτυχε μόνο σε μένα αλλά προσοχή. Δεν ξέρω τη να κάνω δεν θέλω να κάνω factory reset. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Βεβαια μετα απο αναβάθμιση παντα εχουμε καποιες διεργασιες που τρωνε την μπαταρία Και εδω βλεπω να την πινει!!!! Καλα εγω το δουλευω και ποτε δεν ειχα sot παραπάνω απο 5-6ωρες Θα στρωσει σίγουρα κανενα προβλημα στην λειτουργία ολα ρέγουλα Ευχαριστώ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Δυστυχώς την έβαλα και πλέον κρασαρει ο launcher, έχω μαύρη οθόνη, κατέβασα Nova για να μπορώ να δουλέψω το κινητό αλλά και πάλι αν πάω από τις ρυθμίσεις να μπω π. Χ στις εφαρμογές πάλι κρασαρει. Μπορεί να έτυχε μόνο σε μένα αλλά προσοχή. Δεν ξέρω τη να κάνω δεν θέλω να κάνω factory reset. Ευτυχώς σε εμένα δεν χάλασε κάτι, τουλάχιστον προς το παρόν. Πάντως ωραία η αλλαγή στο notification center σε σχέση με πριν. Τώρα kyrliot όσον αφορά τον launcher δεν νομίζω να χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... Όπως και να έχει εμείς που έχουμε επιλέξει dev τα γνωρίζαμε αυτά τα τερτίπια, αλλά εν γνώση μας την εγκαταστήσαμε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Τελικά αφού ειχα πρόβλημα με το κρασαρισμα του launcer στην τελευταία dev, έκανα factory reset και διόρθωσε. Βέβαια με γλώσσα συστήματος ελληνικά, σε αγγλικά δεν έχει πρόβλημα, αν πας Ασφάλεια - διαχείριση εφαρμογών, πάλι κρασαρει και σε πετάει έξω. Αν θέλει κάποιος ας το ελέγξει από περιέργεια. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Δετερη μερα reboot το πρωι ολα καλα αξιοπρεπως σήμερα η μπαταρια ολα κανονικα Snapy mi max Ενοειται οτι ποτε δεν εχω ελληνικα στα τηλεφωνα μου η στο pc Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Μα την πηρανε πισω την 9.1.1.0? Γιατι το πρωι μου πεταξε την ενημερωση ενω τωρα μου βγαζει να ενημερωσω στην 8.5.1.0. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ολα καλα εδω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Έτσι ακριβώς, όλα δουλεύουν άψογα έως τώρα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Δυστυχώς την έβαλα και πλέον κρασαρει ο launcher, έχω μαύρη οθόνη, κατέβασα Nova για να μπορώ να δουλέψω το κινητό αλλά και πάλι αν πάω από τις ρυθμίσεις να μπω π. Χ στις εφαρμογές πάλι κρασαρει. Μπορεί να έτυχε μόνο σε μένα αλλά προσοχή. Δεν ξέρω τη να κάνω δεν θέλω να κάνω factory reset. kyrliot για εσένα.... After updating to MIUI Global Developer ROM, 9 7.12.1, Home Launcher, home screen is totally blank. Solve.. Slide down the Notification settings and click the Settings. It will go to phone Main Settings. Look for Installed App Thn look for System Launcher. click... CLEAR DATA Your screen will be to normal. It will make your home screen to default. Take note... Home settings will be in DEFAULT. Το βρήκα στο MIUI Forum.... Ελπίζω να σου κάνει δουλειά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrliot Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ευχαριστώ αλλά το έλυσα με factory reset, ίσως καλύτερα έτσι, γιατί μετά από 14 μήνες χρειάζονταν. Παράθεση Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ρε παιδια, τι bugs ειχαμε στην 9.1.1.0 global stable και αποσυρθηκε αυθημερον? Επισης κατι διαβασα οτι μετατεθηκε για τις 8 Γεναρη. Οποιος καταφερει να επιβεβαιωσει ας ενημερωσει. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Σε εμένα έγινε η αναβάθμιση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι μέχρι στιγμής και ούτε έχω διαβάσει κάπου ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι την αποσύραν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Σε εμένα έγινε η αναβάθμιση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι μέχρι στιγμής και ούτε έχω διαβάσει κάπου ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι την αποσύραν? Ναι, εμενα πλεον μου βγαζει την προηγουμενη οταν ψαχνω για αναβαθμισεις (8.5.1.0), το ιδιο και στο επισημο σαιτ. Απλα δε βρισκω καπου επισημη ανακοινωση να εξηγει το γιατι, παρα μονο στο φορουμ οτι πηρε παραταση για 8 Γεναρη. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Έχεις το MI MAX PRIME? Για αυτό κάπου είδα ότι το update θα γίνει αρχές Ιανουαρίου. Εγώ έχω το 3/32. Ίσως για αυτό πήρα το update το οποίο όμως έλεγε ότι είναι nightly έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Οχι, δεν εχω το Prime. Και εμενα μου πεταξε πριν 3 μερες την αναβαθμιση σε GS 9.1.1.0, δεν την εκανα και τωρα μου βγαζει σε 8.5.1.0. Ομοιως και στο επισημο σαιτ, κατεβηκε η 9.1.1.0 και δινεται ως τελευταια διαθεσιμη stable η 8.5.1.0. http://en.miui.com/download-302.html Οποτε προφανως την κατεβασαν, το θεμα ειναι γιατι και ποτε θα βγει κανονικα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Σωστά! Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι σχετικό πουθενά που να δίνεται μία επίσημη άποψη. Πάντως, η έκδοση που εγκαταστάθηκε στην δική μου συσκευή, παρόλο που δουλεύει άψογα, δεν δείχνει να είναι πλήρης. Έχω την αίσθηση ότι της λείπουν κάποια features. Ίσως να είναι και η ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skrountz Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μόλις μου ήρθε. V9.1.1.0 NBCMIEI, Stable. 639 MB μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ναι, ηρθε και σε μενα μονο που γραφει 1.4gb. Θα περιμενω 1-2 μερες γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι τιγκα στα προβληματα παλι. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Τώρα μόλις κατεβαίνει και σε μένα, 9.1.1 639mb stable. Για να δούμε... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Λοιπόν μια χαρά εγκαταστάθηκε η 9.1.1 χωρίς προβλήματα, αυτό που φαίνεται αμέσως είναι τεράστια σπιρτάδα του launcher και ανοίγουν οι εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα, καμία σχέση με την 8. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η διαφορά!!! Το αρνητικό είναι πως οι δυο "μεγάλοι" πυρήνες είναι ακόμα απενεργοποιημενοι στις εκτός games εφαρμογές. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Λοιπόν μια χαρά εγκαταστάθηκε η 9.1.1 χωρίς προβλήματα, αυτό που φαίνεται αμέσως είναι τεράστια σπιρτάδα του launcher και ανοίγουν οι εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα, καμία σχέση με την 8. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η διαφορά!!! Το αρνητικό είναι πως οι δυο "μεγάλοι" πυρήνες είναι ακόμα απενεργοποιημενοι στις εκτός games εφαρμογές. Sent from my MI MAX using Tapatalk Για πηγαινε μια στο developer options και απενεργοποιησε το miui optimization να μου πεις αν ενεργοποιηθουν και οι αλλοι 2... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Για πηγαινε μια στο developer options και απενεργοποιησε το miui optimization να μου πεις αν ενεργοποιηθουν και οι αλλοι 2...Ναι ενεργοποιήθηκαν και οι άλλοι δύο!!! Δεν το ήξερα αυτό!!! Ξέρεις τι άλλες επιπτώσεις έχει η απενεργοποίηση του miui optimization? Sent from my MI MAX using Tapatalk Edit... Μετά από λίγη ώρα είδα ότι είναι πάλι stopped. Πάντως μετά από το reboot ήταν ενεργοί και μετά από λίγη ώρα απενεργοποιηθηκαν... Edit... Again Ενεργοποίησα το miui optimization πάλι, και μετά το reboot είδα πως και οι δύο μεγάλοι πυρήνες είναι ενεργοί για κάποια ώρα και μετά από λίγο γίνονται stopped. Οπότε τζιφος...... Edited December 7, 2017 by vkostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts