akilleas Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Η απλή έκδοση δεν μου δουλεύει. Το έχεις δοκιμάσει με την pro? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φίλε μου. Έχω την ΠΡΟ. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Ναι φίλε μου. Έχω την ΠΡΟ. Sent from my MI MAX using Tapatalk Από ότι κατάλαβα, το wsm tools δεν δουλεύει με arm64 που είναι το δικό μας... Απλά εγκαθιστούμε xposed, έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Από ότι κατάλαβα, το wsm tools δεν δουλεύει με arm64 που είναι το δικό μας... Απλά εγκαθιστούμε xposed, έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω δοκιμάσει WSM Tools. Μόνο Xposed και δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Παιδιά, μήπως έχετε κανέναν οδηγό (γενικό και ειδικό για το max μας) για το xposed; Σημειωτέον ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, και στο xda δεν φημίζονται για τους οδηγούς τους... Απλά θέλω να το καταλάβω, μην κάνω καμιά πατάτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Βρήκα και ακολούθησα κάποιον από το ιντερνέτ. Σε γενικές γραμμές, πέρασα το xposed installer apk και μετά μέσω recovery την έκδοση του solar.warez για την ενεργοποίηση του. Πρόσεξε να είναι arm64. Σκέφτομαι να περάσω την developer ROM και ήθελα να ρωτήσω αν έχει θεματάκια ή να προχωρήσω. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Βρήκα και ακολούθησα κάποιον από το ιντερνέτ. Σε γενικές γραμμές, πέρασα το xposed installer apk και μετά μέσω recovery την έκδοση του solar.warez για την ενεργοποίηση του. Πρόσεξε να είναι arm64. Σκέφτομαι να περάσω την developer ROM και ήθελα να ρωτήσω αν έχει θεματάκια ή να προχωρήσω. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδω και 2 μηνες την εχω,no pro.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Συσκευή Hydrogen, Rom Global Stable 8.2.4.0, κάρτα SIM καινούρια, πρόγραμμα συμβόλαιο Cosmote με data, δεν έχω Internet. Έκανα τις ρυθμίσεις με το APN, αλλα τίποτε. Ακόμη και μετά από restart. Κανεις καμια ιδέα ? :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Συσκευή Hydrogen, Rom Global Stable 8.2.4.0, κάρτα SIM καινούρια, πρόγραμμα συμβόλαιο Cosmote με data, δεν έχω Internet. Έκανα τις ρυθμίσεις με το APN, αλλα τίποτε. Ακόμη και μετά από restart. Κανεις καμια ιδέα ? :wacko: Θα πρέπει να σβήσεις ολόκληρο το APN και να το δημιουργήσεις πάλι. Όνομα θα βάλεις Cosmote και στο APN internet. Και θα λειτουργήσει. Τα υπόλοιπα "Δεν έχουν οριστεί". Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μπα ούτε και έτσι μπαίνει. Δεν ξέρω τι να πω .... Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Παιδιά, μήπως έχετε κανέναν οδηγό (γενικό και ειδικό για το max μας) για το xposed; Σημειωτέον ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, και στο xda δεν φημίζονται για τους οδηγούς τους... Απλά θέλω να το καταλάβω, μην κάνω καμιά πατάτα... Ποιο απλός οδηγός δεν υπάρχει. Απλά το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή και την έκδοση Android. Εμείς χρειαζόμαστε arm64 και sdk23. Το προτελευταίο από τα downloads του πρώτου ποστ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μπα ούτε και έτσι μπαίνει. Δεν ξέρω τι να πω .... Ευχαριστώ πάντως Δοκιμασε με νεο apn και ipv4/ipv6. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Δοκιμασε με νεο apn και ipv4/ipv6. Το έκανα και αυτό και τίποτε ..... :mad: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Σημερα αναβαθμιστηκε στην 8.2.5.0 stable. Kανενα νεο για nugat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpgk Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Σημερα αναβαθμιστηκε στην 8.2.5.0 stable. Kανενα νεο για nugat? Στο ΜΙUi rom εχει ακομα την 8,1,9,0 για global stable. σου ηρθε ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Σημερα αναβαθμιστηκε στην 8.2.5.0 stable. Kανενα νεο για nugat? Εμενα δεν εχει ερθει ακομα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Και εγω πηρα αναβάθμιση Θα ηθελα να γραψω οτι Με gps data Bluetooth να παίζει μουσικη Οθονη on Ant+ hrm και footpod Τρώει 17% μονο μπαταρία Hail Mi max G Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Και εγω πηρα αναβάθμιση Θα ηθελα να γραψω οτι Με gps data Bluetooth να παίζει μουσικη Οθονη on Ant+ hrm και footpod Τρώει 17% μονο μπαταρία Hail Mi max G Εαν σου πω οτι δεν καταλαβα τιποτα απο οτι γραφεις.....:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αγαπητε παω για προπονηση στο βουνο Ειναι εξαιρετικά καλο το τηλ με ολα τα στοιχεία του ανοιχτά Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αγαπητε παω για προπονηση στο βουνο Ειναι εξαιρετικά καλο το τηλ με ολα τα στοιχεία του ανοιχτά Καλη πεζοπορια (η οτι αλλο κανεις λοιπον) λοιπον. Κια το νεο που ειναι σχετικα με το max.....:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Εμενα δεν εχει ερθει ακομα.Ούτε και στου γιου μου. Παραμένει στην 8.2.4.0 :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλησπέρα εμένα μου είχε βγάλει την ενημερώσει (8.2.4.0) την δευτέρα του Πάσχα, αλλά δεν την έκανα, είπα να την κάνω την επόμενη ημέρα αλλά από τότε μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημερώσει κ όταν πατάω επάνω δεξιά στης τελειες κ επιλεγο λήψη ενημερώσεις μου βγάζει συνέχεια :Αδυναμία λήψη ενημερώσεις περιμενετε 1 με 2 λεπτά ή δοκιμάστε αργότερα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Καλησπέρα εμένα μου είχε βγάλει την ενημερώσει (8.2.4.0) την δευτέρα του Πάσχα, αλλά δεν την έκανα, είπα να την κάνω την επόμενη ημέρα αλλά από τότε μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημερώσει κ όταν πατάω επάνω δεξιά στης τελειες κ επιλεγο λήψη ενημερώσεις μου βγάζει συνέχεια :Αδυναμία λήψη ενημερώσεις περιμενετε 1 με 2 λεπτά ή δοκιμάστε αργότερα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ιδιο ακριβως κανει και εμενα και δεν αναβαθμιζεται σε 8.2.5.0. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα εμένα μου είχε βγάλει την ενημερώσει (8.2.4.0) την δευτέρα του Πάσχα, αλλά δεν την έκανα, είπα να την κάνω την επόμενη ημέρα αλλά από τότε μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημερώσει κ όταν πατάω επάνω δεξιά στης τελειες κ επιλεγο λήψη ενημερώσεις μου βγάζει συνέχεια :Αδυναμία λήψη ενημερώσεις περιμενετε 1 με 2 λεπτά ή δοκιμάστε αργότερα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το update 8.2.4.0 ανακλήθηκε από την ίδια την Xiaomi γιατί είχε θέματα. Σήμερα το πρωί έκανα έλεγχο με την εφαρμογή updater και έλαβα την ενημέρωση 8.2.5.0. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν είχαν όλοι πρόβλημα με την 8.2.4.0 αλλά κάτι βρήκε η Xiaomi και σταμάτησε να την διαμοιράζει. Δεν σημαίνει κάτι κατά την άποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Για stable μιλάτε ή dev; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts