Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από όταν έβαλα 2 κάρτες σιμ, αρκετά συχνά μου συμβαίνει​ να χάνεται η σιμ 2 και να πρέπει να κάνω επανεκκίνηση και να ξανά βάλω το πιν για να εμφανιστεί. Ξερει κάνεις γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει άλλος τροπος από το να κάνω επανεκκίνηση;[/

Το ίδιο κανει και μένα ,

Χάνει την sim 2 και την ξαναβλεπει μόνο με επανεκκινηση. Ευτυχως δεν το κανει συχνα αλλα αν δε το καταλαβω χανω κλησεις απο την sim 2 . Tο τηλ ειναι με την τελευταια Global Stable .Ας επλισουμε οτι θα το διορθωσουν στην επόμενη αναβαθμιση .`

Με aeroplane mode δεν γίνεται κάτι;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα και χρονια πολλα,μια ερωτηση επειδη το παρηγγηλα το 3gb 64gb και βλεπω δυο εκδοσεις mi max και mi max pro(Hellium,Hidrogen)τι ακριβως σημαινει ποιο ακριβωςπηρα?

Με ποια λογική τότε επέλεξες για την αγορά σου? Υποθέτω καθαρά λόγω αποθηκευτικού χώρου...

Τεσπα....έχεις πάρει την έκδοση του Helium που φοράει τον 652...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστω πολυ,ναι εχεις δικιο λογω αποθηκευτικου,αλλα και το ειδα στο geekbuying σε μια καλη τιμη και το χτυπησα.Μετα εκανα τη βολτα στο miui.gr και τα ειδα,οποτε ο,τι αναζητησω ειναι για Hellium.Το Hydrogen ειναι με τον 650?

Σε ευχαριστω πολυ,ναι εχεις δικιο λογω αποθηκευτικου,αλλα και το ειδα στο geekbuying σε μια καλη τιμη και το χτυπησα.Μετα εκανα τη βολτα στο miui.gr και τα ειδα,οποτε ο,τι αναζητησω ειναι για Hellium.Το Hydrogen ειναι με τον 650?

Ναι!!Το Hydrogen ειναι με τον 650...;) Αλλα το 64αρι,σαφως ειναι λιγο καλυτερο!!Αυτο εχω κι εγω!

Apple iPhone 14 Pro Max

Ναι!!Το Hydrogen ειναι με τον 650...;) Αλλα το 64αρι,σαφως ειναι λιγο καλυτερο!!Αυτο εχω κι εγω!
Να σαι καλα,εχω διαβασει τοσα θετικα για το τηλεφωνο που ειπα να δοκιμασω,παρολο το μεθεθος του,να δουμε τωρα με τις γιορτες ποτε θα παραλαβουμε απο geekbuying

Να σε ρωτησω,αυτο δηλαδη το λεμε και prime και pro? το 64αρι εννοω

Edited by wolf_35

Να σαι καλα,εχω διαβασει τοσα θετικα για το τηλεφωνο που ειπα να δοκιμασω,παρολο το μεθεθος του,να δουμε τωρα με τις γιορτες ποτε θα παραλαβουμε απο geekbuying

Να σε ρωτησω,αυτο δηλαδη το λεμε και prime και pro? το 64αρι εννοω

Ναι το ιδιο ειναι!Οπως και το 128αρι!Για να μη μπερδευεσαι,:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Χρησιμοποιεί κάνεις Solid Explorer;

Εγώ αλλά είμαι με την τελευταία RessurectionRemix.

Έστω και σε αυτή τη ΡΟΜ, μήπως σου κάνει περίεργα με το σβήσιμο αρχείων. Δλδ δεν θα σβήνει ή δεν αυξάνεται ο ελεύθερος χώρος;

Έστω και σε αυτή τη ΡΟΜ, μήπως σου κάνει περίεργα με το σβήσιμο αρχείων. Δλδ δεν θα σβήνει ή δεν αυξάνεται ο ελεύθερος χώρος;

Ναι το κάνει, εάν σβήσω κάποιο αρχείο ο ελεύθερος χώρος παραμένει ίδιος, το ίδιο συμβαίνει και με τον ενσωματωμένο​ file manager.

Εάν από τις ρυθμίσεις κάνω αφαίρεση και μετά προσάρτηση την εξωτερικη κάρτα SD, μου γράφει το σωστό μέγεθος του ελεύθερου χώρου. Για την εσωτερική μνήμη, πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να δει το σωστό μέγεθος.

Παιδιά καλησπέρα

Το ΜΙΜΙΧ2 ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 20ΑΡΑ ΣΤΟ 4g?

Ποιο....???

Παντως και με το παρων max μια χαρα 4g εχω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ποιο....???

Παντως και με το παρων max μια χαρα 4g εχω.

ΜΙ ΜΑΧ 2

O Διάδοχος του ΜΙ ΜΑΧ

Αν θα έχει την 800αρα μπάντα στο 4G(band 20)

Edited by celtic1453
In the down down of the writing we became robes...

ΜΙ ΜΑΧ 2

O Διάδοχος του ΜΙ ΜΑΧ

Αν θα έχει την 800αρα μπάντα στο 4G(band 20)

Αυτο εγραψες και με μπερδεψες........:)

Αυτο εγραψες και με μπερδεψες........:)

Ναι

Αυτόματη διόρθωση

ΜΙΜΑΧ 2 εννοουσα

In the down down of the writing we became robes...

Παιδια Χριστος Ανεστη σε ολους με υγεια.Ξερει κανεις απο Geekbuying με τι rom στελνουν συνηθως?στην παραγγελια δεν αλλαξα τιποτα το αφησα στην προεπιλογη.Ειναι αυτη που ξεκλειδωνουμε κατευθειαν bootloader?η ειναι κινεζομαγειρεμενη?

Καλημέρα Χριστός ανέστη Χρόνια Πολλά!! Μάλλον για μαγειρεμένη σε βλέπω οι ποιο πολλές φορές τουλάχιστον έτσι της δίνει!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια Χριστος Ανεστη σε ολους με υγεια.Ξερει κανεις απο Geekbuying με τι rom στελνουν συνηθως?στην παραγγελια δεν αλλαξα τιποτα το αφησα στην προεπιλογη.Ειναι αυτη που ξεκλειδωνουμε κατευθειαν bootloader?η ειναι κινεζομαγειρεμενη?

Tο καταστημα αυτο σε 4 συσκευες που μου εστειλε,ηταν ολες με international version rom,φυσικα με πληρη Ελληνικα,και σφραγισμενο με την εργοστασιακη ζελατινα,κοινως δεν το ειχαν ανοιξει καθολου.

Τωρα εαν στελνει κατι αλλο δεν ξερω......:)

Tο καταστημα αυτο σε 4 συσκευες που μου εστειλε,ηταν ολες με international version rom,φυσικα με πληρη Ελληνικα,και σφραγισμενο με την εργοστασιακη ζελατινα,κοινως δεν το ειχαν ανοιξει καθολου.

Το ίδιο κ σε μένα, στη ζελατίνα, με global και ευρωπαϊκό φορτιστή!!!! Επιτέλους!!!

Το ίδιο κ σε μένα, στη ζελατίνα, με global και ευρωπαϊκό φορτιστή!!!! Επιτέλους!!!

Γενικα αμα ψωνιζεις απο αυτα τα μαγαζια ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου στηλουν την official η οχι... Ας ειναι καλα η ελληνικη κοινοτητα..!!;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Και εγω όταν είχα πάρει το 32αρι μου είχε έρθει με την τελευταία Global Stable και σφραγισμένο στην ζελατίνα αλλά από ότι έχω καταλάβει τα ανοίγουν για έλεγχο και έχουν δικό τους μηχάνημα που σφραγίζει ζελατίνες και αυτό το συμπεραίνω επειδή τους ρώτησα και μου απάντησαν ότι γίνεται έλεγχος! Επεησς από Banggood το 4/128 που έχω ήρθε και αυτό σφραγισμένο αλλά με μαγειρεμένη rom και όταν τους ρώτησα εαν τα ελέγχουν πριν τα στείλουν μου απάντησαν ναι! Εγω το θεωρώ πάντως θετικό ότι γίνεται έλεγχος πριν μας τα στείλουν. :)

Σας ευχαριστω πολυ,παιδια ολους σας,γιατι μεχρι τωρα ολα τα κινητα απο vickmal τα εχω παρει και πρωτη φορα ειναι απο geek,αναμονη λοιπον

Υ.Γ.αν και αφορα σε αλλο νημα η ερωτηση,απο αξιοπιστια ειναι οκ το Geekbuying?εχω παρει ενα smartwatch και ενα καταδυτιτικο φακο κσι ηταν ολοσωστοι.Κινητο που ειναι και περισσοτερα χρηματα δεν εχω ξαναπαρει

Edited by wolf_35

Ξερει κανεις γιατι το κινητο γυρναει το βιντεο σε HD ready (720p) μετα απο καθε επανεκκινηση?

Και κανενα τροπο να μεινει η ρυθμιση σε 4k αποθηκευμενη?

Εχασα τρια βιντεο μεχρι να το παρω χαμπαρι.

Αναβαθμισα σε OGS 8.2.4.0 αλλα αναμενομενα το κανει ακομα.

Edited by RAZIEL1799
:superman: SX1 RULES !!!