Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε μήνυμα για ξεκλείδωμα του Bootloader από xiaomi σε SMS οπότε γίνεται κανονικά και με global stable μην βάζετε China Dev.

Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom

Από τη στιγμή που έκανες αίτηση θα σου έρθει μήνυμα ακόμα και να έβαζες τη sim σε άλλη συσκευή. Το εάν σου ξεκλειδώνει με την stable ή όχι θα το μάθεις μόλις κανείς την αντίστοιχη διαδικασία. ;)

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή δεν υπάρχουν Mods να διορθώσουν το νήμα ας δείξουμε λίγο χαρακτήρα και ας μείνουμε στο mi max και μόνο. Νομίζω πως τουλάχιστον αυτό σαν Έλληνες μπορούμε να το κάνουμε......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Από τη στιγμή που έκανες αίτηση θα σου έρθει μήνυμα ακόμα και να έβαζες τη sim σε άλλη συσκευή. Το εάν σου ξεκλειδώνει με την stable ή όχι θα το μάθεις μόλις κανείς την αντίστοιχη διαδικασία. ;)

Δεν το γνώριζα θα το κάνω αργότερα να δω. Ελπίζω να ξεκλειδωθεί.

διαβασα ολο το νημα με το edge vs mi max και μιας και πρεπει να ασχολουμαστε μονο με το mi max, το οτι τριζει ειναι τεραστια ανακριβεια!!!!, εχω φερει απο κινα 4 και ενα το δικο μου 5 και δεν ετριζε η τριζει ΚΑΝΕΝΑ!!!!!

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

διαβασα ολο το νημα με το edge vs mi max και μιας και πρεπει να ασχολουμαστε μονο με το mi max, το οτι τριζει ειναι τεραστια ανακριβεια!!!!, εχω φερει απο κινα 4 και ενα το δικο μου 5 και δεν ετριζε η τριζει ΚΑΝΕΝΑ!!!!!

Οκ, αλλά καλύτερα ας ας σταματήσει το θεματάκι εδώ γιατί προβλέπω να συνεχίζεται η μάχη!!! ☺️

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apple iPhone 14 Pro Max

καλησπερα το κινητο ηρθε σημερα και πραγματικα ειναι πολυ καλο και γρηγορο και κανενα τριξιμο προς το παρον,το s7 μπηκε στο συρταρι.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν στις επαφες διπλα στην στηλη με το αλφαβητο για γρηγορη αναζητη μπορω να βαλω ελληνικα γιατι εχει αγγλικα,εχω την global 8.2.3.0
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Έτσι για να γελάσουμε λίγο...το γνωστό phonearena έκανε battery test το s8+ και έτυχε κάτω να έχει να επιλέξεις και άλλη συσκευή...έβαλα λοιπόν την δικιά μας 7fdba40e70a310cd36be9627ae9bddfa.jpg

Στην μπαταρία δεν παίζεται το max. Με τέτοια οθόνη και βγάζει τόσες ώρες ON Screen. 4850 ειναι αυτά. Πολύ γυφτια πέφτει στη Samsung.

Έτσι για να γελάσουμε λίγο...το γνωστό phonearena έκανε battery test το s8+ και έτυχε κάτω να έχει να επιλέξεις και άλλη συσκευή...έβαλα λοιπόν την δικιά μας 7fdba40e70a310cd36be9627ae9bddfa.jpg

Θεριό λεμε!!!!:D:D

αυτο ισχυει να το δοκιμασω?https://www.rootdroid.net/root-mi-max-install-twrp-recovery/

αυτο ισχυει να το δοκιμασω?https://www.rootdroid.net/root-mi-max-install-twrp-recovery/

Υπάρχουν καλοί οδηγοί και δοκιμασμένοι σε ελληνικο site.

Υπάρχουν καλοί οδηγοί και δοκιμασμένοι σε ελληνικο site.

ναι οκ αλλα αλλο ρωτησα εγω φιλε αν ο συγκεκριμενος οδηγος κανει αυτο που λεει

Στην μπαταρία δεν παίζεται το max. Με τέτοια οθόνη και βγάζει τόσες ώρες ON Screen. 4850 ειναι αυτά. Πολύ γυφτια πέφτει στη Samsung.

Δεν είναι μόνο η μπαταρία, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο Software, με το s7 edge δεν ήξερα τι να περιμένω, την μία μέρα δούλευε υποδειγματικα και έπιανε τους χρόνους αυτονομίας που έπρεπε και την άλλη μπορεί να έτρωγε κόλλημα και να είχες battery drain άλλες φορές μικρότερο και άλλες μεγαλύτερο.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Δεν είναι μόνο η μπαταρία, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο Software, με το s7 edge δεν ήξερα τι να περιμένω, την μία μέρα δούλευε υποδειγματικα και έπιανε τους χρόνους αυτονομίας που έπρεπε και την άλλη μπορεί να έτρωγε κόλλημα και να είχες battery drain άλλες φορές μικρότερο και άλλες μεγαλύτερο.

Call me TouchWiz. Ποτε δεν πρόκειται να το φτιάξουν. Με snapdragon 835 και δείχνει να είναι πιο αργό από stock Mi max με την εξαιρετική smooth miui. Βέβαια αν το περάσεις μια Custom το s8 το τηλέφωνο θα μεταμορφωθεί αλλά ούτε ένα 5% δεν το κάνει οπότε μένει με το bloatware της samsung. Στην global miui δεν βρήκα ούτε μια εφαρμογή bloatware. Τόσο καθαρή ρομ είναι. Για αυτό έχει ανέβει τόσο πολύ η xiaomi και της εύχομαι να συνεχίσει έτσι μην κάνει τα λάθη της Huawei που θέλει να γίνει Apple και να βγάζει τα κέρδη της. Η xiaomi σέβεται τους πελάτες της ότι προϊόν της έχω πάρει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και με την ποιότητα και με την τιμή.

Call me TouchWiz. Ποτε δεν πρόκειται να το φτιάξουν. Με snapdragon 835 και δείχνει να είναι πιο αργό από stock Mi max με την εξαιρετική smooth miui. Βέβαια αν το περάσεις μια Custom το s8 το τηλέφωνο θα μεταμορφωθεί αλλά ούτε ένα 5% δεν το κάνει οπότε μένει με το bloatware της samsung. Στην global miui δεν βρήκα ούτε μια εφαρμογή bloatware. Τόσο καθαρή ρομ είναι. Για αυτό έχει ανέβει τόσο πολύ η xiaomi και της εύχομαι να συνεχίσει έτσι μην κάνει τα λάθη της Huawei που θέλει να γίνει Apple και να βγάζει τα κέρδη της. Η xiaomi σέβεται τους πελάτες της ότι προϊόν της έχω πάρει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και με την ποιότητα και με την τιμή.

Συμφωνώ απόλυτα για την αξιοσημείωτη δουλειά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει η Xiaomi με το δικό της software. Πάντως ως χρήστης της Lineage ROM τους τελευταίους μήνες υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης από την πλευρά της Xiaomi ;)

Συμφωνώ απόλυτα για την αξιοσημείωτη δουλειά που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει η Xiaomi με το δικό της software. Πάντως ως χρήστης της Lineage ROM τους τελευταίους μήνες υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης από την πλευρά της Xiaomi ;)

Θα ήθελα να δοκιμάσω το lineage αλλά έχω το helium και απ ότι ξέρω δεν υποστηρίζεται. Είναι απροβληματιστο εντελώς ή συναντάς bugs;

Θα ήθελα να δοκιμάσω το lineage αλλά έχω το helium και απ ότι ξέρω δεν υποστηρίζεται. Είναι απροβληματιστο εντελώς ή συναντάς bugs;

Το lineage είναι η CM 14 βασικά. Είναι pure aosp δηλαδή όσο πιο καθαρο Android γίνεται. Δούλεψα CM για αρκετούς μήνες αλλά δεν έχει τα καλούδια των άλλων. 300mb η CM 1.4gb η miui TouchWiz κτλ. Είναι οι πιο γρήγορες οι CM όμως κακά τα ψέμματα απλά είναι ταχύτητα Vs δυνατοτήτων.

Συμφωνώ κι εγώ για το πολύ αξιόλογο software της Xiaomi, την οποία εκτιμω ιδιαιτέρως ως εταιρεία.

Όμως σίγουρα επιδέχεται βελτίωσης σε πολλά θέματα. Πρόσφατα έβαλα Resurrection Remix στο Redmi note 3 pro μου. Η διαφορά κάτι παραπάνω από αισθητή στα πάντα, σε μπαταρία, ταχύτητα, customizations.

Δεν μιλάω για lineage όπου όντως η miui έχει παραπάνω δυνατότητες. Στην RR οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Άρα δεν είναι ταχύτητα vs δυνατότητες, κάποιες ρομ τα έχουν όλα!

Νομίζω είναι διαθέσιμη και στο Max, σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Εβαλα και γω στο Hellium την Lineage 14.1 για δοκιμη. Μαλιστα έχω κρατήσει με TWRP backup για να μπορω να γυρνάω οποτε θελω ......

Ημουν οπαδός της CM από εποχής Lenovo ZUK Z1 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Αν και UNOFFICIAL η έκδοση για το Hellium, στο λίγο που το δοκίμασα, δεν διαπίστωσα κάποιο ιδιατερο πρόβλημα. Ειναι καθαρο Android και τρέχει απροβλημάτιστα ....... Στο xda υπάρχει ξεχωριστό νήμα για τη συγκεκριμένη έκδοση ....... Οποιος θέλει μπορεί άνετα να δοκιμάσει!! :)

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Όταν την είχα πρωτοπερασει πριν τη φλασαρω είχα κάνει modify ένα αρχείο από μέσα από το zip της rom ώστε να παίζει απροβληματιστα η κάμερα. Από εκεί και πέρα δε χρειάστηκε να φτιάξω κάτι άλλο. Κάθε 7-10 μέρες έχει OTA update, τα έχω περάσει όλα χωρίς να μου εμφανιστεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Έχω παρατηρήσει 2 bugs τα οποία είναι πολύ μικρά:

1. Κάποιες φορές αφού κάνει restart για να εγκαταστήσει το OTA update μπαίνει στο recovery αλλά δε φλασαρει τη rom οπότε πρέπει να κάνεις χειροκίνητα install zip από το φάκελο που έχει κατέβει η rom.

2. Ο stock launcher αλλάζει κάποιες φορές τον αριθμό των εικονιδίων που εμφανίζονται οριζοντίως στο μενού των εφαρμογών.

Τι μου λείπει από το MIUI (προφανώς καλύπτονται με τρίτες εφαρμογές)

1. Η επιλογή να κάνεις εγγραφή μία κλήση ή και όλες :lol:

2. Η εφαρμογή για το remote control συσκευών.

Όταν την είχα πρωτοπερασει πριν τη φλασαρω είχα κάνει modify ένα αρχείο από μέσα από το zip της rom ώστε να παίζει απροβληματιστα η κάμερα. ..............................

Έχω παρατηρήσει 2 bugs τα οποία είναι πολύ μικρά:

1. Κάποιες φορές αφού κάνει restart για να εγκαταστήσει το OTA update μπαίνει στο recovery αλλά δε φλασαρει τη rom οπότε πρέπει να κάνεις χειροκίνητα install zip από το φάκελο που έχει κατέβει η rom

.......................................

Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το αρχειο αυτο να το βαλω και γω?

Το bug με την εισοδο σε TWRP χωρις εγκατασταση της ROM που περιγραφεις πιο πανω το επαθα και γω καποιες φορες στην εγκατασταση της CM στο ZUK Z1 στο παρελθον ......

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Και ενα διαφορετικο θεμα, αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο,, ακομα στο τελωνειο ειναι, δεματακι με 3 tempered glass, απο AliExpress, αξιας 7 ευρω.https://mega.nz/#!wNUymbaK!hXhOMvwvHB59HZZ_j5TK2iixl0xE9aNgdSO_W-kNYpw

Και ενα διαφορετικο θεμα, αν μπορεσω θα ανεβασω φωτο,, ακομα στο τελωνειο ειναι, δεματακι με 3 tempered glass, απο AliExpress, αξιας 7 ευρω.https://mega.nz/#!wNUymbaK!hXhOMvwvHB59HZZ_j5TK2iixl0xE9aNgdSO_W-kNYpw

δεν ειναι τελωνειο ειναι στο κεντρο διαλογης τελευταιο σταδιο πριν φτασει σε εσενα, πες μας αν ειναι κατο το γυαλακι οταν παραλαβεις!!

Edited by dedalos80

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας προσπαθω να κανω αιτηση στο site της xiaomi για να ξεκλειδωσω τον bootloader και ενω συνδεομαι κανονικα με τους κωδικους μου,εκει που συμπληρωνω ονομα,χωρα και τηλ μου βγαζει συνεχεια λαθος ονομα,ξερετε τι πρεπει να κανω?

βρηκα την λυση βαζοντας το ονομα δεν θελω κενο μεταξυ ονοματος και επωνυμου

Edited by paolo21r