athanasios1112 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 κοιταξα στο λινκ, http://en.miui.com/a-234.html ,, δεν βρηκα ρομ global developer,, μονο china developer. εσυ θελεις ρομ developer, OXI global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 κοιταξα στο λινκ, http://en.miui.com/a-234.html ,, δεν βρηκα ρομ global developer,, μονο china developer. εσυ θελεις ρομ developer, OXI global stable. Δεν πρέπει να περάσω αυτή? Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest China Developer Version Fastboot File Download Αυτή τη στιγμή έχω κινεζική global unofficial από ότι μου είπατε. Θέλω developer rom ώστε να ξεκλειδώσω Bootloader και έπειτα να περάσω ελληνική σωστά? Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 κοιταξα στο λινκ, http://en.miui.com/a-234.html ,, δεν βρηκα ρομ global developer,, μονο china developer. εσυ θελεις ρομ developer, OXI global stable. Δεν πρέπει να περάσω αυτή? Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest China Developer Version Fastboot File Download Αυτή τη στιγμή έχω κινεζική global unofficial από ότι μου είπατε. Θέλω developer rom ώστε να ξεκλειδώσω Bootloader και έπειτα να περάσω ελληνική σωστά? Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Για να ξεκλειδωσεις,ναι,θελεις official dev αγγλοκινεζικη!! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Για να ξεκλειδωσεις,ναι,θελεις official dev αγγλοκινεζικη!! Οπότε την παραπάνω που έγραψα και ξανά κάνω unlock bootloader? Γιατί έκανα μια φορά αίτημα στο unlock Mi. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest China Developer Version Fastboot File Download , αυτή είναι η rom, με την οποια ξεκλειδώνεις bootloader, και περνας Ελληνικη ρομ, twrp κλπ. H global stable είναι η official, κατι σαν αυτή που εχεις, αλλα η official, εχει Ελληνικη γλωσσα. η επιλογή είναι σε σενα. Καλη επιτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest China Developer Version Fastboot File Download , αυτή είναι η rom, με την οποια ξεκλειδώνεις bootloader, και περνας Ελληνικη ρομ, twrp κλπ. H global stable είναι η official, κατι σαν αυτή που εχεις, αλλα η official, εχει Ελληνικη γλωσσα. η επιλογή είναι σε σενα. Καλη επιτυχια. Οπότε πάμε φουλ για κινεζική Dev και αίτηση για ξεκλείδωμα να περάσω twrp και την δική μας ελληνική να χαρούμε την κινηταρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Οπότε πάμε φουλ για κινεζική Dev και αίτηση για ξεκλείδωμα να περάσω twrp και την δική μας ελληνική να χαρούμε την κινηταρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Περιττό να σου πω ότι μπορείς να κάνεις το αίτημα και πριν περάσεις την official dev. Τη περνάς και μετά! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό δεν μου λειτουργούν τα δεδομένα ούτε από την sim1 ούτε από την sim2. Eχω wind και έχω πρόγραμμα με GB κανονικά. Όταν δεν είμαι με wifi δεν ανοίγουν οι σελίδες. Έκανα επανεκκίνηση τίποτα, κατέβασα και άλλο browser τίποτα. Έκλεισα και ξανά άνοιξα τα δεδομένα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) @ababapanos Δες λίγο το βίντεο... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 1, 2017 by sakis0547 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Παιδιά εδώ και λίγο καιρό δεν μου λειτουργούν τα δεδομένα ούτε από την sim1 ούτε από την sim2. Eχω wind και έχω πρόγραμμα με GB κανονικά. Όταν δεν είμαι με wifi δεν ανοίγουν οι σελίδες. Έκανα επανεκκίνηση τίποτα, κατέβασα και άλλο browser τίποτα. Έκλεισα και ξανά άνοιξα τα δεδομένα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; Μήπως πειραξες τις ρυθμίσεις του apn Σε μένα που είναι Q θέλει αι την περιαγωγή ενεργοποιημένη. Edited April 1, 2017 by tzeskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης,αυτη την στιγμη εχω το s7 edge και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,απλα λογω οθονης θελω να παω στο mi max,αξιζει η μεταβαση?ειναι τοσο smooth οσο το s7?η οθονη του ειναι ξεκουραστη?ρωταω γιατι ενας λογως που ψαχνω μεγαλη οθονη ειναι το πολυωρο διαβασμα ebooks οποτε η καλη και ευκρινης οθονη ειναι βασικο για εμενα,απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα η μπαταρια του ειναι τερας και καλυτερη απο το s7 ισχυει?noygat εχει παρει η θα παρει?επισης η απουσια γραφιδα σας εχει προβληματισει καθολου?σας ευχαριστω εκ των προτερων Edited April 2, 2017 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Διαλεξε mi max,, huawei honor note 8,, ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ]Διαλεξε mi max,, huawei honor note 8,, Samsung note 8, τον Σεμπτεβρη θα κυκλοφορησει, αφου θελεις γραφιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης,αυτη την στιγμη εχω το s7 edge και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,απλα λογω οθονης θελω να παω στο mi max,αξιζει η μεταβαση?ειναι τοσο smooth οσο το s7?η οθονη του ειναι ξεκουραστη?ρωταω γιατι ενας λογως που ψαχνω μεγαλη οθονη ειναι το πολυωρο διαβασμα ebooks οποτε η καλη και ευκρινης οθονη ειναι βασικο για εμενα,απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα η μπαταρια του ειναι τερας και καλυτερη απο το s7 ισχυει?noygat εχει παρει η θα παρει?επισης η απουσια γραφιδα σας εχει προβληματισει καθολου?σας ευχαριστω εκ των προτερων Παρε ταμπλετ για τα ebooks, η οθονη παλι δε φτανει και το κινητο δεν ειναι s7 edge σε καμια περιπτωση. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Τι θα πει το κινητό δεν είναι s7 EDGE σε καμία περίπτωση? Στην καμ το βράδυ ? ΟΚ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... Κάτι άλλο??? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατι πολυ βασικο ειναι η μεγιστη αδιαβροχοποιηση που προσφερει το s7,η καμερα μου ειναι παντελως αδιαφορη Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 κατι πολυ βασικο ειναι η μεγιστη αδιαβροχοποιηση που προσφερει το s7,η καμερα μου ειναι παντελως αδιαφορη Φιλε μου η διαφορα τιμης στα 2 κινητα ειναι τεραστια τι πας να σιγκρινεις τωρα........για αυτα που δινει το max ειναι εξαιρετικο. Κανετε κατι ερωτησεις ωρες-ωρες,ναι και η fiat και η ferrari αυτοκινητα με 4 τροχους ειναι.............. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 εγω αν διαβασες καλα ειμαι αυτος που θελω να αφησω το s7 για το μαχ,απλα απαντησα στον φιλο που ρωτησε αν υπαρχει καποια αλλη διαφορα εχτος απο την καμερα για αυτο του απαντησα,οποτε χαλαρωσε σε παρακαλω.... Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 εγω αν διαβασες καλα ειμαι αυτος που θελω να αφησω το s7 για το μαχ,απλα απαντησα στον φιλο που ρωτησε αν υπαρχει καποια αλλη διαφορα εχτος απο την καμερα για αυτο του απαντησα,οποτε χαλαρωσε σε παρακαλω.... Φιλε χαλαρος ειμαι,και ναι διαβασα τι ρωτησες,αλλα εαν εκανες τον κοπο να διαβασεις λιγο το νημα δεν θα ρωταγες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 εγω αν διαβασες καλα ειμαι αυτος που θελω να αφησω το s7 για το μαχ,απλα απαντησα στον φιλο που ρωτησε αν υπαρχει καποια αλλη διαφορα εχτος απο την καμερα για αυτο του απαντησα,οποτε χαλαρωσε σε παρακαλω.... Εγώ Αν είχα το s7 δεν θα σκεφτόμουν για άλλο τηλέφωνο, λόγω χρημάτων δεν θα το σκεφτόμουν. Τώρα όσον αφορά το max, είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που θα σε ικανοποιήσει σε ότι θέλεις. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα πιο ακριβά..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα Dev China έκδοση. Είναι σωστή? Έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα Bootloader. Και περιμένω. Γίνεται να το επισπευσω κάπως η περιμένω? Μόλις έρθει SMS τι ακριβώς κάνω? Και μετά για να περάσω ελληνική ρομ πια ακριβώς βήματα ακολουθω? Να στε καλα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε σεις τα παντα είναι στα κινέζικα. Ούτε playstore δεν έχει. Θα μείνουμε τόσες μέρες με αυτή τη ρομ? Δεν γίνεται κατι άλλο? Η να φλασαρω global Dev να τελειώνουμε? Δεν τη βρίσκω πουθενά αυτή τη ρομ για το 128gb μοντέλο. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα Dev China έκδοση. Είναι σωστή? Έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα Bootloader. Και περιμένω. Γίνεται να το επισπευσω κάπως η περιμένω? Μόλις έρθει SMS τι ακριβώς κάνω? Και μετά για να περάσω ελληνική ρομ πια ακριβώς βήματα ακολουθω? Να στε καλα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε σεις τα παντα είναι στα κινέζικα. Ούτε playstore δεν έχει. Θα μείνουμε τόσες μέρες με αυτή τη ρομ? Δεν γίνεται κατι άλλο? Η να φλασαρω global Dev να τελειώνουμε? Δεν τη βρίσκω πουθενά αυτή τη ρομ για το 128gb μοντέλο. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Εαν μπορεσεις και περασεις global Dev εισαι αρχηγος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Εαν μπορεσεις και περασεις global Dev εισαι αρχηγος. Δεν γίνεται να περάσω global Dev γράφουν για brickarisma. Τώρα περνάω global stable και θα το αφήσω έτσι. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Τι θα πει το κινητό δεν είναι s7 EDGE σε καμία περίπτωση? Στην καμ το βράδυ ? ΟΚ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... Κάτι άλλο??? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμβιώνω, ίσα-ίσα εγω το θεωρώ και ανωτέρω από το S7 λόγο μπαταρίας, μεγαλύτερης οθόνης, ποιότητας κατασκευής:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 King2009, πετυχε το φλασαρισμα με το miflash, kai fastboot rom¿??????? Πως το πετυχες??? απαντησε αν θελεις. Η global stable εχει Ελληνικα, αλλα δεν ξεκλειδωνει BL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Τι θα πει το κινητό δεν είναι s7 EDGE σε καμία περίπτωση? Στην καμ το βράδυ ? ΟΚ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... Κάτι άλλο??? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που εχω αδικο δλδ? Το s7 edge υπερτερει σε: > IP68 certification > H super amoled που ειναι απιαστη σε ποιοτητα (qhd με 534ppi) > Ο Exynos και η mali > H καμερα (παντου: μερα-νυχτα-βιντεο-δυνατοτητες-ρυθμισεις) > Ο ηχος > NFC και pay > Βαρομετρο, heart rate, SpO2 > Ποιοτητα κατασκευης (το mi max τριζει ολο) > SAR Με το mi max να υπερτερει στα: > Μεγεθος οθονης > Μπαταρια > Ραδιο Για 200ε με τετοια οθονη και μπαταρια μια χαρα επιλογη ειναι, παρολα αυτα αντικειμενικα επιμενω s7 edge δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Δε καταλαβαινω γιατι θιχτηκες. Edited April 2, 2017 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts