xloupas Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 απο αγγλια(αγγλικος φορτιστης) κανω update αυτη την στιγμη θα απαντησω μολις τελειωσει global stable εχει 8.1.3.0 εχει ελληνικα κανονικα στις επιλογες που ποτε δεν θα βαλω Χθες βγηκε και xiaomi.eu_multi_MIMAXPro_V8.1.4.0.MBDCNDI https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=126103 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Χθες βγηκε και xiaomi.eu_multi_MIMAXPro_V8.1.4.0.MBDCNDI https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=126103 Αυτο ειναι Ηelium οχι hydrogen Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Αυτο ειναι Ηelium οχι hydrogen Για το Pro γραφω που εχω στην υπογραφη μου δεν καταλαβα οτι μιλουσες για το hydrogen Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 To pro πάντως δεν δικαιολογεί τα λεφτά του για μένα....Έχει μεγάλη χρηματική διαφορά απο το 3/32( χωρίς να έχει εμφανής διαφορά στις επιδόσεις) και μιλάω πάντα για τιμές σκρουτζ...η Κίνα δεν με ενδιαφέρει Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για καποιον ψαγμενο με τα κινητα εχει μεγαλη και σημαντικη διαφορα, συν τα 32gd Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Εδώ και 3 μέρες έχει και επίσημα build Cyanogen 14.1 για το hydrogen ;) Έχει δοκιμάσει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάνεις στην τελευταία έκδοση miui έχει και ελληνικό μενού πλεον Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Το ίδιο είναι και στην Global Stable, δεν γίνεται να κυλίσεις τους διακόπτες προς τα αριστερά όπως γινόταν σε παλαιότερες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καλημέρα πρόσφατα προσπάθησα να αίτηση κωδικούς ξεκλείδωματος για δύο xiaomi και στα δύο το ίδιο μήνυμα ότι το αίτημα μου απορρίφθηκε Γνωρίζετε τι συμβαίνει? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παρεληφθη σημερα το θηριο!!!Ειναι τεραστιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παρεληφθη σημερα το θηριο!!!Ειναι τεραστιο!!! μαρεσεις ειναι η πρωτη λεξη που σου ηρθε στο μυαλο?:lol:...!!!! Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Πως μπορώ να ενεργοποιησω το Led ειδοποίησης όταν μου έρχεται μήνυμα από το messenger? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Πως μπορώ να ενεργοποιησω το Led ειδοποίησης όταν μου έρχεται μήνυμα από το messenger? ρυθμισεις-εφαρμογες-μεσσατζερ-προβολη ειδοποιησεων-λεντ ειδοποιησης Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 ρυθμισεις-εφαρμογες-μεσσατζερ-προβολη ειδοποιησεων-λεντ ειδοποιησης Πάλι τίποτα... Το Δοκίμασα. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Πάλι τίποτα... Το Δοκίμασα. Δικαιώματα έχεις δώσει; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Πάλι τίποτα... Το Δοκίμασα. Δεν υπάρχει ή το έχεις ενεργοποιήσει και δεν σου ανάβει; Για πήγαινε ρυθμίσεις /περισσότερες ρυθμίσεις /φλας ειδοποίησης και δες αν είναι ενεργό. Edited December 9, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 θα πας ρυθμισεις εγκαταστημενες εφαρμογες βρισκεις την εφαρμογη που δεν σου ενεργοποιει το led και το ενεργοποιης απο τις ειδοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλημέρα πρόσφατα προσπάθησα να αίτηση κωδικούς ξεκλείδωματος για δύο xiaomi και στα δύο το ίδιο μήνυμα ότι το αίτημα μου απορρίφθηκε Γνωρίζετε τι συμβαίνει? Παρακαλω μια απαντηση δευτερη ερωτηση οταν εχεις stable global μπορεις να βαλεις global dev κλειδωμενο bootloader ; Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ευχαριστω πολυ Konstantine73 1)Ξεκλειδωνουμε μονο για το root η για να βαλουμε cm η xtrv η mi globe 2)ελληνικα για μερικους ηταν το κινητρο πριν Προσπαθησα να στειλω αιτημα ξεκλειδωματος και με κανει reject γιατι ? Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ευχαριστω πολυ Δεν σου έχω πρόχειρη απάντηση γιατί είμαι πολύ Ευχαριστημένος με την official global developer και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει ούτε το ξεκλείδωμα Ούτε κάποια καστομ ρομ.... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papasofs Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Eρωτηση για οσους εχου το 2/16 αρι ποσα giga ελευθερα μενουν αν κλεισετε ολες της εφαρμογες σας.Εχω το 3/32 και μενουν 1.5 giga rom ελευθερα.Θελω να παρω δωρο το 2/16 και για αυτό ρωταω αν μενουν αρκετα να το παρω η όχι θα παρω σαν το δικο μου. Επισης σημερα μου ηρθε το glass περιμενα. https://www.aliexpress.com/item/PZOZ-Xiaomi-Mi-Max-Glass-Film-Original-Xiaomi-Max-Screen-Protector-Tempered-Glass-Phone-Film-Xiomi/32676048028.html?spm=2114.13010608.0.0.5m7Id9 Είναι ότι καλυτερο εχω δοκιμασει σε αυτό το κινητο καλυπτει ολη την οθονη χωρις κενα και καθεται αψογα στο κινητο.Επισης αυτη η θηκη είναι επισης αψογη.Φοβερη ποιοτητα κατασκευης. https://www.aliexpress.com/item/100-original-ipaky-brand-Top-quality-case-for-xiaomi-max-6-44-inch-silicone-protective-cover/32691514456.html?spm=2114.13010608.0.0.mCf6gd Το κινητο το αγαρασα από εδώ και ηρθε σφραγισμενο σε 20 μερες με ευρωπαικο φορτιστη με global stable που μετα από αναβαθμιση που εγινε από OTA εχει ελληνικα. http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Mi-Max-3GB-64GB-Smartphone---Silver-369768.html Μα κι εγώ το θέλω από το geek, αλλά δεν είναι presale;;Πως το πήρες;; Εγώ από που στα κομμάτια να το πάρω να μην κάνω 10 χρόνια;;;; Εδώ η πιο φθηνή είναι στα 213 ευρω, από το ipfonego...έχει την MIUI 7...Στο Ali express στα 169 ευρω...Κάποιο παιδί για μια βοήθεια;;;; Ευχαριστώ πολύ... Edited December 10, 2016 by papasofs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matador31 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Γεια σας και από εμένα. Αποφάσισα και εγώ μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια να αποχωριστώ τι αγαπημένο Xiaomi Redmi note 1 το οποίο δουλεύει ακόμα άψογα . Έτσι λοιπόν παράγγειλα και εγώ το τέρας από geekbuying στις 26/11 και ενω ήταν presale έλεγε αποστολή σε 7 μέρες .το αποτέλεσμα είναι ότι ακόμα περιμένω να το στείλουν και στο chat μου είπαν εχτες ότι δεν το έχουν διαθέσιμο και ότι ο προμηθευτής δεν τους έχει ενημερώσει ποτέ θα παραλάβουν. Ξέχασα να πω ότι είναι ή international edition και η τιμή μου ήταν στα 175 ευρώ. Επειδή λοιπόν δεν έχω μεγάλη εμπειρία από παραγγελίες Τι μου προτείνεται να κάνω ; Από που αλλού μπορώ να το βρω σε καλή τιμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Σε αυτην την τιμη δεν νομιζω να παιζει καπου,αμα πας στα 200+ δολλαρια εχεις επιλογες,γιατι δεν περιμενεις λιγακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Παιδιά καλημέρα, Ο αισθητήρας οθόνης λίγο ψιλό κολλάει και καθυστερεί... Πρέπει να περιμένεις 3-4 δευτερόλεπτα για να ξεκολλήσει. Επίσης για δεύτερη φορά, απενεργοποιεί μερικές εφαρμογές... Και μου ζητά νέα σύνδεση... Πχ Yahoo Mail, όπως και μου αλλάζει από μόνο του την επιλογή του πληκτρολόγιου. Έχω την έκδοση 8.1.3.0 global Το ξέρω θα φτιάξουν στην επόμενη αναβάθμιση... Είχα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας, σε άλλη συσκευή,,, samsung note 4, το έστειλα ακόμα και στο servis. Όταν αλλαξα την ρομ, λειτούργησε σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papasofs Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ευχαριστώ εδώ μέσα για τη βοήθεια... Παραγγέλθηκε χθες 168 Ευράκια. https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi-Max-6-44-4850mAh-Mobile-Phone-Snapdragon-650-Hexa-Core-1920x1080P-16MP-PDAF/1986585_32669095073.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1481474367230&af=5e4a858b-bfc0-11e6-86e4-02863d06534d&&aff_trace_key=94c2314becb042c6afe77a9231c120ff-1481474367230-02661-JYJQJYByj Matador31 : Δώσε!!!! Αγαπητέ Thanasiss Τι να περιμένει? 3 και 6 ευρώ πιο κάτω και πότε? Χριστούγεννα έρχονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Μα κι εγώ το θέλω από το geek, αλλά δεν είναι presale;;Πως το πήρες;; Εγώ από που στα κομμάτια να το πάρω να μην κάνω 10 χρόνια;;;; Εδώ η πιο φθηνή είναι στα 213 ευρω, από το ipfonego...έχει την MIUI 7...Στο Ali express στα 169 ευρω...Κάποιο παιδί για μια βοήθεια;;;; Ευχαριστώ πολύ... Το πηρα πριν γινει presale στα 165 ευρω Σε 2 μερες εφυγαν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts