apsogos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Εχει το dotted pattern που ειχα βγαλει φωτο σε προηγουμενο Post? To εχεις ανεβαασει σε θερμοκρασια μπαταριας >45 C? Γιατι ολα τελεια ειναι μεχρι να ανεβασουν υψηλη θερμοκρασια. φιλε μου εσυ εισαι που εχεις τεσταρει ολα τα tempered και μιλαγες για rainbow effect και οταν ζεσταινεται ξεκολλαει στις ακρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Φιλε μου καλησπερα! εμενα μου εδωσαν ενα full cover tempered glass μαζι με την αγορα του κινητου απο vickmall.Το εχεις δοκιμασει; αυτό που δίνει δώρο το vickmall είναι το πρώτο που δοκίμασα (από εκεί το πήρα και γω), αλλά δεν.... στις άκρες λόγω 2,5D δεν κάνει καλή επαφή! ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει το dotted pattern που ειχα βγαλει φωτο σε προηγουμενο Post? To εχεις ανεβαασει σε θερμοκρασια μπαταριας >45 C? Γιατι ολα τελεια ειναι μεχρι να ανεβασουν υψηλη θερμοκρασια. το φοράω 2 βδομάδες περίπου και σε φουλ gaming conditions και δεν μου παρουσίασε το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 To dotted pattern δεν παρουσιαζεται, ειτε το εχεις, ειτε οχι. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδιά, led notification έχει ή τσάμπα ψάχνω; Αν έχει πως βρισκω τις ρυθμίσεις; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Για να σε βοηθησω, δες εδω Κατω απο δυνατο φως θα φαινεται. Υπαρχει κατι τετοιο στο δικο σου γυαλι? ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μου εσυ εισαι που εχεις τεσταρει ολα τα tempered και μιλαγες για rainbow effect και οταν ζεσταινεται ξεκολλαει στις ακρες; Δεν ειπα ποτε οτι τα εχω δοκιμασει ολα, ουτε οτι ξεκολλαει απο τις ακρες κανενα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karageo Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Η Rom που το πήρα είναι αυτη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/2eb4ebe3cbf0d016606bd16be63f7e52.jpg και τώρα έχω αυτή https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/c8d6744adebfeb32862a95137efe805b.jpg Και μια φώτο από το μενού https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160929/b6beb9c9290f8ffc7447ee25227ca42d.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Paidia kalispera, aksizei 40 δολλάρια για upgrade απο 3/32 σε 3/64? (εχω sd 128). Περιμένω γνώμες για να μπουμπουνίξω! ΥΓ: Τα apps μπορούν να γίνουν installed στην SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Paidia kalispera, aksizei 40 δολλάρια για upgrade απο 3/32 σε 3/64? (εχω sd 128). Περιμένω γνώμες για να μπουμπουνίξω! ΥΓ: Τα apps μπορούν να γίνουν installed στην SD? Για εμενα ναι...το 3/64 εχει τον 652(8πυρηνο) , ενω το 3/32 τον 650 (6πυρηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να πάω στην ρύθμιση που κάνω προεπιλογή τον launcher, έχω περάσει και τον Nova και δεν μπορώ να βρω που είναι. Ξέρω πως με το μεσαίο κουμπί τον προεπιλέγω, αλλά θα ήθελα να βρω τη ρύθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πας στις ρυθμισεις του Nova σειρε τερμα κατω και εχει επιλογη εκει για προεπιλεγμενο launcher.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πας στις ρυθμισεις του Nova σειρε τερμα κατω και εχει επιλογη εκει για προεπιλεγμενο launcher.. Αυτό το ξέρω, όπως και με το μεσαίο κουμπί. Η επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις που είναι; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Αυτό το ξέρω, όπως και με το μεσαίο κουμπί. Η επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις που είναι; Πηγαίνεις Settings -> Installed Apps, πατάς στο γρανάζι στην κάτω μεριά που λέει defaults και από εκεί αλλάζεις τον προεπιλεγμένο launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πηγαίνεις Settings -> Installed Apps, πατάς στο γρανάζι στην κάτω μεριά που λέει defaults και από εκεί αλλάζεις τον προεπιλεγμένο launcher Είσαι "θεός" παλίκαρε...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Παντως παρατηρω ότι όταν το εχω ακουμπημενο στο τραπέζι και πάω να πιάσω από τα πλάγια για να το πιάσω ακούω πολλές φορές ένα μικρό τστικ σαν τρίξιμο από την πλάτη! Φαντάζομαι ότι είναι λίγο του το είναι πολύ λεπτό το μέταλο και φαντάζομαι δεν γίνεται μόνο σε εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δεν εχω τριξιμο πουθενα. Το οτι ειναι λεπτο δε παιζει ρολο, κατι τριβεται στο δικο σου λογικα. Το μονο που μπορει να κουνηθει ειναι το μεταλλο πανω στα πλαστικα καπακια γιατι παροτι ειναι fixed, ειναι κουμπωμενα, οχι κολλημενα. Και παλι, ενα καπακι, 20 ευρω κανει οποτε μη σε ανησυχει. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δεν εχω τριξιμο πουθενα. Το οτι ειναι λεπτο δε παιζει ρολο, κατι τριβεται στο δικο σου λογικα. Το μονο που μπορει να κουνηθει ειναι το μεταλλο πανω στα πλαστικα καπακια γιατι παροτι ειναι fixed, ειναι κουμπωμενα, οχι κολλημενα. Και παλι, ενα καπακι, 20 ευρω κανει οποτε μη σε ανησυχει. Καλά δοκίμασε να πιέσεις στις άκρες το κινητό και θα σου πω εάν ακούσεις τρίξιμο! Όχι στα άκρες πάνω κάτω αλλά στις άκρες στα πλάγια ή και στην μεση! Παρόλα αυτά το θεωρώ άκρως φυσιολογικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μαρεσει που εισαι σιγουρος για τη δικη μου συσκευη. :lol: Δεν το λεω επειδη δεν το εχω ψαξει, το λεω γιατι ειμαι σιγουρος. Με ειχε απασχολησει το καπακι του κινητο και μαλιστα εχω παραγγειλει ενα δευτερο ηδη. Δεν υπαρχει ο παραμικρος τριγμος και δεν ειναι καθολου φυσιολογικο να το εχεις. Αν σε ενοχλει να το κοιταξεις να το φτιαξεις. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μαρεσει που εισαι σιγουρος για τη δικη μου συσκευη. :lol: Δεν το λεω επειδη δεν το εχω ψαξει, το λεω γιατι ειμαι σιγουρος. Με ειχε απασχολησει το καπακι του κινητο και μαλιστα εχω παραγγειλει ενα δευτερο ηδη. Δεν υπαρχει ο παραμικρος τριγμος και δεν ειναι καθολου φυσιολογικο να το εχεις. Αν σε ενοχλει να το κοιταξεις να το φτιαξεις. Τι έχω δοκιμάσει ήδη σε δύο Max και πιέζοντας το στην πλάτη πίσω ακούς ένα μικρό τρίξιμο όπως αυτό συμβαίνει και σε Redmi Note 3 που έχω δοκιμάσει! Από που το πήρες? Και από που πήρες το καπάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά παρατήρησα πως η συσκευή όταν κλείνει η οθόνη κάνει kill όσες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω κάποιες στις εξαιρέσεις; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά παρατήρησα πως η συσκευή όταν κλείνει η οθόνη κάνει kill όσες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω κάποιες στις εξαιρέσεις; Πανε settings - battery and performance -manage app and battery usage και απενεργοποιησε το miui background activity.. Αυτο μου εκανε δουλεια.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Τι έχω δοκιμάσει ήδη σε δύο Max και πιέζοντας το στην πλάτη πίσω ακούς ένα μικρό τρίξιμο όπως αυτό συμβαίνει και σε Redmi Note 3 που έχω δοκιμάσει! Από που το πήρες? Και από που πήρες το καπάκι? Κι εγω εχω δοκιμασει 3 mi max συσκευες και ενα redmi note 3 pro και δεν κανει ουτε μισο τριξιμο. Η μια σημερινη μαλιστα, η αλλη δικη μου, η τριτη αλλου φιλου. Αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια. Απο τη στιγμη που υπαρχει τετοιο κατασκευαστικο προβλημα, δεν δικαιολογειται επειδη το εχουν κι αλλα. Δε πρεπει να το εχει κανενα. Ειναι προβλημα και καλο θα ηταν να το φτιαξεις, εκτος αν δε σε ενοχλει. Οπως και να εχει, τιποτα δε δικαιολογει ενα κινητο να τριζει και προσωπικα δεν θα το δεχομουν να εχω δωσει τα λεφτα μου και το κινητο να τριζει! Απαραδεκτο. Απο το amazon πηρα το κινητο οπως και τα υπολοιπα mi max, το καπακι απο aliexpress. Το redmi note 3 pro απο mygad. Οπως ειπα ειναι ολα αθορυβοι βραχοι αλλιως θα εκανα επιστροφη με δικο τους κοστος. Edited October 1, 2016 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Πανε settings - battery and performance -manage app and battery usage και απενεργοποιησε το miui background activity.. Αυτο μου εκανε δουλεια.. Να είσαι καλά φίλε μου..... Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνει το τηλέφωνο (η οθόνη) μέσα από το σύστημα, ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα. Edited October 1, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Αν έχεις nova, μπορείς να βάλεις εικονίδιο στην οθόνη ή στην μπάρα για κλείσιμο οθόνης. Επίσης το greenify έχει εικονίδιο για κλείσιμο οθόνης και "κοίμισμα" εφαρμογών, αλλά εμένα δεν μου δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Αν έχεις nova, μπορείς να βάλεις εικονίδιο στην οθόνη ή στην μπάρα για κλείσιμο οθόνης. Επίσης το greenify έχει εικονίδιο για κλείσιμο οθόνης και "κοίμισμα" εφαρμογών, αλλά εμένα δεν μου δουλεύει καλά. Δεν υπάρχει δλδ κάποιο ενσωματωμένο στο λειτουργικό, όποτε αναγκαστικά πρέπει να κατεβάσω ένα εγώ.... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνει το τηλέφωνο (η οθόνη) μέσα από το σύστημα, ή πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα. Έχει ήδη το MIUI, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις. Μπαίνεις στα Widgets -> Toggles και βάζεις το Lock toggle στην αρχική οθόνη Παιδιά παρατήρησα πως η συσκευή όταν κλείνει η οθόνη κάνει kill όσες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω κάποιες στις εξαιρέσεις; Μπαίνεις στις πρόσφατες εφαρμογές, σέρνεις την εφαρμογή που θέλεις προς τα κάτω και επιλέγεις lock. Θα εμφανιστεί ένα λουκέτο επάνω στην εφαρμογή που σημαίνει ότι έχει μπει στις εξαιρέσεις. Υπάρχει επίσης άλλη μια επιλογή που καθορίζει μετά από πόσα λεπτά κλειστής οθόνης θα καθαρίσουν οι εφαρμογές παρασκηνίου. Πηγαίνεις και αλλάζεις το Security -> Battery -> στο γρανάζι επάνω δεξιά -> Clear cache when device is locked. Edited October 1, 2016 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts