niantic Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Το συγκεκριμένο tempered έχει κόλλα μόνο στο χρωματιστό περίγραμμα και όχι σε όλο το γυαλί. Κάθεται καλά και καλύπτει όλη την οθόνη αλλά έχει 2 αρνητικά. Όταν πατάς επάνω στην οθόνη κάνει ένα θόρυβο σαν να είναι κούφιο και αυξάνει αρκετά την αντανάκλαση. Όλα τα υπόλοιπα tempered που είναι τελείως διάφανα, είναι πιο μικρά σε μέγεθος και δεν κολλάνε καλά στις άκρες. Πολυ χρησιμη πληροφορια γιατι αυριο θα παραλαβω ενα και σκεφτομουν να βγαλω το στενο που εχω πανω. Οταν πατας, εχει rainbow effect σαν σε αυτα στο βιντεο? Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Αυτά είναι τα ωραία... Παραγγελία από vickmall 24/8 βράδυ... Tracking 26/8 με SG Παραλαβή σήμερα το πρωί (6/9).... Έχει την αγγλοκινέζικη πάνω, έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 8. Θα την δοκιμάσω λίγο, μήπως με βολέψει και αποφύγω την βαβούρα. Για ελληνική εννοείτε την 6.8 ή την 6.9; Γιατί είδα ότι η τελευταία έχει κάποια θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Πολυ χρησιμη πληροφορια γιατι αυριο θα παραλαβω ενα και σκεφτομουν να βγαλω το στενο που εχω πανω. Οταν πατας, εχει rainbow effect σαν σε αυτα στο βιντεο? Όχι, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Rainbow effect έχει μόνο εαν κοιτάξεις την οθόνη σε λευκό φόντο υπό μεγάλη γωνία. Προς το παρών το έχω βγάλει, το έχω αφήσει στην άκρη για ώρα ανάγκης και είμαι με ένα απλό γυαλί. Το καλό με αυτό το γυαλί είναι ότι μπορείς να το βγάλεις και να το ξανά τοποθετήσεις πολλές φορές, εάν πέσει σκόνη στην κάτω μεριά καθαρίζει εύκολα μιας και δεν έχει κόλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σωστο και παλι. Μαλλον θα το τοποθετησω κι εγω βγαζωντας το στενο. Να υποθεσω αχρηστευεται οταν το βγαλω? Αυτά είναι τα ωραία... Παραγγελία από vickmall 24/8 βράδυ... Tracking 26/8 με SG Παραλαβή σήμερα το πρωί (6/9).... Έχει την αγγλοκινέζικη πάνω, έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 8. Θα την δοκιμάσω λίγο, μήπως με βολέψει και αποφύγω την βαβούρα. Για ελληνική εννοείτε την 6.8 ή την 6.9; Γιατί είδα ότι η τελευταία έχει κάποια θέματα... Αν δε σε ενοχλουν τα Αγγλικα δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλεις ελληνικη ρομ. Εγω παντως δεν προκειται να μπαινω στο κοπο καθε τοσο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Αυτά είναι τα ωραία... Παραγγελία από vickmall 24/8 βράδυ... Tracking 26/8 με SG Παραλαβή σήμερα το πρωί (6/9).... Έχει την αγγλοκινέζικη πάνω, έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 8. Θα την δοκιμάσω λίγο, μήπως με βολέψει και αποφύγω την βαβούρα. Για ελληνική εννοείτε την 6.8 ή την 6.9; Γιατί είδα ότι η τελευταία έχει κάποια θέματα...6.9.1 Mια χαρα παει :) Σχετικα με το fullscreen γυαλι που πηρα απο banggood εχω να πω οτι ουτε θορυβο κανει οταν το πατας, σε οποιοδηποτε σημειο, ουτε rainbow effect βλεπω. Εγω ειμαι προς το παρον πολυ ευχαριστημενος ..... Edited September 7, 2016 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, official που να έχει Ελληνικά αλλά να παίρνει και αναβαθμίσεις υπάρχει; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Το συγκεκριμένο tempered έχει κόλλα μόνο στο χρωματιστό περίγραμμα και όχι σε όλο το γυαλί. Κάθεται καλά και καλύπτει όλη την οθόνη αλλά έχει 2 αρνητικά. Όταν πατάς επάνω στην οθόνη κάνει ένα θόρυβο σαν να είναι κούφιο και αυξάνει αρκετά την αντανάκλαση. Όλα τα υπόλοιπα tempered που είναι τελείως διάφανα, είναι πιο μικρά σε μέγεθος και δεν κολλάνε καλά στις άκρες. Μολις εβαλα ενα ιδιο λευκο και εχεις 100% δικιο. Ειναι προφανες ενα τακ που ακουγεται σε σβελτα πατηματα οταν το γυαλι να ακουμπησει την οθονη. Επισης λογω της αποστασης απο την οθονη, η διαφορα στις ανακλασεις ειναι επισης εμφανης. Μαλλον δεν προτινεται. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, official που να έχει Ελληνικά αλλά να παίρνει και αναβαθμίσεις υπάρχει;Ελληνικά έχει η Official Global Dev αλλά είναι κατά 63% μεταφρασμένη μέχρι τώρα, η Global Stable θα αποκτήσει και αυτή ελληνικά μόλις φτάσει η μετάφραση στο 100%(Σε 1-2 μήνες λογικά). Το παραπάνω ισχύει μόνο για τις έκδοσεις 2/16 και 3/32, για τις μεγαλύτερες εκδόσεις δεν έχει βγει global ROM. Μολις εβαλα ενα ιδιο λευκο και εχεις 100% δικιο. Ειναι προφανες ενα τακ που ακουγεται σε σβελτα πατηματα οταν το γυαλι να ακουμπησει την οθονη. Επισης λογω της αποστασης απο την οθονη, η διαφορα στις ανακλασεις ειναι επισης εμφανης. Μαλλον δεν προτινεται.Εάν είχε κόλλα παντού δεν θα είχε πρόβλημα με ανάκλαση ή θόρυβο στο πάτημα. Έχω πετύχει στο ebay και το παρακάτω γυαλί που είναι παρόμοιο. Μια από τις εικόνες που δείχνει εκεί υποννοεί πως έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια http://www.ebay.com/itm/262512637847 Edited September 7, 2016 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Πιστευω πως ειναι απλα μια φωτο της σειρας και δεν ανταποκρινεται στο τι θα παρεις. Αν την παραγγειλεις ενημερωσε μας. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Eπανερχομαι γιατι rainbow effect υπαρχει στο δικο μου full screen tempered glass αλλα μονο οτα το κινητο ζεσταινεται. Διαστελεται το γυαλι και επειδη στις ακρες ειναι κολλημενο γινεται κοιλο και ακουμπα την οθονη στο κεντρο. Αυτο εγινε οταν το δουλεψα με 4g και εφτασε σε θερμοκρασια σχετικα υψηλη, 43 βαθμων. Μολις γυρισα σπιτι, συνδεθηκα σε wi-fi και το αφησα ησυχο, το effect εξαφανιστηκε. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Γεια σας ερωτηση Αν εχουμε δυο σιμ δεν εχουμε 4g σε καμμια απο τις σιμ? Η θηκη της NILLKIN ειναι προβληματικη ακουμπωντας την οθονη κανει τις εφαρμογεσ να τρεχουν και κραταει ξυπνιο το τηλεφωνο Το vickmall- Selina ειδε το προβλημα και μου στενει αλλη ολη η σταση τους ηταν επαγγελματικη και αριστη δεν αξιζει να κοιταξω αλλου και μετα να κανουν τον κινεζο επισης το tempered glass ειναι γελοια μικροτερο και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι γινετε μου στελνουν το full cobverage tempered glass Μπραβο Vickmall voice calls 2 ωρες sot 2.45 50% 2 sim η μια αρκετη ωρα σε οριακο σημα bluetooth wifi data φωτεινοτητα πανω απο την μεση 60% Η κινεζοαγγλικη ειναι απλα χαλια δεν βλεπεται !!!! Μονο η Ελληνικη αξιζει και αξιζει τον κοπο να την βαλεις Υπαρχουν και οι αλλοι και ζουν αναμεσα μας καποιοι ψεκαζονται κιολας Edited September 7, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Και κάπως έτσι τρέχει το τέρας αν το στήσεις σωστά Διαβάζετε σωστά. ..12 ώρες 45 λεπτά οθόνη Edited September 7, 2016 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) εχει σωστα και λαθος ? για πες μας το σωστα λοιπον ερωτηση εχω την ελληνικη αλλα δεν ειναι root πως ροοταρω? Edited September 7, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 εχει σωστα και λαθος ? για πες μας το σωστα λοιπον ερωτηση εχω την ελληνικη αλλα δεν ειναι root πως ροοταρω? Φιλε μου καλημερα. Πως ειναι δυνατον να μην ειναι rooted ? Αφου οι GTV τουλαχιστον για το Mi Max ειναι rooted. Ποια εκδοση φορας ? Αν φορας ηδη GTV dev ελληνικη, βαλε απο πανω την 6.9.1. Δεν χανεις τιποτε ..... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν το αγοράσω θα μπορέσω να ξεκλειδώσω την band 20? Γενικότερα με ενδιαφέρει να έχω το κινητο με την μαμά rom στα αγγλικά χωρις τίποτα εξτρα. Θα μπορέσω η με την διαδικασία αυτή αλλάζει εντελώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Γεια σας ερωτηση Αν εχουμε δυο σιμ δεν εχουμε 4g σε καμμια απο τις σιμ? Η θηκη της NILLKIN ειναι προβληματικη ακουμπωντας την οθονη κανει τις εφαρμογεσ να τρεχουν και κραταει ξυπνιο το τηλεφωνο Το vickmall- Selina ειδε το προβλημα και μου στενει αλλη ολη η σταση τους ηταν επαγγελματικη και αριστη δεν αξιζει να κοιταξω αλλου και μετα να κανουν τον κινεζο επισης το tempered glass ειναι γελοια μικροτερο και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι γινετε μου στελνουν το full cobverage tempered glass Μπραβο Vickmall voice calls 2 ωρες sot 2.45 50% 2 sim η μια αρκετη ωρα σε οριακο σημα bluetooth wifi data φωτεινοτητα πανω απο την μεση 60% Η κινεζοαγγλικη ειναι απλα χαλια δεν βλεπεται !!!! Μονο η Ελληνικη αξιζει και αξιζει τον κοπο να την βαλεις Υπαρχουν και οι αλλοι και ζουν αναμεσα μας καποιοι ψεκαζονται κιολας Τρικυμια εν κρανιω το ποστ. Υπαρχουν δυο γυαλια, ενα στενο που πιανει ως το μαυρο πλαισιο της οθονης και ενα full coverage το οποιο ειναι απαραδεκτο. Το στενο ειναι πιο σωστη επιλογη. Αν το βαλεις ισια καλυπτει ΟΛΗ την οθονη αλλα ΜΟΝΟ αυτη. Με μια απλη ερευνα αγορας θα εβλεπες το τι καλυπτει το στενο, δε φταιει το γυαλι οταν ο αγοραστης αγρον ηγοραζε. Επισης, για το full coverage γυαλι, αντιγραφω απο το αλλο φορουμ: Aγορασα tempered glass πληρους καλυψης. Προσοχη! Τα πληρους καλυψης εχουν κολλα μονο στο χρωματιστο μερος(μαυρο, λευκο, χρυσο)! Δηλαδη υπαρχει κενο μεταξυ οθονης και γυαλιου. Αυτο σημαινει οτι ακουγεται ενα τακ σε σβελτα πατηματα οταν το γυαλι ακουμπησει την οθονη το οποιο δεν υπαρχει στα στενα γυαλια. Λογω της αποστασης του γυαλιου απο την οθονη, η διαφορα στις ανακλασεις ειναι επισης εμφανης και τα χρωματα ελαχιστα ξεθωριασμενα. Επισης υπαρχει rainbow effect αλλα μονο οτα το κινητο ζεσταινεται. Διαστελεται το γυαλι και επειδη στις ακρες ειναι κολλημενο αλλα στην επιφανεια της οθονης ειναι στον αερα, γινεται κοιλο και ακουμπα την οθονη στο κεντρο. Αυτο εγινε οταν το δουλεψα με 4g και εφτασε σε θερμοκρασια σχετικα υψηλη, 43 βαθμων. Μολις γυρισα σπιτι, συνδεθηκα σε wi-fi και το αφησα ησυχο, κρυωσε και το effect εξαφανιστηκε. Δεν ειναι συμβατο με πολλες θηκες οι οποιες εχουν ενα μικρο χειλακι για να πιανουν στο λευκο μερος της οθονης και να μη βγαινουν ευκολα. Αυτες ξεκολλανε και σηκωνουν το γυαλι απο την οθονη. Τελος, για να δουλεψει, πολλες εκδοσεις του γυαλιου εχουν ενα dotted pattern σε ΟΛΗ την επιφανεια που δεν υπαρχει κολλα και οταν το κινητο ειναι σβηστο φαινεται ασχημο. Χρησιμοποιησα δυο διαφορετικα γυαλια πληρους καλυψης (τρια πλεον) με ακριβως την ιδια συμπεριφορα. ΔΕΝ προτεινω τετοιου ειδους γυαλι. Αν καποιος εχει καλυτερη εμπειρια και ειναι 100% σιγουρος οτι δεν εχει rainbow effect μετα απο σκληρη χρηση ας ποσταρει link να αγορασουμε. Μεχρι τοτε γυρναω στο στενο γυαλι που δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα, μαζι με μια θηκη που εχει μεγαλυτερο χειλος του κανονικου. Ετσι, το ακαλυπτο μερος της οθονης ειναι πολυ μικρο και εχω καλυτερη ευκρινια. Για τη διαρκεια μπαταριας σου δεν μπορει καποιος να κανει σχολιο γιατι οι χρησεις διαφερουν. Ως γενικο κανονα βλεπουμε (μαζι και με εμενα) να βγαζει ανετα 7+ ωρες sot ανεξαρτητως χρησης, οποτε προσπαθησε να διορθωσεις τις ρυθμισεις του. Τελος επειδη εχω την official Αγγλικη/Κινεζικη, ειναι εξαιρετικη και δεν θα βαλω αλλη γιατι θελω το κινητο στα Αγγλικα. Κανενα προβλημα με μεταφρασεις προφανως, κανενα προβλημα με τη λειτουργια του κινητου. Μαλιστα προχθες πηρε το πρωτο update της η MIUI 8. Γενικως αντι να γκρινιαζεις ειτε προσπαθησε να διορθωσεις οτι σε χαλαει ειτε αλλαξε τη ρομ σου. Χωρις προσπαθεια δε γινεται τιποτα και σε αυτο το θεμα απο τη πρωτη στιγμη που εγραψες διαμαρτυρεσαι για κατι. Μπορει να εχεις περασει την ηλικια που θες να ασχοληθεις, κατανοητο αυτο και απο το τροπο γραφης σου, αυτο κανει μπαμ, οπως και το οτι εχεις καιρο να ασχοληθεις γιατι πολλες ερωτησεις φανερωνουν πληρη αγνοια. Σε αυτη τη περιπτωση το κινητο δεν ηταν καλη επιλογη για out of the box χρηση οπως εσυ την ηθελες προφανως, ειδικα αφου δεν εχεις καμια ορεξη να ασχοληθεις και τεραστια στο να μας παρουσιαζεις προβληματα που δεν εχουν συμβει σε κανεναν αλλο. Γενικως εδω μεσα προσπαθουμε να λυσουμε προβληματα, δεν εχουμε ψυχοθεραπευτικο χαρακτηρα. edit: Η σωστη σειρα του motto των USMC ειναι Improvise, Adapt, Overcome. Αν εχεις κανει overcome πρωτα, δεν χρειαζεται το Improv. Edited September 8, 2016 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Τρικυμια εν κρανιω το ποστ. Υπαρχουν δυο γυαλια, ενα στενο που πιανει ως το μαυρο πλαισιο της οθονης και ενα full coverage το οποιο ειναι απαραδεκτο. Το στενο ειναι πιο σωστη επιλογη. Αν το βαλεις ισια καλυπτει ΟΛΗ την οθονη αλλα ΜΟΝΟ αυτη. Με μια απλη ερευνα αγορας θα εβλεπες το τι καλυπτει το στενο, δε φταιει το γυαλι οταν ο αγοραστης αγρον ηγοραζε. Επισης, για το full coverage γυαλι, αντιγραφω απο το αλλο φορουμ: Aγορασα tempered glass πληρους καλυψης. Προσοχη! Τα πληρους καλυψης εχουν κολλα μονο στο χρωματιστο μερος(μαυρο, λευκο, χρυσο)! Δηλαδη υπαρχει κενο μεταξυ οθονης και γυαλιου. Αυτο σημαινει οτι ακουγεται ενα τακ σε σβελτα πατηματα οταν το γυαλι ακουμπησει την οθονη το οποιο δεν υπαρχει στα στενα γυαλια. Λογω της αποστασης του γυαλιου απο την οθονη, η διαφορα στις ανακλασεις ειναι επισης εμφανης και τα χρωματα ελαχιστα ξεθωριασμενα. Επισης υπαρχει rainbow effect αλλα μονο οτα το κινητο ζεσταινεται. Διαστελεται το γυαλι και επειδη στις ακρες ειναι κολλημενο αλλα στην επιφανεια της οθονης ειναι στον αερα, γινεται κοιλο και ακουμπα την οθονη στο κεντρο. Αυτο εγινε οταν το δουλεψα με 4g και εφτασε σε θερμοκρασια σχετικα υψηλη, 43 βαθμων. Μολις γυρισα σπιτι, συνδεθηκα σε wi-fi και το αφησα ησυχο, κρυωσε και το effect εξαφανιστηκε. Δεν ειναι συμβατο με πολλες θηκες οι οποιες εχουν ενα μικρο χειλακι για να πιανουν στο λευκο μερος της οθονης και να μη βγαινουν ευκολα. Αυτες ξεκολλανε και σηκωνουν το γυαλι απο την οθονη. Τελος, για να δουλεψει, πολλες εκδοσεις του γυαλιου εχουν ενα dotted pattern σε ΟΛΗ την επιφανεια που δεν υπαρχει κολλα και οταν το κινητο ειναι σβηστο φαινεται ασχημο. Χρησιμοποιησα δυο διαφορετικα γυαλια πληρους καλυψης (τρια πλεον) με ακριβως την ιδια συμπεριφορα. ΔΕΝ προτεινω τετοιου ειδους γυαλι. Αν καποιος εχει καλυτερη εμπειρια και ειναι 100% σιγουρος οτι δεν εχει rainbow effect μετα απο σκληρη χρηση ας ποσταρει link να αγορασουμε. Μεχρι τοτε γυρναω στο στενο γυαλι που δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα, μαζι με μια θηκη που εχει μεγαλυτερο χειλος του κανονικου. Ετσι, το ακαλυπτο μερος της οθονης ειναι πολυ μικρο και εχω καλυτερη ευκρινια. Για τη διαρκεια μπαταριας σου δεν μπορει καποιος να κανει σχολιο γιατι οι χρησεις διαφερουν. Ως γενικο κανονα βλεπουμε (μαζι και με εμενα) να βγαζει ανετα 7+ ωρες sot ανεξαρτητως χρησης, οποτε προσπαθησε να διορθωσεις τις ρυθμισεις του. Τελος επειδη εχω την official Αγγλικη/Κινεζικη, ειναι εξαιρετικη και δεν θα βαλω αλλη γιατι θελω το κινητο στα Αγγλικα. Κανενα προβλημα με μεταφρασεις προφανως, κανενα προβλημα με τη λειτουργια του κινητου. Μαλιστα προχθες πηρε το πρωτο update της η MIUI 8. Γενικως αντι να γκρινιαζεις ειτε προσπαθησε να διορθωσεις οτι σε χαλαει ειτε αλλαξε τη ρομ σου. Χωρις προσπαθεια δε γινεται τιποτα και σε αυτο το θεμα απο τη πρωτη στιγμη που εγραψες διαμαρτυρεσαι για κατι. Μπορει να εχεις περασει την ηλικια που θες να ασχοληθεις, κατανοητο αυτο και απο το τροπο γραφης σου, αυτο κανει μπαμ, οπως και το οτι εχεις καιρο να ασχοληθεις γιατι πολλες ερωτησεις φανερωνουν πληρη αγνοια. Σε αυτη τη περιπτωση το κινητο δεν ηταν καλη επιλογη για out of the box χρηση οπως εσυ την ηθελες προφανως, ειδικα αφου δεν εχεις καμια ορεξη να ασχοληθεις και τεραστια στο να μας παρουσιαζεις προβληματα που δεν εχουν συμβει σε κανεναν αλλο. Γενικως εδω μεσα προσπαθουμε να λυσουμε προβληματα, δεν εχουμε ψυχοθεραπευτικο χαρακτηρα. edit: Η σωστη σειρα του motto των USMC ειναι Improvise, Adapt, Overcome. Αν εχεις κανει overcome πρωτα, δεν χρειαζεται το Improv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Φιλε μου καλημερα. Πως ειναι δυνατον να μην ειναι rooted ? Αφου οι GTV τουλαχιστον για το Mi Max ειναι rooted. Ποια εκδοση φορας ? Αν φορας ηδη GTV dev ελληνικη, βαλε απο πανω την 6.9.1. Δεν χανεις τιποτε ..... Αυριο δεν θα βγει καινουργια? Αδερφε μου την εβαλα την ρομ με sideload και συφωνα με τις οδηγιες το root cηecker λεει οτι δεν εχω @niantic ampelift Ευχαριστω Σιγουρα εχω μια δουλεια και δυο παιδια και προτιμω τα πραγματα να δουλευουν Ισως ειναι διαστροφη Οσον αφορα το ενημερωτικο κομματι ειναι εξαιρετικο με τις εμπειριιες σου στο temprered glass οσον αφορα εμενα σεβομαι την γνωμη και την ακουω εχω και εγω μια ολοι εχουν μια Παρουσιαστικαν προβληματα που ως τωρα δεν ειχα αντιμετωπισει με ολα τα αλλα τηλ Φλασαραμε το cwm twrp και μετα περνουσαμε οτι θελλαμε και αν κατι πηγαινε λαθος με το pc φλας και ολα καλα Επρεπε να παρουμε αδεια να ξεκλειδωσουμε Ειχε encryption Επισης οι drivers δεν δουελευαν αμεσως Ηρθε με ελλατωματικη θηκη και μικρο σε πρωτη ανανγωση tempered Το mi pc suite δεν συνδεεται σιγουρα με 2.45 στο 50% δεν ειμαστε μακρια απο το 6-7 ωρες Μα το 12 ωρες ειναι 5 ωρες απο εσενα και 6 απο εμενα αλλα δεν σου φαινετε παραξενο και σχολιαζεις το 15% διαφορα αντι το 100% Μπορει να κανω λαθος Εχεις δικιο για το moto ομως η δικη μου sequence ειναι πιο ευηχη και απο την ταινια με τον Κλιντ Ηστγουντ. Να εισαι καλα σε ευχαριστω για τον χρονο που ξοδεψες Αλλα πες μου με δυο σιμ παιζει 4g η οχι γιατι αυτο ρωτησα!!! το υπολοιπο ηταν για να μην νομιζουν καποιοι οτι εχουν προβλημα αν εχουν στατιστικα μπαταριας σαν τα δικα μου Edited September 8, 2016 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αυριο δεν θα βγει καινουργια? Αδερφε μου την εβαλα την ρομ με sideload και συφωνα με τις οδηγιες το root cηecker λεει οτι δεν εχω rootΕμενα παντως ειναι rooted (GTV 6.9.1) Τωρα στα προηγουμενα, δεν συμμεριζομαι το φιλο που εχει γινει κριτης των παντων και απανταει με ειρωνικο υφος. Το οτι διαμαρτυρεσαι για καποια πραγματα που συμβαινουν στη συσκευη σου το βρισκω λογικο και αποδεκτο, οπως επισης βρισκω και λογικο να τα παραθετεις σε forum προκειμενου να διαπιστωσεις εαν ειναι μεμονωμενα περιστατικα η γενικα φαινομενα (γιαυτο και φτιαχνονται τα forum αλλωστε). Τωρα εαν ο φιλος δεν θελει να τα διαβαζει. ας μην τα διαβαζει, δικη του επιλογη. Αλλα δεν ειναι θεμα επιλογης του η ειρωνια ....... Στο δια ταυτα : εγω φοραω τετοιο γυαλι (το πλατυ), το εγραψα εξαλλου πιο πανω, το πηρα απο banggood και δεν διαπιστωνω ουτε θορυβο στα πατηματα ουτε rainbow effect. Τωρα, ετυχε, ειμαι κουφος, ειμαι στραβος, τι να πω :worry: Εγω παντως δεν εχω τιποτε απο τα δυο. Τωρα εαν βαζοντας καποια θηκη τυπου flip εχω θεμα με το γυαλι (δεν καθεται καλα, ανασηκωνεται κλπ), θα το δω οταν παραλαβω τετοια θηκη. Γενικοτερα τωρα συζητωντας, εγω ειμαι κατευχαριστημενος απο τη συσκευη, τοσο σε θεματα αποδοσης, λειτουργιας, ROM, και δεν εχω παραπονα. Αυτα για την αποκατασταση της συσκευης καθως και της δουλειας που κανουν τα παιδια στο xiaomi-miui.gr :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) @ Σατιρος Δεν εχω απαντηση δυστυχως γιατι χρησιμοποιω μια σιμ. Για το θεμα της καταναλωσης γραψε μας οτι χρειαζεται να το φτιαξουμε. Γενικως ειναι κριμα να μην ευχαριστιεσαι το κινητο. Εδω ειμαστε. Εμενα παντως ειναι rooted (GTV 6.9.1) Τωρα στα προηγουμενα, δεν συμμεριζομαι το φιλο που εχει γινει κριτης των παντων και απανταει με ειρωνικο υφος. Το οτι διαμαρτυρεσαι για καποια πραγματα που συμβαινουν στη συσκευη σου το βρισκω λογικο και αποδεκτο, οπως επισης βρισκω και λογικο να τα παραθετεις σε forum προκειμενου να διαπιστωσεις εαν ειναι μεμονωμενα περιστατικα η γενικα φαινομενα (γιαυτο και φτιαχνονται τα forum αλλωστε). Τωρα εαν ο φιλος δεν θελει να τα διαβαζει. ας μην τα διαβαζει, δικη του επιλογη. Αλλα δεν ειναι θεμα επιλογης του η ειρωνια ....... Στο δια ταυτα : εγω φοραω τετοιο γυαλι (το πλατυ), το εγραψα εξαλλου πιο πανω, το πηρα απο banggood και δεν διαπιστωνω ουτε θορυβο στα πατηματα ουτε rainbow effect. Τωρα, ετυχε, ειμαι κουφος, ειμαι στραβος, τι να πω :worry: Εγω παντως δεν εχω τιποτε απο τα δυο. Τωρα εαν βαζοντας καποια θηκη τυπου flip εχω θεμα με το γυαλι (δεν καθεται καλα, ανασηκωνεται κλπ), θα το δω οταν παραλαβω τετοια θηκη. Γενικοτερα τωρα συζητωντας, εγω ειμαι κατευχαριστημενος απο τη συσκευη, τοσο σε θεματα αποδοσης, λειτουργιας, ROM, και δεν εχω παραπονα. Αυτα για την αποκατασταση της συσκευης καθως και της δουλειας που κανουν τα παιδια στο xiaomi-miui.gr :rolleyes: Κριτης των παντων οταν διαφωνουμε? Get over it, ασε τα νιαουρισματα και συνεχισε. Τα προβληματα που ανεφερα να εχω με το full coverage γυαλι δεν ειναι μονο δυο (η τρια). Οποτε διαβαζουμε πρωτα επαρκως για να μην προβαλουμε λανθασμενη εικονα. Οποτε παμε παλι. Οι θηκες (μονο καποιες) που σηκωνουν το γυαλι ειναι δεδομενο προβλημα λογω διαστασεων. Μου εχει συμβει με δυο θηκες. Το κενο αναμεσα στην οθονη και το dotted pattern (απαραδεκτο) ειναι standard. Το αν σε ενοχλει η μπορεις να εντοπισεις τον ηχο ειναι αλλο θεμα, αλλα ειναι επομενο να ειναι παρων απο τη στιγμη που υπαρχει κενο το οποιο καλυπτεις ωστε να καταγραφει το πατημα σου στην οθονη. Μαζι με τα ξεθωριασμενα χρωματα και την αυξημενη ανακλαση (σε σχεση με το στενο tempered, οχι γενικα κανουν την αγορα της no go.) Συνεκρινα 3 διαφορετικα γυαλια στενα και 3 full coverage. Εκτος αν η δικη σου εχει κολλα σε ολη της την επιφανεια αλλαζει το θεμα, δωσε ενα λινκ να την αγορασω να δουμε τι ειναι αληθεια και τι οχι. Ποσο πιο ταλιρακια για να γινουμε κατανοητοι? Επισης το rainbow effect οπως αναφερω γινεται με ολα ανοιχτα και σκληρη χρηση, η οποια εχει ως αποτελεσμα να ανεβασει θερμοκρασια. Με ενα monitoring app μπορεις να δεις τις θερμοκρασιες και αν απο τους 45 C και πανω στη μπαταρια δεν εχεις τετοιο effect τοτε εχεις πολυ καλο γυαλι. Και παλι, αν η δικη σου εχει κολλα σε ολη της την επιφανεια τοτε προφανως ειναι τελεια. Αν οχι, δεν μπορω να καταλαβω πως θα το αποφυγεις. Θα γινει κυρτη αντι για κοιλη? Θα το καταλαβεις στην αφη πολυ ευκολα. Τελος τα παιδια στο φορουμ που τοσο πολυ προμοταρετε κανουν φανταστικη δουλεια. Αλλα απευθυνονται σε αυτους που θελουν Ελληνικα απαραιτητα και συγχρονως εχουν ορεξη να φλασαρουν και γενικα να ασχοληθουν και μονο σε αυτους. Να εχουν ορεξη για πολυ ασχολια, να μενουν ενημερωμενοι συχνα κλπ, ποσο μαλλον σε σφαλματα που μισο/μπρικαρουν τη συσκευη τους, να γραφουν σε φορουμ, να περιμενουν απαντησεις στα φορα, να δοκιμαζουν λυσεις κλπ. Γενικως θελει χρονο και δεν τον εχουμε ολοι. Συν του οτι σε καθε Update δεν εχει αυτοματο install αλλα πρεπει να το κανεις χειροκινητα. Τα συν και τα μειον ειναι δεδομενα, δεν υπαρχει καλυτερη λυση, μονο καταλληληλοτερη για τον καθενα μας. Το οτι στα φορα πασαρεται ως λυση σε καθε αρρωστια ειναι εντελως λανθασμενο. Για ολους τους αλλους, που δεν θελουν bugs (γιατι εχει) η δεν τους απασχολουν τα Ελληνικα δεν υπαρχει λογος. Για αυτους που δεν θελουν να ασχοληθουν με φλασαρισματα, επισης δεν υπαρχει λογος. Μπορεις να θες η συσκευη σου απλα να λειτουργει χωρις Ελληνικα και να μη χασεις χρονο ουτε με ενα φλασαρισμα. Τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος για Ελληνικη ρομ. υγ. Τι σημαινει αποκατασταση της συσκευης? :rolleyes: Edited September 8, 2016 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Ευτυχως που καποια posts δεν περιεχουν irony :X Εμεινα απαρηγορητος που ειναι μεμπτο που στηριζουμε την προσπ[αθεια καποιων ανθρωπων, που και Ελληνικη ειναι και αφιλοκερδως γινεται και δεν υπαρχει καποια αλλη τετοια προσπαθεια αλλου ....... Τι να πω Ειπαμε κριτες των παντων !!!!!!!!!!!!!!!! Edited September 8, 2016 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Για τη ταμπακιερα τιποτα. Για ολα τα αλλα, τοπ. Καλα κανετε και τη στηριζετε, η προσπαθεια ειναι πολυ καλη. Αλλα πρωτον, δεν ειναι λυση για οποιοδηποτε προβλημα. Επισης τη προβαλετε υπερβολικα. Δε γινεται να ρωτανε για οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπιζουν καποιοι κατοχοι και η πρωτη απαντηση να ειναι βαλε Ελληνικη. Ε δε θελουμε Ελληνικη, ουτε ρουταρισματα, ουτε φλασαριασματα, ουτε μπρικαρισματα, θελουμε Αγγλικη official που δουλευει σωστα. Ας αντιμετωπισουμε το προβλημα καθε φορα, ας μη το παρακαμπτουμε. Εαν ομως αυτο ειναι η γλωσσα, τοτε ναι, αλλαγη στην Ελληνικη. Οπως ειπα, δεν υπαρχει καλυτερο, υπαρχει καταλληλοτερο. Edited September 8, 2016 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Για τη ταμπακιερα τιποτα. Για ολα τα αλλα, τοπ. Καλα κανετε και τη στηριζετε, η προσπαθεια ειναι πολυ καλη. Αλλα πρωτον, δεν ειναι λυση για οποιοδηποτε προβλημα. Επισης τη προβαλετε υπερβολικα. Δε γινεται να ρωτανε για οποιοδηποτε προβλημα αντιμετωπιζουν καποιοι κατοχοι και η πρωτη απαντηση να ειναι βαλε Ελληνικη. Ε δε θελουμε Ελληνικη, ουτε ρουταρισματα, ουτε φλασαριασματα, ουτε μπρικαρισματα, θελουμε Αγγλικη official που δουλευει σωστα. Ας αντιμετωπισουμε το προβλημα καθε φορα, ας μη το παρακαμπτουμε. Εαν ομως αυτο ειναι η γλωσσα, τοτε ναι, αλλαγη στην Ελληνικη. Οπως ειπα, δεν υπαρχει καλυτερο, υπαρχει καταλληλοτερο. Εγω φιλε μου δεν συμφωνω με τον τονο σου γενικατ Και για το πως καταλαβες οτι ψυχοθεραπευτικου χαρακτηρα το φορουμ Να λες νιαιυρισματα στον Kwnana Που ειναι σιγουρα μια φωνη λογικης και ταυτοχρονα βοηθα ολο τον κοσμο Εγω ειχα την ιδια ρομ με εσενα και μου εβγαζε κινεζικα μυνηματα και χαρακτηρες στο πληκτρολογιο Επισης ειχε κινεζικες εφαρμογες και καποια πραγματα δεν ηταν σαν μια καθαρα αγγλικη εκδοση Αν δεν σε ενοχλουν καλως Παντως εγω που ταλαιπωρηθηκα τοσο και τοσες ωρες ξενυχτι λεω αξιζε η ελληνικη Θα σε συμβουλευα επισης πες απο πειρα και ηλικια Να εχεις περισσοτερη ανοχη αλλιως να κοιταχτεις εσυ πριν κοιταχτουμε εμεις και στο τελος ας συγκρινουμε ποιος εχει πιο πολυ αναγκη γιατι δεν ειμαστε εμεις εδω για να μας μαλωνεις εσυ Σιγουρα Παρολα αυτα εγω παλι ευχαρσιρω για την συνεισφορα σου ως προς τα tempered Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Το υφος απαντα στο υφος του ποστ του συνομιλητη μου. Οταν μιλαμε για ψεκασμενους η γκρινιαζουμε ατελειωτα χωρις επιχειρηματα, λυση δε θα βρεθει. Οταν προβαινουμε σε χαρακτηρισμους, να περιμενουμε και την αντιδραση. Οπως επισης οταν προμοταρουμε ακριτα κατι που δεν δινει αμεσα λυση στο προβλημα. Στα υπολοιπα δεν θα απαντησω γιατι θα γινουμε μυλος. Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα που ανεφερες. Οταν ειχες προβλημα με τα κινεζικα, δε βρεθηκε ενας να σου πει πως να βαλεις ενα πληκτρολογιο στα ελληνικα σε δυο λεπτα για να δεις αν σε βολευει να μην αλλαξεις ολη τη ρομ για την οποια αφιερωσες τοσες ωρες. Μπορει να μη σε βολευε και να χρειαζοταν να αλλαξεις. Αλλα ΕΠΡΕΠΕ να εχεις εσυ αυτη την επιλογη. Το ιδιο και για τα notifications, τα οποιο κοβονται. Για ολα υπαρχει λυση. Για αυτο και εχω πληρως αγγλικη ρομ χωρις κινεζικα. Edited September 8, 2016 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ειρηνη παιδες. Εαν βοηθαει σε κατι εγω προσωπικα εχω στησει το κινητο με αυτη τη ρομ https://xiaomi.eu/community/threads/6-8-4.33268/ Και σε συνδυασμο με αποκλεισμο μεσω titanium backup pro (must application) καποιων Processes οπως micloud, miremote κλπ φτανω σε πολυ ικανοποιητικα αποτελεσματα. Συμφωνω με τον niantic η απαντηση στα διαφορα προβληματα δεν ειναι βαλε την ελληνικη να δεις την υγεια σου. Υπαρχουν διαφορετικα γουστα, χωρις να μειωσω την προσπαθεια των παιδιων, αφου δοκιμασα διαφορες ρομ την απερριψα για λογους που δεν εχει σημασια να αναφερω. Τελος δεν θα μπορουσα να μην αναφερθω στο skynet https://plus.google.com/communities/107561289774404004127 Το οποιο βοηθαει τα μεγιστα σε optimization και battery consumption management και χωρις το οποιο δεν υπαρχει περιπτωση να δειτε τις ωρες οθονης που παρεθεσα. Αυτα τα λιγα απο εμενα, καλη συνεχεια σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts