Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση από το Nexus 6p για το mi max. Θέλω μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία.. και μεγαλύτερη οθόνη. Με απασχολούν θέματα όπως η ποιότητα κατασκευής η αντοχή στο χρόνο και η ποιότητα της κάμερας. Σε αυτούς τους τομείς το 6p με καλύπτει με το παραπάνω. Αξίζει να κάνω την αλλαγή ;

Μην φοβάσαι τίποτα.

Τα Xiaomi είναι άψογα.

Το μόνο που δεν μπορώ να σου πω είναι κάμερα καθώς δεν έχω τη συσκευή.

Για όλα τα άλλα μη φοβάσαι.

Καλα τα λέει ο Γιώργος. Εάν όμως ψάχνεις συσκευή να αντικαταστήσεις τη φωτογραφική σου μηχανή, δεν θα τη βρεις εδώ. Εάν θέλεις να βγάζεις αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες, μια χαρα είναι. Εμενα προσωπικά με υπερκαλύπτει. Δεν θέλω τίποτε παραπάνω στην κάμερα του smartphone .....

Είπαμε, smartphone είναι, όχι DSLR ...... ;)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ Athanasios1112.

Δεν παρελειψα κάποιο βήμα απ τους οδηγούς.

Θα δω τώρα από βδομάδα που θα χρειαστεί ίσως να αναβάθμιση σε νέα έκδοση εαν θα "δει" το ζιπ στην εσωτερική μνήμη κινητού ή αν θα αρκούσε μέσω της sd κάρτας στην συνέχεια επίσης.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

την θηκη την εχω παραγγειλει την εχει ηδη και αλλλο μελος και εχει σχολιασει στην σελιδα 32 η 33
ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Ευχαριστώ Athanasios1112.

Δεν παρελειψα κάποιο βήμα απ τους οδηγούς.

Θα δω τώρα από βδομάδα που θα χρειαστεί ίσως να αναβάθμιση σε νέα έκδοση εαν θα "δει" το ζιπ στην εσωτερική μνήμη κινητού ή αν θα αρκούσε μέσω της sd κάρτας στην συνέχεια επίσης.

Επειδή και σε μένα, την 1η φορά, δεν έβλεπε το αρχείο ζιπ, το εννημερωνα με την κάρτα microSD..κλπ. Πρόσφατα αγορασα καλώδιο usb OTG, το συνδεω με φλασακι usb, και τέρμα τα καλώδια. Επίσης συνδέεται με microSD, αν έχεις card reader. Κάνε backup ,με το twrp ..κλπ

παραλαμβανω κι εγω το 3/64 αυριο το πολυ μεθαυριο.

Ποια ρομ μου προτεινετε ?

Απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι latest is not always the greatest οταν μιλαμε για miui.

Αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-Mi-Flash-Unlock-Tool-%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/

Ξεκλείδωμα του bootloader αφού πάρεις έγκριση: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/

Εγκατάσταση Ελληνικής ROM:

Για το Mi Max 32GB: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14758-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-Max-32GB-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/

Για το Mi Max Pro 64GB/128GB: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14755-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-Max-PRO-64GB-128GB-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?postID=182068#post182068

Κοίταξε αυτά, είναι από έναν από το site

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κοίταξε το λινκ, https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13298-Πως-τσεκάρουμε-αν-ο-bootloader-είναι-κλειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/?pageNo=1, και αυτό, https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader-Mi-Flash-Unlock-Tool-%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/, και αυτό, https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/

Κοίταξε αυτο

Σε ευχαριστω με τα μαζεμενα λινκ για ολες τις ενεργειες.

Πιστευω πως δεν θα εχω θεμα, εχω κανει unlock σε 4 xiaomi τον τελευταιο χρονο

στο vickmall, το 4αρι/128αρι χρυσο', 329δολλάρια.!!!

αξιζει στην τιμή αυτή ? στο τσακ ειμαι να το (ξανα)παραγγειλω για το έτερον ήμισυ.

ενω τα αλλα χρωματα 499!!! και μη διαθέσιμα !!

στο vickmall, το 4αρι/128αρι χρυσο', 329δολλάρια.!!!

αξιζει στην τιμή αυτή ? στο τσακ ειμαι να το (ξανα)παραγγειλω για το έτερον ήμισυ.

ενω τα αλλα χρωματα 499!!! και μη διαθέσιμα !!

Φιλε ειναι σχετικο το αν αξιζει η οχι. Και γω απο την αρχη το 4/128 ηθελα, αλλα θες η τιμη (+60$), θες το χρωμα, παραγγειλα τελικα το 3/64 σε silver ..... Αρα εσυ μονο ξερεις :D

Ενταξει παιδια μη τρελλενεστε.

Ενα mid range κινητο ειναι.

Σε μια τιμη 200 αντε 230 ευρω ειναι vfm.

Προσωπικα πιστευω οτιδηποτε περισσοτερο ειναι οverkill.

Τι να το κανεις το 4/128.....300 ευρω παιρνεις κινητο πολυ ανωτερο.

Εκτος κι αν πας τυφλα σε τοσο μεγαλη οθονη (που θεωρω οτι δεν θα βολεψει καμμια γυναικα, εφοσον λες για το ετερον ημισυ)

Ενταξει παιδια μη τρελλενεστε.

Ενα mid range κινητο ειναι.

Σε μια τιμη 200 αντε 230 ευρω ειναι vfm.

Προσωπικα πιστευω οτιδηποτε περισσοτερο ειναι οverkill.

Τι να το κανεις το 4/128.....300 ευρω παιρνεις κινητο πολυ ανωτερο.

Εκτος κι αν πας τυφλα σε τοσο μεγαλη οθονη (που θεωρω οτι δεν θα βολεψει καμμια γυναικα, εφοσον λες για το ετερον ημισυ)

καλα λετε παιδια',

ειδικα αυτο το δε θα βολεψει, ισχυει.. με το ζορι συνηθισε το 640Xl lumia...

μαλλον το mi note pro θα βολεψει περισσοτερο.

on topic:

εγω παντως το ρουταρα κιολας το κινητο, με το .zip στον φακελο supersu.

επισης, ολως παραδοξως, το tempered glass, αν και στις πλαινες ακρες δε κολλαει λογω κυρτής οθονης, δεν εχει μαζεψει ακομα σκονες κτλ ώστε να ασχημυνει...

υπαρχει κανενας που να εχει αγορασει και εφαρμοσει κυρτό τζαμακι οθονης ?

Σπερα παιδες.. εχει υποψιν καποιος για καμια βαση αυτοκινητου? τιμονιου ή ταμπλο.. δεδομενου του μεγεθους και του βαρους του κινητου, καποιος που να εχει κανει διατριβη στο θεμα? :p

update: πηρα αυτη για δοκιμη: http://www.ebay.com/itm/301989092940

Edited by BMW_E36

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Σπερα παιδες.. εχει υποψιν καποιος για καμια βαση αυτοκινητου? τιμονιου ή ταμπλο.. δεδομενου του μεγεθους και του βαρους του κινητου, καποιος που να εχει κανει διατριβη στο θεμα? :p

update: πηρα αυτη για δοκιμη: http://www.ebay.com/itm/301989092940

Εγώ πάλι πηρα αυτή http://www.banggood.com/Joyroom-360-Rotation-Mini-Air-Vent-Car-Mount-Holder-for-Xiaomi-Samsung-iPhone-p-1023551.html :p

Καλησπέρα σε όλους.

Παρήγγειλα το 4/128 στα 285€. Με ρωτάνε για την rom.

Τελικά μετά από πολύ μελέτη (πρώτη φορά μετά τα Symbian 10 χρόνια πριν) ακόμα δεν έχω καταλήξει τι να κάνω με τη rom.

Official ή Multilanguage; Ποια είναι τα συν και τα πλην; Με την official γράφει Ελληνικά παντού και απροβλημάτιστα; Πόσο εύκολα βγαίνουν-απενεργοποιούνται οι κινεζιές; Η Multi δεν έχει και αυτή κινεζιές; Με τα updates είναι και οι δύο εφάμιλλες;

Να βάλω Ελληνική; Δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με bugs, χειροκίνητα updates κτλ. Δεν θέλω να γίνει καμία στραβή και να μου κολλήσει και να φάω μέρες μέχρι να βρω άκρη, ή να ξανακάνω τον προγραμματιστή κάθε φορά που θέλει update ή κάτι κολλάει.

Ξέρω φυσικά ότι κανένα λειτουργικό και κινητό δεν είναι "άσφαλτο" (όπως είπε η μεγάλη αοίδός), αλλά θα ήθελα απλά να κάνω την δουλειά μου και όχι να ασχολούμαι συνέχεια με το κινητό.

Ουφ, πονοκέφαλος... Κάποιος να βοηθήσει;

Καλησπέρα σε όλους.

Παρήγγειλα το 4/128 στα 285€. Με ρωτάνε για την rom.

Τελικά μετά από πολύ μελέτη (πρώτη φορά μετά τα Symbian 10 χρόνια πριν) ακόμα δεν έχω καταλήξει τι να κάνω με τη rom.

Official ή Multilanguage; Ποια είναι τα συν και τα πλην; Με την official γράφει Ελληνικά παντού και απροβλημάτιστα; Πόσο εύκολα βγαίνουν-απενεργοποιούνται οι κινεζιές; Η Multi δεν έχει και αυτή κινεζιές; Με τα updates είναι και οι δύο εφάμιλλες;

Να βάλω Ελληνική; Δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με bugs, χειροκίνητα updates κτλ. Δεν θέλω να γίνει καμία στραβή και να μου κολλήσει και να φάω μέρες μέχρι να βρω άκρη, ή να ξανακάνω τον προγραμματιστή κάθε φορά που θέλει update ή κάτι κολλάει.

Ξέρω φυσικά ότι κανένα λειτουργικό και κινητό δεν είναι "άσφαλτο" (όπως είπε η μεγάλη αοίδός), αλλά θα ήθελα απλά να κάνω την δουλειά μου και όχι να ασχολούμαι συνέχεια με το κινητό.

Ουφ, πονοκέφαλος... Κάποιος να βοηθήσει;

Γραφω τη γνωμη μου και τη δικη μου εμπειρια μεχρι τωρα με το Xiaomi ......

βαζεις official ΑγγλοΚινεζικη, κανεις boot unlock και μετα περνας την Ελληνικη. Μετα περνας ανα βδομαδα το update απο πανω (δεν σβηνεις τιποτε, δεν χανεις τιποτε, μονο ενημερωση κανεις) και ολα καλα. POC (piece of cake). Το παν ειναι να περασεις για πρωτη φορα την ελληνικη. Μετα ενα update ειναι ..... Και εισαι σιγουρος οτι εχεις μια ROm καθαρη απο Κινεζιες, πιο προσεγμενη, με καποια tricks all ready performed, και ειασι ΑΡΧΗΓΟΣ !!!!!

Εξαλλου οπως λες και συ, κανεις δεν ειναι "ασφαλτος" !!!!!! :lol:

ακριβως αυτη τη διαδικασια σκοπευω να εφαρμοζω κι εγω, αφου το εξελληνισα και μετραμε την πρωτη ελληνικη εβδομαδα με το τερατακι...

ερωτηση:

υπαρχει περιπτωση, να μπορουμε καπως, να ξεκλειδωσουμε και τις μη υποστηριζομενες 4G συχνοήτητες (πχ. για χρήση με wind) ?

με ενα προχειρο γενικο google search,κατι βρηκα γενικα για τα xiaomi.

γενικα, πιστευετε προκειται για θεμα hardware ή software οι περιορισμοί αυτοί ?

ΥΓ. από που ρυθμιζουμε στην ελληνικη ρομ dev, να εχουμε 160 χαρακτηρες στα sms ?

Edited by Thou_Bou

ακριβως αυτη τη διαδικασια σκοπευω να εφαρμοζω κι εγω, αφου το εξελληνισα και μετραμε την πρωτη ελληνικη εβδομαδα με το τερατακι...

ερωτηση: υπαρχει περιπτωση, να μπορουμε καπως, να ξεκλειδωσουμε και τις μη υποστηριζομενες 4G συχνοήτητες (πχ. για χρήση με wind) ?

με ενα προχειρο γενικο google search,κατι βρηκα γενικα για τα xiaomi.

γενικα, πιστευετε προκειται για θεμα hardware ή software οι περιορισμοί αυτοί ?

ΥΓ. από που ρυθμιζουμε στην ελληνικη ρομ dev, να εχουμε 160 χαρακτηρες στα sms ?

Σχετικα με τις υποστηριζομενες συχνοτητες 4G πιστευω οτι ειναι θεμα H/W και δεν μπορεις να τις ξεκλειδωσεις .....

Για τα SMS 160 δεν χρειαζεται να κανεις κατι στην ελληνικη dev, ειναι ηδη ενεργοποιημενη η δυνατοτητα αυτη, αρκει να γραφεις κεφαλαια :D

Οι διαφορές του 650 με τον 652 είναι μεγάλες?

Εγώ δεν παίζω παιχνίδια για να με απασχολεί η ταχύτητα.

Μήπως είναι καλύτερος ο 650 από την άποψη ότι είναι 6 πυρήνες και θα κάνει καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας από τον 8πυρινο 652?

ΚΑΝΕΙΣ...??

Λυπαμαι τα παιδια δεν πολυ ορεξατα

και εμενα ενας δυο μου απαντησαν

4 ωρες φορτιση περιπου

2 ωρες με qc3

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Ρε Παιδια επειδη θελω να το αγορασω ειναι κανενας εδω αθηνα η και κοντα Αγια Παρασκευη? να το δω απο κοντα αν ειναι εφικτο???? Να παρω μια γευση τι παιζει ??? Ευχαριστω
userbar.gif