rackal Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Σβήσε και ξανά πέρνα το WiFi. Σε αναβάθμισή καμία φορά τα κάνει αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Σήμερα μου την ξαναεστειλαν την αναβάθμιση...καλά ότι να ναι πιο αναποφάσιστοι και από τον Έλληνα ψηφοφόρο καταντανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Βλέπουν και τον χρήστη, αφου βλέπουν δεν την κάνει κατάλαβαν ότι είναι παιδί του σφυροδρέπανου και μπήκαν σε τρολλ μοντ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paragontikos Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 εγω πάντως δεν ειχα καποιο θεμα με την 404, διαφημίσεις κτλ, ολα δουλεύουν κομπλε χωρις καποια διαφορά, μπαταρια το ίδιο ουτε καλυτερα ουτε χειρότερα επίσης το κινητό ενα χρονο μετα και ειναι οπως στις αρχες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Περιέργως μια φορά κι εμένα η αναβάθμιση 404 ήρθε νωρίς...δεν παρατήρησα το παραμικρό θέμα, νομίζω ελάχιστη βελτίωση σε μπαταρία συνολικά... ...τελευταία χρησιμοποιώ αρκετά το mirroring σε τηλεόραση και μετά την αναβάθμιση νομίζω καταναλώνει - σε αυτή τη χρήση τουλάχιστον, που έχω πιο πρόσφατο κριτήριο - κάπως λιγότερο. Κανά-δυο εκδόσεις πριν κατάπινε πολύ πιο εύκολα μπαταρία σε τέτοιο σενάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ήρθε και σε εμένα η 404 full. Αν εγκαταστήσω χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( δε θέλω να ξαναστησω απο την αρχή), θα έχω θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosImpreza Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Παιδια μετα απο πεσιμο δεν δουλευει το πληκτρο κλειδωματος και το πληκτρο εντασης το κατω..ξερουμε που υπαρχει εξουσιοδοτημενο σέρβις?? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 (edited) Μιχαλακοπούλου 178, Αθήνα 115 27 Huawei exclusive service center Αθήνα +30 217 0007575 09:00 ~ 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Επίσημων Αργιών Edited April 29, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Ήρθε και σε εμένα η 404 full. Αν εγκαταστήσω χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ( δε θέλω να ξαναστησω απο την αρχή), θα έχω θέματα; Όχι. Αλίμονο αν για κάθε αναβάθμιση ασφαλείας κάναμε επαναφορά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εγώ δυστυχως εξακολουθώ να έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας με το wifi του σπιτιού μου. Όλες οι υπόλοιπες συσκευές συνδέονται κανονικά και τρέχουν, ενώ το κινητό ναι μεν συνδέεται αλλα δεν φορτώνει σελίδες ή apps όπως twitter,Fb, sport24 κλπ... Μήπως τελικά είναι μονόδρομος η επαναφορά εργοστασιακών;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Μολις την έκανα κ αμέσως παρατήρησα οτι δουλεύει το σύρσιμο του δακτυλικου για να κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων, ενώ πριν δεν έπιανε πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Μου καναέβγαλε και εμένα ειδοποίηση για την 404. Όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagg Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Μιχαλακοπούλου 178, Αθήνα 115 27 Huawei exclusive service center Αθήνα +30 217 0007575 09:00 ~ 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Επίσημων Αργιών καλημερα. εχω και εγω προβλημα με το ακουστικο. μετα απο πτωση (μάλλον), δεν ακουγεται καθολου στις κλησεις ή ακούγεται ο συνομιλητης ελαχιστα στο βαθος. επίσης μου λενε οτι δεν ακουγομαι και εγω καλά. Το κινητο ειναι στην εγγυηση. Να παρω τηλ. στο plaisio από οπου το αγορασα ή να το στείλω κατευθεια και εγω στην Μιχαλακοπούλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Να πάρεις τηλ την Huawei να σου στείλει courier να πάρει το τηλέφωνο σου απο την οικία σου να στο φτιάξει και να στο ξανά φέρει στην πόρτα σου. Η υπηρεσία λέγεται PICK UP AND RETURN +30 2111988000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagg Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Να πάρεις τηλ την Huawei να σου στείλει courier να πάρει το τηλέφωνο σου απο την οικία σου να στο φτιάξει και να στο ξανά φέρει στην πόρτα σου. Η υπηρεσία λέγεται PICK UP AND RETURN +30 2111988000 o.k. Αυτο θα κανω. Σ'ευχαριστω rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Έχετε να μου προτείνετε βάση για το αμάξι για να στηρίζω το Honor 8. Με βολέουν αυτες που μαγκώνουν στον αεραγωγό.. Ευχαριστώ! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Με ένα ευρώ απ τα jumbo καθαρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 θα το κοιταξω ;-) Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Εγώ είχα βάλει στο μάτι αυτό το Baseus από Banggood https://www.banggood.com/Baseus-Spider-Man-Gravity-Auto-Lock-Car-Holder-Air-Vent-Stand-for-iPhone-8-X-Xiaomi-Mobile-Phone-p-1237508.html Αλλά έτυχε να χρειαστώ κάποιο έκτακτα και πήρα ένα από τα lidl, γύρω στα 8€, απ' αυτα που "κολλάνε" στο τζάμι.... ...μπορώ να σου πω ότι η υψηλότερη τοποθέτηση με το δεύτερο είναι πολύ πιο βολική κατά την οδήγηση, δεν νιώθεις ότι παίρνεις καθόλου τα μάτια σου από το δρόμο, σε αντίθεση με τη στήριξη στις γρίλιες εξαερισμού. ...επίσης αν συνδεθεί σωστά, δεν κινδυνεύει να αποκολληθεί με τα τραντάγματα, το βρίσκω πολύ σταθερό. ...είχα ένα τέτοιο που λες παλιότερα που έσπασε...δεν νομίζω να μου λείψει τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Το baseus σε αναπηδηση πετάει το κινητό και το ψάχνεις, πχ μια λακκούβα, κατα τα άλλα αξίζει. Εγώ θα πρότεινα μιας που φιλοτιμηθηκα να το αναλύσω οτι καλό είναι να αποφεύγονται οι βάσεις των αεραγωγών για ένα και μοναδικό λόγο. Όταν έχεις κλιματιστικό θα πρέπει να κλείνεις τον αεραγωγο (κάτι που προσωπικά με ενοχλεί) και αν οχι και το ξεχάσεις θα σκάει όλη η ζέστη ή το κρύο στη μπαταρία με αποτέλεσμα να την πάρεις στα χέρια. Βασικά θεωρώ πως το κινητό δεν βολεύει γενικά για οποιαδήποτε χρήση στο αυτοκίνητο και είμαι φαν του android auto...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Είναι πιθανή η αγορά του honor 8 prο για μένα και δυστυχώς δε βρίσκω το αντίστοιχο νήμα εδώ μέσα. Σε περίπτωση αγοράς του, θα βγάλω άκρη λέτε; Καταρχάς αξίζει να δώσω κοντά στα 300 για αυτό ή να αρκεστώ στα 200 για το σκέτο honor 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Το ίδιο κινητό σε λειτουργίες είναι. Πάρε το pro, μεγαλύτερη οθόνη - ανάλυση - χωρητικότητα. Που το βρήκες 300€; Τιμολόγιο; Edited May 5, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Βλεποντας τελευταια απαγοητευτικες επιδοσεις μπαταριας σε ταξιδι με data και φωτογραφιες, μπηκα να δω τι τρεχει.... η εφαρμογη Facebook τρωει 20%... εφαγε ξηλωμα, μπαινω απο browser. Αλλα βλεπω και οτι ο χρονος φορτισης απο αδειο στο 90% εχει πεσει στη μια ωρα... μηπως αρχιζε να τα φτυνει η μπαταρια μου? κανα καιρο επαιζα ενα ενεργοβορο παιχνιδι και φορτιζα την ωρα που επαιζα, μηπως ειναι κακο αυτο? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Βλεποντας τελευταια απαγοητευτικες επιδοσεις μπαταριας σε ταξιδι με data και φωτογραφιες, μπηκα να δω τι τρεχει.... η εφαρμογη Facebook τρωει 20%... εφαγε ξηλωμα, μπαινω απο browser. Αλλα βλεπω και οτι ο χρονος φορτισης απο αδειο στο 90% εχει πεσει στη μια ωρα... μηπως αρχιζε να τα φτυνει η μπαταρια μου? κανα καιρο επαιζα ενα ενεργοβορο παιχνιδι και φορτιζα την ωρα που επαιζα, μηπως ειναι κακο αυτο?Δεν ειναι οτι καλυτερο για την μπαταρια να παιζεις και να φορτιζεις ταυτοχρονα... Σιγουρα παιζει ρολο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Το ίδιο κινητό σε λειτουργίες είναι. Πάρε το pro, μεγαλύτερη οθόνη - ανάλυση - χωρητικότητα. Που το βρήκες 300€; Τιμολόγιο; Για μεταχειρισμένο μιλάω.. Από κάμερα τα ίδια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts