Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από ότι διάβασα σε ξένα forum προσθέτει μια εφαρμογή για επεξεργασία βίντεο φώτο.. Μια επιλογή για live φωτογραφίες και βελτιώνει τη αυτονομία της μπαταρίας.. Α. Και το patch ασφαλείας του Αυγούστου.. Τώρα την κατεβάζω και εγώ.. Βέβαια αυτά είναι για τα μοντέλα l04 και l00 για εμάς μπορεί να μην είναι Edited by Del_sol

και μενα σε 09 λήγει και έβγαλε κανονικά, προς το παρόν ουτε εγώ βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά εκτός απο κάποιες ειδοποιήσεις στο fb που πριν δεν ερχόταν, επίσης το live photo έχει πλακα..

στη μπαταρία το ίδιο μου φαίνεται, αλλα να δούμε απο την επόμενη φόρτιση

και μενα σε 09 λήγει και έβγαλε κανονικά, προς το παρόν ουτε εγώ βλέπω κάποια μεγάλη διαφορά εκτός απο κάποιες ειδοποιήσεις στο fb που πριν δεν ερχόταν, επίσης το live photo έχει πλακα..

στη μπαταρία το ίδιο μου φαίνεται, αλλα να δούμε απο την επόμενη φόρτιση

Το ότι δεν φαίνεται - εκ πρώτης όψεως - να έχει διαφορά, μάλλον είναι καλό, σημαίνει τουλάχιστον ότι δεν σκάτωσαν κάτι που λειτουργουσε καλά...μικρές βελτιώσεις ή βελτιστοποιήσεις μπορεί να μην είναι τόσο ορατές (ή σε όλους τουλάχιστον, μπορεί να διαφοροποιείται η απόδοση ανά χρήση)

Μου ήρθε και την έκανα. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό εκ πρώτης όψεως. Το σαββατοκύριακο αν βρω χρόνο ίσως κάνω και μια επαναφορά.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μετά την τελευταία αναβάθμιση, μπήκε η εφαρμογή Quick που είναι για δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες. Ενώ είναι εγκατεστημένη στο κινητό μου, δε φαίνεται στο συρτάρι εφαρμογών. Από το play store φαίνεται εγκατεστημένη, το ίδιο κι αν πάω στις ρυθμίσεις. Αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά για να την εκκινήσω.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση, μπήκε η εφαρμογή Quick που είναι για δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες. Ενώ είναι εγκατεστημένη στο κινητό μου, δε φαίνεται στο συρτάρι εφαρμογών. Από το play store φαίνεται εγκατεστημένη, το ίδιο κι αν πάω στις ρυθμίσεις. Αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά για να την εκκινήσω.
..............................

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε μένα το ίδιο

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Είναι νέο κουμπί μέσα στην camera.

Ένα στρογγυλό.

http://i68.tinypic.com/iz2bnd.jpg

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Το είδα το κουμπί αλλά αν πας από το play store και ανοίξεις το quick είναι σαν να ανοίγει άλλη εφαρμογή δεν θα έπρεπε να έχει μια συντόμευση;

Edit: Δεν ξέρω αν έχει να κάνει κιόλας η νέα λειτουργία στην κάμερα με την εφαρμογή η απλά είναι νέο εργαλείο.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

τι παρατηρησα στο δικο μου.ειμαι στο ιντερνετ με 4g.με φουλ σημα και παει κομματια το εργαλειο.οταν καποιος με παρει τηλεφωνο μιλησουμε και το κλεισω τοτε το σημα γινεται Η η G και το ιντερνετ σερνεται.μολις παω δικτυα απο 4g To παω 2g και το αντιστροφο μετα ερχεται στα ισια του.γιατι να το κανει αυτο?

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι παρατηρησα στο δικο μου.ειμαι στο ιντερνετ με 4g.με φουλ σημα και παει κομματια το εργαλειο.οταν καποιος με παρει τηλεφωνο μιλησουμε και το κλεισω τοτε το σημα γινεται Η η G και το ιντερνετ σερνεται.μολις παω δικτυα απο 4g To παω 2g και το αντιστροφο μετα ερχεται στα ισια του.γιατι να το κανει αυτο?

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι κλήσεις στην Ελλάδα γίνονται με 3g. Οπότε όταν έχεις κλήση πέφτεις από 4g σε H ή G αναλόγως ποιές μπάντες είναι διαθέσιμες.

Το στρογγυλό κουμπί στην κάμερα είναι για λήψη κινούμενων φωτογραφιών. Δεν έχει σχέση με το quick.

Αν μιλάτε για το quik (video editor) της gopro την καινούρια προσθήκη του android δεν έχει κουμπί, ενεργοποιείται απο το play store η με τη σύνδεση της go pro

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Αν μιλάτε για το quik (video editor) της gopro την καινούρια προσθήκη του android δεν έχει κουμπί, ενεργοποιείται απο το play store η με τη σύνδεση της go pro

Τι εννοείς λέγοντας με τη σύνδεση της go pro; της εφαρμογής go pro;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι στις εφαρμογές φαίνεται αλλά μόνο εκεί
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αυτο το θεμα το έχω κι εγώ που δεν έχω περασει την 394 αναβαθμιση την τελευταία και με το swiftkey. Δεν φαινεται πουθενά στο συρταρι ενω ειναι εγκατεστημένο κανονικα.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Εγω παντως το quik το απεγκατεστησα γιατι απλα δε μου χρειαζεται.Ετσι κι αλλιως για επεξεργασια βιντεο βρωμαει ο τοπος στο playstore

Ισως ειναι πολυ νωρις ακομη αλλα εχω την αισθηση πως υπαρχει βελιωση της μπαταριας στην αναμονη.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ