kp78 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δεν ξέρω πως ανεβάζω φωτο..Αλλά δεν δείχνει κάτι ο εσωτερικος χώρος.απο 8.52gb που χρησιμοποιειται δείχνει 8.54gb.κ πως γίνεται να φορτώνει cashe μία εφαρμογή όταν το τηλ είναι κλειστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δηλαδή, αν το κλείσεις τώρα και το ανοίξεις πάλι απο 8.54gb θα πάει 8.56gb? Για κάντο και πες μας τιμές πριν να το κλείσεις και τιμές μετά Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλημερα..οχι αν το κλεισω κ το ξανανοιξω..μονο οταν ειναι στη φορτιση κλειστο κ το βγαλω απο τη φορτιση το πρωι..παλι σημερα τα ιδια..πηγε 8.56 mb.βγαζετε ακρη εσεις;εγω τα χασα..κ μαλλον πιστευω φταει οτι το φορτιζω κλειστο κ βασταει μνημη.οχι οτι ειναι λογικο αυτο αλλα λεμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλημερα..για να επιβεβαιωσω αυτο που ελεγα..χθες φορτισα το κιν ανοιχτο ολο το βραδυ κ η μνημη παρεμεινε φυσιολογικα σταθερη!!δεν ξερω μου εχει κινησει πολυ την περιεργεια παντως αυτο που συμβαινει..πηρα κ την lg.εννοειται κ δεν ξερουν κ δεν το χουν συναντησει ξανα γιατι γινεται αυτο..κ λενε δεν ειναι bug απλα καποια εφαρμογη μπορει να ειναι..παρολο που το τηλ ειναι κλειστο.αν το φορτισετε παντως κλειστο κ το επιβεβαιωσετε καποιος εδω μεσα ας το αναφερει..κ κατι αλλο γιατι δεν βρισκω πουθενα αλλου πληροφοριες.μηπως ξερει καποιος αν το καινουριο το k10 2017 μεταφερει εφαρμογες στην sd οπως κανει το δικο μας?ενδιαφερεται συγγενικο μ προσωπο να το παρει κ δεν βρισκουμε πουθενα στο ιντερνετ πληροφοριες να μαθουμε..ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς τίποτα αν θα πάρουμε αναβάθμιση σε 7 nougat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Θέλω να το πάρω για τη μητέρα μου, Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Θέλω να το πάρω για τη μητέρα μου, Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή? Όχι προχώρα άφοβα αλλά το DUAL όχι Το Single!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς τίποτα αν θα πάρουμε αναβάθμιση σε 7 nougat? Δεν έχω διαβάσει κάτι, μακάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Άλλαξε το εικονίδιο του play store στα δικά σας k10; https://unboxholics.com/news/tech/22615-neo-eikonidio-gia-to-google-play-store Στο δικό μου άλλαξε. Πώς, δεν καταλαβα. Στο ίδιο τηλέφωνο, του παιδιού μου, δεν έχει αλλάξει. Και κάτι ακόμη... Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος αυτό; http://www.4smarts.com/en/portfolio/universal-liquid-glass-coating/ για να μας πει τη γνώμη του. Edited May 13, 2017 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Σε μένα ακόμα το παλιό εικονίδιο έχει με την σακούλα. Έκδοση έχω 7.7.31.O-all [0] [PR] 153394623 Η νέα έκδοση χωρίς την σακούλα είναι η 7.8.16.P-all [0] [PR] 155590935 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 έχω το k10 dual με την 6.0 , όταν ανοιγω το wi-fi και κάνει αναζήτηση για να συνδεθεί την μία δεν μπορεί και από την άλλη της ήδη αποθηκευμένες διευθύνσεις δεν μπορεί να μπει κατευθείαν, πρέπει να ξαναβάλεις τον κωδικό, γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αυτό ακριβώς κάνει και σε εμένα. Εγώ που έχω μια Κοσμοτέ και μια Wind όταν ενεργοποιώ δεδομένα στην Κοσμοτέ δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi του θείου μου και θέλει να βάζω συνέχεια κωδικό. Όταν όμως ενεργοποιώ τα δεδομένα στην Wind τότε συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενεργοποιώ τα δεδομένα δηλαδή όχι ότι ανοίγω τα δεδομένα ταυτόχρονα με το wifi, απλά επιλογή από που θα κάνει χρήση δεδομένων λόγω δίκαρτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Βγήκε καινούρια ενημέρωση μεγέθους 25mb περίπου με ημερομηνία 24 Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Εμένα στο μονοκαρτο δεν μου βγάζει κάτι. Στάλθηκε από το LG-K420 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Βγήκε καινούρια ενημέρωση μεγέθους 25mb περίπου με ημερομηνία 24 Απριλίου. Σωστά ήρθε και σε μας... (παράξενο αν και μικρή έκανε κανά 15λεπτο για εγκατάσταση...) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. May 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Αυτό ακριβώς κάνει και σε εμένα. Εγώ που έχω μια Κοσμοτέ και μια Wind όταν ενεργοποιώ δεδομένα στην Κοσμοτέ δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi του θείου μου και θέλει να βάζω συνέχεια κωδικό. Όταν όμως ενεργοποιώ τα δεδομένα στην Wind τότε συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενεργοποιώ τα δεδομένα δηλαδή όχι ότι ανοίγω τα δεδομένα ταυτόχρονα με το wifi, απλά επιλογή από που θα κάνει χρήση δεδομένων λόγω δίκαρτου. τι πρέπει να κάνουμε ? δεν είναι πρόβλημα της κεραίας wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 τι πρέπει να κάνουμε ? δεν είναι πρόβλημα της κεραίας wi-fi? Δοκίμασε αν μπορείς να σβήσεις το αποθηκευμένο δίκτυο και ξανακάνε login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Το έχω δοκιμάσει εγώ αυτό και δεν κάνει τίποτα. Αυτό που μάλλον μπορεί να βοηθήσει είναι η αλλαγή του ονόματος του wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Με το τελευταίο update (στο dual sim) διορθώθηκε κι ένα θεματάκι με το μπάνερ που έβγαζε στις επαφές (φόρτωση επαφών από σιμ), κάθε φορά που έβαζα/έβγαζα τη λειτουργία πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Ώπα, απ' ότι βλέπω η Metro PCS έδωσε Nougat: Λέτε να έρθει και σε εμάς σύντομα; Επίσης εδώ λέει ότι έχει ξεκινήσει και για Ευρώπη και για Ελλάδα συγκεκριμένα: http://www.androidhits.com/lg-k10-starts-receiving-android-nougat-update-europe/ Edited July 8, 2017 by WPerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ώπα, απ' ότι βλέπω η Metro PCS έδωσε Nougat: Λέτε να έρθει και σε εμάς σύντομα; Επίσης εδώ λέει ότι έχει ξεκινήσει και για Ευρώπη και για Ελλάδα συγκεκριμένα: http://www.androidhits.com/lg-k10-starts-receiving-android-nougat-update-europe/ ναι έχει λίγες μέρες που το είδα και εγώ ! ωραία να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να πάρει την nougat αυτή η συσκευή αλλά ποτέ μην λες ποτέ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 εχει παρατηρησει κανεις να μη πιανει ικανοποιητικο σημα το τηλεφωνο. εγω σημερα χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο σε περιοχη οπου αλλα τηλεφωνα επιαναν και ενω αυτο μου εδειχνε απο 0 ως και 4 μπαρες σημα, οταν προσπαθουσα να καλεσω δεν εκανε το γνωστο ηχο της κλησης και μετα απο λιγο μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο? υ.γ. το τηλεφωνο ειναι το δικαρτο με vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 εχει παρατηρησει κανεις να μη πιανει ικανοποιητικο σημα το τηλεφωνο. εγω σημερα χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο σε περιοχη οπου αλλα τηλεφωνα επιαναν και ενω αυτο μου εδειχνε απο 0 ως και 4 μπαρες σημα, οταν προσπαθουσα να καλεσω δεν εκανε το γνωστο ηχο της κλησης και μετα απο λιγο μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο δικτυο? υ.γ. το τηλεφωνο ειναι το δικαρτο με vodafone. πριν κανένα 2 ώρες ήμουν για καφέ και ένα φιλαράκι μου με το galaxy s7 είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα με την voda άρα λογικά ήταν θέμα δικτυου όχι συσκευής το μόνο που χάλασε στο k10 είναι η προστασία οθόνης και τα tempered glass που δεν πιάνουν όλο το μέρος της οθόνης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 (edited) Κάποιος με το dual (επειδή αυτό έχω) ας μου πει αν μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τη φραγή κλήσεων. Προσπαθώ και μέσω των ρυθμίσεων του τηλεφώνου και μέσω του *..*....# κλήση, αλλά βγάζει σφάλμα και με τις 2, διαφορετικων εταιριών, κάρτες Sim. Ενώ σε άλλο τηλ. , στη 1 τουλάχιστον Sim που δοκιμασα, η φραγή ενεργοποιείται και απενεργοποιειται κανονικά. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Άκυρο! Η μια σιμ είναι cosmote και ηθελε αρχικη ενεργοποιηση μεσω της εξυπηρετησης πελατων. Edited July 13, 2017 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Από το πληκτρολόγιο του κινητού είστε ευχαριστημένοι; Κάποιες φορές κάνω μεγάλη υπομονή. Ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει προβλήματα με πληκτρολόγια άλλων lg που είχα κατά καιρούς. Γράφοντας δεν προτείνει πάντα τις σωστές λέξεις και όταν πάω να διορθώσω αυτές τότε τις μπερδεύει ακόμη περισσότερο και μου είναι δύσκολο ακόμη και να τις ξαναγράψω από την αρχή, βγάζει τα δικά του. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις και μόνο όταν απενεργοποιήσω την αυτόματη διόρθωση και τις προτεινόμενες λέξεις γράφω, ας πούμε, κανονικά. Εκτός από την εγκατάσταση άλλου υπάρχει κάτι που να το διορθώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts